Măști exfoliere pentru picioare: Ce este util și cum să le faceți?

Măști exfoliere pentru picioare: Ce este util și cum să le faceți?

Picioarele bine îngrijite sunt mândria oricărei femei. Pedichiura îngrijită, tocurile de piele blândă spun nu numai despre curățenie, ci și despre sănătatea proprietarului lor. Psihologii susțin că părțile corpului că cea mai mare parte a timpului este ascunsă de ochi, determină nivelul de iubire a femeilor la sine.

Răspunsuri la întrebări: Dacă mersul dvs. este ușor, indiferent dacă pantofii casual sunt convenabili, indiferent dacă picioarele sunt bolnave, potrivit experților, adesea se află în psihosomatică. Psihologii occidentali invastrează Yoga de Est. În tradițiile din est, picioarele sunt o legătură între spațiu și teren și servesc, de asemenea, ca indicator al direcției persoanei.

Dacă picioarele dvs. sunt nesănătoase, atunci ar trebui să vă gândiți dacă umblați în mod corect.

Zona problemei

Picioarele picioarelor de zi cu zi sevetitatea întregului corp, mai ales dacă, datorită profesiei, trebuie să mergeți în mod constant sau să stea. La femei, cazul este agravat de tribut la modă – pantofi cu toc înalt fac picioarele subțire, dar de multe ori uităm de acea încărcătură mare, pe care le sunt supuse.

Corpul uman creat de natura este aranjat astfel încât stratul epidermei picioarelor este expus constant la presiune, compresie și chiar abraziune. Procesele de schimb sunt încălcate în stratul superior de epidermă, care fracturi sau începe să coacă. Sateliții frecvenți de picioare devine piele defectuoasă, uscăciune, fisuri dureroase și porci.

Mai mulți factori duc la uscare și peeling. Cel mai neplăcut dintre ele sunt bolile fungice sau infecțioase ale pielii. Nu este nevoie să faceți fără metode de tratament medical și să abordăm problema este foarte gravă.

Dar există mai frecvente și pot fi factori ajustați.

 • Lipsa de vitamine. Mai ales în primăvară.
 • Pantofi strâns. Precum și pantofi pe un călcâi în care picioarele se află într-o poziție nenaturală.
 • Impactul prafului ultraviolet și al drumului, care este tipic pentru perioada de vară și pentru pantofii deschisi.

  Ajutați-vă picioarele și evitați problemele cutanate permite îngrijirea sistemelor sistematice, inclusiv cremele nutriționale, peeling, băi relaxante. Cosmetologia modernă oferă o gamă largă de tratamente spa și produse de îngrijire din piele. Nu și-a pierdut relevanța și rețetele de medicină populară a străbunicilor noștri.

  Una dintre cele mai comune și mai eficiente modalități de îngrijire a picioarelor în orice moment a fost masca exfoliată pentru picioare.

  Caracteristici și proprietăți

  Măștile de exfoliere sunt una dintre speciile de peeling, care pot fi efectuate atât în ​​salonul de înfrumusețare, cât și la domiciliu. Peelingul este o procedură cosmetică pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Tradus din limba engleză literalmente înseamnă „fotografiere un husk”. În procesul de peeling, porii sunt curățați, este stimulat fluxul sanguin, celulele sunt saturate cu oxigen și încep să se regenereze în mod activ.

  Măștile de picior sunt proiectate pentru a purifica epiderma, înmuierea pielii deteriorate, îndepărtați particulele moarte. Plăcile de piele uscate pe urmele nu numai că dau picioarele un aspect neplăcut, dar și se suprapun accesul la oxigen, frânează formarea unui nou strat de epidermă.

  Utilizarea regulată a măștilor va îmbunătăți în mod semnificativ starea opririi și a aspectului acestora, procedurile ulterioare nu vor mai necesita curățenie profundă.

  Caracteristică a măștilor picioarelor exfoliere sunt substanțe active care pot fi aplicate pe talpă, dar nu pe alte părți ale corpului. De exemplu, compoziția unor măști poate provoca arderea chiar și pe tocurile de umplere, astfel încât să le aplicați pe pielea delicată a feței sau mâinile este categoric contraindicată.

  Există un număr mare de rețete de măști exfoliere care pot fi făcute cu propriile mâini. Pentru aceasta, produsele convenționale vor fi potrivite, care vor fi pe rafturile de la orice hostess. Unele ingrediente pe rețetele bunicilor noștri pot fi găsite în farmacii sau piețe. Acest lucru se aplică măștilor de ierburi proaspete și uscate, fructe de pulpă și petale de plante.

  Dar, de asemenea, industria modernă de frumusețe oferă tot felul de cosmetice și seturi întregi pentru peeling acasă.

  Măștile pot fi alternante, încercând de fiecare dată când găsiți rețeta potrivită. Nu vă faceți griji dacă nu este posibil să alegeți cel potrivit, deoarece fiecare dintre ele va avea un efect pozitiv în orice caz.

  Cum se face?

  Măștile de picior trebuie aplicate treptat, întinzând procedurile complexe timp de câteva săptămâni. În procesul de îndepărtare a stratului superior al epidermei, pot fi formate microcrain, iar în spatele lor și procesele inflamatorii pe secțiunile deteriorate ale pielii. Pentru a evita acest lucru, cosmetologi sunt recomandate pentru a aranja procedura de peeling pentru picioare nu mai mult de o dată pe săptămână, și petrece întregul curs timp de 2 luni.

  Prin urmare, dacă veți aduce picioarele în ordine de vară – nu amânați, începeți în primăvară.

  Nu vă străduiți să supraîncărcați masca mai mult din ultima dată – efectul instant nu este atins imediat, dar este foarte posibil să deterioreze sau să ardă pielea.

  Pentru a atinge efectul maxim, dar nu deteriora pielea picioarelor și nu de a experimenta disconfort ulterior la mers, trebuie să urmați anumite reguli pentru măști de toate tipurile. Regulile trebuie să limiteze timpul și secvența etapelor întregii proceduri de peeling.

  • Masca este aplicată numai pe picioarele curate, ușor umede după spălare. Baie fierbinte pentru picioare cu adăugarea de ierburi sau sare de mare, uneori, va crește impactul măștii. De la picioarele de apă fierbinte se presară, iar porii se vor deschide, datorită căreia unealta va fi mai bună în stratul superior al pielii. În plus, băile îndepărtează oboseala și umflarea.

  • Dacă există daune dureroase, abraziuni adânci sau reduceri, atunci este mai bine să abandonați vindecarea completă a rănilor de la măști. Substanțele active conținute într-un amestec de măști pot err fără acea piele deteriorată. În acest caz, ar trebui să fie mai strâns legată de instrumentele achiziționate pentru peeling.
  • După aplicarea unei mască de picior, puneți pungi de plastic sau boosters medicale. Acest lucru va împiedica contaminarea suprafețelor obiectelor de origine și vă va permite să vă deplasați în timpul procedurii. Acum există măști speciale de șosete la vânzare, care sunt deja pline de compoziția necesară pentru peeling – ar trebui să le poarte pur și simplu. Șosetele simplifică semnificativ întreaga procedură în ansamblu, dar recenzii despre ele sunt ambigue.

  • Țineți masca strict în timp indicată în instrucțiunile medicamentului sau rețetei. De regulă, procesul de interacțiune a substanțelor exfoliere cu pielea nu durează mai mult de 15-20 de minute. Acest timp este suficient pentru a absorbi amestecul și acțiunea sa eficientă. Ținând o mască deasupra ultimei perioade nu este recomandată – substanțele agresive pot deteriora pielea, iar atenuarea – nu vor da mai presus de faptul că au reușit deja să dea.
  • După finalizarea procedurii de picior, trebuie să alunecați sub apă caldă, Dacă este necesar, zone problematice de proces cu pimes. Apa șterge picioarele cu un prosop moale. Aplicați uleiuri cosmetice sau cremă nutritivă.

  Preferabil la câteva ore după procedura de a merge în șosete de bumbac, astfel încât pielea să se calmeze.

  Rețete

  Măștile de exfoliere nu sunt supuse unei clasificări exacte, iar fiecare femeie alege un mijloc de gustul lor, familiarizând cu diferite opțiuni și o combinație de ingrediente. Cu toate acestea, există un factor care combină mijloacele cele mai populare și testate în timp pentru conducere. Acestea sunt amestecuri care conțin una dintre componentele din compoziția sa:

  • glicerol
  • lut
  • parafină.

  Pe baza lor, puteți face măști cu adăugarea de uleiuri diferite sau componente ale plantelor care alimentează pielea cu vitamine.

  • Masca de hidratare cu glicerina. Glicerina – un agent minunat de înmuiere pentru fisuri dureroase pe tocuri și stive. Merită pregătirea unui ban, dar efectul are un colosal. În formă pură, glicerina nu este utilizată, este diluată cu uleiuri, oțet, miere sau carne de fructe. Medicamentul pentru tocuri cu fisuri este un amestec simplu de proporții egale de glicerol și oțet de 9%. O sesiune este suficientă perechi de linguri. Amestecul este frecat în locurile de umplere, învelit cu un film de polietilenă, purta șosete calde.

  Într-o astfel de „baie” trebuie să treceți cel puțin trei ore, opțiunea optimă va lăsa o mască pentru noapte.

  • Masca cu lut aplicată pe peeling adânc, curăță pielea, îndepărtează stratul superior al celulelor moarte. Câteva linguri de argilă se prepară cu apă clocotită pentru înmuiere și de a da se răcească. Amestecat cu mai multe picături de ulei de măsline și mișcări de masaj sunt aplicate la picioare. Când se usucă, argila va începe să deseneze particule inutile pe talpă. Pentru a spori efectul piciorului, este recomandabil să masați prin șosete. Masca trebuie ținută timp de 15-20 de minute, apoi se spală cu un burete (burete poros de material natural).

  • Masca de parafină. Parafina în peeling acte ca lut – colectează particule de piele slabă. Masca materiile prime pot fi achiziționate într-o farmacie sau pe lumânări obișnuite pe glore. Parafina se topește la o stare lichidă într-o capacitate de metal, se lasă să se răcească la temperatura temperaturii. Pentru a nu arde pielea, ar trebui să verificați câteva picături pe încheietura mâinii. Dacă masa nu este prea caldă, scăzând ambele picioare în recipient. Trebuie să diminuați de mai multe ori, în acest timp, parafina va începe răcirea și formând „șosete“. Apoi, înfășurați picioarele în film și rezista la 15-20 de minute, după care vom elimina masca cu mâinile uscate.

  Ca și în versiunea anterioară, puteți masaj ușor prin intermediul piciorului.

  Sfaturi și recomandări

  Exfolierea măști va avea un efect numai cu conducție regulate și într-un complex cu alte proceduri. Nu neglijați picioare de zi cu zi creme, bai calmante saptamanal. Foot, deși ascuns de ochii cea mai mare parte a anului, cu toate acestea necesită aceeași preocupare ca și o față sau de mână.

  Acordați o atenție deosebită pantofi. Ea ar trebui să nu mișcări timide, freca sau au un efect de stoarcere. În pantofi prea înguste, picioarele este într-o poziție nefirească, de sânge nu poate fi normalizat în mod normal, și amenință nu numai cu porumb, dar, de asemenea, boli grave.

    Dacă pantofii cu toc înalt sunt pantofii ocazionali, apoi încercați să elibereze picioarele cât mai des posibil, oferindu-le să se relaxeze și să „plimbare“.

    luați în mod regulat grija de picioarele tale, pentru ca dvs. mers lumina, frumusete si feminitatea depinde de sănătatea lor.

    Prezentare generală a masca exfoliant pentru picioare A se vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: