Descrierea și numirea de wanduri de chihlimbar pentru masaj

Descrierea și numirea de wanduri de chihlimbar pentru masaj

Pentru un aspect atractiv al feței, strângerea pielii, întinerirea și oferirea unei stări de epiteliul sănătoase, se utilizează o mare varietate de tehnici și tehnici, inclusiv masaje și alte opțiuni. Recent, bastoanele de chihlimbar au devenit populare cu care puteți face masaj și auto-masaj, atingând rezultate bune.Pentru a efectua proceduri în mod corespunzător, trebuie să aveți informații despre bastoanele în sine, caracteristicile impactului acestora, procedurile tehnologice, frecvența și durata acestora.

Ce este?

Amber este o rășină care se formează pe stâncile de conifere de copaci. Cea mai veche a plantei, mai benefică rășină. Culoarea pietrei întărite are o gamă de galben saturat la maro. Structura este solidă, dar, spre deosebire de alte pietre, nu este atât de rece, încât se încălzește atât de repede de la contactul cu corpul uman. O astfel de caracteristică a chihlimbarului provoacă senzații extrem de pozitive.

Amber masaj bagheta este un produs cilindric care are o suprafață perfect netedă. Lungimea acestor batoane pot fi diferite, cum ar fi o formă cu o lățime. În funcție de domeniul de aplicare și de efectul dorit, un masaj de chihlimbar pentru o persoană poate avea forma:

 • Un baston în formă de conuri extins+
 • bastoane având același diametru pe întreaga sa lungime constând în întregime din chihlimbar sau cu carcase de alge+
 • Produse cu o suprafață reliefată asemănătoare cu ariciul+
 • punctul Massager, exterior similar cu un mâner scrisoare+
 • O guașă de răzuire care seamănă cu inima asimetrică.

Fiecare tip de chihlimbar Massager are propriile sale caracteristici și aparate, dar efectul de utilizare este notat aproape după fiecare procedură.

Proprietatea opinie

Amber a fost mult timp considerat un mineral de vindecare, asa ca au facut din ea (și de a face până în prezent) diverse decoratiuni. Multe fete din accesoriile arsenal pot fi găsite chihlimbar perle sau suspensie. Principalul avantaj al acestei substanțe este absența contraindicațiilor în aplicare, astfel încât să puteți utiliza Amber Massager pentru persoane de orice sex și cu orice stare de sănătate.

Citește mai mult  Soiuri de covoare de masaj și fabricarea lor

Un efect pozitiv semnificativ al utilizării chihlimbar cade asupra sistemului endocrin. Ca urmare a utilizării decoratiuni cu această piatră, probleme cu glanda tiroida pot fi evitate. În cele mai vechi timpuri, au fost tratate cu ajutorul chihlimbarului, sângerării interne, vărsăturile și alte boli. Gravidă a fost recomandată să poarte margele din acest mineral pentru a vă proteja de avortul spontan.

Mărturia principală pentru utilizarea Amber este considerată următoarele probleme de sănătate:

 • Prezența jaundiilor+
 • Boli cu pereți și tuse+
 • Prezența lui Astmy+
 • Boală de piele+
 • reumatism+
 • Boli cardiovasculare.

Datorită gamei largi de impact de chihlimbar asupra corpului uman, au fost create unguente, picături, alcool, care ar trebui să aibă un efect pozitiv. Unul dintre mijloacele eficiente de influențare a corpului a devenit massagre de chihlimbar, care pot fi folosite pentru a gestiona fețele, mâinile și gâtul. În mod regulat și corect folosind astfel de produse, puteți obține:

 • Reducerea ridurilor mimice și de vârstă+
 • Reducerea reducerii sub ochi+
 • Corectarea feței ovale+
 • Îmbunătățirea stării pielii, reduceți sensibilitatea, inflamația+
 • Face corecție de culoare, reducerea pigmentării pielii, mici cicatrici+
 • Restaurarea sensibilității pielii după intervenții chirurgicale transferate.

Prin masaj de chihlimbar bețișoarele există un impact nu numai asupra zonei locale, dar, de asemenea, pe tot corpul, deoarece fluxul sanguin este activat, normalizarea lymphotok se realizează și tensiunea musculară excesivă este îndepărtată. Datorită mișcări ușoare, este posibil să se îmbunătățească starea generală a pielii, și a feței, gâtului și mâinile face mai atractiv și sănătos.

Cum să-l folosească?

Pentru a obține efectul maxim de a folosi factorii de decizie de chihlimbar de masă, trebuie să le folosească în mod corect. Cu ajutorul betisoarele. Dar, înainte de a începe un masaj, aveți nevoie pentru a încălzi mușchii feței și se baghetele, ținându-le în mâinile. Lucrul în direcții diferite, puteți overclock fluxul sanguin, pentru a îmbunătăți curentul de lymphs și trage pielea. În plus, este posibil să eliminați rapid bărbia „a doua”, masând zona de plasare și partea adiacentă a gâtului.

Citește mai mult  Totul despre rolele de masaj

Luați în considerare instrucțiunile în care mișcările sunt efectuate cu un baston.

 • Mișcare verticală din templu la bărbie și spate (pe fiecare parte a feței).
 • Mișcare orizontală de la nas la templu și spate (dreapta și stânga).
 • Mișcare verticală de rotație de la bărbie la ureche și în direcția opusă.
 • Mișcarea verticală a bețișoarelor în zona districtului. Mișcarea începe în zona claviculei, urcând treptat bărbia. Presiunea asupra pielii trebuie să fie moderată.
 • Studiul orizontal al zonei din secolul. Aveți nevoie de mișcări îngrijite pentru a rostogoli un băț din interiorul ochiului la exterior.
 • Studiul orizontal al zonei frunții. Mișcarea ar trebui să fie pornită în centru, apoi să rostogolească un baston spre partea laterală (în zona de creștere a părului), mergând la ureche.

  Folosind diferite tipuri de masaj, puteți obține efecte diferite. Relief produs poate fi masat în mod activ de decolteu, gat si zona feței pentru a scăpa de primele semne ale îmbătrânirii pielii și aduce în aspectul propriu-zis. Un masaj mai profund și activă vă permite pentru a obține rezultatul dorit, cât mai curând posibil.

  Punctul vă permite să masaj lucreze la puncte specifice responsabile pentru anumite organe și sisteme, oferindu-le impactul necesar. Cu ajutorul unui guașă screper, puteți îmbunătăți aspectul pielii feței, trageți-l afară, aliniați culoarea, reduce porii.

  Lucrul cu chihlimbar bastoane având în compoziția de alge vă permite să încetinească îmbătrânirea, normalizează activitatea glandei tiroide, pentru a avea efecte anti-inflamatorii și antibacteriene pe piele. Durata masajului este individual, dar, în medie procedura durează de la 10 până la 15 minute.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: