Totul despre Massager Olzori

Totul despre Massager Olzori

Dacă vă place tratamentele de masaj, atunci ar trebui să cumpărați un masaj. Un astfel de aparat vă va permite să obțineți un masaj de înaltă calitate în orice moment convenabil pentru dvs. În prezent, producătorii pot oferi o varietate de modele de aceste dispozitive cu diferite specificații tehnice. Astăzi vom vorbi despre masaje Olzori.

Particularități

Această companie este specializată în producția de masaje faciale. Produsele sale sunt caracterizate ca dimensiune compactă și greutate minimă, ceea ce vă permite să o luați cu dvs. în sac.

În plus, aceste dispozitive sunt echipate cu un număr mare de funcții suplimentare diferite, multe dintre ele au un cronometru convenabil. În același timp, ele sunt suficient de simple pentru a fi utilizate.

Gamă

Citiți mai multe cu câteva modele de date separate ale masajului Olzori.

  • D-lift. Acest Massager se confruntă cu microtonal vă permite pentru a maximiza mușchii feței, precum și de a avea un efect de intinerire. Modelul poate funcționa în două moduri inteligente, acestea vă permit să combinați cu ușurință efectul microtons cu încălzire și masaj vibratoare. Eșantionul este realizat din oțel inoxidabil, materiale plastice de înaltă calitate și material siliconic. O varietate are o masă de numai 74 de grame. Instanța este livrat cu o suprafață de lucru convenabilă, care poate fi rotită cu 360 de grade. Temperatura de încălzire a părții de lucru este de aproximativ 45 de grade. Timpul de dispozitiv complet de încărcare este de două ore. Într-un set, împreună cu un astfel de agregat există o instrucțiune detaliată cu ilustrații, cablu, șervețel de curățare, și un caz de depozitare tesatura.
Citește mai mult  Totul despre mascate de jad

  • E-Wave. Acest maseur cu role pentru fata are sistemul de încălzire a elementelor cu role. Acest tip de stimulare electrica permite de a consolida mușchii feței și gâtului. În plus, modelul poate avea ca efect de ridicare și de întinerire. Exemplu, de înaltă calitate și oțel inoxidabil de încredere și din material plastic,. Greutatea totală a produsului ajunge la numai 120 de grame. Massager are o capacitate de 2 W, tensiunea de operare este de 5V. Într-un set este, de asemenea, instrucțiuni de utilizare, suport, cablu, caz de depozitare. Folosirea regulata a acestui produs vă permite să obțineți un efect cosmetic pozitiv, inclusiv elasticitate îmbunătățită în mod semnificativ și fermitatea pielii, imbunatateste tenul, indeparteaza umflatura, reface conturul feței.

  • L-Mirru. Acest masaj cu role are o acțiune complexă. Aparatul permite stimularea electrică, terapia cu lumină, 3D-masaj. Produsul poate funcționa în cinci moduri diferite. Acesta este destinat procedurilor zilnice la domiciliu. Cu utilizare regulată, este posibil să se reducă tensiunea musculară, îmbunătățind culoarea pielii, restabilirea ovalului clar al feței, precum și eliminarea edemului și activarea proceselor metabolice. Acest masaj este vândut împreună cu un mic stand confortabil, cablu, carcasă de depozitare a țesăturii, instrucțiuni detaliate.

  • U-sonic. Un astfel de scruber-masaj cu ultrasunete cu patru moduri de curățare a feței, micro-masaj, tonizarea pielii, ridicarea, hidratarea este fabricată din oțel inoxidabil și materiale plastice. Produsul are o greutate de numai 76 de grame. Are o baterie încorporată. Capacitatea dispozitivului este de 1,5 W. O varietate vă permite să reduceți cantitatea de riduri, să îndepărtați contaminanții, tăiați porii, măriți tonul pielii feței, normalizați selecția glandelor sebacee, reduceți umflarea. Un astfel de dispozitiv poate fi utilizat un zilnic la domiciliu.
Citește mai mult  Descrierea de masaj perne Yamaguchi

Cum să-l folosească?

Masagere ale acestui producător sunt destul de ușor de utilizat. Într-un set, împreună cu dispozitivul există un cablu care vă permite să încărcați masaj. Pentru încărcarea completă necesară, de regulă, aproximativ două ore. După aceea, dispozitivul va fi gata să funcționeze.

Pe corpul produsului există un buton pentru a activa și dezactiva. Trebuie să apăsați și țineți apăsat un pic pentru a menține unitatea pentru a începe să lucreze. În acest caz, pe dispozitiv există un indicator luminos convenabil care arată modul selectat de operare. Când dispozitivul este pornit, iar indicatorul se aprinde, se poate trece la procedura.

Pentru a obține un rezultat pozitiv, este necesar să se efectueze astfel de proceduri de mai multe ori pe săptămână, uneori, acestea sunt efectuate de zi cu zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: