Totul despre periile anti-celulite

Totul despre periile anti-celulite

Cuvântul teribil „Celulite”, deși înseamnă destul de natural și chiar un lucru normal, perceput de urechea feminină, aproape ca o propoziție sau mai degrabă o provocare serioasă. Este necesar să se ocupe de problema în moduri diferite: și pierderea în greutate și sport, inclusiv utilizarea dispozitivelor care ajută la scăparea celulitei. De exemplu, perii promite un rezultat destul de rapid și vizibil.

  Particularități

  Peria anti-celulită este un instrument destinat masajului zonelor problematice (exact acele zone în care apare celulita). Sarcinile acestui masaj sunt de a optimiza circulația sanguină și accelerarea fluxului sanguin, în creșterea elasticității pielii, în țesutul muscular tonic și în contracție. În cele din urmă, se crede că masajul activează procesele metabolice. Masaj cu perie rigide din părul natural – exact mijloacele care vor lucra împotriva celulitei.

  masaj uscat pentru corp a aparut foarte mult timp în urmă, în antichitate el a fost popular. celulele pielii in timpul Memoric masaj exfoliate, pielea este tonifiat, fluxul sanguin este activat.

  De ce masaj uscat ajută într-adevăr:

  • Ea nu are nevoie de cunoștințe profesionale și abilități speciale, ceea ce înseamnă că o femeie nu va afecta acțiunile, adică procentul de ineficiență nu poate fi scris de pe la „executarea greșită“ (extrem de rar femeile sunt incorect bucurat de o perie de masaj)+
  • Pielea devine mai chiar, chiar își schimbă percepția tactilă ei+
  • frunze frunze+
  • Intareste efectul altor proceduri care părăsesc+
  • de fapt, reduce manifestările de celulita.

  Pentru a înțelege cum este posibil, este de amintit ceea ce este celulita. De exemplu, o dată pentru totdeauna și a scăpa de stereotipuri despre acest fenomen. Celulita este considerată o problemă strict cosmetice (care este, acest lucru nu este o boala). Ea se manifestă prin schimbarea de fibre de grăsime subcutanată, și apare la nivelul pielii a pielii.

  Prevalența fenomenului variază între 85 la 98%, iar acest fapt se indică natura fiziologică a celulitei, adică, nu este patologie.

  Date despre celulita care pot schimba abordarea la alegerea fondurilor pentru combaterea:

  1. Aplicarea pe piele de crema anti-celulita – Pasul Useless. Dacă toate acestea se întâmplă în afara de masaj. Un masaj este eficient cu mijloace selectate în mod corespunzător.
  2. Samomassage – Procedura este eficientă, dar nu singurul. Și ea are, de asemenea, o serie de contraindicații, și cu ei trebuie să se familiarizeze în primul rând.
  3. Pentru celulita (titlul medical – lipodistrofie hynoid) este predispus absolut toate femeile. Prin urmare, este posibil să se implice în auto-aranjamente înainte de apariția semnelor vizibile ale problemei, utile vor fi.

    Perie anti-celulita nu este o crema, nu un gel, ci doar un instrument, dar acțiunea sa ar putea să înțeleagă nici măcar un specialist. De asemenea, este îmbucurător faptul că acest instrument este reutilizabil, adică, investițiile trebuie să justifice. Dar o astfel de masaj va fi cu adevărat eficace numai la etapele inițiale ale celulitei, până în prezent schimbările în țesuturile în structura lor nu sunt foarte vizibile.

    Indicații și contraindicații

    Citirile sunt evidente, mai precis, mărturia pentru că este unul. Aceasta celulita în faza inițială.

    Cum de a determina etapa de celulita:

    • Prima etapă. acumulează fluid Intractune în țesuturi, microcirculația în ele se deteriorează, se umflă de țesut, de asemenea, începe să fie vizibile. Dar totuși extern problema este încă slab. Numai în cazul în care pielea este stors cu degetele, puteți vedea nereguli.
    • A doua faza. Dulciuri in tesuturi sunt deja mai vizibile, el începe, de asemenea, vasele de sânge și comprese lymphosobuds. Fluxul sanguin dobândește obstacole, de ce umflarea este îmbunătățită numai, așa-numitele toxine se acumulează în țesuturi. Dar schimbările vor fi vizibile numai pe pielea luminii, nu deosebit de elastici. Bugger și sigilii sunt prezentate numai atunci când comprimarea pielii.
    • A treia etapă. Pielea economisește, devine o flabby, neregularitățile sunt deja vizibile fără comprimarea.
    • A patra etapă. „Cork Orange” este vizibilă cu ochiul liber, chiar și durerea este posibilă atunci când apăsați pe aceste site-uri.

    Prima etapă este perioada perfectă pentru a cumpăra o perie și încercați să întârzie progresul problemei.

    Când nu puteți utiliza masajul perie și anti-celulită în principiu:

    • Absadins, tăieturi, zgârieturi, inflamație, iritare pe piele+
    • Varicoză+
    • psoriazis+
    • eczemă+
    • Diabet+
    • Tumori maligne+
    • Unele boli autoimune+
    • Creșterea temperaturii+
    • Cluster de alunițe și papillom pe piele+
    • Proaspăt bronz+
    • Pielea subțire și sensibilă.

    Din păcate, dar nu toate femeile studiază cu atenție contraindicațiile la procedură sau pur și simplu le ignorați. Prin urmare, uneori multe dintre aceste doamne fără griji nu primesc pielea curată și netedă, fără urme de celulită, ci un complot cu iritații, zgârieturi și alte defecte.

    Soiuri

    Este doar la prima vedere, diferența principală dintre perii nu este. Ele sunt diferite: în aparență, materiale și chiar greutate.

    După tipul de pilot

    Grămada este naturală și sintetică. Materiale naturale – aceasta este mai des o grămadă de animale (de exemplu, părul de cai, idar de lână sau badger). O astfel de perie poate fi considerată mai moale, dacă o comparați cu un model dintr-o grămadă de plante. Pentru rezistență și durabilitate, probabil, acest lucru nu este cel mai profitabil material. Pompa florală este mult mai puternică, dar aici este părul, sincer, este imposibil să o numim. În esență, aceasta este o fibră utilizată în producția de textile.

    Sintetic este abilitatea de a crea în condiții industriale, această versiune a perilor care se va potrivi cu pielea umană. din fibre artificiale Apa nu absoarbe, dar încă este din material plastic. Adică, cei care tallery pentru respectarea mediului în viața de zi cu zi, consumul rațional poate fi dezamăgit cu o astfel de achiziție.

    Cele mai multe materiale buclate populare:

    • Mexican Cactus (Tampiko). De fapt, cactus este nimic de-a face cu ea, deși numele atât de ferm atașată la periile că acestea sunt așa-numitele. Dar frunzele de Agava și există un „cactus reale“: acestea sunt special tăiate în a îndepărta carnea, și ceea ce rămâne uscat și tratat.

    • Fibră de cocos. The-produs de la producția de alimente devine adesea o descoperire într-o altă zonă, iar învelișul brun de nuci mature creează cele mai multe perii ideale pentru masaj.

    • Iută. Acest lucru este modest, o planta destul de popular, care este folosit. Și în perii prea. Această opțiune va fi potrivit pentru fete cu pielea sensibilă.

    Dar încă mai există, se poate spune, o fibră de palmier gradată lung. Acesta poate fi prea greu (este folosit pentru saltele) și foarte moale (opțiune pentru pierderea bărbați)). Există opțiuni pentru produsele anti-celulită.

    Prin material

    Baza periei este numit un bloc, este exact partea în care este condus gramada. În cele mai multe cazuri, blocul este realizat din lemn, iar aceasta este opțiunea cea mai durabilă și convenabilă. Da, și eco-friendly. Modelele din plastic sunt, de asemenea, acolo, dar popularitatea lor este mult mai mic.

    O opțiune de compromis poate fi numit o perie de silicon, și la un preț și putere.

    Cei care sunt în căutarea pentru o opțiune nobil și elegant poate uita la perii cu tampoane de marmură. S-ar părea prea greu, inconfortabil. Dar este, dimpotrivă, confortabil: gravitatea previne mâinile excesive tulpina. Trebuie remarcat faptul că prea multă atenție plăcuțele de materiale nu plătesc. Cu toate acestea, funcția sa decorativă este mult mai mare decât cea reală. Aici este gramada are o valoare mai mare.

    Dacă aveți nevoie în mod fundamental un produs cu ușurința maximă de mediu, necesită nu doar un bloc de lemn, un produs care utilizari lemn din păduri durabile. Bambus si fag – destul de bune opțiuni, care sunt de multe ori se potrivesc doar aceste caracteristici. Și este de dorit ca arborele a fost procesat, de exemplu, acoperite cu ceară. Și în baie, puteți stoca pensula, și conta pe serviciul său lung.

    Privire de ansamblu asupra branduri populare

    Există mai multe branduri care colectează cele mai multe comentarii și într-adevăr pretinde a fi alegerea liderilor.

    • Riche (Rusia). Perie de drenaj are o lungime de 40 cm, din lemn corpul său (fag), și perilor fibrelor cactus mexican. În utilizator comentarii nota rigiditatea ridicată a perilor. Este posibil doar cu un masaj uscat. Cost – ușor mai mari decât 1300 de ruble.

    • Terapeutica Pamantului (SUA). Pensulă cu două fețe, are un masaj cu role. Cazul este din lemn cu incluziune din cauciuc, bile din lemn (pe de o parte), grămadă – de la părul natural. Costă aproximativ 600 de ruble. Recenzii au remarcat că o astfel de perie este potrivită pentru uscare și pentru masaj umed.

    • „Best Trans Service” (Rusia). Pensulă dublă, mâner lung. Carcasa sa este din lemn cu incluziuni din cauciuc, părul sintetic (care explică ieftinitatea produsului). Dar părul sunt moi, deoarece există adesea slăbiciune în analize. Și totuși să fie în ratingul unei pensii pentru 400 de ruble, este vrednic, deoarece mulți proprietari de piele sensibilă au apreciat.

    • Piele de piele Eleman (Regatul Unit). Perie cu carcasă din lemn, mâner lung și cactus ca o păr. Uneori, spiniile cad din perie, dar acesta este singurul minus, și nu toată lumea se confruntă cu un astfel de fenomen. Este o perie scumpă, aproape 2000 de ruble.

    • Body Shop (Rusia). Disponibil într-o formă rotundă, precum și perii cu un mâner lung, ambele opțiuni sunt populare. Perii din lemn carcasă, sinthetic la un model rotund, dar cu mânerul, perii de cactus. Costul de la 800 ruble.

    Este bine pentru alegerea de a conecta și de intuiție, pentru că de multe ori tipul de perii poate fi determinată este convenabilă va utiliza.

    Care perie este mai bine pentru a alege?

    Opțiunile sunt foarte mult la vânzare – de la instrumente ieftine la produse scumpe de marcă. Există mai multe criterii care trebuie să fie luate în considerare înainte de a cumpăra o perie.

    • Mirişte. Poate sau naturale sau sintetice. Sizal și cactus, și de palmier, și lână de diferite animale includ. Periile sunt rigiditatea medie, ei aproape niciodată cauza alergii, ele sunt greu de zgariat cu adevarat pielea, provoca iritații grave. Pielea acestor corpuri este adaptat relativ rapid. Pentru pielea coarsame, care aveți nevoie de un impact puternic, perii sintetice, cel mai probabil destul de bun. Nylon, deși aceasta poate provoca alergii, poate răni pielea, masaj se face mai eficient.
    • Forma. perii rotunde și ovale mai convenabil pentru a lucra în mâini, picioare, burtă. Dar puteți masaj doar tors cu o perie cu un mâner lung.
    • Material Fundația. Silicon, lemn, cauciuc – toate. Dar copacul este considerată opțiunea cea mai durabilă. Da, principiul ecologiei este luat în considerare.
    • Marimea. perii mici, de obicei, masaj facial, astfel încât aceasta nu este o versiune anti-celulita. Dar pentru zonele cu probleme, sunt necesare perii mari, cu o zonă de acoperire bună.

    Brands, evaluare, comentarii afectează, de asemenea, alegerea. Dar soluția este luată de obicei la totalitatea tuturor factorilor.

    Cum să-l folosească?

    Regula principală este lipsa oricărui disconfort. Masaj poate fi sensibil, dar nu dureros.

    Norme și reguli de masaj uscate:

    1. Și pielea și perie ar trebui să fie uscat. Dacă faci pe pielea umedă, riscul de traumatizare său crește în mod semnificativ.
    2. 3-5 minute pe zi pentru a începe suficient. Iar atunci când pielea este deja adaptat la noile manipulări, 10-15 minute va deveni norma obișnuită.
    3. Nu puteți afecta masaj: Pielea femurului interior, ganglionii limfatici, depresiuni axilare, genunchii si zona inimii.
    4. Mișcarea în zonele permise ar trebui să fie drepte și lung: Aceasta shin, solduri. În zona feselor aveți nevoie pentru a lucra cu mișcări circulare. masaj lor poate fi destul de intens, dar stomac și piept – cel mai delicat.
    5. După masaj, este de dorit să ia o suflete contrastante, astfel încât celulele exfoliate sunt plecat. Este suficient timp de 5 minute, iar eficacitatea procedurii este, în general mult mai mare.
    6. Landmark la umbra piele – după procedura, acesta trebuie să fie de culoare roz. Dar, roșeață semnificativă, zgârieturi, vorbesc despre zel inutil. Poate că mișcarea ascuțite și grosiere, și, probabil, peria este ales prea dur.
    7. Acest masaj este necesar să se repete De 3 ori pe săptămână, puteți 4.

    Dar, în cazul în care pielea este sensibilă, mai mult de 1 masaj ori nu.

    Principala întrebare pentru mulți – când să aștepte rezultatele – ambiguu. Cineva și într-o lună vede schimbări, și cineva și după 3 aproape nu se observă rezultatul.

    Poate metoda de aplicare pensula nu este inițial adecvat (din nou, aspect în lecturi / contraindicații). De foarte multe ori nu există nici un efect, deoarece pentru a folosi o femeie perie a început prea târziu, când etapa inițială este trecut.

    Soluții corecte pentru piele neteda si frumoasa!

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: