Soiuri de covoare de masaj și fabricarea lor

Soiuri de covoare de masaj și fabricarea lor

Masajul mat va fi util pentru orice persoană, indiferent dacă el are probleme de sanatate sau pur si simplu se simte oboseala dupa o zi de lucru. Un număr mare de diverse modele vă permite să alegeți un produs, utilizarea care va fi nu numai eficient, dar, de asemenea, cât mai confortabil.

Particularități

Când vine vorba de masaj covoare, de cele mai multe ori a însemnat produse pentru picioare. Principiul acțiunii lor se bazează pe faptul că suprafața în relief a preselor dispozitivului pe puncte speciale de la picioarele omului și prin aceasta afectează funcționarea organelor interne. Ca urmare, atunci când se lucrează în zone active de pe picioare, o îmbunătățire în starea generală și îmbunătățirea imunității. Utilizarea constantă a dispozitivului ortopedică are beneficii enorme și pentru picioarele ei înșiși: ajută să facă față cu durere și edem, tulburări circulatorii și fundaluri pentru boli fungice.

peeling mod natural previne porumb și natopaths pe tălpi.

Trebuie menționat faptul că dispozitivul de masaj asigură prevenirea flatfoot și asigură dezvoltarea sănătoasă a opririlor. Modele de acupunctură de dimensiuni mari au un efect pozitiv asupra stării spate. Unitatea ortopedică pentru copii mici este foarte util. măsurile luate în timp util pentru a permite un tratament atunci când se identifică platfus sau improprii jambiere. În plus, elimină sarcina masaj de picioare mici și ajută la formarea piciorul drept.

În ceea ce privește deficiențele unor astfel de dispozitive, acestea sunt foarte subiective. Mulți oameni au disconfort, mai întâi stând în picioare pe colectari de dimensiuni diferite, și, prin urmare, programe de antrenament începe cu dificultate. Cu toate acestea, cu exerciții constante, oprirea este destul de repede adaptată neregulilor, iar senzațiile neplăcute dispar.

Vizualizări

Există un număr mare de rogojini ortopedice.

Prin dispozitiv

Un picior Massager obișnuit arată ca o bază pe care diferite tipuri de neregularități sunt fixate într-o anumită secvență. Elementele de bază pot fi rotunde sau dreptunghiulare sau posedă o formă neobișnuită, de exemplu, sub formă de broască țestoasă sau inimă.

Modelele de acupunctură sunt formate din baza umplută cu o umplutură moale la care sunt lipite sau cusute aplicatoare speciale cu ace mici. Un astfel de produs este un compact și ușor, precum și un număr suficient de ace de impact oferă o singură dată pe mai multe puncte importante. Apropo, este soiurile de acupunctura, care sunt făcute nu numai pentru picioare, ci și pentru întregul corp.

rogojini puzzle-uri sunt potrivite pentru copii de vârste diferite. De obicei, acestea au o baza îngroșată realizate din cauciuc sau polimeri. Adesea, astfel de masaj sunt Prefabricate, adică, format din mai multe module, cu laturile de 25 de centimetri, fiecare dintre care recreează diferite de acoperire: marine pietricele, iarbă, piroane, umflături, umflături.

Emisfera mat are crampoane scurte și face posibilă introducerea doar un picior, astfel încât să aibă întotdeauna un set de două bucăți. supapă specială este responsabil pentru reglarea presiunii. Acest Massager este potrivit pentru studierea zonelor reflexogene de oprire, precum și formarea aparatului vestibular.

Este demn de menționat faptul că covoare de vindecare pentru copii au un alt ajutor în comparație cu probele de adulți: a doua este mai generală și mai greu. Dacă se bucură de copil, el va putea să declanșeze leziuni. La rândul său, adulții nu au voie să aplice modelele pentru copii.

Există, de asemenea, un covor electric specializat, de exemplu, Jade. În fundația sa există un film infraroșu, ca cel folosit pentru a organiza podele calde și a crea încălzitoare de cameră. Pietricele netede sunt strâns legate de ea. Razele infraroșii emise de film nu numai că afectează pozitiv corpul uman, ci și caldarea suprafeței masajului. Exercițiile pe astfel de covorașe vor avea un efect suplimentar de relaxare.

Menționați urmează și despre masaj cu magneți. Este de obicei un covor de acupunctură, o parte din aplicatoarele care sunt echipate cu magneți care sporesc acțiunea masajului.

Prin fabricarea materialelor

În ceea ce privește materialele producătorului de fabricare a covoarelor, cele mai familiare sunt modele de cauciuc. Cu toate acestea, astăzi pe piață există dispozitive din silicon, plastic, cauciuc natural, PVC, polietilenă spumată și chiar covor. Există soiuri acoperite cu pietricele naturale sau artificiale ale formei raționalizate.

Materialul utilizat pentru un maseur trebuie să fie hipoalergenice, nu alunecare, ușor de curățat și în același timp să mențină duritate, dar încă absorbi pas. Materialele artificiale corespund tuturor acestor caracteristici, dar copiile cu pietricele naturale nu vor putea să amortizeze și vor fi rele.

Cele mai bune mărci și modele

De fapt, corpul va primi, chiar dacă achiziționați un aplicator banal Kuznetsov în magazin și îl utilizați în fiecare zi. Dar producătorii încă livreze regulat modele inovatoare pentru auto-masaj.

Asa de, În partea de sus include DR. Piatra de la Casada – covor termic jad pentru masaj cald. Pe suprafața sa, 36 turmoline și jad pietre încălzire până la 30-70 de grade. Căldura rezultată îmbunătățește circulația și sânge se relaxează, ceea ce permite, de asemenea, să se ocupe de insomnie. Baza face posibilă masaj pentru a procesa nu numai picioarele, ci și întregul corp.

Dintre modelele mai simple, ar trebui să menționeze produsele din „Ekomat“ brand-. În sortimentul există covoare de masaj și role necesare pentru punerea în aplicare a acupunctura masaj. flori de masaj sunt realizate din material plastic medical 100%, și din fibre de nucă de cocos natural este folosit ca material de umplutură pentru un covor și pănuși hrișcă pentru perne. Cazul interior este cusut din bumbac, și externe – din in naturale.

Pentru un copil, puteți achiziționa un model hipoalergenic dovedit „fundul mării“, folosit pentru gimnastică. Suprafața în relief a aparatului pentru masaj imită siluetele patine de mare pe fundalul nisip, pietricele mici și scoicile. Massager de bază are un efect terapeutic moale.

Adulții se va potrivi cu modelul de buget „Comfort“, Copling cu masaj la picioare.

Seres de alegere

Pentru a ridica un covor potrivit, trebuie să decidă pentru care este destinat – un copil sau un adult, deoarece acestea diferă nu numai prin dimensiuni. Modelul pentru copii să cumpere numai după consilierea ortopedice. Pentru copiii de la 1,5 la 2 ani, variațiile sunt mai potrivite cu elemente moi, iar mai în vârstă, copilul devine, mai gravă nu poate fi rogojini. Aceasta înseamnă că, pentru cea mai mică, este în valoare de cumpărare de acoperire mai moale de cauciuc, iar după doi ani, puteți merge la modelul de silicon.

Desigur, este mai bine să aleagă ca probele care sunt ușor spălate și uscate, și, de asemenea, nu provoca dificultăți cu curățare golurile dintre ace sau josnic. De exemplu, Pentru copii, un model de „proprie“, realizat din cauciuc natural pe bază de cauciuc și un model de „Ursul“, imitând pietricele de coastă. Puzzle „Pebble“ vă permite să conectați mai multe module cu diferite rigiditate de suprafață.

Trebuie reamintit faptul că pe produsele rotunjite solide, copilul sub 2 poate aluneca. Copii după trei ani au nevoie de masaj la picioare mai activ. Forma și dimensiunile trebuie să corespundă vârstei, în caz contrar dispozitivele prea mici vor limita mișcarea copilului în vârstă.

Pentru adulți, medicii recomanda achiziționarea de masaj ortopedice din materiale de inalta rigiditate, de exemplu, pietricele sau lemn. De asemenea, soiurile de acupunctură sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru ei, permițând să funcționeze nu numai picioarele, ci și întregul corp.

Persoanele cu picioare sensibile sunt covoare potrivite cu un efect de masaj moale, de exemplu, din silicon. În toate cazurile, produsul nu trebuie să fie toxic și să evidențieze mirosurile chimice.

Cum să-l folosească?

Utilizarea unui covor de masaj este interzisă categoric atunci când se găsesc bolile fungice, inflamația sau rănile pe tălpi. În plus, este necesar să se asigure în absența restricțiilor de la ortopedic, inclusiv cu instabilitatea articulației gleznei.

Covorul de masaj este așezat pe o suprafață dreaptă și solidă, eliberată de covor. Ridică-te pe dispozitivul ortopedic ar trebui să fie desculț, după care vă puteți muta la diferite exerciții. Durata de clase este selectată în funcție de propria stare și obiective, începând de la 5 minute pe zi.

În cazul în care este proiectat pentru masaj spate, acesta va fi suficient pe ea doar situată de la 10 la 20 de minute pe zi.

Dacă o durere surdă apare pe un covor pe covor, procedura imediat capete. În sesiunea de formare trebuie să fie opriri preluate în avans: mersul pe jos pe un maseur cu mâinile pus pe centura. Este timpul să se mute la obiceiurile alternative pe fețele interioare și exterioare ale piciorului, rulare de la degetele de la călcâi și muta pe vârfurile și șosete într-un ritm diferit. În cazul în care exercițiile de mai sus opresc prezentarea dificultăți, puteți rula pe covor, pentru a pectinat, muta houson sau chiar sari.

Pentru un copil, exerciții pe un covor de masaj nu trebuie să depășească 15-30 de minute pe zi. După faza activă, copilul poate efectua câteva exerciții ședinței: conectați oprește, îndoiți degetele și să facă o alunecare circulară pe suprafața.

Cum să-l faci singur?

De înaltă calitate covor de masaj se poate face folosind o varietate de obiecte infidental. Ca bază a covorului self-made, un material suficient de puternic trebuie aplicat, care își va păstra forma chiar și cu funcționare activă. De exemplu, acesta poate fi placa de plastic, acoperit cu pâslă, laminat, bucata de cauciuc sau yoga standard de mat, cuvertură vechi sau blugi tip de tesatura.

Elemente de masaj pot fi butoane, pietricele, pietre netede, fasole, panglici și frânghii de diferite densitate sau dopuri de șampanie. Fundația coase de multe ori capace din sticle de plastic, margele din lemn si acrilice, creioane și inele pentru perdele. Chiar și astfel de detalii neașteptate sunt potrivite ca sta sub cald, bureți pentru spălat vase și bigudiuri – tot ce se poate coase.

Boabe de cafea, mazăre uscată, nuci și cuburi de lemn sunt adesea selectate dintre elementele adezive. Dacă doriți, este posibil să intre saci mici umplute cu nisip sau arin.

Toate lucrările se realizează foarte simplu: mai întâi pregătit de bază, și apoi aplicatoare de casă sunt fixate pe ea. Dacă nu există nici un timp pentru a remedia fiecare parte separată, atunci puteți coase buzunare și a pus cifrele în ea. Înainte de clase, va fi suficient pentru a pur și simplu le descompune pe baza.

La crearea unui maseur de casă, elemente cu colțuri ascuțite ar trebui să fie evitate, de asemenea, și asigurați-vă că pentru a crea secțiuni moi pentru odihnă. Dimensiunea dispozitivului ortopedic este determinată în funcție de care se vor folosi.

Pentru un model simplu pentru un copil, va trebui să utilizați o cantitate mare de butoane, tesatura densa pentru baza, de exemplu, o foaie de pâslă tare, un material mai subțire și un fir cu un ac. Buclele mari și mici sunt în mod arbitrar cu fire dense pe o cârpă subțire, iar următorul se conectează cu o bază densă. Ready Canvas poate fi decorată cu o tăietură.

Privire de ansamblu asupra covorului de masaj Pranamat Eco Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: