Totul despre masaj vibrator

Totul despre masaj vibrator

Astăzi în vânzare, puteți găsi o mulțime de masaje cu vibrator de înaltă calitate, concepute nu numai pentru partea din spate, mâini și picioare, dar, de asemenea, pentru față. Aceste dispozitive sunt foarte populare, dar înainte de a le cumpere, este necesar să se familiarizeze cu toată mărturia și contraindicațiile utilizării. În articolul de astăzi vom afla toate cele mai importante cu privire la vibrații moderne de masaj facial.

Beneficii și daune

Gama actuală de înaltă calitate, cu vibrator soiuri de curse. O mulțime de modele diferite de astfel de dispozitive sunt prezentate la alegerea cumpărătorilor. Vibromasgerii pentru față sunt foarte populari. Înainte de a cumpăra astfel de dispozitive, este logic să dau seama ce beneficii și posibile rău pot aduce.

Mai întâi aflați decât masajul vibrator al persoanei poate fi util.

 • Astfel de dispozitive contribuie la îmbunătățirea locală a metabolismului. Datorită efectelor masajilor de vibro de înaltă calitate, pielea este eliberată de zgură și toxine periculoase.
 • Masajele moderne ale vibratoarelor contribuie la generarea activă a acidului hialuronic, precum și la produsele speciale BA pentru umezirea eficientă și recuperarea celulelor epidermice.
 • Dispozitivul în considerație beneficiază de pielea feței, sporind imunitatea suprafeței sale. Datorită acestui fapt, fața persoanei arată mai proaspătă și sănătoasă, mult mai puțin supusă unor influențe externe negative.
 • Există o creștere semnificativă a circulației sanguine. În detrimentul unor astfel de acțiuni, tenul persoanei este aliniat rapid, și umflarea neatractive este bine „accelerat“.
 • Datorită impactului masspers vibratoare, celulele pielii nervoase sunt literalmente „trezit“.
 • În mod regulat și cu ajutorul unui maseur vibratoare competent selectată, o persoană poate obține un efect rece de bretelele naturale.

Trebuie avut în vedere faptul că vibrațiile are un efect foarte moale și delicat pe piele. Aceasta nu deteriora structura sa, leziuni nu apar.

Spre deosebire de multe produse cosmetice cu un efect de intinerire, pentru masaj vibratoare nu va provoca o reacție alergică, nu va duce la dinte sau inflamație severă. Gravă vătămare vibrații moderne de masaj facial nu sunt aplicate de obicei. Excepțiile sunt doar acele situații în care o persoană care utilizează astfel de dispozitive în mod incorect, fie neglijează contraindicații pentru aplicarea lor. În astfel de cazuri, există un risc de piele feței (și nu numai) vătămări grave.

Indicații și contraindicații

Vibromassagers sunt folosite pentru îngrijirea tenului. În cazul în care Derma are nevoie pentru a da un aspect mai bine întreținute, strânse și în stare proaspătă, dispozitive similare pot fi utilizate fără îndoială. Dacă este vorba despre un dispozitiv modern de masaj ionic sau electric, atunci următoarele probleme vor servi ca indicațiile principale:

 • moliciune excesivă a pielii feței, precum și prezența ridurilor caracteristice, care, în poporul numit „labe de gâscă“+
 • Inflamatia, acnee, acnee (cu astfel de probleme înainte de aplicarea Massager, este recomandat pentru a vizita specialistului de profil)+
 • contururi fuzzy a feței+
 • Prezența unei gușă neatractivă+
 • Pete de pigment sau prea palid pielii pielii.

vibratoare faciale de înaltă calitate oferă un efect uimitor, dacă le utilizați în mod corect. Cu toate acestea, minus lor gravă este o listă considerabilă de contraindicații pentru utilizare.

Aflați ce anume.

 • Nu puteți utiliza astfel de dispozitive, dacă există educație purulente pe pielea feței sau există leziuni grave.
 • Nu se recomandă să apeleze la procedurile de masaj vibratoare dacă o persoană suferă din cauza Cooperosis.
 • pielii sensibile Super nu este recomandat pentru masaj dispozitive electrice simple. Cu astfel de probleme, este mai bine să utilizeze soiurile ionice.
 • Perioadele de sarcină și alăptare se aplică, de asemenea, la numărul de contraindicații grave la utilizarea unui masaj cu vibrații.
 • boli oncologice se opun contraindicatii.
 • Nu se recomandă utilizarea vibratoare Masagere persoanelor sub vârsta de 16 ani.
 • În perioadele postoperatorii de reabilitare, mărfurile luate în considerare sunt îndemnate de urgență.
 • Contraindicațiile includ o astfel de boală ca epilepsia.
 • Nu ar trebui să fie recurs la un astfel de masaj la presiune arterială ridicată.

Cele mai bune modele

În prezent, puteți găsi o mulțime de producători de masă cu vibrații de primă clasă. Vom fi familiarizați cu caracteristicile modelelor cele mai bune și de înaltă calitate din producătorii bine-cunoscuți.

 • GEZATONE BIOLIFT M100 (S). Masaj cu role de calitate cu efect de ridicare. Produsul este potrivit nu numai pentru față, ci și pentru corp. Are un design foarte atractiv, funcționează din 2 baterii AAA. Masajul este compact și ușor de utilizat posibil.

 • Cozcore Florecer MR-HD-211A. Vibrații foarte confortabile Microcker Appliance electrice Dezvoltare coreeană. Dispozitivul atrage atenția asupra designului original și modern. spațiului de lucru său este acoperit de Rhodium. Aparatul este complet sigur și foarte fiabil, promovează regenerarea rapida si refacerea celulelor pielii. Acest Massager este foarte interesant și funcțional, dar are un preț destul de ridicat.

 • Xiaomi Inface Sonic Ion Cleansing Beauty (MS1000). Modelul de top al vibrator de masaj faimosul brand din China. Acest aparat este fabricat din materiale practice, și anume: plastic rezistent, din metal și silicon. Dispozitivul este vândut complet cu duze funcționale suplimentare. Susținut de acest Massager ion populare se face de la baterie.

 • GEZATONE BIO SONIC M775. Modelul compact al vibrator pentru masaj, care este fabricat din material plastic rezistent si metal. Aparatul se vinde complet cu un stand confortabil. Aparatul are un indicator de încărcare, poate funcționa în 4 moduri diferite, feed-uri de la baterie.

 • Yamaguchi Galaxy. Chic fata Massager japoneză, caracterizată printr-un set bogat de funcții. Este ambele dispozitive de vibrații și de aer comprimat de calitate impecabilă. Modelul cu două tehnici COPES de masaj, poate funcționa în conformitate cu o varietate de programe diferite. Există un built-in music player. Produsul are o calitate excelentă, dar este scump.

 • MEDITECH FR-22R. Massager vibrații de top pentru o persoană care are o funcție de încălzire cu infraroșu. Aparatul are un parametrilor dimensionali compact, este fără fir. Inclus cu ea 3 duze pentru diferite niveluri de expunere. Dispozitivul stimulează în mod activ activitatea mușchilor faciali, promovează îmbunătățirea circulației sanguine. Maseur MEDITECH FR-22R are ca scop netezirea ridurilor, asigura incalzirea țesăturilor.

 • US MEDICA delicat de mătase AF. Acesta este un foarte convenabil maseur vid tip vibrator. Primele rezultate pozitive ale utilizatorului poate observa după prima aplicare. Dispozitivul are un excelent efect de ridicare, trage fețe, dar este destul de ieftin. Massager US Medica Delicată Silk AF este extrem de ușor de operat, poate lucra pentru o lungă perioadă de timp, fără reîncărcare suplimentară.

 • GESS usound. Modelul de calitate înaltă a unui aparat vibrații și masaj cu ultrasunete foarte puternic. Dispozitivul aduce rezultate foarte rapide, care pot fi observate după prima aplicare. Massager Gess Usound netezește perfect riduri, poate elimina cicatrici, contribuie la alinierea pielii din piele. Utilizatorii de putere de radiații poate regla în mod independent. Aparatul funcționează numai de la priza, are un cost relativ scăzut.

Cum se utilizează?

masaj facial folosind un masaj special de vibrații pot fi efectuate la domiciliu, dar, în același timp, este necesar să o facă în mod corect. Aflați cum să efectueze în mod eficient vibrații sesiuni de masaj.

 • Anterior au nevoie pentru a curăța pielea feței. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza lotiuni obișnuite sau apa să rupă cu mijloacele de spălare.
 • Pentru a obține rezultate mai bune, puteți precomanda rupe pielea.
 • Pe lângă suprafața pielii de necesitatea de a aplica crema de fata de înaltă calitate, cu un efect de hidratare. Dacă utilizați un instrument similar, masaj suprafața feței va fi mai ușor, pentru că va fi mai ușor pentru masaj la slide-. Datorită acestui fapt, dispozitivul va fi în măsură să influențeze o adâncime mai impresionant.
 • Ar trebui să fie așteptat timp de aproximativ 10 minute înainte de crema hidratanta are timp pentru a absorbi pe deplin. Surplusul este recomandabil să îndepărtați cu atenție printr-un șervețel curat.
 • MASSELING pielea este nevoie de linii speciale de tensiune. Aceste linii sunt situate pe toate zonele de pe frunte înainte de bărbie. Mișcările trebuie să fie direcționate strict în sus.

Nu trebuie să uităm că o sesiune de masaj cu un dispozitiv de vibrații nu ar trebui să preia 30 de minute. Cel mai bine este să recurgă la astfel de proceduri în dimineața. La finalizarea tuturor acțiunilor, este necesar să se aplice un lapte sedativ sau ser pe piele. Aceste fonduri trebuie să absoarbă pe deplin.

Îngrijirea de masaj vibratoare

Massar vibratoare moderne absolut orice specie este conceput pentru a afecta pielea, în mod eficient de curățare și masarea-l. Acesta este motivul pentru care un astfel de dispozitiv echipat cu un astfel de dispozitiv poate acumula un particule de piele, precum și alte poluare, rămâne de creme și microworous. Soiurile manuale ale dispozitivelor de masaj a vibrațiilor trebuie să fie neapărat dezasamblate și curățate bine literal după fiecare procedură. Cele mai simple și mai ieftine exemplare sunt doar „suflare” suficient, iar alte soiuri de dispozitive sunt necesare pentru a fi curățate de perii sau obiecte ascuțite.

Dacă aparatul de masaj vibrator este alimentat și operat în rețeaua electrică, acesta trebuie pornit și oprit numai pe principiul „Dispozitivelor flash”: Mai întâi faceți clic pe butonul de alimentare de pe carcasă și apoi scoateți ștecherul din priză.

Observați că această regulă simplă este foarte importantă. Dacă au neglijat, puteți întâmpina o defalcare serioasă a dispozitivului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: