Aur Blond: Cine este culoarea părului și cum să-l?

Aur Blond: Cine este culoarea părului și cum să-l?

Aur Blonda atrage întotdeauna atenția și este visul multor femei. Nu toată lumea știe cine se întâmplă o astfel de culoarea părului, și cum să-l. Numeroase nuanțe fac posibilă pentru a crea o imagine atractivă și romantică, armonios combinate cu aspectul fiecărei femei.

Particularități

Aur blonda este o culoare, cu care poți cuceri admirația pentru orice om. O astfel de nuanță dă aspectul angelic fată, scoate în evidență frumusețea feței, oferindu-le luminozitate. Specialiștii recomandăm să începeți această culoare cu frumusețea frumuseții. Un maestru experimentat va fi capabil să efectueze procedura de colorare, fără păr fără pierderi, așa cum se întâmplă de multe ori la domiciliu.

În detrimentul acestei umbră Se pare par volum, demonstrând această calitate cât mai mult posibil într-o stare în vrac. Culoarea poate fi folosită în formă pură sau amestec utilizat cu alte culori. Unele fete se face de colorare sau de evidențiere, care va arata, de asemenea, bine cu acest păr de culoare.

Aurul este o opțiune impecabil pentru combinarea cu nuanțe calde.

Avantaje:

 • Cu ajutorul unui blond auriu puteți obține o imagine elegantă+
 • Culoarea este capabil de a ascunde defecte de aspect mici+
 • întinerește o femeie timp de mai mulți ani.

În ciuda avantajelor, cu dezavantaje ar trebui să fie, de asemenea, găsite înainte de vopsire.

 • Deoarece decantoarelor sunt utilizate atunci când colorare, parul va fi curățat oricum.
 • În cazul în care culoarea nativ fetei este întunecat, rădăcinile se vor grăbi procesul de creștere.
 • Pentru orice blondă necesită îngrijire a părului delicat. Asigurați-vă că pentru a utiliza șampoane speciale, masti si cosmetice higiene pentru clatire concepute pentru blondele.
 • Cu vreme umedă, părul poate începe fluffing. Atunci când călătoresc la mare, parul va suferi, de asemenea, de efectul de lumina soarelui si apa sarata.

Care se potrivește?

Deoarece astfel de culori de păr aparține categoriei de cald, El va arăta bine în primăvara de primăvară sau toamnă.

Pentru fete cu piersic sau piele roz, împreună cu ochii verzi, albastri, blonda de aur ușoară este potrivită. O astfel de nuanță este capabilă să sublinieze frumusețea naturală și va fi perfect combinată cu sprâncenele naturale, genele.

Pentru culoarea de primăvară, asociată cu pielea gălbuie și ochii gri sunt recomandați să acorde o atenție blondei de aur-bej. Este o opțiune ideală pentru părul scurt și poate, de asemenea, să facă vizual ochii mai bogați. Blushul natural poate fi, de asemenea, subliniat numai prin repetarea în această nuanță.

Pentru fetele întunecate cu karium sau ochi verzi, ar trebui să vă acordați atenție nuanțelor mai întunecate: Blonda de aur-cupru, care este aproape în tonalitatea sa la caramel.

Tints

Există mai multe nuanțe care pot fi selectate pentru diferite tipuri de aspect. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici și este atractiv în felul său.

Ușoară

blond auriu deschis este cel mai blând umbra în acest interval. Este perfect combinat cu pielea de culoare deschisă și ochi albaștri. Cu toate acestea, stilistii recomandăm să încercați un astfel ton și carbohylazes, frumusețile întunecate. Cu ajutorul colorării, puteți obține o imagine de lumină impregnat cu feminitate si romantism.

Aceasta culoare este adesea numit regal, miere de albine, blonda perla.

Întuneric

tonuri întunecate se disting printr-o mare varietate. Multe culori recurg la combinație cu alte nuanțe, ceea ce face se concentreze pe culoarea ciocolatei. Alegerea va depinde de dorințele unei femei și aspectul său. Părul trebuie să fie combinat cu culoarea pielii și ochilor, astfel încât imaginea este armonioasă.

Cele mai multe Convulsii Întuneric de Aur blonda cu Karim Culoarea ochilor. Tonurile de lapte se combină în mod optim cu pielea ușoară și cu ochii maro. Titularii de ochi gri ar trebui să acorde atenție nuanțelor blonde.

Ghimbir

Aceasta este o nuanță populară. Îi place un număr mare de femei, deoarece este considerat instrument pentru a sublinia luxul și frumusețea. Cea mai bună opțiune este tonurile de grâu care arată elegant și natural. Cel mai adesea blond roșu de aur se aplică cu tonuri auxiliare. Următoarele culori sunt relevante: cupru, ciocolată, caramel, lapte și blondă arzătoare.

O astfel de umbră este considerată ideală pentru fetele fără sudură cu albastru, karium sau verdeață.

Bej

El este capabil să plătească pentru tonul feței și ochiului fetei datorită depășirilor sale de aur. Acesta va fi relevant pentru proprietarii de piele întunecată cu ochi albastri sau gri saturați.

Roz

Golden roz blonda este cea mai modernă tendință care se bucură în mare cerere în rândul fetelor. Avantajul său este că este potrivit pentru orice frumusețe. În timpul colorării, se aplică mai multe nuanțe: Roz, platină, grâu, auriu. Pe baza tonurilor cheie, se efectuează paleta paletei paletei.

Colorare

În prezent, colorarea completă populară. Multe femei și fete vor să sublinieze o umbră profundă a unei blonde de aur, care va atrage atenția celorlalți.

Topire

Puteți obține legături luminoase de bucle folosind evidențierea. Cuplu de aur blond cu topire va arăta și revitaliza elegant. Părul devine strălucire la soare, oferind o vedere dinamică și modernă. Maeștrii sunt utilizați în mod activ de tehnicile de vopsea de păr volumetric: Shutusch, California topire.

Cum de a alege vopsea?

Problemă frecventă atunci când alegeți un păr blond de aur – galben. Deci, ca să nu fie supărat din cauza colorării fără succes, ar trebui să aibă grijă de alegerea vopselei. Ea trebuie să aibă compoziția gentling și rezistența față de spălare.

parul inchis la culoare nu va funcționa Luminare cu care economisesc mijloace fără amoniac.

Din acest motiv, saloane de coafură folosesc o clarificare preliminară pentru care se utilizează o compoziție puternică pictură.

De aur blond se dovedește în detrimentul de vopsea, al cărei număr se termină în primele trei. O astfel de cifră indică faptul că umbra auxiliară este prezent – auriu. Se umple aproape jumătate din principalele culori.

Toate preparatele cosmetice care fac fire albe sunt numite decantoare. Separați-le ar trebui să fie atent, deoarece decantoare de slabă calitate poate arde parul, ceea ce va afecta aspectul lor. Din acest motiv, trebuie să se familiarizeze cu lista de branduri dovedite.

Vârfurile sunt luate în considerare următoarele clase de umbra de Aur Blond:

 • Schwarzkopf+
 • L’Oreal Preferința + Excelenta+
 • Syoss Prestația profesională+
 • Garnier Color Naturals + Color Sensation + Nutrisse+
 • Matrix Socolor.

În cazul în care este planificată pentru re-fulger, Ar trebui să utilizați aceeași vopsea ca și prima dată. La schimbarea mijloacelor este mai bine pentru a contacta un specialist.

Subtilități de colorare

Este cel mai bine pentru colorare la contactul salonul de înfrumusețare în cazul în care un profesionist va face toate procedurile necesare cu înaltă calitate și fără erori. Pentru iubitorii de a picta parul cu propriile lor mâini, va trebui să se familiarizeze cu principalele nuanțe ale procedurii.

Aproape fiecare pachet de vopsea conține următoarele ingrediente:

 • Substanță de vopsea+
 • agent oxidant+
 • Mijloace de îngrijire a părului+
 • Mănuși.

Pentru a picta părul într-o blondă de aur, va fi necesar să se aplice în mod uniform un amestec gata făcute pentru bucle. instrument aplicată pe toată lungimea. Vopseaua de păr de pe rămășițe în timpul perioadei, care figurează în instrucțiunile producătorului. În funcție de marca selectată, timpul de expunere poate varia, dar, de regulă, 30-40 de minute este suficient.

  Apoi, vopseaua se spală cu apă. Șampon nu este necesar. Ar trebui să fie la același nivel până când apa devine transparentă. După aceea, este aplicat de un balsam pentru păr, care se spală de.

  Compozițiile sunt aplicate imediat. Este imposibil de a stoca amestecul finit.

  În timpul vopsire, este imposibil de a folosi obiecte metalice.

  Și, de asemenea, necesitatea de a monitoriza timp, deoarece overexposition de vopsele pe par poate duce la consecințe negative pentru starea de toroane.

  Îngrijirea buclelor

  Orice colorant afectează negativ structura ondulare. După colorare, parul are nevoie de îngrijire specială, care îi va ajuta să sprijin într-o stare de sănătate și să păstreze atractivitatea lor. În selectarea competente de droguri cosmetice, saturația culorilor se păstrează pentru o lungă perioadă de timp.

  Pentru a face părul frumos și strălucitor după colorare, trebuie să urmeze anumite reguli.

  • Capul trebuie să se spele numai cu un șampon special, care este proiectat pentru bucle patate. La final, este necesar să se folosească instalația de aer condiționat.
  • parul umed pieptene nedorit. Aceasta poate duce la bucle de rupere.
  • uscător de păr, fier și bucle ar trebui să fie utilizate în cantitate minimă. Cu toate acestea, în cazul în care o fată nu se poate face fără stivuire indreptarea parului, protecția termică ar trebui să fie utilizată înainte de procedura. Se vinde la orice magazin.
  • păr Luminat ar trebui să fie alimentat de fluide de înaltă calitate, seruri, măști și cristale lichide.
  • Pentru ca culoarea să fie păstrate mai mult timp, puteți utiliza nuanțarea șampoane, balsamuri mousses și cu influență asupra blând bucle.

  Cum să picteze parul la domiciliu, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: