Ascuns de colorare a părului: ceea ce este tehnica de executie

Ascuns de colorare a părului: ceea ce este tehnica de executie

Fetele moderne doresc să arate nu doar frumoase, dar, de asemenea, luminoase, originale. Acest efect poate fi realizat nu numai cu o tunsoare, ci și de avantajul tehnicii neobișnuite de colorare a părului. Una dintre acestea este o colorare ascunsă. Vă permite să creați soluții de culoare unice care sunt potrivite pentru o anumită aspect și ceapă.

Particularități

Cele mai multe fete doresc să sublinieze personalitatea lor cu culori de păr strălucitoare. Cu toate acestea, codul de îmbrăcăminte modern din universități și companii nu permite schimbări de aspect. În acest caz, poate ajuta la colorarea fundului părului, care este ușor de ascuns firele de vârf ale umbra naturală. Această tehnică va ajuta să rămână într-o imagine modestă și concisă în situația oficială și să arate caracteristicile temperamentului și caracterului în timp liber.

Colorarea ascunsă poate fi efectuată cu una sau mai multe culori. Tonurile sunt selectate individual în funcție de culoarea și alte caracteristici ale aspectului, precum și preferințele personale. Fetele cu caracter riscant și păr blond pot folosi tehnica „Rainbow”, care este reprezentată de o paletă de culoare neobișnuit de luminoasă.

Soluțiile adecvate vor putea alege și doamnelor cu părul întunecat.

Cui se va potrivi?

Colorarea ruptă va fi minunată să se uite atât pe părul scurt cât și lung. Poate fi folosit pentru tunsori cu mai multe straturi și pentru păr drept. Principalul criteriu aici este pregătirea morală. Funcțiile colorate atrage atenția atât la trecători pe stradă, cât și la o companie apropiată. Prin urmare, trebuie să fiți pregătiți pentru aspectul permanent al unor probleme străine și frecvente ale prietenilor și prietenilor. Dacă nu există probleme cu acest lucru, puteți, fără îndoială, începeți un experiment elegant.

Citește mai mult  Cum sa faci o cascadă tunsoare la domiciliu?

Pentru a alege cea mai potrivită opțiune, este necesar să se țină seama de toate părțile pozitive și negative ale picturii.

Trebuie remarcat faptul că are mai multe plusuri. Principalele sunt:

 • Abilitatea de a schimba rapid imaginea+
 • Combinație excelentă cu diferite tipuri de machiaj+
 • Abilitatea de a ascunde culorile luminoase în câteva minute+
 • Admisibilitatea experimentelor frecvente cu culoarea+
 • Prezența în imaginea stafidei.

Angajat la fete care nu au timp pentru a efectua stilul neobișnuit, este perfect pentru o astfel de opțiune. Deci, ceapa ocazional discretă pot fi transformați într-o obrazie și îndrăzneala. Pentru a face acest lucru, suge doar firele de sus, sau colectați părul în coadă.

Dar această creativitate are o mulțime de minusuri. Și anume:

 • Execuția complexă a echipamentelor+
 • proces de colorare pe termen lung+
 • Apariția plictisitoare în culori în timp+
 • Nevoia de re-colorare atunci când părul răsturnat+
 • Complexitatea selecției tonurilor de vopsea în timpul re-procedurii+
 • Diferite grad de luminozitate după spălare.

Din minusurile de mai sus, putem concluziona că principala complexitate în colorarea ascunsă este procesul de îngrijire. Un pic mai ușor va fi fetele care folosesc una sau două culori pentru pictura.

Dacă culorile sunt mai multe sau pictura este făcută în toate culorile curcubeului, nuanțele vor trebui să se actualizeze destul de des.

Cum să ridici?

Principalul factor care joacă un rol semnificativ în alegerea tonurilor și nuanțelor este culoarea părului. Pentru proprietarii de lumină (blondă) sau părul roșu se potrivesc perfect aproape oricărui koke. Nu numai tonurile pastelate ale unei scheme de culori, dar și culorile luminoase de contrast arată foarte impresionant. Pe un astfel de păr, pictura „curcubeu” arată bine. Saturația lui este vizibilă în mod clar pe fundal luminos. Blondele se vor potrivi, de asemenea, tuturor nuanțelor de roz.

Citește mai mult  Păr natural pe agrafelor: cum de a alege în mod corect și să le atașați?

Culorile reci sunt adesea folosite pentru părul întunecat. Albastru și violet ton arata foarte impresionant. Arata bine si paleta luminoase. În același timp, puteți utiliza o recepție neobișnuită, care este de a vopsi parul in doua culori contrastante din diferite părți la mijlocul capului. În cazul în care culoarea de ansamblu a aspectului este mai aproape de nuanțe calde, apoi vopsele de tonuri de foc pot fi aplicate pe parul inchis la culoare. Ei vor arata armonios.

Cum se efectuează?

Deoarece firele care sunt supuse colorare sunt localizate în principal în partea occipitală a capului, executarea independentă a acestei proceduri este dificil. Se aplică pentru fiecare buclă a separării occipital de diferite vopsea lin și frumos foarte dificil. Prin urmare, acest proces este mai bine să încredințeze maeștrilor în cabină.

Dar o astfel de colorare este foarte mult în valoare, deoarece este un nou, la modă și complexe punct de vedere tehnic tendință. În plus, în formarea prețului joacă un rol important de lungimea părului și numărul de culori de vopsea folosite.

În cazul procedurii de la domiciliu, costul este format din prețul de vopsea în sine și materiale suplimentare la care includ:

 • tăvi de vopsea+
 • Păsărică+
 • cape hidrofobizabile+
 • Clipuri pentru păr+
 • Mănuși+
 • Două oglinzi (dacă nu).

Pentru a obține o culoare uniformă la domiciliu, puteți solicita ajutor de la rude sau prieteni.

Înainte de a începe colorare, aveți nevoie pentru a decide nu numai cu culori pentru colorare ascunsă, dar, de asemenea, cu tonul partea de sus a parului. Culoarea de mai sus pot fi lăsate naturale, și pot fi aprinse pentru un contrast mai mare. După ce a făcut o soluție, toate culorile necesare sunt crescute în containere separate.

schemă de acțiuni suplimentare este destul de simplu. Partea superioară a părului este separat într-o direcție și provocări orizontale. Eșantionul trebuie să fie lină perfect. Dacă se decide să o clarifice, atunci vopseaua este aplicată acestor bucle și provocări, astfel încât firele să nu intre în contact cu părul rămas. Apoi își curgă vopsirea.

Citește mai mult  Direct Kare fără breton: Caracteristici și subtilități de styling

Apoi, firele de jos sunt împărțite vertical pe aceleași părți și, de asemenea, fixate prin cleme. Doar o singură parte rămâne liberă. Pe ea și să înceapă să aplice orice culoare. Apoi, în secvența selectată, restul firmelor sunt colorate și, de asemenea, curge în mod constant pentru fiecare dintre ele. Aici trebuie remarcat faptul că aplicația este mai bine să îndeplinească rapid, astfel încât timpul de colorare să nu aibă diferențe semnificative. Deci vopseaua se va spăla mai ușor.

Când vine timpul, părul este spălat cu șampon și aplicați balsamul pe ele.

Trebuie păstrat între 5 și 10 minute. La capătul spălării părului și uscate.

Îngrijire

Cu colorarea ascunsă, ca atunci când este obișnuită, părul este rănit și necesită îngrijire mai atentă. Pentru ca ei să nu se usuce și nu au început să strănută sau să se spargă, se aplică măști și balsamuri de hidratare speciale. Pentru a păstra luminozitatea culorilor, șamponul este mai bine să alegeți moale.

Trebuie amintit că razele de soare drepte și spălarea frecventă va face în mod inevitabil firele pictate mai plictisitoare. Prin urmare, după o lună, rădăcinile de mers înapoi vor trebui să fie vopsite, concentrându-se asupra intensității existente a culorilor.

Colorarea curcubeului este o modalitate neobișnuită de a-și exprima individualitatea. Este perfect combinat cu orice haine și vă permite să creați coafuri interesante. Și culorile luminoase vor ridica starea de spirit nu numai cu proprietarul lor, ci și alții.

Citiți mai multe despre cum să faceți colorarea ascunsă a părului, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: