Ballow pe păr negru: ce este și cum să o facă?

Ballow pe păr negru: ce este și cum să o facă?

Ballozh, realizate pe parul inchis la culoare, arata foarte spectacious și elegant. Aceasta este o tehnică complet nouă, dar cu fiecare sezon devine din ce în ce mai perfect, iar rezultatul unei astfel de colorări arată grozav. Calea este bună pentru acei bruneturi care visează să-și schimbe aspectul, dar nu decideți să o faceți.

Descriere

Echipamentul Balaxian a fost prezentat în capitala modei Paris, termenul înseamnă „a visa” – și acest lucru corespunde în totalitate culorii de colorare: în acest caz Maestrul pune vopsea pe păr, iar după câteva minute jură totul peste lungimea părului. De mult timp, Baleyage a fost folosit numai pentru părul ușor, dar mai recent, tehnica a devenit populară și printre proprietarii de bucle întunecate, în timp ce Mai bine dacă părul este natural – pictat mai devreme nu dau efectul potrivit.

  Creșterea interesului La tehnica de a colora îmbrăcăminte pe păr negru și întuneric blond Explicat destul de simplu:

  • Colorare dă puful suplimentare chapelur și volum, le face vizual groase+
  • ajută să se schimbe rapid părul Kel, fără a recurge la schimbarea radicală în tonul principal+
  • nu are nevoie de ajustare frecventă, așa cum se dovedește că arată estetic pentru o lungă perioadă de timp+
  • nu mai afectează mult de 50% din păr, și nu afectează rădăcinile și nu intră în contact cu pielea capului, deoarece tehnica este considerată mai mult decât economisesc colorare-un foton+
  • Permite cele mai multe experimente de înfrumusețare diferite, cu nuanțe, care pot fi la fel similar cu tonul nativ și contrastante, cu acest lucru în cazul în care rezultatul nu place, va fi întotdeauna posibil să se vopsi+
  • Billow pe părul negru nu are aproape nici o restricție asupra vârstei – el arată armonios asupra fetelor tinere, iar pe doamnele vârstei mature, în plus, el poate să-i deghizeze în mod eficient gri, așa că doamnele s-au predat la vârsta de 40 de ani.

  Bally Aplicați pentru fire de orice lungime, densitate și structură, El la fel de spectaculos situat pe linii drepte și pe părul curat, cu breton și fără ea, pe subțire și densă. Colorarea cu succes maschează unele defecte de aspect și vă permite să plătiți demnitate – nu este o coincidență faptul că tonifierea a evaluat multe stele de cinema și modele celebre.

  Cu toate acestea, o astfel de colorare are propria sa LIMITĂRI:

  • Tehnica este complexă pentru maeștri cu calificări scăzute, iar dacă o faci singur acasă, atunci colorarea arată ca o evidențiere obișnuită+
  • Ballozh pe firele negre necesită o așezare bună, altfel părul poate avea o specie neplăcută și necurată+
  • Când părul întunecat, rămâne întotdeauna riscul de a nu obține culoarea care era de așteptat și, ca rezultat, părul poate părea murdar și plictisitor.

  În ciuda faptului că tehnica este destul de blândă, totuși implică efectul chimic, prin urmare dăunează tijei părului și provoacă secțiunea transversală a sfaturilor.

  nouă

  Fotografii

  Vizualizări

  Billow despre proprietarii de bucle întunecate sunt efectuate în mai multe tehnici principale – gradienți Între tonurile utilizate poate fi moale, neclar sau destul de ascuțit și laconică. Amestecurile de colorare pot fi aplicate atât pe tot parcursul șocului, cât și în locurile sale individuale.

  • Full Bally – aceasta este pictura, care implică prelucrarea vopselei cea mai mare parte a părului. Această opțiune vă permite să oferiți fire la densitatea și volumul maxim. Această procedură se realizează în mai multe etape principale: prima vopsea catenele numai pe partea de sus a de sus, apoi în centru, în etapa finală, parul este tratat în fața feței, precum și pe vârfurile.
  • In medie – în acest caz, din întreaga Draper a parului, mai multe fire mici sunt alese, acoperite cu compozițiile lor clarificatoare, și apoi se aplică compoziția eșantionului. Rezultatul unei astfel de colorare pare destul de ușor, cel mai natural posibil. Suvite sunt alese haotic, astfel încât firul de par arata ca un pic ars pe un soare fierbinte.
  • La sfaturi – în acest exemplu de realizare, numai capetele de cupru sunt lipsesc, acest tip de tonifiere depinde în mare măsură de dorințele femeii în sine: acestea sunt emise ambele zone perfect clare și asimetrice. Prima opțiune este potrivit pentru femei tinere puternice și elegante, în timp ce a doua este mai potrivită pentru fete tinere și obraznic.
  • Photobalazh – Aceasta este o metodă interesantă și non-trivială de colorare, când întinderea paletei este alcătuită foarte moale și netedă, astfel încât sfaturile să difere vizual de tonul de bază al tuturor lucrurilor pentru câteva nuanțe. În ciuda neclarității, efectul contrastului de fotobalare este evident și exprimat.
  • Băutură lângă față – Ca urmare a acestei colorari, numai acele fire care au încadrat fețele ovale sunt tonifiate. Această soluție permite să sublinieze contururile, trage ovale, reîmprospătați tenul și accentuați atenția asupra expresivității.
  • Gradient – Există câteva nuanțe similare între ele, care se mișcă fără probleme unul în altul, în timp ce nuanțele pot fi atât tradiționale, cât și saturate, contrastante.
  • Luminos – Aceasta este o metodă spectaculoasă și elegantă de a schimba culoarea de frați, în acest caz, la rândul său, nuanțe de roșu, verde, albastru, precum și violet sau portocaliu – alegerea este limitată exclusiv de propria fantezie și stilul de viață al unei femei.

  Cum de a alege o nuanta potrivita?

  În acțiune Din culoarea femeii și umbra capele native Brunete recomandat diverse opțiuni de selecție pentru culori.

  Pe păr negru

  Se pare foarte impresionant toroane gri și perla, Mai ales elegant, arata pe femei cu piele albă și ochi foarte blond. Această opțiune schimbă femeia aproape de nerecunoscut, cu toate acestea, pentru doamnele care au fixat aniversarea lor de 30 ar trebui să fie atent cu tonuri de cenușă, deoarece acestea pot sublinia chiar și cele mai mici ridurile și adaugă un plus de vârstă.

  Iubitorii de arcuri îndrăznețe ar trebui să se uite la la nuanțe flacără roșu sau roșu – Ei creează un contrast elegant, și o astfel de colorare poate fi realizată atât pe toată lungimea și doar pe vârfurile. Dar, în scopul de a obține efectul cel mai natural, este mai bine să acorde prioritate tonuri Culorile de ceai, ciocolată și cafea, De asemenea, nu este rău pentru vin, bronz și Crimson. Pentru suporterii de experimente îndrăznețe, este în valoare de alegerea Lilac, roz sau nuante violet.

  Pe părul castaniu

  Shevochny ponosit va fi cel mai bine semnat Caramel și note de miere de lumină, ele accentuează culoarea maro naturale, datorită cărora coafura va arata la fel de natural posibil. Ia efect similar cu broncery, dacă luați la culoare Bej, Golden si Wheat Shades – Ca rezultat, parul vopsit va fi flicished și suflat în lumină, mai ales dacă luați câteva tonuri de o culoare de lumină.

  Dacă doriți să faceți o lăcărit luminoase de culoare, atunci este în valoare de a alege nuanțe de galben, roșu și portocaliu.

  Pentru parul blond

  Aici va fi adecvată colorat Turtle, Când caramel, ciocolata si culorile maro sunt utilizate pentru balabya ​​în combinație Cu un copac roșu. toroane pictate sunt obținute ușor mai închisă decât culoarea originală, dar efectul este cu adevărat impresionant.

  Tehnica de executie pentru diferite lungimi de par

  În funcție de lungimea fasciculelor, tehnica de colorare poate varia.

  Mic de statura

  Când colorare foarte scurt de păr în stil Ballroom Primul perfectă atât de mult încât se lipesc pe aproape vertical, în cazul în care buclele sunt recalculate inițial și nu dețin forma, aveți posibilitatea să le presara ușor cu lac.

  Folia se taie în pătrate mici, vopsea frotiu și sfaturi ambalaj păr. După timpul alocat, pigmentul se spală cu apă și se spală cu șampon. Desigur, Nu toate coafuri du-te pentru balaby – De obicei, se face numai pe Bob sau Kare.

  Mijloc

  Pentru Balaby pe bucle la lungimea umărului, un magazin este împărțit în mai multe situri identice și legați o bandă de cauciuc. Locurile lângă folia de înfășurare a gumei și Sfaturi de lipire mai întâi luminează și apoi tonifiate Cu perii.

  Lung

  Lungile lungi bruneta vopsite după cum urmează: din scutul total al părului Alegeți mai multe bucle subțiri în ordine haotică, pus sub ele folie feliată, după care vopseaua este murdară și înfășurată temeinic.

  Când colorarea pentru bucle lungi și medii, vopseaua este rezistentă la jumătate din timp, după care pieptenei alunecă, după care se lasă încă câteva minute și numai apoi se spală.

  Recomandări pentru îngrijire

  Bună grijă necesită părul, dar pentru părul întunecat pictat este valabil mai ales, deoarece pentru a obține umbra dorită, Părul negru și maro se îndreptă mai întâi, dar numai atunci nuanța.

  În timpul unor astfel de manipulări, scale cheratina sunt ridicate sub acțiunea reactivilor, care a acoperit straturile superioare ale fiecărei fire sunt aliniate, de aceea factorul cheie al capului silvicultorilor după Bailing este restaurarea protecției naturale a toroane.

  Pentru a rezolva o astfel de problemă de, Profitați de următoarele recomandări:

  • Dacă culoarea părului vopsit, atunci puteți petrece toate manipulările necesare nu mai devreme de 3-4 săptămâni după tonifiere principal+
  • Procedura nu este recomandată mai des decât o dată pe trimestru+
  • Pentru îngrijire de înaltă calitate pentru tever vopsit, este necesar să se acorde prioritate instrumente de sulfat specializate+
  • La fiecare două săptămâni trebuie să facă măști pentru păr hrănitoare și hidratare+
  • Dupa spalarea parului, este mai bine să se usuce capul într-un mod natural, iar dacă sunteți obligați să utilizați un uscător de păr – servi apoi aer rece+
  • Încercați să nu pentru a crea straturi termice prea des, și, dacă este necesar – să fie sigur de a utiliza compozițiile de protecție.

  Ei bine, desigur, nu uita de construcții Vitamine – toroane pictate necesită hrană, nu numai in afara, ci și din interior. În prezent, în orice farmacie poate fi întotdeauna achiziționate Complexe multivitamine, care sunt concepute pentru a îmbunătăți starea de capele. Ei au nevoie să fie de tăiere 2-3 cursuri pe an.

  Mai multe despre colorare Ballwear pe păr negru Vei învăța de la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: