Cum se face o baie de picior cu peroxid de hidrogen?

Cum se face o baie de picior cu peroxid de hidrogen?

În absența unei îngrijiri adecvate a pașilor unei persoane în timp, ele înțeleg consecințele neplăcute, din care devine o rușine pe pantofii deschisi și apar pe plajă, vizitează biroul de baie și pedichiură. Aceste necazuri creează adesea disconfort și durere atunci când merg în pantofi și fără ea. În exterior, ele sunt exprimate sub forma unui Holoochy, Corns, degradarea și crăparea pielii picioarelor, precum și dezvoltarea tălpilor de ciuperci și a unghiilor. La domiciliu, conduceți pielea pielii în ordine poate fi utilizată cu băi cu peroxid de hidrogen. Procedurile regulate de conducere cu băi de picior sunt garantate pentru a îmbunătăți picioarele și returnează moale și un fel normal de piele.

Metode de gătit băi

Există mai multe rețete principale de băi de picior care vizează eliminarea problemelor cu pielea flacră, fisurile și bolile fungice. Iar componenta principală de operare din aceste soluții este un peroxid de hidrogen, numit un alt peroxid. Pentru un efect mai bun și în funcție de starea pielii picioarelor împreună cu peroxidul în soluție, se adaugă alte substanțe și medicamente: sare de mare, aspirină, ierburi medicale, sodă alimentară, glicerină. Pentru a combate ciuperca, băile sunt posibile cu adăugarea de iod. Aplicarea unuia sau un alt mod, nu trebuie să uităm despre individualitatea atitudinea organismului la medicamente, care este un factor important în obținerea rezultatului.

rețetă de bază cu peroxid de hidrogen

Această metodă de preparare a unei soluții pentru băi de picioare poate fi numit de bază, fără a adăuga alte substanțe. Uneori este numit clasic. Ai nevoie doar de 2 componente pentru gătit: 3% peroxid de hidrogen în pulbere sau tablete și apa de băut obișnuită. Doar aici raportul dintre cantitatea de peroxid la volumul de apă poate varia în funcție de care probleme este planificat pentru a rezolva aceste proceduri.

Pentru a scapa de piele brută și crăpături adânci pe tocuri, o soluție este preparată din calcul:

 • 3 litri de apă+
 • 6 Linguri de praf (sau 6 comprimate) Peroxide.

Soluția este caustică, dar altfel atingerea unui rezultat bun va fi mai dificil și nu la fel de repede cum aș dori. În cazurile în care starea tocurilor este satisfăcătoare (au schimbări de joasă tensiune), numărul de peroxid scade de două ori. Apa caldă este turnată într-un bazin sau într-o baie specială pentru procedurile piciorului, apoi se adaugă peroxidul. Temperatura apei trebuie să fie astfel încât să fie tolerată fără disconfort. O procedură durează 10 minute, după care Pembed îi curse pielea moartă strălucitoare de la tocuri (va fi albă în culoare). În concluzie, lubrifiați locurile prelucrate cu cremă de picior nutrient.

Băi cu aditivi vindecători

Nu pentru toate modificările neplăcute ale pielii picioarelor unei soluții pure de peroxid de hidrogen în apă se dovedește a fi eficientă.

Sunt cunoscute rețete în care sunt furnizate aditivi pentru soluția clasică de peroxid de apă.

 1. Pentru prevenirea portului, Holopal și Dezvoltarea ciupercii, se recomandă să cheltuiți o dată pe săptămână următoarea procedură. În baie cu apă încălzită, 3 litri sunt divorțați 3 comprimate de peroxid și 1. Spoon glicerină. Picioarele sunt păstrate în această soluție preventivă timp de aproximativ 20 de minute, apoi picioarele se șterge uscat, dau ceva timp pentru înmormântarea completă și lubrifiați cu crema de înmuiere.
 2. Pentru a îndepărta porumbul de la picioarele picioarelor, aplicați băi cu peroxid, adăugând sodă alimentară. În primul rând, picioarele sunt stropite în trei litri de apă fierbinte fără aditivi timp de 10 minute. Următor adăugați 2 st. Ambalare și 2 st. Lingurile de sifon, agitate la dizolvarea completă a agenților terapeutici și au coborât în ​​mortarul piciorului. După 5 minute, puteți continua să curățați pielea de la porumbul sau peria. În plus față de a scăpa de cocs, o astfel de procedură este simultan o măsură preventivă împotriva apariției unor noi creșteri.

Este demn de remarcat faptul că în lupta împotriva fungului unghiile listate metodele nu sunt suficiente. În plus, trebuie efectuate măsuri antifungice la băi care utilizează preparate speciale și comprese locale cu participarea aceluiași peroxid.

Aditivi la ierburi Pacific

Peroxidul de hidrogen se usucă pe pielea picioarelor, astfel încât costurile la băi clasice cu peroxid de hidrogen pentru a adăuga unele camere și tincturi de ierburi terapeutice, de exemplu, bulionul Zverkoy sau tinctura Calendula.

Rețetă cu participarea ierburilor menționate mai sus.

 1. Pe 3 litri de apă caldă 60 ml peroxid de 3% și 25 ml tinctură de calendula pe alcool. Într-o astfel de baie țineți picioarele 15-20 de minute.
 2. Pregătiți un decoct de 30 g de fiară uscată în 300 ml de apă și după răcire, amestecați-l cu 60 ml de peroxid de hidrogen 3%. Se toarnă amestecul de fascicul și de peroxid în apă caldă, cu un volum de 2 l și păstrează într-un picioare într-o soluție de aproximativ 10 minute.

Din picioarele planificate după adoptarea băi de picior cu ierburi terapeutice, rămâne să eliminați pielea moartă și să tratați crema de înmuiere.

Peroxid cu aspirină

Pentru o mai bună strângere a crăpăturilor și a rănilor pe picioare, precum și prevenirea proceselor purulente în ele cu un mijloc eficient este aspirina. Numai nu este necesar să se adauge la o soluție pentru procedurile de îmbăiere.

Aspirina este aplicată diferit.

 1. Picioarele sunt stropite în baie cu peroxid de hidrogen prin metoda clasică timp de 10 minute.
 2. Pumice sau perie specială Îndepărtează piele de baie cu un pacient de pași.
 3. Severează mai multe comprimate acid acetilsaliclice la starea de pulbere.
 4. Împingeți pulberea de aspirină în inele și fisuri. Poate că veți avea nevoie de ajutorul unei alte persoane în această etapă a prelucrării picioarelor.
 5. Arde piciorul și purtați șosete.

Acest mod de procesare a picioarelor este cel mai bine făcut noaptea. După brăzdare și punere pe șosete, poți să te culci. În dimineața, îndepărtați bandajele și curățați suplimentar picioarele. Procedura de prelucrare a picioarelor aspirină după baie nu este recomandată mai mult de 1 timp în 10 zile.

Sare de mare

Utilizarea sarei de mare, cu peroxid de hidrogen, este una dintre modalitățile interesante și eficiente de a primi un picior pentru picioare picioare în scopul reabilitării din piele. Sarea de mare are vindecare și alte proprietăți utile, având un set impresionant de minerale în compoziția sa, având un efect benefic asupra corpului uman (de exemplu, calciu, magneziu, potasiu, iod, fosfor, fier). Și împreună cu peroxid de hidrogen, această soluție este obținută, din care creșterea pielii moarte pe picioare cad după mai multe proceduri.

Pentru băile durează 75 g de sare de mare de la calcularea unei soluții de 3 litri. Dizolvați sarea în apă fierbinte și păstrați picioarele în el 5-7 minute. După aceea, 3% peroxid în cantitate de 50 ml, se adaugă la baie. În soluție terapeutică întărită, țineți picioarele pentru încă 5-7 minute, după care picioarele sunt tratate. Curățarea este de obicei ușor de făcut. Această metodă poate fi utilizată de 2 ori pe săptămână.

reteta Poporului

Review-uri de toate metodele enumerate pentru picioare nu au doar un caracter pozitiv, dar, de asemenea, completează pusculita de rețete eficiente pentru combaterea modificărilor neplăcute în pielea picioarelor în noi moduri. De exemplu, puteți nota revizuirea cu descrierea simultană a băii de reteta cu lamaie. Femeia care a aplicat această metodă se descrie pe scurt acțiunile ei pentru a scăpa de o holopal.

Mai întâi se înalțe picioarele în apă fierbinte cu peroxid timp de aproximativ 8 minute. Apoi, răzuire cu atenție toată pielea moarta dedurizată a natopath și atașați o felie de lămâie în acest loc. Pune pe șosete de preferință încălzite (lână) timp de 2 ore. Când trece timpul, lucrați din nou și scoateți stratul umflat al pielii. Faceți această operație de 2 ori pe săptămână până când problema frunze.

Și ea va merge cu siguranță ca și cum nu ar fi fost nimic.

Astfel încât problemele nu încep cu picioarele picioarelor, trebuie să nu urmați nu mai rău decât mâinile. Acestea ar trebui să fie întotdeauna curate, uscate, în pantofi curate și șosete proaspete. După fiecare adoptare a băii, este de dorit să curățați tocurile și alte zone ale pielii picioarelor și 1 timp pe săptămână produce o procedură profilactică pentru a lua o baie de picior folosind peroxidul. Pe picioarele de frecare de noapte cu cremă de nutrienți.

Citiți mai multe despre cum să faceți o baie de picior, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: