Totul despre Massager 3D

Totul despre Massager 3D

În secolul XXI, numărul de gadget-uri de frumusete pentru îngrijirea la domiciliu uimește pur și simplu. Mulți văd aceste dispozitive cu mare entuziasm. Astăzi vrem să vă prezint una dintre ele: role 3D-masaj pentru față și corp.

Particularități

clarifica imediat că Gadget, care va fi cheltuit vorba despre, diferit de simpla rola de masaj. Caracteristica sa este Prezența a două capete rotative situate pe părțile laterale ale mânerului la un unghi, în loc de o rolă plasată în mijloc.

Fiecare dintre aceste capete în procesul de masaj se rotește la 360 de grade, oferind astfel o primă mai eficientă de țesături și corpuri de țesături.

Pe forma capului seamănă cu diamante tăiate, numărul de fețe asupra lor ajunge la trei sute. Această configurație este selectată: se datorează faptului că este realizată de efectul de ridicare.

Să ne dăm seama cât de bun acest gadget este atât de bun. În procesul de masaj, circulația sângelui și limfotoka sunt stimulate, precum și saturația pielii cu oxigen.

Prin urmare, orice agent cosmetic cauzat în timpul sau după procedură va avea un efect mult mai pronunțat.

Pielea începe să producă propriile fibre de colagen. După trecerea unui curs de masaj, veți observa următoarele modificări:

 • Mici și chiar niște riduri mai adânci vor dispărea+
 • Fețele va deveni clar (în formă de V)+
 • Datorită lymphodine, The eath va pleca, nemărginirea feței va dispărea, ea va dobândi contururi frumoase+
 • sprâncene raise+
 • a redus sau complet dispar pungi și cercurile intunecate de sub ochi+
 • Pielea va fi netezit, câștigă un aspect proaspăt, tenul se va îmbunătăți.
Citește mai mult  Totul despre masaj Casada

Apropo, rola 3D poate fi, de asemenea, masaj folosite pentru gât, decolteul și zona „a doua bărbie“, pentru a scăpa de imperfecțiunile pe corp (Hodges, mâini, burtă). Cu acesta, puteți elimina celulita manifestări pronuntate, nu putea suporta kilogramele in plus și pentru a găsi contururi frumoase ale figurii.

Cele mai bune modele

Să vezi ce este alegerea pe piață a unor astfel de gadget-uri de frumusete.

 • Și să începem, desigur, de la cel mai bun – Refa Carat de producție japoneză. Acest instrument de argint este echipat cu două role și panouri solare, datorită cărora le generează microcresses speciale, consolidarea fluxului de sânge și lymphotok, și, în consecință, efectul de masaj. Activitatea sa este comparabilă cu dispozitive profesionale.

 • 3D Massager MS-040. Gadget din China, concepute pentru fata si drenaj limfatic masaj corporal. Două capete fatetate alunece lin pe piele, capturarea și cu atenție țesături profunde promise. Ca urmare, este lansat producția proprie de colagen si elastina, procesele metabolice sunt îmbunătățite, edemul și volumele suplimentare dispar.

 • Următoarea „oaspete“ al Regatului Mijlociu – Welss WS 3070 Ultra Forma. Acesta este de asemenea echipat cu panou solar. Aparatul este compact, acesta poate fi ușor de luat cu tine într-o călătorie, chiar dacă merg undeva în pustiu cu un cort, nu are nevoie de nici o reîncărcare de la rețeaua electrică. În procesul de desfășurare a unei proceduri de masaj, rolele sunt rotite lin, imitând acțiunile unui masaj profesionist. Pielea nu este expus la efecte intense în mod excesiv.

 • Și ultimul gadget, demn de menționat, este un masaj de ridicare pentru fata 3D Platinum Roller. Producator Tara – China. Acesta este proiectat luând în considerare cele mai mici trăsături anatomice ale feței și, prin urmare, masaj cu ea pentru a face este ușor și frumos. capete sferice cu margini triunghiulare defilare și premined cu atenție și țesături adânci ale feței, „lovind“ dintre ei tot excesul de lichid. Ca rezultat – ridicare foarte vizibil, ovale clar, fără chibzuință, tineri și piele radiantă. Apropo, acest Massager este rezistent la apă, ceea ce face posibil folosi chiar și în procesul de a lua un duș sau cadă.
Citește mai mult  Toate masajele despre lemn

Instructiuni de folosire

Dar puțin pentru a cumpăra dispozitivul vă place – de asemenea, trebuie să fie capabil să-l folosească în mod corect. Luați în considerare modul de a face un masaj și pentru a atinge efectul de întinerire la domiciliu.

 • Mutarea de-a lungul liniilor de masaj și o ușoară apăsare pe masaj, du-te peste fiecare dintre aceste zone este de 5-10 ori în secvența dorită. Vă rugăm să rețineți că vom începe procedura de mai jos și pentru a trece treptat la frunte.
 • Nu conduceți Massager acolo și înapoi: Direcția de mișcare – în mod clar de la centru spre periferie. Este în acest mod va fi posibil pentru a obține un efect de drenaj limfatic și conduce toate extra „apă“ de pe fața.
 • Nu pune presiune excesiv pe dispozitiv sau creșterea numărului de „penets“ pentru fiecare linie de masaj – numărul specificat de mișcări vor fi destul de mult. Întreaga procedură nu trebuie să dureze mai mult de 10-15 minute.
 • Pentru a obține cele mai bune și efect prelungit, face un masaj de zi cu zi, timp de 2 săptămâni. În continuare, vă puteți menține rezultatul prin efectuarea procedurii la fiecare două zile sau de 2 ori pe săptămână.
 • Masajul se face pe piele pur eritematoase cu un ser aplicat pre-sau alt nutrient.

Cum se utilizează o fata 3D cu bile de masaj, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: