Bigalue Spirale: Vizualizări Cum de a alege și de a utiliza?

Bigalue Spirale: Vizualizări Cum de a alege și de a utiliza?

În prezent, o mare varietate de Bigudah este reprezentată pe piața de frumusețe. Aceste dispozitive pot fi fabricate din materiale diferite și pot avea un anumit scop. Pentru răsturnarea verticală a încuietorilor, buclele mari sunt cele mai potrivite, capabile să facă coafura cu bucle frumoase și clare.

Avantaje și dezavantaje

Biguchiul Spirals sunt instrumente cu care fiecare femeie poate adăuga imaginea lor prin bucle verticale. Aceste adaptări ale părului au următoarele avantaje.

 • Caracteristicile clădirii Biguda-Spirals le permit să fie în siguranță pentru a-și vâna părul, fără a-și deteriora structura, pe care nu o puteți spune despre termode. Feedbackul de consum sugerează că instrumentele spirale pentru bucle nu fac șeful capului fragil și de utilizarea regulată chiar și atunci când.
 • O gamă largă de papilote sub forma unei spirale permite fiecărui reprezentant al unui frumos sex să aleagă acei curgători care se potrivesc cu ea.
 • Siguranța dispozitivelor contribuie la faptul că pot fi verificate chiar și pentru copii.
 • Rezistența și rezistența materialelor crește semnificativ durata de viață a biguch-helix.
 • Dimensiuni compacte și ușurința utilizării.
 • Utilizarea produselor în formă de spirală vă permite să creați coafuri frumoase și romantice.

Dezavantajul marelui spirală poate fi numit faptul că după înfășurarea ar trebui să fie rezistentă la cap nu 20 de minute, deoarece producătorul sfătuiește și nu mai puțin de 1 oră.

Revizuirea speciilor

Părul de păr spirală poate fi fabricat din material solid și moale. In schimb, Ambele specii pentru bucle pot avea diferite lungimi și dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți versiunea optimă, respectiv natura părului.

Moale

Varietatea moale de biywhanți spirală este fabricată din material care este ca o țesătură. Setul are de obicei un cârlig de plastic colectat din mai multe elemente. Dispozitivele moi sunt în compoziția lor material de înaltă calitate, pe care nu puteți spune despre cârlig. Proiectarea și caracteristicile compoziției papilotok-ului acestei specii contribuie la fixarea lor puternică pe păr fără a utiliza elemente suplimentare.

Citește mai mult  Haircut Pixie pentru o față rotundă: Opțiuni pentru lungimea părului diferită și idei originale de stil

Asemenea adaptări sunt foarte convenabile și nu creează disconfort atunci când eliminați. Acest instrument moale și inofensiv, cu o lungime de la 15 la 75 de centimetri nu este confundat în capacul părului, așa că nu-l dăunează.

Solid

Papilaria solidă poate fi făcută din lemn, materiale plastice sau metale. Cele mai renumite dispozitive sunt considerate din lemn, au folosit bunicile noastre. În prezent, ele nu sunt atât de des utilizate, în ciuda încrederii înalte în calitatea produsului. Biguchi de la materiale plastice nu sunt la fel de urmărite, cum ar fi anterioare, dar îți îndeplinește funcția mult mai rău.

Cum de a alege?

Curnele spirale clasice au vedere la un stick de lemn cu un model spiralat tăiat pe el. Acest dispozitiv este în valoare de atașat la rădăcinile buclelor și porniți firul subțire pe spirală. La sfârșit, părul trebuie fixat cu o gumă.

Rezultatul procedurii va fi o coafură luxuriantă. Dar pentru a crea o imagine cu adevărat spectaculos, este în valoare de a alege instrumentele potrivite.

La selectarea dispozitivelor în spirală, aceasta este în valoare luând în considerare următoarele puncte.

 • Lungimea parului. Acesta este unul dintre cei mai importanți factori din selecția Biguch. Dacă firele ajung la umeri, atunci tusele cu o lungime de 15-20 de centimetri va fi destul de suficient. În cazul în care reprezentantul podelei frumos este în creștere la centura, atunci umflaturi sunt în valoare de cumpărare o valoare de 50-60 de centimetri.
 • Volumul Kudrey. Dacă vrei să faci o coafura cu bucle mici, puteți cumpăra cu un diametru curios de 2 centimetri. În cazul în care sunt planificate bucle mari, este mai bine să cumpere produse de 5 centimetri.
 • Părul puțin. În funcție de denotarea firelor, puteți utiliza un set mic de biguch – 18 bucăți sau mari – 48.

Pentru ca instalarea să fie frumos, bigwoods spirală trebuie să fie capabil de a utiliza în mod corect. Această regulă este capabil de a salva femeile de la momente neplăcute – de exemplu, diferite înălțimi de bucle.

Cum se utilizează?

În cazul în care buclele sunt o coafura iubit, atunci ea ar trebui să știe cum să le înșele corect. Rezultatul nu dezamăgește o fată, de coafuri de așezare pentru părul mediu, scurt, ar trebui să fie efectuate cu bigguarde selectați competenți. Dacă există bigudiuri greu în stoc, dar vreau să pun bucle mici, este în valoare de a obține un tip de asistent. Procedura de timp în care aveți nevoie pentru a strânge de păr și deșeuri bigudiuri constă din următoarele etape.

 • În primul rând merită Spălați-vă capul și uscați un prosop. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă lichidează părul și să reziste la aproximativ 20 de minute. Astfel, apa va fi capabilă să absoarbă rapid.
 • Necesar Tratamentul pentru par Instrumentul de blocare. Pentru buclele îngrijite, se recomandă utilizarea unui mijloc cu un efect de netezire.
 • Părul trebuie să aibă grijă de pieptene. Lanțurile umede sunt cele mai bune pieptene folosind o perie care are dinți moi.
 • Înainte de a începe răsucirea împărțiți întregul capac de păr din partea, Și anume: Ocppient, temporal, rar și bangs.
 • Începeți curlarea buclelor mai bune din zona. Pentru a face acest lucru, o parte din părul având o lățime de 2 centimetri și o răsucite cu o gumă ușoară. Curții spiralați sunt făcuți la baza curbei. În continuare, merită să încheie strâns firele de caneluri. Etapa finală a procedurii este fixarea firelor de reținere.
 • Procedurile de mai sus trebuie făcute cu părul rămas, nu le-au rănit foarte strâns, astfel încât să nu păstreze uscarea.
 • Nevoie de cap Farfurie Cu un uscător de păr.
 • După uscare, acestea trebuie eliberate din biguch. Partajarea acestei coafuri nu este recomandată. Puteți folosi un agent de textură și treceți prin toate buclele.
Citește mai mult  Strawberry Blond: Cine se duce și cum să obțineți o culoare boabe?

Acum, ia în considerare procedura de lichidare spirale moi biguch.

 • 1-4 pas al versiunii anterioare sunt efectuate.
 • Pornirea înfășurării este, de asemenea, din zona occipitală. Pentru a face acest lucru, un fir de păr mic este filare cu un ham, iar la capătul său există o buclă mică.
 • Cârligul este pe bigudiuri, apoi a luat bucla de par si se intinde prin gaura.
 • Spirala se rotește înapoi cu condiția de a trage cârlig și fixarea de blocare fiabilă.

Dacă doriți să creați efectul de bucle naturale, puteți amesteca bigudiuri de diferite dimensiuni. bucle de la Hollywood se poate face prin captarea unui fir nu de la baza sa, ci de la aproximativ la nivelul ochilor. După înșurubarea papillotch moale, parul ar trebui să fie lăsat până la uscarea completă. Cu astfel de dispozitive pe care le puteți merge la culcare sau uscat capul umed cu un uscător de păr. Eliminarea biiguch în spirală – o procedură destul de simplu, pentru acest produs este pur și simplu scos pentru vârful de jos.

O opțiune ideală pentru modul de a decora imaginea cu bucle spirala superbe, este utilizarea de Biguch speciale. În funcție de tipul de coafura selectat, reprezentanții frumoase jumătate a omenirii ar trebui să aleagă un anumit tip de biguch-Helix. De-a lungul timpului, cu siguranta vei invata cum sa utilizeze aceste dispozitive, economisind astfel bani pentru a vizita salonul de înfrumusețare.

Despre modul de a face bucle fără fluffing și masă cu ajutorul unui levier Biguch-Spiral Magic, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: