Soiuri de factorii de decizie în masă anti-celulită și utilizarea acestora

Soiuri de factorii de decizie în masă anti-celulită și utilizarea acestora

Celulita devine problema multor femei, și absolut orice vârstă. Prin urmare, tema luptei cu acest „inamic“ al frumuseții femeilor rămâne întotdeauna relevante. Metodele de luptă sunt oferite în prezent destul de mult, dar poziția de lider în această problemă este ocupat de masaj anti-celulită. Prin urmare, este în valoare de vedere soiurile și regulile lor de utilizare.

Ce este?

Massager anti-celulita poate fi prezentat în mai multe variante diferite – de la o perie speciala cu peri rigid la un sistem puternic, care acționează asupra organismului prin intermediul diverselor programe. Dar, ca urmare, fiecare dintre ele, în diferite grade de impact asupra corpului în așa fel încât datorită impactului – mecanice sau electrice – imbunatateste circulatia sangelui, toate procesele din stratul subcutanat de grăsime apar toxine mai repede, pielea devine mai plat, netedă și suplă. Ca rezultat, se lasă centimetri în plus, cu excepția cazului, desigur, se adaugă la activitatea fizică dispozitiv de masaj și de nutriție adecvată.

Este demn de remarcat faptul că aceste proceduri trebuie să-și petreacă destul de mult timp și în mod regulat, în scopul de a obține un efect vizibil.

Există diferite tipuri de echipamente destinate uzului profesional și uz casnic. Prețurile sunt, de asemenea, foarte diferite. Prin urmare, este posibil pentru a obține o opțiune de buget și să cumpere echipamente mai scumpe. Fiecare femeie poate alege modelul care este mai convenabil de a folosi, precum și pentru a alege principiul adecvat de expunere. Toate pielea este diferită, și, prin urmare, o femeie poate apropia, de exemplu, un vibrator puternic, iar pentru o alta va fi posibil să se utilizeze numai aparate de radiații infraroșii.

Ai nevoie să acorde o atenție la un alt punct foarte important. Massager nu va ajuta o dată pentru totdeauna și a scăpa de celulita pronunțată.

Este, în primul rând, foarte bun pentru a fi utilizate în scopul de a preveni și cu precizie posibilitatea de a consolida și de a îmbunătăți starea pielii sale, și poate, de asemenea, servi ca un mijloc suplimentar atunci când combaterea celulitei la etapa inițială.

Beneficii și daune

Utilizarea oricăror unelte și echipamente are atât avantaje și dezavantaje sale. Același lucru se poate spune despre masaje anticelulitice.

Luați în considerare beneficiile lor:

 • Datorită faptului că circulația sângelui se îmbunătățește și are loc limfodenge, umflarea umflării+
 • Cu utilizare regulată, aceste dispozitive ajută la câștigarea celulita+
 • Efectul relaxant asupra mușchilor+
 • Împreună cu alte măsuri din complexul utilizat pentru pierderea în greutate+
 • vă permit să trageți pielea, faceți-o mai ușoară și elastică.

  În ceea ce privește răul, acesta poate fi cauzat numai dacă nu trebuie să respecte regulile de funcționare sau să folosească dispozitivul în cadrul contraindicațiilor existente și există multe dintre ele:

  • inflamația și diverse erupții cutanate pe piele, precum și răni, zgârieturi, moli mari care nu pot fi răniți+
  • Nuc și alte boli însoțite de temperaturi ridicate+
  • Tulburări mentale și nervoase, precum și simpla supraexcitare emoțională+
  • Starea de intoxicație a alcoolului+
  • boli oncologice, varice, precum bolile cardiovasculare.

  Vizualizări

  Există o foarte mare varietate de masaje corporale care economisesc de celulita, dar în mod convențional pot fi împărțite în două grupe: manual și hardware.

  Manual

  Cel mai adesea, multe sunt specimene manuale în diferite moduri, pentru că este cel mai acasă buget și, uneori, destul de convenabil. Luați în considerare opțiunile cele mai frecvent utilizate.

  • Lemn. Este o perie cu un mâner lung din lemn. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv o puteți face atât de masaj uscat, și în duș, folosind geluri sau tufarisuri. Pentru pielea mai blând și sensibil este în valoare de a alege un perilor. Dacă doriți un impact mai intens, este necesar să se prefere vors. Mânerul vă permite să ajungă la zone diferite și de a face un masaj de tine. Uneori, în astfel de soiuri, mânerul poate fi plastic. Pe de o parte, părul sunt situate pe suprafață, pe cealaltă – cosuri.

  Acest tip de masaj exfoliază foarte bine pielea, îmbunătățește circulația sângelui. După un astfel de masaj, a acționează crema anti-celulită aplicată.

  • Bandă. Opțiune convenabilă pentru utilizare. Este o panglică cu bile. Datorită mânerelor convenabile, puteți captura banda pe ambele părți și masați toate zone. Un astfel de fel va ajuta nu numai în lupta împotriva celulitei, ci și va elimina durerea pe spate și gât.

  Mai des făcute din lemn. Bilele pot fi netede obișnuite sau cute.

  • Silicon. Reprezintă un cerc cu aceeași cârpă de silicon. Este pus pe mâna confortabil, ceea ce vă permite să lucrați diferite zone. Nu se zgârie și nu deteriorează pielea, iar nivelul de presiune depinde de puterea proprie a mâinilor, este suficient de ușor să se reglementeze. Dupa acest masaj pielea, puteți aplica o crema speciala care va creste rezultatul.

  • Cauciuc. Există, de asemenea bile de cauciuc cu crampoane moi. Dar rola corpul său nu este foarte convenabil. Mult mai ușor de fitball mare, care este destinat nu numai să-și exercite, dar, de asemenea, pentru un masaj în detrimentul construcției sale.

  Această minge de masaj poate fi folosit pentru relaxare și pentru a întări mușchii și pentru a elibera de tensiune pe tot corpul.

  • Mănuşă de box. Este considerat exemplu de realizare destul de convenabil pentru controlul „coaja de portocala“. Un astfel de dispozitiv poate avea o coloana vertebrala de silicon cu țepi moi sunt variații populare de pânză grosier. În orice caz, putem bine la masaj pielea și de a îmbunătăți circulația.

  • Roller. Ea a făcut din diferite materiale și diferite forme. Rola poate fi fabricat din lemn, silicon, cauciuc, materiale plastice. Există întotdeauna un mâner confortabil, cu role, astfel, se rotește liber. O astfel de maseur mecanic este convenabil pentru utilizare.

  • bănci de vid. Au fost mult timp populare și nu trec pozițiile lor. Mă duc cauciuc și sticlă. Ventuza poate capta, de obicei, o anumită parte a corpului. Cu o astfel de un masaj, ulei special sau crema este cel mai des utilizat, ceea ce contribuie la lumina diapozitiv poate. Acest masaj se poate face în mod independent, dar mult mai convenabil în cazul în care face un specialist, care vă permite să acopere zone diferite, inclusiv greu accesibile.

  Dispozitivele portabile de multe ori sunt foarte confortabile și destul de ușor de operat. Cu toate acestea, multe fete prefera o abordare profesionala. În astfel de cazuri, acestea sunt trimise la salonul de înfrumusețare sau de a alege un dispozitiv mai puternic.

  Hardware

  Până în prezent, există un număr mare de opțiuni, care au principii diferite de impact, dar urmărind un singur scop – îmbunătățirea calității pielii.

  • Electric. Un astfel de aparat poate avea o duză sau mai multe diferite. Principiul de funcționare simplă. Elementul rotativ rapid are un efect intensiv asupra pielii, datorită cărora circulația sângelui și schimbul celular este îmbunătățit, incluzând un strat de grăsime. Nivelul de intensitate este reglementat. De regulă, acești masaje au 2-3 moduri, ceea ce vă permite să reglați dispozitivul în conformitate cu parametrii pielii.

  Utilizați un astfel de dispozitiv mai convenabil pentru că nu este nevoie să faceți eforturi speciale. Suficient pentru ao menține în mână și pentru a conduce cu ușurință pe suprafața zonei problematice.

  • Massager vibrator. Are un impact asupra zonelor problematice cu diferite vibrații. Această opțiune poate fi reprezentată de o sală de gimnastică cu mai multe moduri sau vederi staționare, care are un suport și o bandă care este pusă pe corp. Cureaua în acest caz este o opțiune convenabilă, deoarece vă permite de multe ori să facă treburile tale, în timp ce centura mă va funcționa. Există mai multe moduri, care pot fi schimbate.

  Vibro Massager-Simulator este un dispozitiv mai puternic și vă permite să lucrați diferite grupuri musculare.

  • Percuție pistol, Mai degrabă, este conceput pentru a nu combate celulita, dar pentru a îmbunătăți bunăstarea generală. Sub impactul său, mușchii se relaxează, tensiunea și durerea sunt îndepărtate. Funcționează în agregat cu formarea. Deci, după un antrenament intensiv bun, el va elimina tensiunea din mușchi și va permite să se relaxeze. Asta este, se poate spune că într-o anumită măsură, el ajută să facă față cu excesului de greutate, dar numai ca element auxiliar utilizat după antrenament.

  • Ultrasonic. Senzația el nu se arată, și s-ar putea crede că nu există nici un efect. Dar ultrasunetele sunt utilizate în mod activ în cosmetologie și medicină, în lupta împotriva celulitei, se aplică și ea. Există dispozitive mai puternice în saloanele de înfrumusețare, dar recent există tot mai multe modele care sunt bine utilizate acasă și ajută la tragere a pielii și pentru a-și îmbunătăți aspectul. Aceste dispozitive sunt utilizate cu un gel conductor special.

  • Vid. Astfel de modele funcționează pe principiul cutiilor, dar sunt mai puternice. Vacuumul este creat folosind o adaptare specială, nu sunt necesare eforturi speciale de la o persoană. Există atât modele profesionale, cât și mai compacte pentru uz casnic.

  • Infraroşu. Senzația este absolut nedureroasă, impactul este dificil să se simtă. Dar radiațiile speciale, lăsând temperatura suprafeței pielii de nonienneam, penetreaza straturile profunde ale pielii, datorită căreia procesul schimbului este îmbunătățită, ceea ce contribuie la alinierea și înăsprirea pielii.

  • Hydromassar. Este un ajutor excelent în lupta împotriva celulitei, dar mai multe opțiuni puternice sunt disponibile în instituții specializate. Mai multe opțiuni de compact pentru uz casnic pot fi cumpărate, dar impactul nu va fi atât de eficient. Ele sunt instalate în baie.

  Cu toate acestea, beneficiile de astfel de echipamente sunt evidente. Acest lucru nu este numai lupta împotriva celulitei, dar relaxarea si relaxarea.

  • Mostimulator. O altă opțiune populară pentru a ajuta la ameliorarea excesului de greutate și de aliniere a pielii. Sub influența curenților musculare speciale redusă și munca. Intensitatea influenței poate fi diferită. De obicei, dispozitivul are mai multe moduri. echipamente mai puternice, care oferă un efect mai rapid, instalat în saloane de masaj.

  Mostimulatorii pentru uz casnic sunt produse în diferite tipuri, cele mai populare centuri sunt bine atașate și lăsate să se angajeze chiar și de utilizarea lor de către alte cazuri.

  Modele populare

  Pentru a înțelege ce unitate este cea mai bună și mai eficientă, merită să luați în considerare mai multe modele care se bucură de cea mai mare cerere, recenzii bune pe Internet. Va oferim un rating de aproximativ o varietate de mijloace.

  • Ligaliz perie de masaj Proiectat pentru masaj uscat, în compoziția sa mistreț natural, mânerul este fabricat din lemn de înaltă calitate. Perieul este confortabil să păstreze în mână, ceea ce oferă o slujbă confortabilă. Elementele flexibile ale pensulei încorporate vă permit să funcționați în continuare zonele problematice. Capacul este atașat la perie, ceea ce vă permite să îl păstrați corect și să luați cu dvs. în călătorii. Prețul unei astfel de perie poate varia de la 500 la 1500 de ruble.

  • „Bănci miracole” – opțiune foarte bugetară care poate fi achiziționată în termen de 150-250 de ruble, totul depinde de magazin. Masajul cu un astfel de dispozitiv îmbunătățește circulația sângelui, datorită căreia pielea este saturată cu oxigen și componente nutritive. Un set compact convenabil se va potrivi cu ușurință în orice sac și va veni la îndemână în călătorie. Diametrul Canului este de 3,5 cm.

  • Masaj de masaj Ges utilizate împreună cu cremele anti-celulite și contribuie la o mai bună absorbție și, prin urmare, oferă un efect îmbunătățit. Modelul este foarte ușor de utilizat și este destul de compact. Costul unui astfel de aparat poate varia de la 500 la 1000 de ruble.

  • „Sculptor de corp” Gezatone Acesta va fi un bun asistent în lupta împotriva „crustei portocalii” și o scădere a volumelor. Dispozitivul are o unitate de radiație infraroșie încorporată, care îmbunătățește doar efectul. În plus, există mai multe duze, care permit peeling, masaj anti-celulite profund de zone individuale și un întreg corp relaxant. Costul unei astfel de opțiuni este aproximativ egal cu 1900-2300 de ruble.

  • Zona de cumpărături de moostimulator va ajuta pe cei care nu vor să-și petreacă timpul pe clase. Impulsurile electrice forțează mușchii să se micșoreze. Mai multe moduri de funcționare vă vor permite să alegeți opțiunea corespunzătoare. Un astfel de dispozitiv poate costa de la 600 la 4000 de ruble. Totul depinde de puterea sa și de numărul de moduri.

  • Massager SM-50 BAURER – O mare opțiune pentru studierea diferitelor părți ale corpului, un masaj va stimula circulația sângelui, va ajuta la combaterea „crustei portocalii” în șolduri, fese. De asemenea, puteți elimina tensiunea din mușchii obosiți după antrenament.

  Cum de a alege?

  Într-un astfel de sortiment mare, uneori este dificil de navigat, ce dispozitiv pentru a alege acasă. Este necesar să navigați, în primul rând, în bugetul dvs. și cu privire la problemele care trebuie rezolvate.

  Puteți începe, de exemplu, cu o perie de masaj, puneți-vă cea mai bună versiune a rigidității părului. Dar trebuie să vă gândiți că pentru aceasta va trebui să vă petreceți un anumit timp și să lucrați mâinile. O opțiune excelentă pentru șolduri, fese și picioare. Mâner lung va ajunge la toate aceste zone.

  Suplimentarea la această metodă va fi băncile bune și vacuum, va trebui doar să le acceptăm să le folosească.

  Dacă doriți un impact mai intens, este mai bine să stocați masaj electric sau vibratoare, nu va cheltui mult efort, dispozitivul va face totul pentru dvs. Da, și cu celulita, el ajută să facă față mai repede.

  Dacă doriți să vă angajați în cazuri suplimentare, va exista o versiune bună a centurii cu efectul majorității sau efectului vibro.

  Dar, în cele mai multe cazuri, pentru a face un atac serios asupra celulitei, puteți încerca mai multe opțiuni și să le alterneze. De exemplu, poate fi o perie, borcane și Vibrating. Va trebui să-i dea timp, dar procedurile ar trebui să fie regulate.

  Cu condiția ca doriți să obțineți mai multă relaxare și de eliberare a tensiunii din mușchi, puteți alege să percuție sau Hydro.

  Acesta ar trebui să se concentreze pe nevoile lor, ritmul de viață, timp liber.

  Un punct foarte important este alegerea propriei lor de sănătate. Nu poate fi ignorat contraindicații, dacă este cazul. Ar trebui să se consulte întotdeauna cu medicul dumneavoastră, astfel încât să nu te rănesc.

  Cum se utilizează?

  Conditii de utilizare orice Massager acasă fără complicații. Astăzi, instrucțiunile sunt atașate la orice echipament, inclusiv în limba rusă, în cazul în care acesta este descris în detaliu modul de a face un masaj, schema este desenată în mod necesar, în cazul în care sunt indicate toate liniile de masaj.

  Din moment ce toate au diferite tipuri de masaj de expunere, pentru a spune în detaliu despre fiecare foarte dificil. Fiecare dispozitiv are propriile sale nuanțe, prin urmare, va fi corect să se concentreze pe instrucțiunea specifică atașată la dispozitivul.

  Dar, principiile de bază sunt examinate.

  • Massager mecanice produc usor miscari circulare in abdomen, fese si solduri, pe picioare ar trebui să se deplaseze de jos în sus. În nici un caz nu poate fi capabil de a freca pielea cu mișcări haotice.
  • Înainte de masaj, cel mai bine este să ia o baie fierbinte sau duș, Curățați frecarea pielii, astfel încât acesta va fi mai bine să se pregătească pentru o sesiune.
  • Daca masajul vacuum este produs, atunci Asigurați-vă că pentru a utiliza crema.
  • Când folosiți o curea de masaj aveți nevoie bine să-l consolideze pe talie sau o altă zonă de problemă și instalați modul și timer-ul necesar.
  • Pentru opțiuni infraroșu trebuie să utilizați ochelari speciali, Ochii de protecție și un gel special. Aceeași compoziție va fi necesară atunci când se utilizează opțiuni de ultrasunete.
  • Toate sesiunile sunt în valoare de pornire cu un timp minim, Pornind de la 5 minute și creșterea treptată a timpului. Dacă, de exemplu, dezvoltarea fiecărei zone este utilizată manual folosind o perie sau cu un deget, atunci la început este posibil să dea fiecare zonă de la 3 la 5 minute în timpul primelor trei proceduri, iar apoi crește acest timp de până la 7 minute.
  • În ceea ce privește dispozitivele cu efect peacemation, radiații infraroșii sau cu ajutorul curenților, atunci există de obicei timer montat, care se dovedește a controla procesul.
  • Nu la început să se implice în proceduri, suficient De 2-3 ori pe săptămână. Dar regularitate este de asemenea important. Dacă faceți un masaj o dată pe lună, atunci efectul nu va fi cu siguranță. Aici trebuie să fii răbdător și să plătești suficient timp.

  În ciuda faptului că producătorii gadget-urilor promite o sută la sută succes, trebuie să fie amintit că, cu ajutorul unui singur masaj, nu este posibil să rezolvăm problema pierderii în greutate și eliminarea „coaja de portocale”.

  Este necesar să se conecteze și să se exercite și să se alimenteze echilibrat, drumeții, nu uitați de modul de băut (trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă curată pe zi). Și apoi șansele de a face față problemei urâte vor fi mult mai mult.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: