Machiaj pentru ochi caprui cu foame

Machiaj pentru ochi caprui cu foame

Foamea pleoapelor este o problemă foarte frecventă nu numai între fetele tinere, ci și printre doamnele de vârstă venită. Rădăcina acestei minciuni probleme în faptul că pleoapa superioară este acoperită parțial sau complet de la sine. Nu este dificil să se detecteze această problemă și este, de asemenea, ușor de rezolvat. Totul depinde de abordarea corectă.

Reguli de bază ale creației

Există o mare varietate de opțiuni, cu toate acestea, machiajul este în mod legal unul dintre cele mai simple și mai populare modalități de a rezolva.

Fetele cu o problemă similară ar trebui să acorde o atenție specială sprancene. Ele trebuie să fie curat și nu prea gros, ușor ridicat în mijloc. O astfel de formă necomplicată se deschide vizual și scoate toate defectele, făcând o privire mai deschisă. Creionul în tonul principal al părului poate fi umplut cu goliciune, iar gelul fixează forma rezultată pentru o zi întreagă.

Bate sprâncenele dvs. este necesară prin linia de creștere a părului, altfel riscă să obțineți o formă non-precisă și să pierzi câteva fire de păr.

Greșelile ochiului Karich este în valoare de lucru ca un sector întunecat peste vârsta și colțurile exterioare. Aceste manipulări vor ajuta să elimine vizual partea agățată.

Idei pentru bruneturi

Titularii nu sunt doar ochi întunecați, dar părul este nuanțe saturate perfect adecvate, care subliniază luminozitatea aspectului. Tonul unui umbra liliac, albastru și la rece va fi bine combinat cu secolul aluat. Nici un avantaj nu va fi îmbunătățit toată profunzimea aspectului umbrelor negre, aur și maro.

O opțiune ideală de zi cu zi va servi un machiaj nud. Doar datorită jocului de lumină și umbră, problema nu va plăti o atenție inutilă altora.

 • Aplicați baza de date sau a primerului. Această procedură este o parte integrantă a oricărei meycapa, deoarece fără ea rezultatul nu va dura mult timp, iar culorile se pot dovedi mai plictisitoare.
 • Pentru un plămân și o imagine naturală care merită luați nuanțe naturale. Arata perfect maro, piersic si tonuri roz.
 • Colțul exterior al ochiului și orificiul secolului protontenat maro închis. Nu uitați să crească o umbră bună pentru a evita spoturile murdare și necorespunzătoare.
 • Aceeași culoare, accentuați partea de jos. În acest fel, puteți deschide ochiul făcându-l vizual mai larg și mai mult.
 • Centrul distribuie cremă ușoară sau umbre roz. Această tehnică va ajuta la adăugarea sensibilității și naturalității.
 • Ca accent, adăugați un pic mai mare evidențiat în colțul interior al ochiului. Un astfel de detaliu va distrage atenția de la problema în sine.
 • gene de cumpărare. Nu nu prea „gras“ strat, trebuie doar să meargă ușor pe gene. Această opțiune va fi bine combinat cu meycap blând și imponderabilă.
Citește mai mult  Machiaj cu ruj roșu

Crearea unei imagini de zi cu zi competentă este, desigur, bine, dar uneori vreau să acorde o atenție la machiaj de seară uimitoare. Asigurați-vă că acasă nu este la fel de greu ca ar putea părea inițial. O opțiune universală pentru toate ocaziile vor servi ca un Smokey Ice clasic, care perfect potrivit pentru parul inchis la culoare.

 • Pentru întruparea lui în viață va avea nevoie din nou a pus grund în pleoapelor.
 • Belly puteți lua mai luminoase și culori suculente. Cu toate acestea, pentru fete cu un secol redus, este în valoare de tratarea cu neon nuanțe cu prudență, deoarece acest machiaj este prea complicat. Opțiunea optimă va fi umbre mat, și nu ar trebui să fie strălucește transportate departe.
 • Aplică Dark Shadows pentru a Fold și în aer liber Corner. Setați formularul de care aveți nevoie.
 • Câștigați pleoapa inferioara. La mijloc său, puteți adăuga sclipici lumina. Amintiți-vă de necesitatea unei creștere. In acest machiaj, ea va juca un rol major.
 • În centru, se aplică umbre Shimmer sau un sclipici, dacă doriți să creați un rezultat clar. Nu exagerati cu sclipici, altfel conturul ochiului poate fi complet pierdut.
 • În colțul interior al ochiului Se aplică un punct culminant la umbra principală.
 • Dacă doriți, puteți desena o săgeată pentru a trage vizual conturul ochilor. Se specifică baza de săgeată, a pus întreaga margine intergrantan. Ar trebui să se extindă lin de la colțul interior la exterior. Notă săgețile spate. Nu ar trebui să meargă în sus și să fie ușor neclare. Completați formularul, dermatograf de preferință lichid. Acesta va fi mai rezistente și contrastante, va fi mai bine decât baza terminat.
 • Ca cursă finală, aflată în apropierea genelor. Încercați să nu pentru a reîncărca firele de păr foarte mult.
Citește mai mult  Caracteristici și crearea machiajului în stilul anilor '90

Opțiuni pentru blonde

Fetele cu păr de păr strălucitor nu sunt limitate in alegerea machiaj, cum ar fi brunetele. Cu toate acestea, ele trebuie schimbate ușor paleta de culori. În loc de nuanțe întunecate, ar trebui să facă alegerea în favoarea tonuri mai delicate, mai ales atunci când crearea de imagini de zi cu zi. Efectuarea pas cu pas această opțiune nu va fi mult de muncă.

 • Aplicare Primemer pe regiunea secolului extern, pentru a crea o bază.
 • machiaj zi nu ar trebui să fie supraîncărcat tonuri prea întunecate, Prin urmare, să se concentreze pe lumina de păr, stick de la produse cosmetice calde corporale și piersici.
 • Câștiga umbre piersică o îndoire și un colț exterior, ușor dimuer. Această vedere vizual nu va pierde și da se confruntă cu proaspete ușor.
 • La centrul secolului, se adaugă translucide roz Rumyan. Fii atent cu roșu și roz, o cantitate excesivă poate crea efectul de „pacienți“ sau ochi „plâns“. Cu toate acestea, stratul de lumina va da abilitățile ochilor.
 • Accent atenție în colțul interior al ochiului Cu ajutorul unui highlyera lumină.
 • Adaugă jucăuș View cu o carcasă tentă maronie. Nu vă faceți griji că rezultatul sa dovedit prea transparent și ușor de observat. Ochii căprui înșiși foarte luminos și de a atrage atenția. Pentru a le aloca mai puternic, nu aveți nevoie de o cantitate mare de produse cosmetice.

machiaj de seara la domiciliu pot fi completate cu umbre albastre sau verzi. Această decizie va da o adâncime specială a ochilor noștri, le va face mai expresiv și întuneric. Dacă se dorește, puteți adăuga totul cu o săgeată elegant și gene zgâriate. La centrul de secol, este de dorit să se aplice o strălucire de ton rece (argintiu, albastru, albastru, violet).

Citește mai mult  Idei de machiaj casual pentru ochi verzi

Nu uita despre caracteristicile ochiului tăiat. În cazul în care natura te-a atribuit o structură mai îngustă, atunci merită luat în considerare unele caracteristici.

Cu ajutorul unei linii de linie largă, extinde vizual incizia, dar nu condus prea departe.

Creșteți cu atenție produsul atunci când este aplicat că ridică vizual pleoapa. Pentru tonurile înguste, gri, praf, purpuriu și ciocolată sunt perfecte.

Selectați membrana mucoasă cu un creion alb, o astfel de recepție va ajuta la conturul mai mult.

Nu uitați de sprâncenele cutanate și simetrice. Ei nu sunt neapărat desenați prea luminos, va fi suficient pentru a le oferi o formă.

Pentru machiaj din Asia pentru fiecare zi, este suficient doar pentru a aduce pleoapa la creion întuneric, și de a face gene. Și pentru imaginea de seară poți să rămâi și să aplice sclipici.

Exemple frumoase

Peapă actualizată nu este o propoziție. Orice dezavantaj poate fi spectaculos să bată și să se transforme în demnitate. Acum există o cantitate imensă de produse cosmetice variate pentru orice tip de piele care vă va ajuta. Totul depinde numai de dorința dvs. și de efortul atașat.

 • Machiaj mare în tonuri maro.

 • Karglazymes du-te diferite nuante de verde.

 • Burgundia umbre în combinație cu paiete sunt potrivite pentru machiaj de seară.

Machiajul clasic pentru secolul autorizat este dat mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: