Revizuirea și selectarea perii pentru contur

Revizuirea și selectarea perii pentru contur

Una dintre principalele tendințe din ultimii 10 ani este de contur. Dacă mai devreme a fost gândul mic despre asta, acum este baza machiajului. Mijloace pentru contur ocupă cea mai mare parte a pieței cosmetice decorative moderne.

Ușor, abia vizibil, sau într-o versiune ușoară – acum se aplică zilnic de cele mai multe fete și femei, să nu mai vorbim de cazuri speciale. La principalii asistenți în depunerea sa – perii – vor fi discutate în articol.

Soiuri

Diferite modele de perii sunt utilizate pentru contur. Contrar așteptărilor, acestea nu sunt atât de mult, iar produsele medii sunt întotdeauna disponibile atât în ​​ceea ce privește disponibilitatea, cât și în ceea ce privește prețul.

  • Pensulă Kabuki. Pensulă faimoasă pentru vânzare aproape peste tot și are o perie mică, dens, scurtă. Grămada ei este densă, iar tăierea – sub forma unui semicerc. Și, de asemenea, există modele cu o tăietură netedă, sunt folosite pentru a scoate la dispoziție compozițiile. Folosit pentru a aplica ambele instrumente ciudate și cremoase.

  • Pensulă de ventilator plat. Și-a primit numele datorită aranjamentului caracteristic al grămezii, care arată ca un fan. Folosit pentru a aplica unelte fricotate sau cele care necesită se aplică într-o cantitate mică. Și este, de asemenea, ușor să scoateți rămășițele umbrelor în pleoapele inferioare.

  • Somnoros. De regulă, este folosit pentru a tăia conturul. Datorită ei, puteți elimina tranzițiile ascuțite și liniile clare de aplicarea produselor cosmetice. De multe ori se aplică și colțul de pulbere în regiunea sub pomeți. În general, foarte bine asigurat toate mijloacele aplicate pe obekbone.
Citește mai mult  Cum cu saci de machiaj ascunde sub ochi?

  • Perie plată pentru aplicarea și decisivele umbrelor. Dacă toate celelalte produse sunt necesare în cea mai mare parte pentru tăiere, acest model este destinat aplicării punctului și rapid. În special, este cu ajutorul acestei perii, care face mai ușor de aplicat un punct culminant la partea din spate a nasului, vârful nasului, bărbie, în zona spranceana, unele zone frunte. Se folosește, de asemenea, bronzantul, care „se înnegrește“ aripile nasului, obraji, frunte, partea de jos a feței, și așa mai departe. Adesea este această perie care necesită precizia ondulațiilor nasului.

Cel mai bine este de a obtine un set de pensule pentru conturarea unei persoane care include cel puțin 4-5 bucăți. În cazul în care bugetul este limitat, sau pur si simplu nu le place să te pui cu mai multe pensule, este cel mai bine pentru achiziția 2 inflorescență – unul mare este mai mică decât. Acesta din urmă va fi utilizat pentru aplicarea punctului, primul – pentru toate mijloacele de hotărâre.

Sfaturi pentru alegerea

După cum sa menționat deja, să aplice o calitate sau cel puțin bună și conturare îngrijite, trebuie să aveți mai multe perii. Este demn de remarcat faptul că, pentru uscat și neaderente mijloace (sub formă de pulbere), este necesar să se cumpere o perie pufos și moale. Pentru instrument de smântână, o perie este achiziționat cu o densa scurt si neted gramada.

Nu este nici un secret faptul că conturare nu include un instrument. Valoarea fondurilor necesare pentru a aplica o conturare pentru o persoană poate ajunge la 10, iar numărul de nuanțe folosite – chiar mai mult.

Citește mai mult  Michael apă Garnier: reguli de compoziție, sortiment și utilizare

Vom analiza mai multe remedieri și perii necesare pentru aplicarea acestora.

  • Tone Cream. Ca o regulă, este aplicat pe un burete, dar o perie este permisă. Pentru a aplica acest instrument, este mai bine pentru a alege o perie dintr-un teanc artificial, grămada în sine ar trebui să fie dens, teșite.
  • Consilier. Pentru a aplica una dintre cele mai preferate cosmetice, o perie subțire este folosit. Produsul unei dimensiuni mici este utilizat deoarece acestea sunt mai ușor de răsucit pete de pigment, cercuri sub ochi, piedestal și alte defecte. Astfel de perii sunt mai ușor de „eliminat” pliuri nazolabiale și de a masca alte zone problematice. Unii conservatori sunt vânduți sub formă de creioane. În acest caz, de regulă, nevoia de perii atunci când dispare dispare.
  • Mijloace pentru contur. De regulă, în exterior arată ca umbrele uscate. Cel mai bine pentru aplicarea lor pentru a alege o perie pufoasă și moale dintr-o grămadă naturală cu o felie tăiată. Cu această perie, este ușor să aplicați fonduri pe obraji, frunte, cheekbone, bărbie. Ea crește în contur, distribuirea uniformă în față și șterge limitele clare. Extrem de convenabil la aplicarea machiajului zilnic.
  • Blush. Pentru aplicarea și distribuția lor, se folosește o pensulă mică pentru umbrele decisive. Și pot fi aplicate cu perii de Kabuki și pufos.
  • Pune in evidenta. O perie ventilator a devenit o perie favorit pentru aplicarea Highlyera. Ea perfect „pune“ remediul pentru pometi. Și puteți utiliza, de asemenea, o perie pufos.
  • Pudra. Pentru aplicarea sa, se folosește o perie mare pufos cu o gramada densa. „

Cum se utilizează?

Pentru a putea aplica în mod corespunzător tuturor agenților contiguing, trebuie să utilizați șabloane speciale. Este important de a experimenta, uite pentru cea mai potrivită, cel mai armonios, cu tipul de conturare facială. În primul rând, este necesar să se determine pentru tine ceea ce texturile sunt mai potrivite pentru tine / cum ar fi – lichid, cremă sau crumbbed. Pentru primele două modele mai potrivite dintr-o gramada artificiala, in timp ce pentru mijloacele de mărunțire inflorescență mai potrivite dintr-un teanc naturale.

Citește mai mult  Ice Smokey pentru Green ochi

De regulă, cei care au probleme de piele, recomandăm utilizarea unui ciucure teșite, precum și Kabuki. Periile Bess face un mijloc de mascare, și Kabuki are o mare. În tandem, ambele modele da un rezultat mare. Pentru cei care nu au multe defecte sau dezavantaje, este recomandat să achiziționeze un perii ventilator la un set standard. Este ușor de a freca un punct culminant sau autobronzant, subliniind frumusețea naturală.

Dacă doriți să sublinieze pometi, cel mai bine este de a opri alegerea pe inflorescență-pavilion cum ar fi. Ele sunt bine aplicate la fonduri pometi adâncire. Același efect a teșită produse. Pentru ciucuri, precum și pentru alte lucruri preferate aveți nevoie de dreptul de îngrijire. În mod ideal, trebuie să se spele și uscat după fiecare utilizare. Puternic și durabil sunt modele de la o gramada artificiala. Ele sunt mai ușor să se spele pe fonduri, precum și astfel de produse nu sunt înfundate.

Amintiți-vă că perii corect selectate sunt 50% bune machiaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: