Michael apă Garnier: reguli de compoziție, sortiment și utilizare

Michael apă Garnier: reguli de compoziție, sortiment și utilizare

Utilizarea apei micelare – o etapă importantă în procesul de curățare a pielii de zi cu zi. În acest scop, produsele de la Garnier adesea selectat, oferind un efect de înaltă calitate pentru bani puțini. În plus față de mijloacele de bază universale, în intervalul de brand sunt produse pentru grase și piele sensibilă. Luați în considerare mai multe Compoziție, sortiment și reguli pentru utilizarea Garnier apă micelară.

Particularități

Mycella Apa pentru fata Garnier este considerată a fi una dintre cele mai de succes produse de brand. În ciuda costului mic, acesta se ocupă cu toate sarcinile care sunt de obicei plasate înainte de acest mijloc. Ea curăță calitativ și destul de repede suprafața feței, deși loțiunea expresă a aceluiași brand este mai bine să se confrunte cu impermeabilitate, practic nu mirosește și nu lasă nici un film lipicios pe față după utilizare. Lichidul nu irită nici pielea în sine, nici ochii, chiar dacă există lentile de contact.

În comparație cu alte ape micelari, plus poate fi numit absența oricărui gust capabil să facă o procedură de îndepărtare a Mackey de la un neplăcut.

Minusul relativ poate fi numit nu prea convenabil ambalaj, „restante” cantitate excesivă de mijloace datorită unei gauri largi din capac. Dimensiunea sticlei de bază este de 400 mililitri, ceea ce este convenabil pentru uz casnic, dar nu pentru călătorii. În timpul prezentării primei ape micelulare, marca Garnier, care a avut loc în 2014, 99% dintre fetele actuale au apreciat pozitiv acest produs, iar 94% au vrut să-l cumpere. Instrumentul permite o mișcare pentru a curăța pielea, buzele și fața de la machiaj, fără a crea un impact mecanic în exces. Apa saturată cu miceli, trage tot felul de contaminanți, inclusiv elemente de grăsime.

Tipuri și compoziții

Toate produsele Michael Garnier Naturals cutanate include micelii – componente speciale capabile de „primar” orice contaminare: reziduuri de praf, grasimi si cosmetice si elimina-le din fata. Compoziția echilibrată este bine percepută chiar și piele sensibilă și cu jet, deoarece utilizarea nu necesita frecare intensivă a suprafeței cu un disc de bumbac. În plus, micelii nu sunt substanțe agresive, astfel încât acestea nu cauzează tăierea pielii.

Universal Michael Brand de apă Garnier constă dintr-o cantitate minimă de ingrediente. Cu toate acestea, există și soiuri alternative în intervalul îmbogățit cu uleiuri, componente ale plantelor, hidroficatorii sau substanțe care acționează asupra pielii grase.

Pentru pielea uleioasă și problemă

În pachetul de culoare albastră cu un volum de 400 milimetri, conține un detergent pentru o față numită „piele curată”. Această apă micelară este utilizată pentru pielea grasă și sensibilă. Funcțiile principale ale fluidului sunt machiajul maturilor, curățirii și îndepărtării. Compoziția produsului include componente cum ar fi extractele de apă, lamaie, mere și camellia, precum și extractul de trestie de zahăr. Absența parfumurilor din compoziție este ideală pentru pielea sensibilă, predispusă la erupție cutanată.

Citește mai mult  Selectați un mijloc pentru eliminarea machiaj cu ochii

Micelele în mod eficient de captare de grăsime a pielii, produse cosmetice și murdăria de pe suprafața pielii, după care le dețin în sine și ușor de a elimina atunci când sunt expuse la un disc de bumbac convențional. O sticlă mare este suficient de aproape două sute de utilizări.

Spălați unealta după utilizare nu este necesară.

pentru sensibile

Pentru pielea sensibilă, apa micelară este adecvat, îmbogățită cu uleiuri produse în ambalaje de aur de 400 mililitri. Compoziția produsului este foarte simplu – există ulei de argan, apă și bază cosmetice. Două faze de fluid este capabil de a elimina chiar machiaj rezistent la apa, elimina excesul de piele și a poluării. Înainte de a utiliza sticla, trebuie să ușor vă agitați.

Un alt mijloc eficient este apa micelară cu apă cornflower vândut într-un pachet de 400 mililitri. Acest agent de două faze destinate curățarea pielii este produsă într-un ambalaj albastru numit „Ultra-Care“. Produsul include apă, clorură de sodiu, halfsamer 184, L-arginină și componenta vegetală – apa de flori. O caracteristică a acestui fond este abilitatea de a trage orice produse cosmetice, inclusiv rezistent la apa, precum și pentru hrana pentru animale și pielea sensibilă calm. În plus, apa micelara nu irita pielea din jurul ochilor si poate fi folosit chiar dacă există lentile de contact.

După utilizare, pe față, nu există nici un film lipicios, iar pielea este ștearsă, dar nu overhanging.

Pentru toate tipurile

Pentru orice tip de piele, inclusiv combinate, apa micelara universal este adecvat, cu un volum de 700 ml. ambalajul roz conține lichid, care include apa, baze cosmetice, halfsamer 184 și hexilenglicol. Mijloacele de curățare a dimensiunilor maxi vă permite să utilizați lichidul micellar mai mare de 350 de ori. Instrumentul curăță efectiv suprafața feței de pe piele, praf și cosmetică. Spălați-o după utilizare nu este recomandată.

La fel Medicamentul universal este implementat într-un pachet de 400 de mililitri. Este potrivit pentru curățarea buzelor, ochilor și a pielii în exces, fără frecare. Călătoria este mai bine să ia același remediu universal, dar deja cu un volum de 100 ml. Lichid machiaj de înaltă calitate, curăță și calmare. Formula hipoalergenă a fost dezvoltată sub supravegherea dermatologilor și oftalmologi. Este necesar să menționăm că acest remediu universal este de asemenea disponibil într-un volum de 125 ml, dar într-un set cu cremă BB „Secretul perfecțiunii”.

Este imposibil să nu mai vorbim de un astfel de produs Miceller Gel pentru spălare. Acest produs poate fi numit „3 în 1”, deoarece instrumentul elimină machiajul, curăță pielea feței și o calmează. Gelul de curățare conține în compoziția sa extract de struguri naturale, acid citric, apă, glicerină, propilenglicol și o bază cosmetică. Spre deosebire de apa micelară, gelul după utilizare trebuie să fie spălat. Substanță este deja aplicat pe piele umedă a feței, pre-ușor spumare.

Mișcările de masaj ale gelului trebuie distribuite pe toată fața, în special afectarea zonei de buze și a ochilor. După finalizare, instrumentul este spălat cu apă caldă.

Cum se utilizează?

Doar roțile de bumbac vor fi necesare pentru a utiliza apă micelară. Merită luarea în considerare a mai multor reguli de utilizare.

  • Eliminarea cosmetice începe cu ochi zona. Pentru aceasta, discurile de bumbac trebuie să fie umezite cu un produs cosmetic, și apoi aproape de ochi timp de 15-20 de secunde. Pentru a scăpa de carcase, va trebui să luați discuri de lenjerie de sus în jos și înapoi. Pentru a purifica vârsta, este necesar să se ocupe de un disc de bumbac cu o zonă dată, care se deplasează de la interiorul colțurilor exterioare ale ochiului.
  • Pentru a mai purifica în continuare fața, vor fi necesare alte ape de amestec wadded. Procesarea are loc prin linii de masaj, adică mișcările merg de la gât la temple, de la templele de pe frunte, precum și de la nas la urechi.
  • În special mângâie cu atenție fruntea, aripile nasului și a bărbatului. Ultimul, dar un disc de bumbac este studiat de pometi și gât.

Important! Când curățați ochiul, este important să se deplaseze vertical, deoarece mișcările orizontale și circulare sunt capabile să deterioreze genele. În plus, nu trebuie să vă frecați ochii sau să le apăsați puternic.

De dimineață Apa micelară este destul de capabilă să îndeplinească rolul principalului mijloc de spălare. Pentru a curăța pielea de pe piele distins pe timp de noapte, este suficient pentru a șterge fața cu micellek, și apoi se clătește cu apă rece. Indispensabil la acest agent și pentru curățare anhidră.

Citește mai mult  Machiaj LESIY Vizualizare

Examinați recenzii

Răspunsuri despre micelara de brand de apă Garnier sunt destul de optimiste. Puteți începe cu mijloacele îmbogățite cu unt de argan. Produsul este proiectat în Germania, unde a fost testat de către experți locali. Acesta este produs într-o sticlă de 400 de mililitri, care are un aspect similar cu alte ape micelare ale acestui brand. Acest instrument este declarat ca două faze și caracterizată prin prezența unei grosime de aproximativ 2 centimetri grosime. Înainte de utilizare, fluidul trebuie să fie agitat.

Potrivit cumpărătorilor fluidul micelara se descurcă perfect cu demacid, iar uleiul prezent simplifică numai această procedură. cosmetice rezistente la apa dispare rapid. Pentru a purifica pielea, nu trebuie să facă eforturi speciale, iar procesul are loc aproape de două ori mai rapid decât de obicei. Singurul minus posibil poate fi remarcat un film uleios subțire rămas pe față după procedura, care, totuși, împiedică toate. Pielea rămâne moale, proaspătă, reabilită și nu atenuată.

În timpul verii, după utilizarea acestui micellek, nici măcar nu trebuie să aplice nici o plecare suplimentară. Acest consum de produse este destul de economic. Cumpărătorii remarcă, de asemenea, că parfumul lichidului este destul de plăcut, asemănător unui fel de amestec de fructe și culori. Desigur, plăceri și costuri reduse.

Un număr mare de recenzii sunt găsite despre produsul de bază Garnier – Micellar Apa potrivit pentru orice tip de piele. Principalele avantaje ale acestor fonduri ale cumpărătorului se numesc costuri reduse, volum mare, curățare de înaltă calitate și lipsa de iritare de secole.

Îmi place absența parfumului, precum și starea fluidului în sine – nu este nici lipicioasă, nici grăsime. Micitaleka se confruntă perfect cu purificarea feței de la machiajul zilnic și doar 2-3 discuri cosmetice sunt cheltuite.

Citește mai mult  Totul despre eliminarea sprâncenelor tatuare

La aceeași vârstă, alți cumpărători au scris că mirosul lor a fost supărat, asemănător cu ceva înseamnă între substanțe chimice și alcool. Proprietățile de curățare ale produsului, totuși, le-a plăcut. Este chiar comentat faptul că apa micelară a fost foarte prost copiată cu sarcina, spălând doar rujurile și umbrele.

Nici rimelul, nici fondurile tonale nu sunt supuse acestuia sau au cerut, de asemenea, utilizarea a aproximativ 8-10 discuri impregnate de bumbac. Unele fete au observat că instrumentul le-a uscat pielea.

Comentariile interesante sunt, de asemenea, despre Michael Water Garnier cu Vasilkova Water. Minusul principal poate fi numit faptul că produsul este foarte uscat prin piele, oferind fetei de vedere obosit. La atingere, fluidul din două phrastructal, care trebuie să fie înjunghiat înainte de utilizare, un pic uleios, și după utilizarea acestuia pe piele este un film gras neplăcut, care necesită spălare. Mirosul produsului, cu toate acestea, multe altele. Cu cosmetice în picioare, această apă micelară nu face față cu absolut, dar machiaj obișnuit ajută ajutor.

Comparând acest remediu cu alte produse micelare ale brandului, putem concluziona că lichidul albăstrea este mult mai plăcut decât ulei de argan. Acesta nu este doar mai plăcut de utilizat, dar, de asemenea, creează un film gras mai mult după. dar apa micelara pentru tenul gras este chiar mai mult ca, deoarece este mai puțin uscarea pielii, și, de asemenea, nu distrage mirosurile. Unele fete au spus că apa micelarului de ulei nu a dorit deloc, pentru că și-a fixat puternic ochii.

Alții au lăudat apă cu o componentă de flori de porumb, dar au remarcat că pielea rămâne în continuare grasă și trebuie să se clătească.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: