Caracteristici de masaj perna de dormit Centek

Caracteristici de masaj perna de dormit Centek

O alternativa excelenta pentru a vizita un cabinet de masaj scump va fi achiziționarea unei perne-Massager speciale, care este convenabil de a utiliza la domiciliu, la locul de muncă sau în timpul unei călătorii de lungă durată. Interesante și practice dispozitive de relaxare și oferă masaj terapeutic un producător de CENTEK.

Avantaje și dezavantaje

O pernă Massager de casă devine din ce în ce mai populare în rândul diferitelor categorii de cumpărători. Cele mai populare sunt CENTEK perne de masaj, caracterizate prin creșterea în greutate.

  • construirea de calitate decentă. dispozitive realizate din materiale de înaltă calitate – textile rezistente la uzură, din material plastic rezistent, cauciucată și elemente metalice. Ca materiale de umplutură interne, aceleași materiale utilizate sunt conținute în perne ortopedice, astfel încât să nu Masagere sunt deformate, nu caută.
  • Ergonomie și compactitatea. Forma de produse este atent și dimensiuni vă permit să ia o pernă pe o excursie, în vacanță, la locul de muncă.
  • Tăcut. În procesul de masaj a pernei, masoarele funcționează liniștit, fără capturi de ecran și zgomot.
  • Universalitate. Dispozitive de masaj perfect zone diferite – gât, spate, spate spate, picioare, mâini, cap.
  • Echipamente expandate. Toate pernele minunate sunt echipate cu un încărcător și adaptor pentru conectarea la camera de țigară a vehiculelor. În plus, dispozitivele sunt echipate cu o curea elastică pentru fixarea fiabilă, pe care există un clips-retainer. Acest lucru este deosebit de important pentru șoferii care petrec mult timp de conducere.
  • Ușurința de control și conexiune. Un miracol Massager este conectat și configurat prin același buton de pe carcasă.
  • Funcționalitate largă. În dispozitivele există încălzire în infraroșu, iluminare din spate, mai multe moduri de rotație a 4 role de masaj, opțiunea de auto-terminal după 15 minute, funcția de masaj 3D Shiatsu.
  • Caz detașabil. Un caz fulger este cusută dintr-un material impermeabil care respiră, nu se acumulează bacterii și mirosuri străine. moale textile, hipoalergenic, plăcută la atingere, astfel încât să puteți atinge zone deschise, cu o pernă.
Citește mai mult  Caracteristici ale Massager electrice anti-celulită

În plus față de avantajele, dispozitivele au unele dezavantaje. Printre deficiențele pot fi observate în cusăturile insuficient puternice pe construcția perimetrului precum incapacitatea de a funcționa în mod independent, conectat doar la poziția rețelei.

Caracteristicile modelelor

Gama de model al producătorului nu este foarte mare, dar fiecare model este calitativ asamblat, atent gândit în ceea ce privește funcționalitatea și este suficient echipat. Multiple Massager Perne bucura cea mai mare popularitate.

  • CENTEK CT-2197. Acesta este un maseur cu role prezentat în design elegant. Modelul se caracterizează prin două moduri de funcționare, încălzirea infraroșu, îmbunătățirea efectului de masaj, protecția supraîncălzirii și sistemul de protecție diferențială, funcția de oprire automată după 15 minute. Dispozitivul are o centură elastică care vă permite să fixați în mod fiabil perna pe partea din spate a scaunului. Puteți încărca dispozitivul de la rețea sau prin conectarea la bricheta (adaptoarele sunt incluse).

  • Centek CT-2198. Acesta este un model avansat cu mânere alungite, care se referă la categoria universală, adică același lucru eficient pe gât, cap, masaj din spate inferior, coapse, picioare și mâini. Perna bej-portocaloc este caracterizată de 2 moduri de funcționare, 8 role încorporate care asigură un masaj profund, încălzirea infraroșu, protecția împotriva picăturilor de tensiune și supraîncălzire, prin auto-terminale. Conexiunea este permisă în două moduri – la bricheta vehiculelor sau într-o priză (de încărcare și adaptorul sunt atașate).

Massager perna este plasată într-o carcasă de protecție și o cutie prezentabil, deci poate fi considerat ca un cadou util.

Examinați recenzii

Datorită echilibrului optim de „preț-calitate“ masaj perne CENTEK Este destul în cerere în rândul cumpărătorilor din Federația Rusă. Analiza unui număr de clienți, dintre care sunt pozitive cele mai multe, pot fi analizate de înaltă calitate, fiabile, în condiții de siguranță și intuitiv în funcțiune. Utilizatorii cum ar fi designul elegant de perne, compactitatea lor și ușurința. Avantajul incontestabil al factorilor de decizie în masă, în funcție de majoritatea cumpărătorilor, este considerat Prețul lor accesibil cu funcționalitate excelentă, precum și disponibilitatea unei opțiuni de încălzire în infraroșu, care este deosebit de eficientă în perioada rece.

Citește mai mult  Soiuri de covoare de masaj și fabricarea lor

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: