Ashbrea frasin: Caracteristici, tipuri și selecție de umbră

Ashbrea frasin: Caracteristici, tipuri și selecție de umbră

Par tehnica de colorare Ombre a câștigat popularitate incredibilă acum. Și în culoarea gri-cenusie – chiar mai mare. În ciuda simplității sale externe, cenusa-ombrie are o mie de variante diferite, potrivite pentru orice tip de fata, culoarea pielii și chiar și o lungime. Citește totul despre colorația de mai jos, în acest articol.

Particularități

Ashbrie este un aspect de colorare, în care trecerea treptată la gri, culoarea de cenușă trece de la rădăcini la sfaturi de păr.

Acest tablou neobișnuit este destul de controversat – se duce aproape tuturor, dar în același timp, subliniază deficiențele feței și pielii.

Întregul proces de clarificare și pictură poate dura 6-7 ore. Pe parcursul acestui interval de timp, în plus față de procedurile standard (cum ar fi spălare cap), nivelare tunsoare, decolorarea de bucle și de tăiere vopsele pe părul în folie. Un astfel de tablou neobișnuit merge la fetele care fac parte din culoarea rece a feței și a pielii. Un ideal lungime cenusa-Ombre este considerat a fi parul umerii ușor mai mici.

Se crede că ombre gri clasic poate fi o femeie ca asociat cu gri. Dar nu este adevărat. În fiecare caz, totul este în mod individual, și, în general, orice „obstacole cosmetice“ atunci când pictura, nu există nici un ombre. Astfel de pictura „iubirile“ luminoase, machiaj clar, cu o mare varietate de linii precise, cum ar fi împușcături.

Cu toate acestea, este posibil să nu se potrivească cu culoarea pielii fete cald. Ash-Ombre nu este combinat cu nuanțe anywheel. Prin urmare, atunci când alege o culoare suplimentară, trebuie să vă opriți alegerea pe nuanțe reci. Acest tip de colorare nu se armonizează întotdeauna cu ornamente. Aici este mai bine pentru a respinge de la lucruri simple, o soluție excelentă va fi, de asemenea pălării.

Prețul de plasă de cenușă începe de la 2 mii de. rubles. Suma finală se calculează în funcție de lungimea și grosimea firului de par, precum și din câte un material de limpezire și vopsea pot merge în proces. În medie, suma totală este de 10 mii. rubles.

Avantaje și dezavantaje

Toate avantajele acestei ombross se referă la partea estetică. Pur și simplu pune, cu pictura în „cenușă“, orice fată poate deveni mai frumos. Deci, avantaje includ următoarele elemente.

 • Gri Ombre adaugă vizual volum subțire de păr, rare.
 • Se poate regla unele forme faciale. De exemplu, prea dolofan / rotund sau prea alungit.
 • îmbunătăţeşte ten. Tonul de cenușă se duce la aproape toată lumea și ușor iluminează fața, este important doar pentru a alege un drept umbră.
 • Potrivit pentru păr de orice lungime.
 • Va fi o soluție bună pentru parul cret si ondulat.
 • Nu deteriora părul din rădăcini, și că este foarte important – după procedura, buclele rămân sănătoși și continuă să crească.
 • În unele cazuri, poate ajuta ascunde firele de păr gri. Mai ales bine se colorare în tehnica de „Logging“.
 • Nu necesită corecție regulată și obligatorie.

Principalele dezavantaje includ uscarea excesivă după procedura și faptul că se concentrează cenușă-ashbross pe fata si ovale sale. Dacă există probleme cu pielea în formă de acnee, cicatrici vizibile mari, iar fețele nu au contururi clare sau are o asimetrie pronunțată puternic, atunci nu ar trebui să facă acest lucru. Acesta pune accentul numai astfel de defecte.

IMPORTANT: Nu se poate face Ombre pe părul vopsit henna și bas.

Procesul de aplicare a Ombre include o iluminare care poate duce la un rezultat imprevizibil pentru fire vopsite într-o nuanță roșu. În timpul decolorarea parului, aceasta nu poate fi complet complet și menținerea unei porțiuni a pigmentului roșu, care va arata ca un roz.

În cele mai multe astfel de cazuri, este imposibil să se clarifice părul pentru a obține complet scăpa de pigment, deoarece acestea vor primi un rău imens – ei vor fi foarte ars. Collect aceste bucle roz poate fi doar in nuante inchise. În același timp, vopsea riscul de spălare este mare. O astfel de păr fără corecție în timp, va fi mai familiarizați cu aceeași culoare roz.

Opțiuni

Luați în considerare mai multe opțiuni Ombre care sunt oferite în prezent de către experți.

Ash-alb

Cu o astfel de pictură, rădăcinile, ca în orice ombre, rămân culoare naturală, atunci există o tranziție lină spre capete de lumină, alb. Locks în vopsea de mijloc în ton de gri. O astfel de pictura arata cel mai bine pe parul lung – efectul de tranziție devine mai luminos și vizibil. Dar există un dezavantaj al unei astfel de Ombre – Dacă nu ați făcut o iluminare înainte, va fi dificil de realizat sfaturi alb. Acest lucru este valabil mai ales pentru brunete si maro.

Ash-blin

Această colorare este mai blând, deoarece nu are nevoie de sfaturi puternice. Cel mai important lucru în acest tablou este o tranziție lină spre maro, iar mai târziu – și cenușa și maro. În ciuda umbra clar blond, merge și fetele cu o culoare rece fata.

Grafit

Acest ombrie este diferit de doar o tranziție mai lină și o tentă gri pic diferit. Ușor de tranziție de culoare argintie, și apoi la gri sau lila, mov. Cele mai bune costume negre sau alte parul inchis la culoare. Creează un sentiment de „silverness mare“. Tehnicile de colorare sunt similare „log“, care a primit numele de la confluența dintre cuvintele „Ombre“ și „Armion“. Acest tablou este un amestec de nuanțe de gri, alb și cenușă. Se face mult mai mult, dar rezultatul este foarte frumos. Creat sentiment amestecat și contradictoriu și naturalețe fabulos.

Ash-albastru

In ciuda „muffledness“ lui, este destul de un tablou excentric. Păr mai întâi luminat, și după puțin vopsea albastră concentrată este vopsit. Rezultatul este o culoare albastră dezactivat fără a merge gri. Potrivit pentru aproape toată lumea, dar nu se potrivește cu imaginea într-un stil casual. Se poate obține rapid plictisit.

Maro-cenușă

Este, de asemenea, numit bej-ashy ombre. Într-o astfel de vopsire a da parului maro dezactivat. Este o opțiune excelentă pentru păr maro și are un aspect mult mai natural decât alte colorare.

Atunci când se utilizează vopsele aproape de culoarea naturala a parului, ea devine aproape inobservabil, îmbunătățește semnificativ tenul și o face mai proaspete.

Ash-roz

La fel ca și cenușă Ombre albastru, această opțiune este un tablou neobișnuit. Tranziția trece de la o culoare naturală într-un roz înăbușit, ca o ceață. Cele mai multe dintre toate merge lumină naturală sau Russes. Efectul devine vizibil mai ales la lumina zilei.

Cum de a alege o nuanță?

Decizia de a încerca să încerce o astfel de tehnica de colorare ca cenusa-Ombre, prima prioritate devine alegerea nuanței necesare. Ar trebui să se bazeze pe date externe: tipul de par si fata.

După tipul și culoarea părului

Poate părea neobișnuit, dar unul dintre cele mai importante criterii atunci când aleg o nuanță de argint Ombre este lungimea parului. Trebuie luate în considerare. Cel mai bun dintre toate, o astfel de tablou se va uita la lung și natura păr drept. Deși ultimul și opțională, Dar parul drept este de preferat datorită faptului că acestea pot fi stabilite în acest mod, astfel încât Ombrov a arătat toată bogăția sa de culori.

Pe astfel de bucle, puteți face o tranziție treptată cu utilizarea suplimentară de mai multe culori.

Par de lungime medie, de exemplu, alungit „Kare“, sunt combinate perfect cu o tranziție bruscă de culoare. Sfaturile alungite ale lui „Kare” alungit se vor uita la părul drept sofisticat, și chiar se adaugă vizual păr chiar mai mari. Pe lungime medie, puteți face, de asemenea, Ombre, pornind de aproape cu rădăcini.

În ceea ce privește părul scurt, totul este mai dificil. Pe parul scurt este greu pentru a crea ombrie, iar rezultatul poate lăsa mult de dorit. Dar pentru coafuri foarte scurte de tipul „Boxing” și „Half-Fox” perfect adecvat „pulverizare” de argint. Părul scurt, ca oricare alta, sunt culori neobișnuite luminoase.

Cel mai de culoare de cenușă este potrivit pentru păr negru, întuneric, în combinație cu lumina, piele aproape alb, ochi albaștri gri sau lumină. Dar un astfel de tip este destul de rar găsit. Cel mai adesea brunetele pentru cea mai mare parte aparțin tipului asiatic feței sau întuneric jupuit. Ele sunt mai bine să aleagă să nu contrastante gri și alb, dar nuanțe un pic mai mult mai mult: bej sau albastru. Pentru fetele cu culoare pielea inchisa la culoare pot fi adăugate la ombre violet. Negricios femeile sunt toate luminoase, și chiar culori acide.

titularii de păr blond culoare pot fi selectate, în plus față de cenușă cenușă, nuanțe deschise, cum ar fi roz, portocaliu, galben, albastru. Dacă aveți o culoare de păr roșu, este recomandat să rămână pe ombre-cenușă maro.

Pe tipul de față

nuanțe deschise de Ombre adăuga caracterul complet pe față, astfel încât acestea sunt mai bine să nu facă fetele cu un dolofan sau fata rotunda. Și nuanțe întunecate, dimpotrivă, face o fata un pic mai subțire, astfel încât nu alege o astfel de pictura la fetele cu prea îngustă și pomeți înalți.

Cum să aibă grijă după colorare?

Cel mai important și primul sfat, care este dat tuturor celor care tocmai a făcut cenușă mesager, este să se spele părul cu șampon acasă confuz. Sulfat care conțin sampoane spălați vopseaua de păr.

Luați în considerare alte recomandări, la fel de importante.

 • A doua regulă – de îngrijire la domiciliu în formă de măști regulate și utilizarea Balzam.
 • Minimizarea utilizarea de fier, thermobigudes, puful, uscator de par sau alte instrumente traumatice de stabilire.
 • Favoris de garda cap de iarnă nu trebuie subestimat – pălăria protejează nu numai capul și urechi, dar, de asemenea, parul de la suprarăcire. Iar în vara lui pălărie va salva capul de la supraîncălzire, și părul – de la arderea.
 • Pentru a salva culoarea, este uneori necesar pentru a picta cu un tonic gri. Acest lucru este valabil mai ales pentru brunete naturale și maro.
 • este nevoie de par să se spele cu apă caldă nu, dar rece, în măsura în care este posibil.
 • De asemenea, este necesară utilizarea de șampoane sau alte produse de îngrijire a părului cu protecție UV.
 • Pentru proprietarii de nuanțe naturale negre sau alte întunecate de păr din când în când trebuie să tentă. Pentru a face acest lucru, va fi suficient pentru a picta părul ca o vopsea gri-cenusie la domiciliu. Un alt recomandat pentru tonifiere este un mijloc de toner violet.
 • Și, bineînțeles, nimeni nu a anulat campania la maestru. El este cel care va contribui la menținerea unei umbră și va da nu numai sfaturi de îngrijire suplimentare, dar, de asemenea, rezultatul de monitorizare a părului.

Ombre este recomandat să facă la fiecare șase luni. Prin urmare, dacă doriți să dea părul unui ashtone actualizat, puteți să repetați procedura după câteva luni.

Mergând puțin din subiect, vreau să menționez asta Îngrijirea buclelor la procedura de colorat nu este mai puțin importantă. Înainte de a face Ombre, trebuie să beți bine și să vă hidratezi părul, pentru că după clarificări vor fi în stare proastă. Acest lucru se va potrivi nu numai produse profesionale, ci și diverse măști din uleiuri cum ar fi măsline, rulo, rafinărie, unt din semințe de dovleac.

Exemple frumoase

Bright imagine este un Ombre de păr de cenușă în mijlocul lungimii părului și iscin-gri pe vârfurile. Mai ales de bine arată pe dens și părul lung.

Este cel mai bine înainte de a merge în lumina la vânt parul pe bigudiuri mari, astfel încât undele de volum care rezultă.

Clasic de mesager de cenușă a fost alungit „Kare“ cu „cenușă“, începând cu zona bărbiei.

Excelent cu Ombre combinate tunsoare „cascadă“. Ea îmbunătățește imaginea de „valuri“ de turnare și tranziția de culoare.

Un cuplu de cenușă ombrid cu „Kare“ în stilul de Victoria Beckham, cu un spate ras va deveni o optiune excelenta pentru femei, pentru 40. O astfel de tunsoare cu Ombre va „provocare“ proprietar și de a crea o imagine de succes femeie de afaceri modern.

Va da pielea feței de fire de prospețime în jurul feței, care au fost mai supuse Ombre. Nivelul de tranziție la culoare cenușă în astfel de fire ar trebui să fie mult mai mare – practic în temple. Funcționează numai atunci când linia de tranziție în gri pe restul este mult mai apropiată de sfaturi.

Non-standard, dar deosebit de popular în recent, a fost un cenușă cu o nuanță de perle. „Pearlmut” se realizează prin tehnica complexă de colorare și amestecarea mai multor culori.

În concluzie, aș dori să menționez asta Nimic nu va face ca o asu-Ombre să arate mai bine decât părul sănătos, care va avea o strălucire sănătoasă și va minți minunat chiar și după astfel de proceduri de clarificare greu.

Despre cum să faci plasă de cenușă pe părul blond, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: