Caracteristici și tipuri de saltele de masaj

Caracteristici și tipuri de saltele de masaj

Iubitorii de un stil de viață activ în fiecare zi cuceri toate vârfurile noi si noi, dar în seara de multe ori oboseala feței. Pentru a asigura o stare fizică bună, să aibă grijă de o vacanță cu drepturi depline. Din păcate, dacă există probleme cu spatele – nu există nicio posibilitate. În acest caz, saltelele de masaj vor ajuta.

Ce este?

Foarte adesea după o zi grea, sportul sau șederea lungă pe picioare. Oamenii se simt severitate în spate și durere în partea inferioară a spatelui. Există multe modalități diferite de a face față ei. Una dintre cele mai eficiente este utilizarea saltelelor de masaj.

Acesta este un accesoriu de dormit funcțional. Permite coloanei vertebrale în timp ce somnul are o poziție corectă fiziologic, astfel încât sarcina de pe vertebrală și îmbinări să fie redistribuită uniform și presiunea scade. Datorită motoarelor vibraționale, circulația sângelui este restaurată, laminat limfatic. Saltelele de masaj s-au dovedit a fi Prevenirea eficientă a majorității patologiilor sistemului musculoscheletal.

Important! Saltelele de masaj reprezintă o componentă de bază a cursului de proceduri terapeutice și sunt numiți de către medicul participant.

Durata și intensitatea utilizării unor astfel de covorașe este stabilită de un chirurg ortoped. Este necesar ca pacientul să respecte cu acuratețe toate prescripțiile medicului și au făcut pauze în proceduri, în caz contrar, starea lui poate fi agravată de către.

În funcție de nodurile prezente, masajele pot efectua masaj mecanic, precum și termo- și magnetoterapie. Elementele de lucru sunt fixate cu benzi mici în diferite părți ale saltelei. Datorită acestui fapt, ele au un impact cuprinzător asupra sistemului musculoscheletal al unei persoane de odihnă.

În etapa de alegere a unei suprafețe de masaj, trebuie luată în considerare scopul său funcțional.

Faptul este că Multe modele au capacități integrate. Și nu sunt întotdeauna compatibile cu diagnosticele specifice. De exemplu, modelele cu plăci turmoline sunt foarte populare – acestea sunt destinate utilizatorilor cu arthosis, artrita, radiculite, osteocondroza si alte patologii comune. Sărbătorile pe o astfel de suprafață a reduce semnificativ severitatea senzații dureroase și lansează procesul de restaurare a țesutului articular. Turmalina oferă radiații de undă lungă și, prin urmare, contribuie la încălzirea zonei bolnave.

Saltea cu plăci ceramice indispensabile pentru crampe și presiune ridicată. plăci de Zheleznyak, piatră sau jad magnetice au un efect terapeutic general asupra organismului uman.

O mare popularitate se bucură de Mats cu crampoane, Acestea contribuie la consolidarea efectului de masaj, în general.

Soiuri

Există un număr mare de saltele de masaj. Ele pot fi electrice, cu sau fără panou de comandă, cu o funcție de încălzire sau un efect de vibrație.

Un grup separat se face Modele ortopedice si compresie.

Din punct de vedere al designului, toate acestea sunt împărțite în două mari categorii: de primăvară și viciate.

Perfect

Saltelele vizual refractare seamana cu un sandwich. Ele oferă mai multe straturi de umplutură din materiale diferite. Cele mai multe modele scumpe contin spuma de cauciuc îmbunătățite sau latex.

Suprafața acestor produse trece de prelucrare specializate, rezultând într-un relief ondulat. Acest lucru vă permite pentru a oferi un efect de vindecare de masaj asupra organismului uman.

Aceste saltele sunt ușor îndoite și îndoite într-o rolă compactă, astfel încât nici o dificultate cu transportul lor are loc.

Arc

Design-ul de saltele cu arcuri include un bloc de arcuri interconectate sau independente. Acestea sunt împărțite în mai multe zone, fiecare dintre care are propriile sale parametri de rigiditate – datorită acestui fapt, este asigurată distribuția fiziologic corectă a sarcinii pe vertebre.

Aceste caracteristici au și produse ortopedice. Efectul lor de masaj se datorează unui material de umplutură de înaltă calitate, cu proprietatea de a memora și să păstreze forma de o vacanta.

Citește mai mult  Caracteristici de curele de masaj

Ambele modele de negru, și primăvară, datorită caracteristicilor lor de masaj, oferă condiții confortabile pentru o odihnă sănătoasă și completă. Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că ei înșiși nu au un efect de vindecare grav asupra coloanei vertebrale, articulațiilor sau mușchilor, ci doar avertizează agravarea simptomelor.

Prin urmare, achiziționarea unui astfel de saltea, în nici un caz nu inlocuieste vizita la medic, și servește ca o completare la complexul general al terapiei.

Cele mai bune modele

Vom face cunoștință cu prezentarea generală a celor mai bune modele de rogojini de masaj.

Full Relax

Acest model are o acoperire moale și destul de elastică. Prin urmare, este posibil să petreceți atât de mult timp așa cum doriți. Dispozitivul este potrivit pentru un masaj scurt sau lung utilizând funcția de încălzire. control de la distanță pusă.

Saltea pentru masaj este optimă în cazul întreținerii la domiciliu, poate funcționa cu orice zone corporale. Design-ul include patru blocuri autonome de masare, care se realizează prin vibrații.

În plus față de masajul direct, sunt furnizate un număr de programe specializate – puterea lor este ușor de schimbat, luând în considerare senzațiile individuale.

Pro:

 • Prețul democratic+
 • Selecție largă de moduri de masaj+
 • opţiunea Preîncălzirea+
 • Abilitatea de a lucra cu Customize zone separate+
 • telecomandă.

Minusuri:

 • Putere insuficientă.

Bună Confort Microcomputer

Saltea de producție chineză, care este distinsă cu o calitate excepțională și o resursă operațională pe termen lung. Design-ul prevede patru domenii de impact:

 • spate și șale+
 • gât+
 • umeri+
 • femur.

  Există 8 moduri de funcționare, puterea lor poate fi modificată în funcție de starea de sănătate. Puteți utiliza aparatul pentru masaj sub formă pliată, în acest caz, acesta este plasat sub nivelul coloanei vertebrale cervicale sau sub talie. 7 sunt dispuse în interiorul motorului și elementele de încălzire.

  Datorită efectului combinat al tensiunii organismelor de conducere frunze ale sistemului musculo-scheletale aproape instantaneu.

  PROS

  • expunerea simultană la mai multe domenii+
  • relief rapid de durerea și disconfortul+
  • simplu panou de control ușor de utilizat+
  • posibilitatea de a transporta ori și, dacă este necesar,.

  Minusuri

  • padding confectionata din tesatura, mai degrabă marca.

  Zenet Zet-778

  forma clasica saltea vine într-un design elegant negru. Există mai multe motoare de masaj vibratoare. Cu toate acestea, capacitatea de a le utiliza separat, nu este prevăzută – Aparatul produce un studiu cuprinzător al tuturor zonelor cu probleme imediat.

  Dacă este necesar, este posibil să se activeze mușchii funcția de încălzire.

  Pro:

  • Greutate redusă și dimensiuni compacte+
  • eliminarea rapidă a oboselii+
  • strat exterior rezistent la frecare+
  • Ușurința controalelor.

  Minusuri:

  • mică selecție de moduri+
  • Nici capacitatea de a activa motoarele individuale pentru tratamentul zonelor specifice.

  Medisana MM-825

  Aceasta saltea ofera un impact sporit asupra zonelor dureroase. Diferă de muncă intensă cu mușchi. Există un element de încălzire.

  Adevărat, capacitatea sa este de multe ori nu este suficient pentru muschii cu drepturi depline.

  Fabricat din materiale de cea mai de calitate. Diferă în uz. Se cântăresc mai puțin de 2 kg, și consumă doar 14 kW de energie electrică.

  Pro:

  • produce prevenirea eficientă a patologiilor musculare și articulare+
  • Oferă vigoarea și bunăstarea excelentă după culcare+
  • are un număr suficient de setări care permit creșterea efectului procedurilor de masaj+
  • Include pernă.

  Minusuri:

  • O teacă ușor, cusută de la o panza instabilă la sarcini mecanice și abraziune.

  Planta mm-3000b

  Această saltea are 17 motoare simultan și 1 element de încălzire puternic în mijloc. Diferă mobilitatea, dacă este necesar, puteți să se prăbușească. Este posibil să influențeze zonele individuale.

  Motoarele vibratoare sunt distribuite în întreaga zonă a saltelei în mod egal. Acest lucru asigură un impact confortabil fiziologic asupra corpului restului. Produsele sunt deosebit de relevante pentru persoanele angajate în muncă fizică grea, când oboseala se acumulează seara în mușchi.

  Citește mai mult  Masagere pentru mușchii de vițel

  Procedura este recomandată pentru utilizarea de zi cu zi, pentru a preveni celulita, normalizarea circulatiei sangelui si metabolismul la nivel celular.

  Pro:

  • Numărul mare de blocuri vibratoare+
  • relaxare rapida si eficienta musculare+
  • Posibilitatea de prevenire a bolilor AOD+
  • Opțiunea de oprire automată a alimentării este asigurată.

  Minus

  • în vânzare liberă este extrem de rară.

  Dykemann Beneficiu U15

  Masaj saltea de calitate excepțională de funcționalitate extinsă. Creat de o firmă germană bine-cunoscut, în conformitate cu standardele de calitate europene. Design-ul oferă 5 secțiuni de încălzire capabile să se încălzească până la 50 grame. Astfel, în repaus, este prevăzută o căldură invaluitoare moale.

  Design-ul include 4 zone de masaj. Oricare dintre ele poate fi activat în mod autonom de restul. Datorită acestui, devine posibil ca Studiind cele mai problematice zone ale corpului. este prevăzută de ajustare intensitate, acesta este setat în 5 moduri.

  Puteți utiliza nu numai în masaj culcate, dar, de asemenea, într-o poziție șezând.

  PROS

  • O selecție largă de moduri de operare+
  • Prezența zonei de încălzire pentru dezvoltarea profundă a vertebrelor cervicale+
  • Abilitatea de a se potrivi într-un scaun.

  Minusuri:

  • preț mare.

  Casada Medimat Jade

  Acest model se distinge printr-un aspect destul de originală, soluția de culoare se bazează pe combinații de tonuri de gri roșu și întunecate. Kit-ul include o perna pentru cap, care vă permite să facă odihnă cât mai confortabil. Tapițerie de țesut, cu toate acestea, ea poate rezista chiar și cele mai grave efecte mecanice.

  Element de încălzire cu infraroșii. Puterea sa este mai mic decât multe alte modele similare. Dar razele infraroșii sunt în natură în măsură să pătrundă în straturile profunde ale mușchilor și de a efectua încălzirea acestuia din interior. În loc de a motorului instalat role mobile, în restul persoanei, se deplasează de-a lungul liniei spinarii si, prin urmare, produce un efect de masaj.

  Pro:

  • mușchi de încălzire cu infraroșu+
  • Disponibilitatea timer+
  • telecomandă.

  Minusuri:

  • Role sunt în mișcare strict de-a lungul liniei din spate, astfel încât efectul de masaj pe alte părți ale corpului nu se aplică.

  US Medica Ocean Pro

  Saltelele acestui model sunt recomandate pentru oameni de diferite vârste, inclusiv pentru copiii de la 3 ani. Masajul este efectuat numai într-o poziție orizontală. Deja după câteva minute de utilizare, senzații de disconfort sunt eliminate, durere scade la nivelul articulațiilor și mușchilor.

  Dacă efectua manipulări în seara, atunci calitatea somnului în continuare va fi mai mare.

  Utilizatorii susțin că reușesc să adormi doar câteva minute după începerea procedurii. Cu utilizarea frecventă a saltelei, anxietate si depresie este redus.

  Pro:

  • Moduri 4 Masaj+
  • 3 programe automate+
  • afișare Rusified.

  Minusuri:

  • Îmbunătățirea greutatea produsului+
  • preț mare.

  Fitstudio

  Saltea cu un sistem automat de control. Design-ul ofera 8 motoare vibratoare, care au un impact asupra diferitelor zone ale corpului. Există 5 viteze și 3 grade de putere. Afară, salteaua este acoperita cu un teanc scurt, ceea ce elimină complet squaling unei persoane vacationer. Dacă este necesar, acesta poate fi îndoit și muta într-un loc nou. Încălzit IR-tip.

  Pro:

  • preț accesibil
  • datorită relaxarea eficientă a impactului în infraroșu.

  Minusuri:

  • Noisy de lucru.

  Beneficiați de Dykemann U45

  Există 10 de vibrații motoare amplasate uniform și simetric, ținând seama de fiziologia unui utilizator adult.

  Preparat să se încălzească până la 50 grame. Există o opțiune de masaj selectiv pentru zonele cu probleme de studiu.

  Evaluarea de popularitate include, de asemenea, modele Yamaguchi Axioma Wave și Meleon.

  Criteriile de alegere

  Fiecare persoană care collised cu senzații dureroase pronunțate sau un sentiment de oboseală după somn, ar trebui să fie în măsură să aprecieze starea de la locul său de dormit. Este posibil ca slabă bunăstarea este asociată cu o perioadă de repaus de noapte infailibil din cauza saltea greșit. Modele de masaj va face față cu acest dezavantaj. Cu toate acestea, achiziționarea acestora, ar trebui să fie luate în considerare mai mulți factori și criterii.

  Citește mai mult  Incalzire Masagere

  Strat de acoperire

  În unele modele există un strat de grungy abur pe suprafata. Acest lucru previne un accesoriu pat într-un pat, suprafete semi sau de altă natură, și avertizează, de asemenea, omul biciuire. Unele modele oferă acoperire suplimentară, care îmbunătățește confortul de utilizare la rece și vreme caldă.

  Medicii recomanda a face o alegere în favoarea modelelor cu tunderea de țesături naturale sau de înaltă calitate, amestecat – numai ei dau un schimb de aer plin.

  încărcare admisă

  Selectarea saltea, trebuie să coreleze masa propriului meu corp, cu o sarcină maximă admisă pe ea.

  Oamenii a căror greutate este mai mică de 55 kg, se recomandă proiectarea moale.

  În cazul în care dobândesc saltele de masaj mai elastice – oasele se va stabili ferm în jos pe o suprafață solidă, și poate provoca disconfort puternic.

  Pentru oameni, masa corpului, care variază de la 55 la 90 kg, saltele adecvate de duritate medie.

  Pentru utilizatorii mai mari, este mai bine să aleagă o suprafață dură: aceasta va asigura efectul maxim de masaj.

  Producător și cost

  Până în prezent, saltele de masaj de diferite mărci rusești și străine sunt disponibile în magazine. Cele mai ieftine produse sunt întreprinderile chineze Fitstudio, Planta și altele, costul lor începe de la 2,5 mii. freca. Cu toate acestea, ele au un efect excepțional de vibrații, fără a da efectul de vindecare necesar.

  În acest caz, principiul „Misterului plătește de două ori” – aceste modele nu funcționează bine cu.

  Pentru produsele din Germania și Statele Unite tipice multifuncționalității și efectul terapeutic pronunțat. Costul acestor produse este de 5-50 mii. freca. Cu toate acestea, prețul ridicat este însoțit de o resursă operațională lungă și de efecte terapeutice pronunțate.

  Funcționalitate

  În funcție de caracteristicile de design, saltelele de masaj pot efectua funcții diferite. Există invenții universale care sunt optime pentru funcționarea de zi cu zi. În unele cazuri, sunt necesare evoluții specializate, astfel încât înainte de a selecta modelul, ar trebui să fie încheiată recomandarea medicului de participare.

  Caracteristicile aplicației

  Saltelele de masaj sunt recomandate pentru utilizarea în patologiile sistemului musculoscheletal. În plus, aceștia au un efect pozitiv în următoarele cazuri:

  • Sindromul oboselii cronice+
  • depozite de sare+
  • Probleme dracului+
  • greutate excesiva+
  • Celulita+
  • Migrene frecvente+
  • senzații dureroase la nivelul coloanei vertebrale cervicale+
  • Tone musculară ridicată+
  • Munca fizică+
  • Patologia circulației sângelui.

   În toate cazurile enumerate, saltea de masaj ne permite să realizăm o îmbunătățire pronunțată. Cu toate acestea, conform instrucțiunilor, există o listă serioasă de contraindicații:

   • dermatita, eczeme și alte patologie din piele+
   • Varicoză+
   • Diabet+
   • Sarcina+
   • Aplicarea pastilelor sedative, de dormit si analgezice.

   Examinați recenzii

   Ca toate celelalte tipuri de producători de masă pentru casă, Produsele de masaj având în vedere au un set de avantaje și dezavantaje. Printre avantajele, utilizatorii numesc rapid scaparea de senzații dureroase în gât, coadă și spate. Somnul pe un astfel de accesoriu permite corpului să se relaxeze și să se relaxeze complet în poziția corectă anatomic. În timpul restului, cheagurile de sânge sunt complet excluse, ca rezultat, utilizatorii nu se confruntă cu atât de fenomene neplăcute ca fiind de oboseală și edem.

   Printre alte avantaje, cumpărătorii alocă mai jos.

   Prețul optim – producătorii oferă o selecție largă de saltele de masaj, care diferă nu numai de caracteristicile, ci și costurile.

   Datorită acestui lucru, fiecare utilizator are capacitatea de a alege un model, ținând cont de posibilitățile bugetului său.

   Ecologia – suprafețe de masaj moderne sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care respectă toate standardele sanitare și de igienă aplicabile+

   • efect pronunțat ortopedice+
   • Capacitatea de a opera în mod continuu ca un pat+
   • Consum minim de energie.

   În același timp, o astfel de suprafață un masaj are propriile sale minusuri. În primul rând, acesta este un spectru limitat de acțiune și greutate impresionantă.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: