Ballow pe o lungime medie de păr blond

Ballow pe o lungime medie de păr blond

Pentru a crea propria imagine unică, femeile moderne sunt destul de des recurge la o astfel de procedură de colorare a părului ca. Industria frumusetii nu se opune în continuare – în paralel cu dezvoltarea unor noi nuanțe de coloranți în lumea modei vin și a noilor tehnologii pentru efectuarea utilizarea lor pentru vopsire. Una dintre aceste metode este Ballozh, ceea ce implică crearea unei anumite intensități a contrastului de nuanțe de culoare pe părul ei din cauza unor fire iluminarea. Culoarea monofonic a ondulează aproape atrage – Vreau să creeze efectul de orbire luminoase, jocul de vopsele, dar ar trebui să arate adecvat și natural. Este metoda de colorare Ballizer și va ajuta să îndeplinească această sarcină.

Una dintre caracteristicile procedurii de colorare este aceea Numai părțile inferioare ale firelor părului, fără a afecta întreaga lungime a buclelor și a zonei de prăjire. O astfel de abordare o sparing oferă nu numai atitudine atentă față de păr, dar, de asemenea, creează un efect suplimentar de coafuri. În plus, firele clarificate arată foarte realist, creând impresia că părul tău tocmai a ars soarele în mod natural.

Billovul se poate face pe părul nuanțelor blonde întunecate, ușoare și întunecate. Ei bine, această metodă se uită la bucle lungi și mediu de păr.

Să ne concentrăm mai detaliat cu privire la modul de a alege nuanțele de culori de colorare folosind Ballwear pentru Blond de păr mediu.

Particularități

Destul de mare număr de femei care au culoarea părului blond cred că această culoare arată neuro, inexprimare și chiar plictisitoare. Din acest motiv, parul blond, cel mai adesea femei caută să îmbunătățească într-un fel sau altul. Colorarea prin tehnologia Bailroom se descurcă perfect cu sarcini care îi sunt atribuite. Faptul este că Cu această metodă, culoarea este utilizat de 2-3 nuanțe combinate cu tonul principal al părului. În același timp, colorarea însăși poate atinge totul drept sau se concentrează pe locul părului Viscov și pe partea din spate a capului.

Pentru a obține cea mai naturală imagine vizuală, stilistul ar trebui să ia în considerare nu numai tonul de bază al părului dvs., ci și să acorde atenție nuanțelor pielii și culorii ochilor. Deci, efectuarea ballozh pe părul blond de suport de lungime medie de piele întunecată și ochi întunecați, stilistul poate oferi să folosească paleta chihlimbar sau caramel. Și dacă aveți ochi gri și piele albă – vi se va oferi tonuri de cenușă sau platină. Astfel, rolul principal și crucial în selecția de nuanțe de culoare pentru Balayage va juca culoarea dvs. naturală:

 • În cazul în care colorotype dvs. este axat pe așa-numitele nuanțe reci – pentru vopsire trebuie să alegeți argint, frasin, platină, violet, albastru si alte nuante ale spectrului „la rece“+
 • Dacă culoarea aspectului dvs. este de a „tonuri calde” – veți fi potrivite solare, chihlimbar, nuci, maro, grâu și alte tonuri de spectru „cald”.

Pe parul de lungime mijlocie, colorarea în stilul Ballozh este la fel de bun și arată pe directă, și pe fire buclat, si parul cret, după o astfel de colorat aspect mai atractiv. Nimeni nu mai este un secret că părul curbat are o structură mai poroasă decât firele drepte. Prin urmare, atunci când colorare, acestea sunt mai activ și într-un volum mai mare absorbi compoziția de colorare, și după colorare, un timp mai lung este păstrată în structura de paginare a părului.

Cu toate acestea, trebuie amintit că fire ondulate sunt mai multe traume – acestea sunt ușor de tăiat vopsea, astfel încât trebuie să alegeți să compoziții dovedit culoare numai de înaltă calitate și extrem de a se conforma cu exactitate momentul lor de fragmente de păr. După procedura de colorare, parul cret are nevoie de îngrijire specială – au nevoie pentru a asigura o nutritie buna si hidratare.

Atunci când colorare în tehnica Specialiștii baleage par directe sfătui să actualizeze vârfurile de fire și de a face mori de frezat proaspete pentru ele. Astfel, coafura ta va arata la volum, iar parul este bine îngrijit. Și mai mult de un punct – pentru colorare frumoasă, aveți nevoie pentru a avea un par sanatos, fără vârfuri despicate. Înainte de colorare, acestea sunt acoperite sau măcinarea.

Selecția Chonda

Atunci când colorarea părului lumina, variante mai contrastante de colorare Ballwear sunt obținute pe bucle blonde întuneric. Cu toate acestea, lumina de păr blond poate fi colorat de pe aceasta tehnica, realizarea de bună și rezultate interesante. Calitativ a făcut pictura implică utilizarea consoane între ele și clarificarea culoarea principală a nuanțe de păr. Cele mai multe astfel de nuanțe de aceeași culoare vor fi folosite, cel mai expresiv va arata ca un rezultat de-a gata.

  De obicei, următoarele soluții de culoare sunt folosite pentru parul blond si blond:

  • Folosind întregul rând de nuanțe Blond+
  • nuanțe de platină, cupru sau bronz, și nu numai strălucitoare, dar, de asemenea, profunda+
  • Toate nuanțele caramel+
  • paletă completă de nuanțe de grâu de la lumină la întuneric+
  • Orice tonuri aurii de lumină+
  • Aproape întreaga linie de culoare cenușă+
  • Orice adâncime de ton de culori argintii+
  • Cele mai luminoase tonuri de castan si nuc+
  • Tonuri ușoare de umbra de ciocolată.

  Adesea, profesioniștii – stilistii luminează firele la cele mai ușoare tonuri și apoi sunt tonifiate în nuanțele dorite. Astfel, acestea ajung la tranziții mai moi de la un ton de culoare la alta, ca urmare a cărora colorarea arată foarte luminată și în același timp natural.

  Există un alt truc mic – pentru a crea un contrast ridicat din zona de rotație și partea mijlocie a firmelor întunecate cu tonuri de ciocolată sau de nuc închis, împotriva cărora firele clarificate de diferite nuanțe arată deosebit de luminoase și expresive. Cu toate acestea, această metodă va necesita ulterior ajustarea regulată a părului anormal în regiunea Bordeană.

  Când alegeți nuanțele de culoare pentru colorare în stilul ballozului, este necesar să vă amintiți că tonurile ușoare vă vor întineri vizual aspectul și nuanțele întunecate, dimpotrivă, vă pot adăuga vârsta. După ce a încercat pe cutare sau cutare umbră, este de asemenea necesar să se ia în considerare următoarele:

  • Ciocolata si cafea nuante sunt cele mai utilizate de către cei care au o culoare de par blond inchis+
  • Copsets sunt considerate universale, deoarece acestea sunt potrivite pentru orice bucle blonde+
  • Gray și tonuri de cenușă sunt potrivite numai pentru cei care au ochi de culoare gri sau albastru, în caz contrar aceste tonuri veți adăuga vârstă+
  • Nuante de un spectru incredibil – albastru, roz, violet – poate fi utilizat numai pentru a crea o imagine extravaganta, si nu pentru orice varsta un astfel de șoc va fi adecvată.

  Alegerea unui colorant în tehnica de execuție Ballozh nevoie să ne amintim că pe bucle lungi tranzițiilor de culoare va arata lin, deoarece lungimea părului vă permite să se întindă culoarea și să-l mai realist. Dar pe părul lungimii mijlocii, ballizh va face o coafură foarte aruncată și subliniată, aici toate tranzițiile vor fi netede, dar mai concentrate.

  Fiți pregătiți că, în acest caz, Ballozh poate schimba drastic aspectul dvs. chiar dacă ați lăsat tunsoarea obișnuită sau coafura obișnuită.

  Cum să faci acasă?

  De mult timp a fost observat că, de îndată ce un fel de serviciu apare în saloanele de coafură, așa că, după o scurtă perioadă de timp, acest serviciu încearcă să repete independent la domiciliu. Din fericire, tehnica de colorare Balluzh se referă la cele care pot fi reproduse cu anumite abilități.

  Pentru ca rezultatul, într-adevăr, a existat un interesant și impresionant, O astfel de culoare este cel mai bine făcută pe tunsori Bob, pătrat sau cascadă – părul poate fi drept sau curat. Este cel mai simplu mod de a efectua în mod independent ballozh de colorare la părul blond ușor, deoarece în acest caz nu există nici un pericol de tranziții de culoare prea ascuțite datorită faptului că alegeți o clarificare prea intensă sau abatezei coloranții.

  După ce v-ați împrospătat tunsoarea și, de asemenea, ați decis asupra nuanțelor de culoare pe care le veți folosi, trebuie să pregătiți instrumente pentru colorare:

  • Sticla sau containere din plastic – vase pentru gătit / amestecare oxidant și vopsea+
  • Pieptene de plastic și perii de vopsea+
  • Fâșiile de folie (dimensiunea benzii depinde de lungimea dreaptă pictată)+
  • Burete poros+
  • Clipuri pentru păr.

  Pe părul uscat curat și bun, trebuie să alegeți fire subțiri încât veți fi vopsite, iar restul părului este înfundat cu clipuri, astfel încât să nu interfereze cu tine. Înainte de această procedură, faceți părul bine. Amintiți-vă că mai subțire va fi selectat firul, sigură va arăta. La început, compoziția de colorare este aplicată în regiunea occipitală și, după aceea, acestea sunt transferate în zonele temporale și restul volumului părului.

  Amintiți-vă că atunci când colorați în tehnica lui Ballozh, înseamnă utilizarea culorilor diferite de vopsele și mai multe nuanțe subtitile de vopsea.

  Pregătiți câteva nuanțe de colorare conform instrucțiunilor. Puneți mănuși de cauciuc pentru a proteja pielea mâinilor și a începe pictura. Puneți vopsea la capetele firelor, în timp ce nu creșteți mai mult decât înainte de mijlocul lor. Pentru confortul și protecția celorlalte componente care nu participă la procesul de clarificare, sub firma de lucru trebuie să puneți banda de folie. Compoziția de colorare poate fi adusă cu o perie sau cu ajutorul unui burete și este necesar să o faceți prin mișcările „măturat”, întinzând vopseaua de jos spre firele din spate.

  Cel mai mare volum de vopsea ar trebui să fie la sfârșitul firelor, iar în procesul de întindere a cantității de coloranți scade. Alternează cât mai mult posibil nuanțe pe fire între ele.

  Fiecare catenă pictată trebuie înfășurată într-o bandă de folie. Timpul de expunere a coloranților nu trebuie să depășească 15 minute. Acum, folia ar trebui să fie îndepărtată și să fugă părul, ca și cum vopseaua a fost aruncată din mijlocul firelor la capătul ei, adică. După ce ați citit fiecare catenă, după 3-5 minute, părul dvs. trebuie să fie clătit și uscat complet.

  Pentru a facilita aplicarea colorantului, experții sfătuiesc la panglicarea pigtailurilor foarte subțiri și aplicați deja vopsea pe ele – astfel încât veți obține tranziții mai bune și combinații de culori interesante.

  Având colorare completat, susține parul cu balsam nutritive sau masca. Pe aceasta toată procedura de colorare este finalizată. Puteți pune buclele în coafura.

  Exemple frumoase

  Și acum să uite, la frumoase exemple de modul în care colorare poate arata ca o tehnica Ballwear pe parul blond de diferite nuanțe, cu o lungime medie de păr.

  • Ciocolata tentă curele mici și rece cenușă.

  • Blond inchis combinat inițial cu luminos și expresiv caramel strălucire.

  • Pentru comparație, două opțiuni pentru utilizarea nuanțe: nuanțele „spectrul cald“ sunt aplicate la stânga, și pe dreapta – „Spectrul rece“.

  • A se vedea modul în nuanțe de miere pe aspectul păr blond inchis armonios.

  • Dacă decideți să utilizați nuanțe luminoase de cupru, a face un contrast de toate arata pe parul blond inchis sau cu un pictor colorat.

  • Și acest lucru arata ca o umbra, numită „Strawberry Blond“. Împlinirea sa necesită o abilitate specială pentru a atinge nuanțele pastel și curate de roz.

  • Cel mai natural și degetul mare arată ca un buchet pentru părul ușor folosind nuanțe naturale de grâu naturală.

  Tehnica contemporană și la modă de pictura fire separate de păr în stil Ballwear – acesta este un mod universal de a vă actualiza coafura familiară și de a face luminoasă și atrăgătoare toate aspectul tău. În orice caz, neobservat după o astfel de colorare pe care nu o veți face. Încercați acest mod economic de culoare – și asigurați-vă că sunteți singuri.

  Tehnologia tehnologiei de colorare a părului Ballwear pe părul blond cu tonifiere este dată în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: