Perii pentru masaj uscat Riche

Perii pentru masaj uscat Riche

Perii pentru masaj uscat Riche Bucurați-vă de populare, dar cauza întrebări cu privire la modul de utilizare a acestor dispozitive de masaj de celulita pentru a obține un efect maxim. Opinii despre acest produs de la o companie internă bine-cunoscut arate impresionant, dar această opțiune nu este suficient. O prezentare detaliată a periilor corpului anti-celulita va ajuta să dau seama de toate caracteristicile de aplicare a acestora.

Avantaje și dezavantaje

Periile pentru masaj uscat Riche au o serie de avantaje evidente care le fac atât de popular.

 1. Scrabble fără produse cosmetice. Maseaza perii de ajutor pentru a petrece exfolierii, în orice moment, cu confort, într-o baie privată. Exfolierea are loc în același mod ca și in vivo. În același timp, pielea capătă netezime, strălucire sănătoasă, culoarea sa este aliniat, producția de colagen este stimulata.
 2. A scăpa de celulita. Perii oferă o nivelare treptată a pielii, porii dilatati pentru a ajuta la Cleanse, eliminarea denivelări pronunțate și movile. Rezultatul va fi vizibile după 4 săptămâni de la începutul procedurilor regulate. Apariția celulitei redus treptat, pielea arata mult mai bine.
 3. Reducerea numărului de vergeturi. Pielea este redusă, procesele de regenerare au loc mai rapid.
 4. consolidarea limfatic. devine mai intensă atunci când este făcută corect, masaj, există o reducere a cantității de edem. Corpul este redus în volum, forma trase mai clar.
 5. Îmbunătățirea circulației sângelui. Acest factor are un efect benefic asupra sănătății în general, și elasticitatea pielii. În plus, există o consolidare a vaselor de sange, reduce riscul de varice.
 6. detoxicarea. Active peri organism triturare rigid ajută la eliberarea blocat în porii de substanțe nocive.
 7. Prevenirea problemei părului ingovat după depilare. Masajul ajută la evitarea apariției senzațiilor dureroase.
 8. Normalizarea maimuita seminal. Impactul regulat de contacte ajută la îmbunătățirea stării pielii predispuse la creșterea gravă.
 9. Relaxare. Efectul de relaxare asupra corpului se realizează prin stimularea terminațiilor nervoase. În ceasul dimineții, procedura este dincolo, seara contribuie la normalizarea somnului, ajută la eliminarea oboselii și a senzațiilor dureroase.

Perii pentru masajul uscat al corpului au consul. Ele nu sunt potrivite pentru persoanele cu boli cronice ale pielii. De asemenea, vor apărea probleme în prezența patologiilor vasculare sau modificări de vârstă.

În acest caz, este imposibil să se efectueze un efect rigid. Proprietarii de piele subțire, un astfel de masaj poate părea prea dureroasă.

Descriere

Perii anti-celulită RICHE sunt produse de marca rusă producătoare de produse cosmetice organice și produse de îngrijire corporală. Partea de lucru a atributului este drenajul, cu o perie bazată pe fibrele cactusului mexican. Pen și baza de lemn natural sunt realizate din fag sau stejar. Densitatea și rezistența fibrelor de montare oferă produsul cât mai mult posibil.

Peria are un mâner lung, convenabil pentru a fi utilizat cu un masaj al zonelor greu accesibile între lame. Suprafața lemnului este lustruită cu atenție, nu părăsește capul. Fibrele Cactus sunt destul de flexibile, vă permit să varieze gradul de presiune asupra pielii. Acest lucru face posibilă utilizarea masajului nu numai în scopuri preventive sau la combaterea celulitei, dar și pentru ameliorarea oboselii.

Lansări Riche perii de masaj pentru efecte uscate cu un gol special să stea în procesul de stocare. Firele posedă, de asemenea, grosime mare și rigiditate.

Perii pentru masaj uscat – o noutate cu care nu toți consumatorii ruși sunt încă familiarizați. Ele sunt folosite fără hidratarea pielii, uleiuri sau alte compoziții cosmetice. În saloane de înfrumusețare, astfel de proceduri sunt efectuate pentru a îmbunătăți circulația sângelui, Limfa amplificare curent. La domiciliu, scopul principal de a efectua masaj uscat devine lupta împotriva celulitei în stadii diferite – de la o „coaja de portocala“ complet la picioare piele de lumină.

Cum să-l folosească?

perii Utilizarea masaj pentru expunere uscată de la Riche nevoie de prea corect. Producătorul recomandă să acționeze pe un simplu și ușor de înțeles de instrucțiuni:

 1. Se efectuează procedura prin combinarea mișcărilor stroking în mod direct și într-un cerc.
 2. Frecati pielea uscată față de curent limfatic, de jos în sus.
 3. Inițiază un efect de masaj de la suprafața piciorului, ea continuă, treptat în creștere de mai sus. În câmpul șoldurilor și feselor, efectuați frecarea într-un cerc.
 4. Du-te la stomac și piept, slăbind presiunea. Continuați performanța mișcărilor circulare.
 5. Tratați zona din spate, variind de la talie și mutați-vă în sus. Mișcările ar trebui să fie drepte, împingeți-media. O atenție deosebită este acordată zonelor problematice.
 6. Continuați masajul pe suprafața mâinilor, îndepărtați-vă de perii până la umeri. Mișcarea periei trebuie să fie acționând cu mica, alunecare, suprafață.
 7. Salt la procedurile de apă. Soluția optimă va fi un duș contrastant, o tonifiere a pielii care o scuză din particulele epidermei.

Atunci când efectuați un masaj uscat, este important să se evite zonele corporale care sunt mai sensibile la alții reacționează la efectul de contact. Este o zonă îngrozitoare. Dacă există o papilom pe corp, este mai bine să abandonați aceste zone. Moleul rănit reprezintă un pericol grav.

Riche Perii sunt proiectate pentru utilizare înainte de a lua duș sau baie. Pielea trebuie să fie uscată, fără uleiuri și creme hidratante. Odată cu apariția de senzații neplăcute, roșeață, senzație de arsură, iritație ar trebui să oprească sesiunea de masaj. În viitor, durata sa este redusă, și împinge este mai puțin intensă.

La finalizarea procedurii de masaj cu o continuare sub forma unui duș contrast, este necesar să se umezi pielea. ulei nutritiv natural adecvat pentru tipul de piele.

masaj uscat este recomandat pentru a face cursuri, de zi cu zi, 3 minute. După cum puteți îmbunătăți durata sesiunilor de 3-5 ori. Pe viitor, puteți repeta masaj uscat în fiecare zi alte.

Impactul unei perii umede are diferențele. De obicei, este recomandat de novice, precum și persoanele a căror piele este foarte sensibilă la efectele mecanice. În acest caz, firele sunt învelite cu apă caldă și un gomaj moale este aplicat pe corp sau un alt efect adecvat pentru efect de amplificare – anti-celulita, incalzirea, hidratare. Masajul este realizat cu o presiune medie, timp de 15-20 de minute, cu o schimbare periodică a mișcărilor – de la directă circulară. La finalizarea procedurii, este necesar să se facă un duș contrastante pentru a obține efectul de efectul obținut.

Perierea de îngrijire

Principala îngrijire este redusă la curățarea suprafeței de lucru a periei de la poluare. Această procedură realizează următoarea schemă:

 1. spălarea săptămânal cu un agent de curățare moale. săpun Potrivit baby.
 2. uscarea atentă a părului umed. Ea are loc într-un mediu natural, fără a utiliza dispozitive de încălzire – baterii sau radiatoare.
 3. Depozitarea într-un dulap închis, departe de surse de umiditate ridicată sau contactul direct cu apa.
 4. Refuzul de perii utilizare cu o bază fisurate sau deteriorate, peri rupte. Orice deteriorare conduce la faptul că eficiența de masaj va scădea.

Este important să se separe perii pentru efectele uscate și umede. Cererea nu va conduce la faptul că produsul este deformat rapid, își va pierde proprietățile. Riche toate sunt realizate din lemn masiv si dens, astfel încât acestea să poată fi considerate universale.

Examinați recenzii

Potrivit cumpărători, perii Riche pentru masaj uscat un întreg de avantaje lângă grele. Se menționează faptul că, odată cu utilizarea regulată, oferă cel mai impresionant efect anti-celulita, face pielea mai netedă, frumoasă și netedă. Componentele complet naturale utilizate în fabricarea periei, nu provoacă reacții alergice. Cumpărătorii indică în special o consolidare vizibilă a produselor cosmetice după masaj. Evench-uri datorate laminate limfatice, volumele corpului sunt reduse.

Cumpărătorii au remarcat că unele minusuri au încă perii pentru masajul corporal uscat. Mânerul de instrumente este oarecum incomod pentru persoanele cu mâini de perie elegante.

De asemenea, a marcat complexitatea în ajustare. Presiunea puternică poate răni pielea sensibilă; este necesar să o controlați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: