American topire: Caracteristici și tehnică de execuție

American topire: Caracteristici și tehnică de execuție

Una dintre cele mai moderne tehnici care vă permite să schimbați rapid imaginea, este un moment popular american. Această metodă de colorare a apărut relativ recent, dar într-un timp scurt a dobândit deja un număr mare de fani din întreaga lume. O astfel de evidențiere este adesea confundată cu colorarea sau tonifierea și nici măcar nu realizează că multe modele pe care le vedem pe paginile jurnalelor lucioase sunt recurs la Melovania.

Descriere

Principala diferență dintre felicitarea americană de la clasic este aceea Aici nu sunt o nuanță pentru colorare, dar mai multe – de obicei de la 2 la 5. În același timp, tonurile sunt selectate cât mai aproape de culoarea lor nativă și ei pictează părul nu sunt înguste, dar largi. Rezultatul unei astfel de metode de aplicare a vopselei devine efectul coafurilor de naturalitate și naturalitate maximă.

Feltingul american are o mulțime de avantaje:

 • Nu există restricții de vârstă aici, colorarea arată bine și la toate fetele tinere și la femeile elegante+
 • optim și pentru direct, și pentru capele curat+
 • adaugă bufele și coafura de volum, oferă densitatea necesară și, în același timp, ușurința+
 • nu afectează zona de lângă rădăcini, prin urmare, este o tehnică sigură și ușoară+
 • Nu este nevoie să se ajusteze în mod regulat tunsoarea – când părul crește, limita dintre firele vopsite și cele natale este aproape imperceptibilă și nu pași, astfel încât nevoia de corectare nu are loc mai mult de o dată la 3 luni.

Colorarea este optimă pentru:

 • Chelnes dens+
 • Păr, pictat cu cel puțin 2-3 luni în urmă+
 • Coller natural Kopna.

În același timp, există caracteristici în așteptare la care este mai bine să ne întoarcem la alte modalități de culoare, acestea includ:

 • Aruncați și părul deteriorat+
 • Alergice și boli de piele+
 • Par vopsit de bas sau henna.

În plus, colorarea nu este recomandată în timpul sarcinii și la momentul alăptării, este, de asemenea, nu merită să facem colorare în zilele menstruației, când rezultatul folosirii vopselei din cauza o explozie hormonal în organism poate fi cel mai imprevizibil.

Înainte de a recurge la această metodă de evidențiere, este necesar să se pregătească părul cu măști de regenerare, balsamuri si geluri speciale, precum și toroane cuprinzătoare toate deteriorate.

Vizualizări

calendarul american are mai multe soiuri, să opri, la cele mai cautate.

Clasic

Folosit 2-3 nuanțe, cu care este creat efectul revărsărilor naturale de culoare și scoate în evidență pe păr. În conformitate cu tehnologia de execuție, în primul rând vopsea zonele joase pe partea din spate a capului, apoi du-te lin în zonele temporale și de acolo deja pe partea de sus. Pentru a nu confunda firele cu culori diferite, ele sunt înfășurate într-o folie de mai multe nuanțe. O astfel de colorare face un lucios mai elegant, interesant și real, în timp ce impactul asupra părului este destul de moale și blând, deoarece doar o mică parte a buclelor afectează atunci când colorarea.

California

O astfel de colorare este folosită numai pentru părul blond, diluând-le cu miere, precum și nuanțe de grâu și nud. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru fetele care doresc să obțină un efect asupra părului ușor ars pe un soare fierbinte cu strălucire irizantă pe bucle. O astfel de tehnică este una dintre cele mai dificile, cele mai des maeștrii folosesc vopsele speciale de păsări bazate pe ceară naturală, în timp ce părul nu se întoarce în jurul foliei. Acesta este exact „cipul” special – În contact cu părul principal, benzile vopsite vă permit să creați vizibilitatea maximă buna preaplin de nuanțe.

roșu

Acest punct culminant se aplică brunetele, în scenă, în acest caz, include nuanțe de cărămidă, roșu, precum și de bronz și roșu-brun. Această metodă este ideală pentru a revigora un fir de păr plictisitoare ușor întunecată, dar nu bucle rasfete cu o clarificare.

Culoare

Acest punct culminant este potrivit pentru fete îndrăznețe și creative care iubesc experimente de frumusețe și să fie întotdeauna fericit să încercați ceva nou. Aici utilizați cele mai luminoase culori îndrăznețe, recurg la contraste și orice alte soluții non-standard. Ca o regulă, o astfel de selecție se bazează pe utilizarea de coloranți non-ammmonium, pentru că de colorare este de scurtă durată și minate în jurul valorii de aproximativ o lună. Această metodă de colorare este optim pentru a crea un arc de jocuri în vacanță, precum și în perioada de proiecte de artă și alte evenimente creative.

Selecția Chonda

Așa că highlighting american sa uitat cel mai armonios, este necesar să se găsească în mod corect nuanțe optime pentru colorare, aceasta va include recomandări pentru masterat cu experiență. Proprietarul parului lumina poate utiliza o mare varietate de culori, aici selecția depinde exclusiv de culoarea sursei de bucle:

 • Destul de lumină, toroane aproape alb – cenușă, platină, precum și perle și caramel+
 • cenușă de lumină – Merită să folosiți grâu, va fi o mie miere de aur și culori de lapte+
 • maro deschis – Acestea sunt închise la culoare corespunzătoare blond, și, de asemenea roșcată în orice variații posibile și tonuri de platină.

Pentru proprietarii de păr negru, este în valoare de ședere pe nuante de rosu, femeile cu un paznic de ciocolata o mai bună utilizare tonuri de culoare deschisă, iar fetele cu bucle maro se potrivesc culorile mate și lapte blond. fetele Redhead sunt rareori recurs la topire, pentru că și fără vopsire arata spectaculos și luminos.

În cazul în care acestea sunt rezolvate la colorația, este în valoare de completarea curele naturale ca tonuri de cenușă, în cazul în care părul nativ este roșu închis, iar în cazul în care buclele lor sunt blond – nuci.

Tehnologie

calendarul american se face numai în saloane de frumusețe, pentru că acasă pentru a efectua aproape imposibilă. masterat cu experiență petrec toate manipulările necesare prin următoarea schemă.

Aplicarea tonul principal, de regulă, începe cu templele și regiunea coloana vertebrală, în timp ce scondrii individuale sunt separate printr-un spin sau separator pe un pieptene. Fiecare buclă este pătată cu colorare compoziție și ambalaj în folie. În etapa finală, agentul este aplicat la partea de sus. Aplicarea tonurilor suplimentare este în aceeași ordine, de la NAPE la Makushka în sine, comandantul oferă toate nuanțele rămase, alternând-le.

Vopseaua este păstrată pe păr în funcție de timpul specificat în instrucțiuni, de obicei până la 25-30 de minute. După ultima oară, coaforul îndepărtează folia, în timp ce începe să înceapă cu cel mai întunecat ton și să termine, dimpotrivă, ușor. Apoi, părul este destul de spălat cu apă caldă cu șampoane, în care sulfații nu sunt conținute, după aceea, firele sunt tratate cu balsam cu aer condiționat și o unealtă pentru fixarea culorii rezultate.

Din păcate, se întâmplă că, chiar și cu respectarea exactă a întregii tehnologii de execuție, rezultatul se dovedește a fi, la toate cum era de așteptat. Stylistii alocă mai multe dintre cele mai frecvente greșeli.

 • Culoarea se dovedește prea neclară – acest lucru se întâmplă atunci când folia a fost destul de stabilită fie dacă mai întâi de toate firele desfășurate cu vopsele ușoare și întuneric numai după ei.
 • Nuanța este inegală, în locuri luminoase, în locuri Dim – Această eroare apare dacă s-au folosit tonuri contrastante atunci când sunt colorate. În acest caz, este mai bine să spălați părul imediat când ne întoarcem. Deci, mai întâi depunerea și clătiți firele acoperite cu vopsea întunecată, apoi mediu și apoi cei mai străluciți.
 • Au apărut tranziții – se poate întâmpla cu umplerea insuficientă a foliei, apoi pigmentul de colorat de la o curl cade pe cealaltă – efectul nu este cel mai estetic.
 • Uscarea părului – uneori după pașii americane, părul devine ca paie, înseamnă că a fost folosită vopsea prea agresivă sau compoziția a fost deranjată pe părul ei. Pentru acest lucru nu se întâmplă, trebuie să cumpărați produse cosmetice producătorilor dovedit și să o aplice în strictă conformitate cu instrucțiunile.

În plus, o astfel de eroare este distribuit ca nepotrivire de nuanțe. Se întâmplă că ei înșiși culori, cum ar fi ei înșiși, dar împreună nu uita, asa ca atunci cand aleg un Kole, un întreg complex de factori trebuie luați în considerare:

 • Culoare femeie copac+
 • Combatability de flori+
 • Lungimea și structura de bucle+
 • Față oval+
 • Dye de calitate.

În plus, atunci când se efectuează colorarea la domiciliu, în primul rând este necesar să se întindă în înveliș din folie și nuanțe de amestecare.

Cele mai bune exemple

       calendarul american a devenit un număr tendință printre toate celelalte tipuri de colorare a părului. Nu este o coincidență faptul că multe vedete ale cinematografiei mondiale și de show preferat tocmai această tehnică, precum și modele populare.

       Despre modul în care se face american Meld, uita în următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: