Marca Machiaj fumuriu Ice Pentru Brown ochi

Marca Machiaj fumuriu Ice Pentru Brown ochi

Machiaj „Smokey Ice“ astăzi una dintre cele mai populare și tendința. Se potriveste multe fete, așa că este foarte relevant. Smokey Ice este perfect combinat cu ochi caprui. În acest articol vom afla cum puteți face o astfel de machiaj frumos și la modă.

Particularități

Smoky Eyes se traduce ca „smoky eyes”. În efectul unei ceață fără probleme de dispariție și se află caracteristica principală a acestui machiaj de top. De regulă, durează de la 3 la 4 nuanțe de umbre, care sunt aplicate pe pleoapa în tranziția de la lumină la întuneric, și apoi alese cu atenție. Cel mai simplu mod de a obține rezultatele dorite, folosind o perie speciala pentru mekap. burlane simple sunt slab potrivite pentru astfel de sarcini.

Smokey Ice este perfect potrivit pentru întuneric și ochi de lumină, dar este cel mai ușor de a alege tonurile perfect adecvate și armonioase ale fetelor giblase. Gri sau ochi albaștri, cu culori incorect selectate și combinații ale nuanței par vizual foarte mici și se pierd pe un fond general. Brown, dimpotrivă, umplut cu adâncimi unice, devin mai atractive și misterios.

filtru de fum la modă egal la clasic. A fost inventat zeci de ani în urmă în special pentru bruneturi, astfel încât să se transforme drastic în inimile sexy. În zilele vechi, întunericul de întuneric a fost de obicei implicat, dar astăzi fac apel și la alte combinații de eșantionare. De asemenea, este necesar să se considere că gheața mai devreme a fost considerată exclusiv o opțiune de seară, iar astăzi artiștii de machiaj au lucrat o mulțime de modalități diferite de a utiliza acești factori și în timpul zilei.

Există o serie de caracteristici distincte și caracteristici caracteristice Meicap luate în considerare.

 • În cilia în pleoapa superioară au întotdeauna cele mai mari dimensiuni.
 • Ochii trebuie să fie încadrați cu un eyeliner clar și pronunțat. În același timp, trebuie efectuate linii ideale și corecte.
 • Necesită crearea unei întunecate a unei întunecate în ochi.
 • În zonă mai aproape de sprâncene, este necesar să se aplice umbre mai luminoase. În același timp, toate siturile de tranziție trebuie reduse la nr. Ei trebuie să decidă cu atenție.
 • Genele trebuie să picteze în rimel pentru a obține mai mult de densitatea și expresivitatea lor.

Alegerea nuanțelor

În cazul în care este planificat pentru a decora în mod eficient ochii maro cu un astfel de meycap la modă, este foarte important pentru a alege corect până nuanțele adecvate pentru punerea sa în aplicare. Dacă vorbim despre un machiaj pentru fiecare zi, nu va fi capabil de a crea, fără a recurge la folosirea tonurilor luminoase. Foarte bine și arată armonios Nyudova, bej, nuci, lapte, smântână, ciocolată și ușoare culori aurii. Pearl și gama de argint este, de asemenea, combinat remarcabil cu ochi caprui. Prin nuanțe atractive enumerate, va fi posibil să se pună în aplicare atât imaginea absolut de lumină și, practic, fără greutate și mai saturate.

Citește mai mult  Totul despre machiaj colorat

Dacă o fată este un amator activ de experimente îndrăznețe, puteți ridica mai luminos, saturate opțiuni nuanțe. Carglazy Fashionistims special cad lila gust, roșu, violet și semitonuri visiniu. Dar trebuie să fie blând cu umbre care arată roșu. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când utilizarea lor este mare, riscul de eliberare a efectului de ochi plângeau.

doamnelor Extravagante ar trebui să se uite la nuanțe de albastru. Cel mai bine este de a alege variante mai complexe ale acestei culori. În acest sezon, la modă sunt turcoaz, nuanțe de Aquamarine sau Indigo.

Pentru a pune în aplicare un frumos și moale cadru de încadrare, trebuie să utilizați un creion. În cazul în care imaginea este programată să fie mai ușor, un creion maro este potrivit. Dacă doriți să creați un aspect dramatic și expresiv, atunci ar trebui să alegeți un instrument cosmetic negru.

În cazul în care ochii naturii sunt de culoare maro inchis sau nuci, atunci ar trebui să nu le supraîncărcați cu un număr mare de umbre negre. În acest caz, este mai bine să rămâneți pe opțiunile care diferă în nivelul nivelului de saturație. Proprietarii de ochi maro închise se apropie în mod special lăptosul de lapte, clar-liliac, precum și pe jumătate de gri frumos.

Cum să faceți pas cu pas?

Machiaj la modă „Smokey Ice“ nu este foarte dificil în vânzări. Versiunile clasice, seara și zilnice ale acestui tablou sunt caracterizate prin crearea de metode.

Clasic

Aflați cum puteți face o machiaj clasic „gheață fumoasă” fete cargolase.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a pregăti pielea. Pentru a face ca MEK să nu înască și nu a alunecat în cel mai neașteptat moment, grundul trebuie adăugat sub umbre. Remedierea este aplicată perfect pe pielea pleoapei și sub ochi. Este recomandabil să utilizați o ciucuri speciale pentru acest lucru. Liniile de primer Suprafața pielii în zonele necesare vă va permite să puneți baza optimă pentru aplicarea produselor cosmetice.

 • Când machiajul „gheață fumoasă”, Este important să se asigure că nu există cercurile intunecate de sub ochi. Ele pot distruge întregul vedere al makebers, cum ar fi echimoze. Pentru umbra tonifiat sub ochi, aveți posibilitatea să utilizați o consolă de crema.

 • Pentru a asigura o conservoir, precum și îndepărtarea chiar și cea mai mică sclipici gras aveți nevoie pentru a lua o perie pufos pentru machiaj și de a impune o pulbere specială incoloră. Același lucru ar trebui să fie făcut cu pielea pleoapelor. Particulele de pulbere trebuie îndepărtată cu un șervețel uscat.

 • Acum, trebuie să alegeți și să aplicați umbrele în formă uscată. Opțiunea de selecție clasică – utilizarea ca bază de cărbune, cenușă sau umbre maro.

 • Următorul este ciucure greșit. A făcut un substrat pentru smokey de umbră întunecată. Acestea acoperă întreaga suprafață a secolului – de la linia pentru creșterea cililor pliului de top. Urmatoarea vine perie moale și pufos. I se spune ca ton. marginile Harsh acest ma face sa nu ar trebui să aibă.

 • Cea mai ușoară nuanță de aceeași gamma este luată. Ei ar trebui să meargă pe frontierele umbra întunecată prin perie.
Citește mai mult  Cum și cum să eliminați machiajul?

 • Acum puteți merge la vârsta inferioară. O pensulă unghiulară mică este luată cu o țintă. Cu acest instrument, va trebui să aplicați umbra unei umbre întunecate de-a lungul liniei de gene de mai jos. Marginile sunt alese de peria pufoasă. În final, forma fumului ar trebui să fie ușor trasă prin o nuanță ușoară, care se taie în același timp limitele umbrelor deasupra și dedesubt.

 • Următorul pas – Eyeliner și săgeți. Creionul este luat. Ele lipsesc linia de sus între cilia. Același lucru se face pe membrana mucoasă.

 • Black Matte Shadow nuanțe durează. O mică ciucurie cu o grămadă pufoasă trebuie să meargă de-a lungul liniei creionului de lângă genele. Apoi, eyelinerul va trebui să crească.

 • Va rămâne evidențiat colțul interior al ochiului maro. Pentru a face acest lucru, potriviți un punct culminant sau umbra unei umbre ușoare. Aceste componente sunt aplicate în colțul interior al ochiului.

 • Următoarele urmărește curling genele și punerea rimelului.

Pentru secolul autorizat

Unele fete suferă de problema autorităților. De obicei, aceasta problema nu este legată nu la schimbările care au loc odată cu vârsta, dar cu caracteristicile naturale ale structurii ochilor. pleoapelor greșite vizual preselor și coboară un colț exterior al ochiului, din cauza a ceea ce pare a feței trist și nemulțumit.

Dacă există o problemă a secolului autorizat, atunci Ice nu este atât de ușor să pună în aplicare, dar este foarte posibil. Luați în considerare modul în care se poate face pentru a obține o face frumos.

 • Din săgețile este mai bine să refuze, deoarece acestea fac o mai greu. Vizual el poate părea chiar mai obosit. Printr-un creion, o linie este descrisă bine la cilias, și apoi ei decid.
 • Pentru a obtine pleoape de mai jos, puteți utiliza umbre și o perie îngustă.
 • Este umbre alegand variante în valoare de având un ton intermediar. Acestea sunt distribuite in secolul sus, care este mobil. Este recomandabil să facă acest lucru, în picioare sau așezat chiar în fața oglinzii. Umbrele ar trebui să fie vizibile sub fold, astfel încât pleoapa Hindy vizual părea ridicat.
 • Acum, printr-o nuanță închisă, pleoapelor mobil este complet acoperit, până dreptul de a cutelor.

Seară

Pentru a pune în aplicare un filtru de seară frumos permis să folosească unele elemente care sunt luminoase și saturate. Acesta poate fi stralucitoare strasuri sau paiete. machiaj similar se face după cum urmează.

 • Primele umbre sunt luate mai întâi. Ele sunt suprapuse în întregime pe suprafața ochiului, de-a lungul liniei de cilia si la cele mai sprancene.
 • În continuare este pensula speciala, care are perilor oblică. Prin intermediul acestui instrument, umbre desena linii pentru creșterea cililor. O bandă similară trebuie trasă și pe pliul vârstei de rulare.
 • Toate liniile aplicate vor trebui să crească cu atenție. În acest scop, un raft special de vedere rotund este cel mai potrivit.
 • Săgețile pot fi trase cu ajutorul unui creion special de contur special.
 • Cilia în cele din urmă ar trebui să fie vopsită în mai multe straturi pentru a obține un volum mai strălucitor și atractiv.
Citește mai mult  Crearea de machiaj Unicorn

Sfat util

Luați în considerare câteva recomandări utile cu privire la aplicarea unei „gheață fumoasă” la modă.

 • Distribuirea umbrelor de secole, este necesar să se respecte precizia și acuratețea limită. Umbrala suplimentară stă pentru a froma o perie de ventilator. Zona sub ochi poate fi împușcată puțin pentru a evita urmele din cosmeticele crescute.
 • Pentru a face MIIKAP este foarte atractiv, este foarte important să o faceți corect. Exercită-o în direcția de jos în sus, precum și din colțul interior al ochiului la exterior. Amestecați toate nuanțele într-o singură masă nu ar trebui să fie, fluturând o perie pe întreaga suprafață a secolului. Rastuchevka ar trebui să fie efectuată numai prin tranziții între culorile individuale.
 • Pleoapa inferioara nu este recomandat a cerut să aducă un creion alb. Unele fete par că în acest fel ei dau ochii lor un aspect mai expresiv și de mari dimensiuni, dar, de fapt, liniile albe ca zăpada avea un aspect nenatural. O astfel de utilizare creion nu merita. În loc de alb este mai bine pentru a alege o opțiune de roz deschis blând.
 • artiști cu experiență machiaj sfătui să nu impună tonuri întunecate prea mult dincolo de marginile ochiului. Umbrele care ajung, practic, templele vor fi acceptabile să se uite numai pe podium în timpul diferitelor recursuri.
 • Damas în vârstă solidă Se recomandă să se evite produsele cosmetice decorative cu pigmenți pâlpâinde. Shining particule microscopice sunt imediat înfundate în riduri mici, motiv pentru care acestea devin mai vizibile.

Face modă cu efectul de dizolvare poate fi ceață ușor să învețe să facă eforturile. În cazul în care un astfel de machiaj nu funcționează corect și atractiv, este necesar pentru a contacta serviciile de make-up artisti profesionisti care pot antrena tehnica corespunzătoare va ajuta să găsească nuanțele potrivite perfecte de cosmetice decorative.

Exemple frumoase

Machiaj „Smoky Ice“ arata superb pe blondele carbohylase. În acest caz, solutia spectaculoasa va fi umbre de aur sau de bronz, demonstrând o strălucire transfuzie, dragă mai aproape de colțurile exterioare ale ochilor. meikap similare pot deveni un plus armonioasă de seara sau o imagine festiva.

Trendy Asigurați-Luxos arată nu numai pe blondele, dar, de asemenea, brunetele cu ochi căprui. Acesta poate fi un machiaj foarte îndrăzneț și expresiv, folosind gri deschis și închis, precum și umbre negre, frumos cut-off, formând o foarte buna si de tranziție frumos / gradient de. Acest machiaj va arata mai ales armonios cuplat cu un ruj de o nuanta nud sau un luciu de buze transparent, nu blocat în ochi.

machiaj la moda va arata bine si pe ochi căprui înguste. Aceasta poate fi o variantă la care abundența de umbre negre aplicate atât pleoapele superioare și în zona pleoapei inferioare a ochiului. Pentru a forma o tranziție lină de culori. Muchiile interioare pot fi completate cu umbre de lumină cu sclipici lumina. Pe fundalul vizualizate machiaj, nu aveți nevoie să utilizați ruj strălucitor.

Cum de a face machiaj „Smokey Ice“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: