Opțiuni de machiaj retro

Opțiuni de machiaj retro

Machiaj în stil retro foarte des utilizat la crearea de imagini pentru sedinte foto tematice si petreceri. Aplicarea produselor cosmetice moderne, fetele pot recrea cu ușurință imaginea unei eroine dintr-un film sau o epocă preferată.

Trăsături distinctive

Toate imaginile din stil retro au mai multe caracteristici comune distinctive.

 1. Piele palida. În secolul trecut, la modă era un palor aristocratic. Pentru a crea o imagine în stil retro, artiștii de machiaj recomandă utilizarea cremei de ton, consileerter și pulbere pentru a fi tonuri mai ușoare decât mijloacele utilizate de obicei. Pentru a face un machiaj în mod natural, trebuie să pictați nu numai față, ci și gât, precum și gâtul zonei.
 2. Săgețile clasice. eyeliner lichid sau gel este utilizat pentru a crea săgeți clare.
 3. Scarlet Lubes. Machiajul în retrostilă este imposibilă fără ruj roșu strălucitor. Buzele de vopsire pot fi folosite cu vin, boabe sau morcovi.
 4. Genele pufoase. Face o privire mai expresivă, iar ochii minunați va ajuta la mascara selectată corespunzător. Pentru a striga, se află atât genele de vârf, cât și cele de jos.

Gata machiaj Este recomandat să adăugați coafura și costumele selectate corespunzător.

Cele mai bune opțiuni

Pentru a crea un machiaj spectaculos în retrostilă, puteți să vă uitați la exemple de fete din diferite epocii.

20-30 de ani

În acest moment, Fashionista a fost inspirată de imaginile unui actrițe de film tăcut. La modă era o imagine a unei femei fatale luxoase. Procesul pas cu pas de creare a unui astfel de machiaj este alcătuit din următorii pași.

 1. Mai întâi trebuie să pregătiți cu atenție pielea și apoi să aliniați tonul său. Dezavantajele trebuie să fie deghizate cu o lamă ușoară.
 2. La sprâncene au fost mai clare, ele trebuie să fie accentuate de creionul întunecat sau de umbrele speciale.
 3. După aceea, puteți trece la machiajul ochilor. Pentru ca umbrele mai bune decât, este necesar să se pună un primer pe piele. Apoi, ochii ar trebui să fie colorați cu un creion întunecat. Trebuie să crească ușor.
 4. Umbrele de flori întunecate sunt aplicate pentru totdeauna. Toate tranzițiile trebuie să fie tăiate cu atenție.
 5. Buzele ar trebui să sublinieze rujul întunecat mat. Conturul poate fi achiziționat suplimentar de un creion.

O astfel de imagine este potrivită pentru fotografia tematică.

40-50 de ani

Icoane din acest timp – Audrey Hepburn și Marilyn Monroe. Imaginile lor sunt caracterizate de sexualitate și arată mai natural. Pentru a crea un meac în stilul Kinodiv cunoscut, trebuie să aderați la următoarea instrucțiune.

 1. În primul rând, trebuie să aplicați o cremă tonică și un proofer.
 2. Apple obrajii au lăsat un strat subțire de rumyan de corali palid. Ei trebuie să crească cu atenție, astfel încât culoarea sa dovedit foarte ușoară.
 3. Pe nas, fruntea și bărbia au nevoie de un pic khailAitera.
 4. Sprâncenele necesare pentru a sublinia creionul. Trebuie să fie rezistent și nu prea întunecat.
 5. Ochii trebuie să picteze umbre bej-roz. Pigmentul trebuie să fie tăiat cu atenție.
 6. Standing contur lichid trebuie subliniat linia de creștere a genelor. Săgeata ar trebui să se dovedesc a fi netede și îngrijite.
 7. Eyelashes trebuie strivit de Kerler, iar apoi se aplică mai multe straturi ale extensiei.
 8. Buzele trebuie tratați mai întâi cu un exfoliant moale, și apoi hidrata cu balsam. După aceea, puteți aplica un strat neted de ruj. Cel mai bine este de a face acest lucru cu o perie subțire.

machiaj Ready poate fi fixat în plus de către dispozitivul de blocare. În acest caz, va fi mai rezistent.

60-70 de ani

Crearea unei imagini în stilul de 60-70 de ani, o atenție ar trebui să fie subliniat în ochii. Fă suficient doar.

 1. nevoie de piele pentru a foc un ton selectat în mod corespunzător și pulbere.
 2. Pe obraji, este necesar să se aplice un fard de obraz foarte puțină lumină. Pigment trebuie să crească cu atenție.
 3. Ochii ar trebui să fie legat cu un creion de culoare închisă. Umbre pentru a crea o astfel de imagine sunt de asemenea folosite întuneric. Acestea sunt aplicate pe baza secolului, iar pe colțul exterior al ochiului. Pigmentul este, de asemenea, ales cu grijă. Sub sprânceană și la mijlocul secolului este necesar să se aplice umbre mai luminoase.
 4. Machiaj larg săgeți negre. Ei trebuie să picteze cu un stâlp.
 5. Buzele vopsea roz roz sau piersic de piersici. Produsul surplus trebuie eliminat, strălucind buzele cu un șervețel uscat.

Un astfel de machiaj este potrivit ca frumusețe cu părul întunecat și blonde.

Recomandări ale lui Vizazhistov

Faceți machiajul frumos în retrostil la domiciliu nu este atât de dificil, deoarece pare la prima vedere. Simpliții simple ale artiștilor de machiaj cu experiență vor ajuta.

 1. Făcând machiaj pentru o fotografie de fotografiere, o fată ar trebui să fie folosită în lucrarea umbrelor și rujului mat. În acest caz, imaginea nu va fi o strălucire superfluă.
 2. Rujul trebuie să ridice pielea. „Albul de zăpadă” sunt nuanțe reci adecvate, dar mai multe fete întunecate – mijloace cu subtock cald.
 3. Pentru a face ochii mai expresivi și pentru a crea un efect de genele deasupra capului, fetele au colorat anterior linia de creștere a genelor cu umbre întunecate, cu atenție a decisivului lor.
 4. Adăugați o evidențiere la imaginea selectată va ajuta eleganta retrorodinka. Trageți-o pe piele poate fi creionul maro obișnuit.

Pentru inspirație puteți utiliza ambele imagini ale actrițelor celebre din fotografiile anterioare și de epocă obișnuite.

Exemple frumoase

Retro face ca elementele să fie utilizate atât la pregătirea pentru vacanță, cât și zilnic.

Zi machiaj

Machiajul natural clasic poate fi completat cu detalii precum rujul roșu, genele groase și săgețile scurte. El se va potrivi fata care a folosit pentru a arata elegant si nu se tem sa experimenteze cu diferite imagini neobisnuite.

Evening Make

Mai spectaculos arata machiajul de seara in stil retro. Pe fundalul unei fețe palide, ochi întunecați și buze făcute cu vin ruj. Machiajul subliniază frumusețea naturală a fetei și adaugă imaginea de misteriozitate. Se combină bine cu coafura elegantă.

Imagine festivă

Este posibil să renunțați în acest mod la o sesiune de fotografie sau la un eveniment special. Machiaj clasic cu ochi întunecați și buze de culoare neutru completează margele mici. Ele lipite pe suprafața pleoapelor folosind genele transparente.

Pentru ca machiajul luminos în stil retro, sa dovedit frumos și curat, trebuie să practici puțin în aplicația sa. În acest caz, creați o imagine a unei dibi de lux de la Hollywood va fi mult mai ușoară.

Despre crearea de machiaj în stil retro vezi mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: