Billow pe un Kara: Caracteristici de colorare și selecție de culoare

Billow pe un Kara: Caracteristici de colorare și selecție de culoare

Principalele componente din imaginea unei fete moderne nu sunt doar machiaj și manichiură frumoasă, ci și o tunsoare la modă cu fire vopsite. Recent, mulți deținători de lungă durată de păr de lungime de mijloc aleg ballozh pe Kara, pentru că, spre deosebire de alte tehnici de colorare, pare neobișnuit și interesant. În plus, ballozh este ușor de realizat acasă.

Particularități

Ballozh este un tip popular de sincronizare care oferă o colorare armonioasă și se uită cel mai bine pe o tunsoare. colorarea părului în acest mod se realizează printr-o tehnologie specială, având în vedere tipul de aspectul și forma feței. Cel mai adesea, balonul cu bile se aplică pe un pătrat extins cu breton. Pătrat scurt în această versiune își poate permite doamnele care au caracteristicile feței sunt evidențiate deoarece îmbrăcămintea de bile este capabilă de forme de rotunjire vizuală. Complet frumusețile trebuie să picteze părul din rădăcini, astfel încât fața lor se va întinde, iar aspectul va fi completat cu feminitatea.

Caracteristica principală a acestei tehnici este că vopseaua trebuie aplicată la buclele directe sub forma literei V și intensitatea umbra crește fără probleme, atingând luminozitatea maximă la vârful părului părului. Pentru a face un buchet de acasă, au opțional anumite abilități. Pentru a face acest lucru, mai întâi efectuați o tunsoare cu o alungire mică (la umeri), atunci părul este separat în multe componente, ultimul dintre care se fixează de sus. Vopseaua este aplicată fiecăruia în formă de Strand V (se ia în sus), colorantul este rezistent la 45 de minute, apoi părul va rămâne spălat și a pus-o frumos.

Beneficiile Balaby includ următoarele puncte:

 • Posibilitatea de a folosi pe părul subțire, ca pictura este cea mai sigură și mai blândă+
 • Tehnica vă permite să atașați în mod vizual buclele de masă și volumul+
 • Vedere naturală, părul vopsit corespunzător arata ca natural cu efectul arsurilor arse+
 • Potrivit pentru reprezentanții podelei frumoase de toate vârstele în părul roșu, luminos, maro și întuneric, cu doamne mature de pictura vă permite să ascundeți semințele gri.

În ceea ce privește deficiențele, puținul lor. Ca orice alt tip de culoarea parului, Ballozh afectează în mod negativ sănătatea buclele, deteriorarea și overpowing sfaturile lor. În plus, această procedură este considerată costisitoare și necesită mult timp – până la 4 ore.

Cum de a alege o nuanță?

Ballozh poate fi efectuat pe orice culoare de par, dar pentru a obține efectul de umbrire perfect, este necesar să se alege în mod corespunzător până tonul de vopsea. Blonda are nevoie pentru a obtine un colorant, în funcție de culoarea pielii, ochilor și culoarea. Deci, fetele cu un tip de vară sunt cenușă perfect potrivite și culoare „Forest nuc“, pentru culoarea iernii este recomandat pentru a face un pătrat lung și asimetric, vopsite în nuanțe de ciocolată neagră. Blondele colorage toamna și primăvara ar trebui să aleagă culoarea caramel.

De asemenea, este important să se acorde o atenție la culoarea ochilor: proprietarii de ochi gri si albastru da expresivitate grâu ajutor, perla si nuante blond va ajuta, pentru frumusețile gallowed, de aur și de cafea este considerată o opțiune de câștig-câștig.

Doamnelor care au bucle întunecate, pentru a obține efectul maxim trebuie să clarifice pre-benzile să fie vopsite. Deoarece astfel de fete sunt atribuite în cea mai mare parte a culorii de toamnă și de iarnă, atunci în prima versiune este necesar să se ia tonuri calde: caramel, auriu și miere, iar în al doilea – nuanțe reci: argint, platină și cenușă.

Citește mai mult  Vopsea de culoare de păr: Caracteristici și sfaturi pentru alegerea

În plus, atunci când efectuează balaby pe parul inchis la culoare, este important să se ia în considerare următoarele puncte:

 • Bruneturile cu ochi gri și pielea ușoară ar trebui să aibă preferință la tranziția la cenușă+

 • Puteți obține un efect luminos, cu fire de foc-roșu și roșu+

 • Iubitorii de culori naturale au nevoie de a utiliza bronz, cafea și ciocolată ton+

 • Fetele care sunt obișnuiți să stea afară din mulțime, un liliac si zmeura umbra se va potrivi pentru pictura.

 • Bashestaval Broaste sunt benefice pentru a sublinia imaginea va ajuta la tonuri de miere și caramel. Efectul frumos de flicker poate fi realizat cu ajutorul culorilor bej, auriu și blond. nuanta castan Ideal ARMONIZATI cu portocaliu și galben.

În ceea ce privește părul blond, acestea sunt cele mai frecvente și bine potrivite pentru vopsire echipamente Ballwear folosind vopsele violet. Nu mai puțin luminos și atractiv să se uite la buclele blonde ale firului de aur, roșu și bronz, saturația lor ar trebui să se deplaseze lin de la o nuanță la alta.

În cazul în care doamna este un curs sau pătrat oblice, atunci părul blond poate fi vopsit în așa fel: unele fire înveseli numai pe vârfuri, iar restul – de-a lungul întregii lungimi. Neobișnuit, de asemenea, arata ca o tranziție lină a unui maro într-o zăpadă blonda. Datorită pictura o înălțime diferită de fire cu mai multe culori, puteți obține nuanțe interesante care seamănă cu strălucire solară. În plus, părul blond poate fi distins prin bucle mari de nuanțe adiacente, astfel buchet este facut din rădăcinile ei înșiși, este complexă, dar se pare incredibil de frumos.

Citește mai mult  Cum să împletească un copil spiket?

părul roșu este considerat cel mai universal în pictură, cum arata intotdeauna spectaculoase, indiferent de nuanțele selectate. Stilistii recomanda câștigătorii de bucle de foc pentru a efectua o bouquency dintre ele, după cum urmează.

 • Opțiunea clasică. Pe o mașină extinsă cu breton, neted se întinde de la sfaturi de lumină pentru zonele întunecate de prăjire. Ca urmare, se pare că efectul de orbire de lumină difuză. Puteți adăuga expresivitate folosind tonifiere la cupru.
 • neobişnuit de contrast. suite de moda stilat, Ballwear este potrivit, în care catenele roșii vor fi completate cu sfaturi negre. În plus, culoarea roșie poate fi înlocuit cu maro închis.

Unele femei se confruntă cu problema apariției semințelor, care este dificil de vopsea. În acest caz, specialistii recomanda aplicarea echipamentelor Ballozh, la care firele gri sunt amestecate cu pictate și devin invizibile. Pentru aceasta, liliac, platină, argint și violet nuanțe se va potrivi.

Tipuri de tehnologie

  Până în prezent, există mai multe tipuri de balaby, idealul este selectat de către experți în funcție de structura și lungimea părului. În plus, preferințele personale ale fetei si caracteristicile imaginii ei sunt, de asemenea, luate în considerare. Cel mai adesea, următoarele tipuri de tehnician se aplică la pictura cu un bang (extins și mediu):

  • Drepuarea, cauțiune haotică+
  • Pictura netedă sau asimetrică pe sfaturi+
  • Full Bally+
  • Colorarea arbitrară cu mai multe nuanțe.

   De asemenea, ballozh, care se aplică cu ajutorul „firelor separate” folosind. Acesta poate fi efectuat independent la domiciliu, aderat la instrucțiuni simple:

   1. Mai întâi ar trebui să fie spălate și pieptănii părului+
   2. Apoi sfaturile lor sunt acoperite cu 4 tone, pentru că acestea sunt înfășurate în folie și rezistă compoziției de 15 minute+
   3. Folia este îndepărtată, iar vopseaua este distribuită în restul secțiunilor, este lăsată timp de încă 25 de minute+
   4. Pictura spălării capului și aplicarea Balzam este finalizată.
   Citește mai mult  Făcând panglice cu părul liber

   În cazul în care aveți o mașină extinsă cu breton, este posibil să pictați arbitrar părul numai în partea de jos, ca și pentru breton, este de obicei lăsată în culoarea naturală. Nu este recomandat să picteze și scurt breton pe parul inchis la culoare, se poate face numai în cazul în care este asimetric sau lung. Pentru a face acest lucru, pictura se face perie subțire separat pentru fiecare firele de păr. breton culoare și atunci când există gri, în timp ce benzile inferioare sunt făcute, de culoare închisă și Chelka – lumină.

   Pentru meșteșugari novice, este posibil să original în modul original: într-un mod simplu:

   1. Inițial, parul ar trebui să fie împărțit în patru părți, fiecare dintre acestea fiind consolidate+
   2. apoi aplicați vopsea sfaturi pentru deschiderea culorii pentru un ton+
   3. sfaturi ar trebui să fie învelite în folie și să reziste la vopseaua în conformitate cu instrucțiunile+
   4. apoi parul trebuie să fie spălate, uscate și începe să colorați culoarea următoare+
   5. vopseaua se aplică de la rădăcini la vârfurile și rezistă 10 minute+
   6. După aceea, compoziția mișcărilor netede se întind pe toată lungimea de șuvițe, așteptând 25-30 minute și se spală off.

   Ballwear Tehnica de colorat A se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: