Totul despre make-up în stilul Soft Gerl

Totul despre make-up în stilul Soft Gerl

Există mai multe variante de machiaj la modă și frumos. Fiecare fată alege pentru sine adecvat sau combină unele soluții atractive. Mulți au reprezentat Trend machiaj în stilul Soft Gerl, ceea ce face o imagine mai tineri si jucaus. În acest articol vom spune despre asta.

Particularități

Înainte de a lua în considerare caracteristicile distinctive ale unui astfel de machiaj, merită să înțelegeți că reprezintă. asa de, Soft Gerl este o subcultură de tineret care stabilește un anumit stil de îmbrăcăminte, accesorii și machiaj.

A fost provenită de această direcție interesantă datorită rețelei sociale Tiktokok, unde oamenii decolează și stau video scurt.

Stilul Soft Gerl este considerabil diferit de alte stiluri de tineret. De exemplu, direcțiile E-Gerl sau Beach Gerl sugerează utilizarea îmbrăcămintei și a produselor cosmetice ale nuanțelor mai strălucitoare și expresive (adesea acide). Soft Gerl se distinge prin predominanța culorilor calde calde. Acest stil în haine și machiaj arată mai puțin curat și provocator.

Astăzi, stilul software-ului, Gerl se bucură de popularitate radiană în rândul fetelor tinere. Direcția a provenit destul de recent – în 2019, dar deja a reușit să cucerească dragostea multor frumuseți.

Soft Gerl combină elementele mai multor direcții simultan, care au fost relevante în trecut.

Este necesar să se țină seama de faptul că, pentru a crea o imagine armonioasă în stilul de moale, Gerl este puțin ridicați îmbrăcăminte potrivită. Este foarte important să alegeți corect produsele cosmetice pentru machiajul frumos. Detaliile necesare aici efectuează întotdeauna piersic de culoare roșie de înaltă calitate sau o nuanță roz roz, luciu de buze ușoare, precum și o umbră roz, piersică sau o umbră albă.

in afara de asta, Stilul în cauză permite desenul pe fața fetei de piese false. Acestea includ pistrui jucăuș, fluturi, diferite compoziții cu inimi, nori și chiar desen animat tras. Când fetele se confruntă, lipirea la această direcție de tineret, ele arată fantezie, încercați să sublinieze personalitatea luminoasă.

O altă caracteristică a machiaj în stilul de Soft Gerl este admisibilitatea demonstrarea elementelor pentru copii. Aceasta se manifestă prin această predominanță de culoare roz feciorelnică în produsele cosmetice sau diverse părți, atribute Hello Kitty.

cosmetice utilizate

Așa cum sa menționat mai sus, pentru machiaj în stilul Soft Gerl, este necesar să se selecteze produsele cosmetice. Pentru a crea o imagine de fată la modă, în produsele cosmetice ale fetei trebuie să fie produse cosmetice, erodate în pastel, „dulce“ gamns culoare.

  Obișnuit, Machiaj în stilul de Soft Gerl este reziste în una sau două nuanțe principale. Mai mult decât atât, unele fete folosesc aceleași mijloace pentru diferite scopuri. De exemplu, acesta poate fi rujul de obicei de o culoare blând iubit, care este folosit în plus ca umbre pe secole. Multe fete au o astfel de decizie comod si practic foarte mult.

  Citește mai mult  Totul despre buzele tatuaj cu un decisiv

  Pentru a crea o imagine elegantă a Soft gerl, folosi creme tonale de înaltă calitate de tonuri naturale și ușoare. De asemenea, rol important este jucat si culoarea parului. Cele mai multe fete prefera nuante naturale, dar sunt cei care doresc să recurgă la experimente.

  În imaginea de Soft gerl machiaj competente arată mai interesante și expresive, dacă este întărit cu pastel de culoare roz sau violet.

  Imaginea este proaspătă și de tineret, folosind o pulbere umbra licitație. Cel mai adesea aplica produse cosmetice de nuanțe de roz blând. De asemenea, popular și pulbere de piersici. Cu astfel de produse cosmetice pe obraji, este posibil să se formeze o imagine cu adevărat canonică.

  Ruj nu este un machiaj obligatoriu în stilul Soft gerl. Puteți face fără ea. De obicei, în schimb, mijloacele de fata pentru a alege un luciu de buze blând.

  În cele mai multe cazuri, consileges de tonuri adecvate și destul de o mulțime de tonuri de mare grele sunt folosite pentru a crea o imagine armonioasă și machiaj în stilul de Soft Software Gerl. De multe ori, fetele caută să facă pielea feței mai strălucitoare și spumante. Acest articol oferă imaginea unui jucăuș special de tip, atractivitatea.

  In Style Tineret, plămânii și umbre de aer se potrivește perfect se potrivesc toate aceleași nuanțe violet și roz. Finalizarea nucșoară fetei cu săgeți frumoase din jurul ochilor (poate fi foarte mare și expresiv), precum și o inimă de mână mică trase pe gât sau obraz.

  Pentru gene, fata foloseste rimel de obicei, pre-atingând firele de păr cu tweetere speciale. Puteți apela la adăugarea unei imagini cu cili false. Deci, aspectul este obținut mai luminos, atrage mai multă atenție.

  Deoarece pentru machiaj armonios în stilul Soft Gerl, simultan mai multe produse cosmetice pot fi folosite, fetele sunt de multe ori pre-hidratata de pielea feței. Dacă acest lucru nu se face, există riscul de a face față senzațiile neplăcute de uscăciune și Struts după un timp sau după machiaj machiaj.

  Puteți utiliza diverse creme hidratante care absorb rapid.

  Există destul de o mulțime de produse cosmetice, care sunt potrivite pentru a crea un machiaj frumos de tineret în stilul în cauză. In magazinele cu produse cosmetice, fetele pot alege umbre de înaltă calitate, luminițe, rujuri și creme tonale / evidențieri de calm, nuanțe naturale.

  Cum să te faci?

  imagine de tineret spectaculoasă în stilul Soft gerl pot fi create cu ușurință la domiciliu, folosind produse cosmetice adecvate. Multe fete recurg la astfel de decizii nu numai pentru fotografiere video scurte sau umblă în jurul orașului cu prietenii, dar și pentru o excursie la școală. Deoarece nuanțele neutre și neobișnuite sunt dominate în astfel de machiaj, este puțin probabil să fie perceput negativ în instituția de învățământ.

  Cu toate acestea, este mai bine să alegeți machiaj ușor, ușor fără săgeți grase și mari, precum și desene cu inimi.

  Luați în considerare pasul cu pas, cum să decorați imaginea folosind o machiaj drăguț fată în stilul germului.

  • Mai întâi trebuie să fie tonifiat pielea. Pentru a face acest lucru, utilizați o cremă tonată de o nuanță potrivită. Acesta din urmă trebuie să fie neapărat natural.
  Citește mai mult  Opțiuni de machiaj pentru ten deschis

  • În continuare merită evidențiază sprancenele, folosind umbre speciale sau mase de sprâncene. Accentuați linia de frunte necesită ușor și discret. Ele pot fi ușor germinoase, dar aici ar trebui să respectați.

  • Următorul pas este aplicarea umbrelor umbrei corespunzătoare. Perfect piersic sau roz roz, mai ales dacă machiajul este compilat pentru un adolescent care merge la școală. Dacă este planificată o plimbare obișnuită cu prietenii sau o petrecere, nuanțele de umbră pot fi mai expresive, de exemplu, galben.

  • Umbrele umbra de aer, care nu sunt izbitoare, pot fi aplicate la pleoapa inferioară.

  • Apoi, ar trebui să se aplice treptat la conilerele de piele facială pregătite. Este așezat pe frunte, linia nasului, obrajii și bărbia, după care decideți cu atenție. După aceea, vă puteți întoarce din nou la ochi.

  • Acum ar trebui să faceți shooterul desenului. Pentru cursurile școlare, ele sunt mai bune să nu deseneze, mai ales dacă sunt prea expresive și îndrăznețe. Dar pentru ieșirea obișnuită puteți recurge la o astfel de modalitate de a decora ochii de fecioară.

  • Apăsați vederea înclinată mai atractivă și mai drăguță Se dovedește dacă se aplică părintele de la umbra pastel-portocaliu sau piersic pe obraz.

  • Dacă este planificat să desenezi pistrui artificial – acum este momentul. Fetele folosesc diferite dispozitive pentru acest lucru. De exemplu, este convenabil să atrageți pistrui cu vârfurile părului invizibil. Acesta din urmă trebuie să fie omis în umbre maro. Apoi vârful părului trebuie să fie „răspândit” haotic pe obraji și regiuni din apropierea punctelor mici maro. Ce fel de zonă este mai bine să punem un accent, fiecare fată se decide ea însăși.

  • După aplicarea punctelor maronii mici, ar trebui să fie foarte îngrijorătoare cu un deget curat. Presiunea puternică nu trebuie să facă, cum și frotiu atrage pistrui pe piele. Acționați cât mai mult posibil. Dacă faci totul, pistrui se vor întoarce foarte natural și drăguț.

  • Acum puteți utiliza punctul culminant al umbra potrivită, Pentru a da fața că sclipirea fără care machiajul se face de obicei în stilul de gerl moale.

  • Următorul merită să folosiți luciu de buze sau ruj. Foarte convenabil pentru a picta buze mată ruj sub forma unui creion. Alegeți un ton blând și calm, care va privi armonios pe fundalul restului cosmeticelor pe care le-ați provocat deja. Creșteți ușor rujul uscat uscat pe buze.

  • După aceea, unele fete aplică luciu de buze, Deși acest lucru nu este necesar.
  Citește mai mult  Machiaj Angelina Jolie

  • Ultimul bar în aplicarea feciorelnică machiaj jucaus – răsuciți propriul și lipirea cilia artificială. Mai întâi trebuie să răsuciți genele naturale folosind tweeters special răsucite. Apoi, puteți lipi Villi artificial.

  • Genele trebuie să facă cerneală, oferindu-le un volum și un puf mai mare.

  În acest sens, aplicarea machiajului la modă în stilul gerlului moale poate fi considerată completată. Desigur, puteți folosi alte mijloace și desenați pe față nu numai pistruiul obișnuit, ci și inimile / norii. Aici depinde mult de locul în care fată este pictată și ce rezultate doresc să ajungă în general.

  Exemple elegante

  Machiajul original de tineret în stilul de gerl moale permite fetelor să devină mai drăguțe, blânde și atractive. Dacă folosim competent cosmetice de nuanțe pastelate, puteți da o ușurință unică înclinată, prospețime și fermecătoare.

   Luați în considerare câteva imagini elegante în stilul gerlului moale.

   Va fi foarte ușor și va arăta în mod natural ca o fată care alege machiajul Gerl cu predominanța fericirii blânde-roz și a rujului mat de aceeași culoare. Este interesant să arate sprâncene pufoase, dar bine îngrijite, cu descărcare ușoară prin umbre întunecate. Pleoapele pot fi colorate umbre de portocale și pe nasul și vârful nasului cu obraji pentru a aplica un mic highlander strălucitor.

   Imaginea va fi mai jucăușă dacă adăugați pistrui de mână și bine zgâriat, în vrac cilia.

   Va fi neobișnuit să privim la machiajul moale Gerl, care utilizează mai multe culori expresive. Deci, puteți profita de combinația de umbre galbene, verzi și purpurii, descrie gradientul ciudat pe pleoape. Umbrele colorate vor arăta mai interesante pentru cuplu cu săgeți lungi negre și cilia zdrobită cu pufos.

   O imagine îndrăzneață în stilul gerlului moale este completată nu numai de machiajul potrivit, ci și culoarea părului original. Deci, fata poate da un ton natural neted, pe pleoapele pune umbre foarte slabe de piersici sau bej, cilia artificiala luxurianta in grinzile. Interesant într-o astfel de combinație va arăta un ruj roz-lilac pe buzele, imagini de stele, nori și curcubeu pe obraz. Pentru a adăuga machiaj, o fată îndrăzneață poate picta părul într-o nuanță violet palidă.

   Foarte luminos și chiar o imagine atrăgătoare va funcționa dacă pleoapele sunt pictate de umbre de o umbră de bej și strălucitoare roz, rozul întunecat face sprâncene îngrijite, trageți o mulțime de inimi roz în mai multe rânduri sub ochi expeditori expresivi. Aspectul va fi mai atractiv și deschis, dacă lipiți cu lung și cilia luxuriantă, cum ar fi marionetă. Pentru buze merită să aleagă un ruj mai cald de o nuanță naturală cu sclipici ușoară. Cursa finală va fi părul lung drept, pictat în culoarea roz blândă.

   Cum se face machiaj în stilul de gerl moale, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: