Descrierea și aplicarea emisfere de masaj

Descrierea și aplicarea emisfere de masaj

În dorința de a fi o persoană sănătoasă și fizică dezvoltată, tot timpul creează noi simulatoare, masaj și dispozitive pentru a ajuta la atingerea obiectivului. Lucrul pe corpul său începe cu copilăria și se termină într-o vârstă destul de solidă, astfel încât este dificil de a alege proiectilul optimă pentru toată lumea. Unul dintre tipurile de inventar, care, în același timp, poate fi folosit ca masaj și echipament sportiv pentru persoanele din orice categorie de vârstă, este o emisferă de masaj.

Ce este?

Emisfera de masaj este o platformă care poate avea înălțimea și dimensiunile diferite, dar factorul general este forma sa. Datorită unei părți la nivel, și cel de-al doilea semicircular poate efectua o serie de exerciții asupra echilibrului, care sunt foarte importante pentru o bună coordonare și orientare în spațiu. Datorită faptului că platforma de echilibrare poate fi făcută din materiale diferite – plastic, vinil și cauciuc, este posibil să se efectueze diverse sarcini și să obțină efecte diferite ale utilizării acestuia.

Un astfel de masaj poate avea Aspect diferit în funcție de destinație. Există opțiuni netede, ac și embosate. Soiul neted poate fi utilizat numai pentru formarea echilibroasă la copii și adulți, pentru a trece reabilitarea după leziuni și operațiuni. Platforma de ac poate efectua, în plus față de cele de mai sus, și funcția de masaj.

Un astfel de efect este foarte util pentru clasele cu copii pentru a influența formarea piciorului, contracarează flatopia, îmbunătățește circulația sângelui și întărește întregul corp. Același rezultat are, de asemenea, balansori de relief, alegerea acestora este efectuată în funcție de sarcini.

Cele mai căutate sunt emisfere mici, diametrul căruia este de 16 cm, iar înălțimea este de 7 cm. Utilizați-le în săli de sport și în formare cu copii, precum și acasă, pentru auto-masaj sau pentru dezvoltarea suplimentară a copiilor. Există, de asemenea, soiuri mari, dar au un cost mai mare și ocupă mult mai mult spațiu, ceea ce poate provoca anumite inconveniente dacă aveți nevoie să stocați un număr mare de astfel de emisfere.

Citește mai mult  Soiuri de factorii de decizie în masă anti-celulită și utilizarea acestora

Indicații și contraindicații

Din primele zile de utilizare a emisferelor de masaj, ei și-au arătat coerența și eficiența. Acest echipament a câștigat imediat popularitate și nu o pierde în această zi. La momentele pozitive pot fi atribuite:

 • Lucrați la dezvoltarea echilibrului, Ceea ce este direct legat de activitatea cerebelului, prin urmare, îmbunătățește calitatea activității de vorbire, mentale și mentale+

 • Îmbunătățirea agilității, Abilitatea de a ține pe suprafețe inegale+

 • Crearea unei posturi frumoase, Corectarea problemelor dacă acestea sunt+

 • Masați și opriți oprirea, care vă permite să împiedicați dezvoltarea de închidere și platformă, să corectați aceste probleme dacă acestea sunt+

 • Îmbunătățirea circulației sângelui Organismul total+

 • Lucrați mușchii trunchiului și membrele superioare în procesul de clase pe bilanț+

 • Dezvoltarea puterii, rezistență, dexteritate, perfecțiune.

Indicații pentru utilizarea emisferelor de masaj pot fi astfel de probleme:

 • stil de viata sedentar+

 • Existența excesului de greutate+

 • Scolioza, osteochondroza și alte curburi spinării+

 • Flatfoot, închidere și probleme similare cu picioarele+

 • Reabilitarea după leziuni și operațiuni+

 • Coordonarea slabă, aparatul vestibular slab.

Beneficiile utilizării unor astfel de platforme sunt foarte mari, cu clase regulate în 10-15 minute puteți retrage oboseala, pentru a activa fluxul sanguin, pentru a lucra mușchii din alamă, angajați în muncă tot corpul, petrecerea timpului cu beneficii.

În plus față de mărturie, există mai multe contraindicații că este important să știți, planificarea lucrărilor cu o platformă de masaj. Nu puteți utiliza un echilibr cu astfel de probleme ca:

 • Osteoporoza+

 • boli cardiovasculare+

 • Oncologie.

Utilizați masajul „hedgehog” cu spikes poate fi și necesar de la cea mai veche vârstă. Principalul lucru este să folosiți în mod corespunzător platforma prin alegerea unor exerciții satisfăcătoare și interesante.

Cum se utilizează?

Pentru clasele privind politicile de masaj au adus efectul maxim, merită să respectați anumite reguli.

 • Exercitați cel mai bun desculț, Așa că se oprește în cea mai simpla atingere cu crampoane pentru un efect de masaj profund.

 • Hemispheres poate fi folosit ca opriri, punându-și mâinile sau picioarele pe ele în timpul flotare sau scândură, care stabilizează poziția corpului și îi conferă o sarcină mai mare.

 • Pentru a studia mușchii pelvini inferiori, puteți pune echilibratori sub picior, situat pe partea din spate, cu picioarele îndoite. La ridicarea pelvisului, o sarcină sporită asupra mușchilor vor fi efectuate, care vă va permite să aducă rapid corpul în ton.

 • Bune genuflexiuni efect Dea și lunges asupra echilibrului. Din cauza necesității de a menține corpul într-o poziție verticală, la locul de muncă, sunt incluse mușchii întregului corp, care îmbunătățește semnificativ eficiența programului de antrenament.

 • exploatație Equilibrium, în picioare pe un picior. Vizual un exercițiu ușor că newbie va provoca dificultăți. A învăța să păstreze echilibrul pe o suprafață neuniformă și instabilă va necesita calificare, concentrarea și funcționarea întregului corp.

 • Lucrați la echilibrul ședinței la care sarcina merge la mușchii presei, spate și picioarelor. Datorită deviației spatelui corpului și repartizarea picioarelor îndoite ridicate în direcția opusă, este posibil să implice o gamă largă de mușchi în activitatea activă, în timp ce nu efectuează manipulări prea grele.

Citește mai mult  Revizuirea masajului pentru bărbie

Pentru copii, puteți face jocuri folosind echilibrarea:

 • devin un balansier și să păstreze echilibrul, și care a sărit în sus – a pierdut+

 • descompune platformele în ordine haotic și deteriora timpul pentru care copiii vor trece distanta, sarind de la un bilanț, la altul+

 • simulatoare utilizarea de masaj în competițiile de echipă.

Datorită simulator mici, dar foarte convenabil și funcțional, vă poate ajuta la copii și adulți a scăpa de orice probleme, energia cheltuită cu beneficii și să se distreze în compania de oameni ca-minded.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: