Totul despre tehnicile de machiaj permanent al buzelor

Totul despre tehnicile de machiaj permanent al buzelor

Multe fete pentru a realiza o statiune machiaj perfect pentru a trucuri pentru a finaliza acest lucru sau acea imagine. Unele fete pur și simplu nu-mi place ceva în sine, și ei doresc să-l stabilească. Machiajul permanent se aplică în cazurile în care intervenția chirurgicală este prea scump în planul de bani și rezultatul nu poate mulțumi. În acest articol, ia în considerare caracteristicile echipamentelor, speciile și aspecte ale alegerea machiaj permanent.

Caracteristici ale tehnologiei contur

Performanță de machiaj permanent sau tatuaj (Micropigmentarea) constă în faptul că zona de sub piele, la o adâncime de 0,3-0,8 mm, este umplut cu un tip de pigment hipoalergenic speciale. Un astfel de pigment dă o culoare clară, inadecvată și contur, nu este spălată și nu se răspândește sub piele.

În multe privințe, reprezentantul celui mai bun etaj se aplică saloanelor din următoarele motive.

  • asimetrie buze, defecte sau cicatrici. Datorită tehnicii corecte, astfel de defecte pot fi ascunse fără intervenție chirurgicală.
  • Fuch fără buze pronunțate. Adesea, femeile se confruntă cu o astfel de problemă la vârsta de 45 de ani, pielea lor pierde elasticitatea, precum și culoarea. Tatuajul ajută la întoarcerea luminozității și buzelor vizuale.
  • Tattoo folosesc cel mai adesea fete ocupate care sunt timp dispărute catastrofale în mod constant îndreptarea machiajului. Aceasta este principala diferență dintre rujurile simple și machiajul permanent. Acesta din urmă este făcut timp de 3 sau 6 luni. Depinde de tipul de corp și metabolismul său.

Înainte de a aplica tatuaj, o schiță este întotdeauna făcută, care este apoi transferat pe buze și fixe.

Procesul în sine se datorează unui ac subțire care penetrează pielea și face pigment. Procedura de cosmetice și se face fără a utiliza anestezie puternică. Pentru a atenua durerea, spray-uri speciale, gel sau cremă, care, prin tipul de anestezie se aseamana dentare, poate fi utilizat.

Citește mai mult  Toate mașinile despre pentru machiaj permanent

Este demn de remarcat faptul că machiajul permanent are un număr de complicații care pot apărea după sau în timpul unui tatuaj. Primul lucru se întâmplă după concurente este umflarea. Acesta poate fi puternic sau, dimpotrivă, nu atât de vizibil. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că colacilor ac a pielii și îl umple cu obiecte străine. După în locuri de puncții, cruste apar, de asemenea.

Pigmentul nu are o compoziție organică, prin urmare, există cazuri în care organismul începe să respingă obiectul străin, ceea ce poate duce la eductions mai puternice sau alergii. Acest lucru nu este considerat un astfel de efect secundar puternic, mai degrabă decât herpes. Dar, totuși, în valoare de a contacta un specialist pentru recomandări pentru a evita consecințe mai grave. Este posibil să existe o astfel de situație atunci când fata la insistența cosmeticiana nu a cultiva locul de puncții cu un unguent special de vindecare, din cauza a ceea ce a ajuns acolo murdărie. În acest caz, în aceste locuri vor incepe sa se formeze asistente medicale purulente.

Consecințele includ incompetența comandantului care a efectuat procedura. Dacă pigmentat este efectuată corect, efectul după vindecare va fi frumoasă și persistentă. În cazul în care maestrul îndeplinit greșit ceva, atunci microbrams poate fi lasat sau pigmentare vor fi distribuite inegal: undeva culorile vor fi mai saturate, iar undeva, va fi pur și simplu absent.

Cum conturul cu decisiv?

Pentru a înțelege cum se face conturul cu un decisiv, este necesar să se ia în considerare modul în care se realizează tehnica conturului în sine. Tehnologia conturului este populară în rândul femeilor 40-45 +, deoarece cu vârsta, elasticitatea pielii este pierdută, iar pigmentarea devine mai palidă. Principala sarcină a conturului este de a revigora conturul buzelor sau de a ridica un nou. Acesta este un lucru ca procesul de ardere a buzelor cu un creion special de contur. Este necesar să alegeți pigmentul drept, care va arăta armonios cu o nuanță naturală de buze, astfel încât nimeni nu are întrebări cu privire la faptul că culoarea buzelor este naturală.

Citește mai mult  Efectuarea de machiaj în stilul de anime

Concurența cu decisiv este necesară pentru a da buzunare prospețime, luminozitate și volumetrie. Acest lucru se întâmplă după cum urmează: În primul rând, conturul este completat și apoi buzele de la contur sunt umplute cu același pigment. Mijlocul buzelor nu este niciodată umplut: dă efectul unui ruj șters și pare mai natural.

Datorită faptului că pielea buzei este mai moale și nu atât de densă, cum ar fi conturul, buzele, mănâncă, cresc, creând un efect de umflare suculentă. Tehnica potrivită pentru toate vârstele.

Ce alte tipuri sunt?

În plus față de tehnicianul de mai sus, există următoarele tipuri de machiaj permanent de buze.

3D

Este considerată cea mai complexă tehnică de tatuaje. Aplicația ajută la ascunderea neregulilor și a asimetriei, precum și insuficiente sau, dimpotrivă, buze excesive. Particularitatea acestei specii este că Maestrul utilizează aproximativ 5 pigmenți pentru a crea un efect 3D. Tatuajul are loc în 2 etape: mai întâi conturul este aplicat și mai târziu zona buzei este umplută.

Lipsa procedurii va fi că, după sesiuni, nu merită să fie ceva timp în Soare. Datorită umflarea excesivă, beți apă numai prin tub.

Kayal de lumină

Bright Kyle sau Tehnica luminii de buze își propune să creeze efectul de umflare. Nu ascunde neregulile sau defectele, deci pentru o astfel de procedură, buzele sunt forme perfecte.

Acuarelă

Tehnica acuarelă este că ea nu are linii de tranziție clare sau limite. Conform parametrilor externi, seamănă cu o pulverizare de culoare cu un decisiv puternic. Tehnica utilizată pentru efectul naturalității, în ceva comparabil cu luciu sau balsam.

Naturel

Aceasta este o tehnică pentru cei care nu vor să-și schimbe forma naturală a buzelor. Procedura vizează eliberarea buzelor de luminozitate și suceală, în timp ce culoarea ar trebui să rămână aproape de fluxul natural al buzelor.

Citește mai mult  Corectarea machiaj permanent

Rujul permanent

Rujul permanent sau o tehnică fondantă ceva reamintește tehnica acuarelă: De asemenea, a filmat întreaga suprafață a buzelor, creând efectul a ceea ce sunt vopsite în vopsea. Această tehnică înlocuiește complet utilizarea rujului în viața de zi cu zi.

Tehnicile diferite într-un fel sau altul vizează corectarea unor defecte care nu le plac fetele.

Ceea ce mai bine de ales?

Întrebarea este ce tehnică este mai bine să alegeți, va fi pur personală. Dacă nu există defecte sau o asimetrie explicită, vă puteți gândi pe cont propriu. Dar dacă aveți nevoie să ascundeți ceva sau, de exemplu, să creșteți volumul buzelor vizuale, atunci este mai bine să contactați un specialist.

Specialistul va face o conversație și pe baza tipului de față, de culoare și de preferință va selecta procedura necesară pentru a atinge efectul corect. Alegerea unei culori de pigment este, de asemenea, individuală, dar cu atât mai strălucitoare culoare, cu atât mai repede va fi dizolvat. Culori adânci întunecate, cum ar fi Bordeaux sau vin, dimpotrivă, pe buze vor rămâne mai mult, deoarece pigmentul este îmbunătățit în piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: