blond natural: cine merge de culoare și cum să picteze păr?

blond natural: cine merge de culoare și cum să picteze păr?

blond natural – aceasta este culoarea pe care multe vise. Înainte de vopsire trebuie să fie familiarizați cu care vine această culoare și cum să picteze părul la elegant aspect și atractiv.

Particularități

blond natural este visul multor femei și întotdeauna a atras atenția sexului opus. Cu ajutorul acestei culori, puteți activa fire literalmente stralucire datorita efectului de lumina soarelui, ceea ce face imaginea unei femei mai elegant și luminos.

Blond Culoarea are unele beneficii.

 • Un ton asemănător întinerește vizual fata, deoarece culoarea luminii atrage toata atentia pentru sine, ceea ce face riduri și acuzând o față invizibilă.
 • Puteți modifica imaginea, joc cu nuanțe. Cu ajutorul unui rece blond, se dovedește a da un eșantion de încredere, și din cauza tonalități calde, este posibil să se demonstreze feminitatea. Extravaganța este subliniat cu caramel, piersici și tonuri de violet.
 • Cele mai multe mărci comerciale au o gamă largă, astfel încât fiecare fată se poate ridica propria opțiune de vopsea, iar umbra sa.
 • Cu ajutorul blond puteți ascunde semanatul.
 • Întinzându de culoare contribuie la o creștere a volumului vizual, ceea ce face coafura mai luxuriant.

Cine vine?

Blond intotdeauna arata atractiv, asa ca aproape fiecare fată gândit la schimbarea culorii. Înainte de colorare, trebuie să verificați dacă o umbră pe o fată de un anumit colorage va arăta.

 • Fata mica, Ceea ce are parul inchis la culoare și ochi căprui, ar trebui să acorde o atenție la nuanțe de paleta cald: caramel, miere, grâu, Mocha, aur, bej.

 • Pentru reprezentanții frumoase jumătate a omenirii cu pielea de culoarea piersicii, cu roșu, castan sau păr Rusia Ai nevoie de a alege de la nuanțe cu roșu cântă: căpșuni, prune, cupru.

 • Fetele cu pielea și ochii gri deschis Se recomandă să se acorde o atenție la tonuri reci: cenușă, perle, de culoare naturala, de culoare blond, mei fără aur.

 • femei, a căror piele este culoarea laptelui, iar ochii – albastru, buclele sunt lumina, Puteți alege din orice gamma de argint. Este de argint, platină, roz, frasin, crem, perle și violet.

Tints

Există mai multe opțiuni pentru nuanțe. Tonuri specifice care arată ca părul lui Barbie aparțin categoriei de învechite. Altele sunt la modă. Stylistii recomanda alegerea Acea culoare care va privi armonios la tonul pielii și ochii unei fete.

Citește mai mult  Tunsorile pe lungime medie de păr subțire: caracteristici, tendințe de moda, sfaturi de selecție

Rece

Cold blond se bucură întotdeauna în cerere. Mulți oameni celebri au recurs la el, dar el nu va arata bine la fiecare. Pentru fete a caror piele se distinge prin nuante inchise, pistrui, iar ochii sunt inchisi la culoare, această culoare nu se va potrivi.

Cel mai bun dintre toate, un astfel de ton va arata asociat cu piele palidă de porțelan și ochi blond.

Reprezentanții Karaglase de sex frumos pot încerca, de asemenea, să-și actualizeze imaginea, dacă ochii au un iris maro închis și nu există stropi de aur pe ele.

Aici este necesar cenușă blonda, Diferea ceata gri, care este ușor și se manifestă tandru în coafura. Nuanța este foarte popular, deoarece este elegant și natural.

Platină – Aceasta este o altă nuanță din paleta pânză. El va arăta mereu elegant și scump. Platinum este un ton capricioasă, care este dificil de a obține. Ei bine, el se va uita doar într-o pereche cu o tunsoare frumoasă.

Întuneric

Al doilea nume al blond inchis – Marca. Este o combinație de tonuri de alb și maro. Acesta se numește un punct intermediar între o tentă de lumină și de castan. Brond este cea mai întunecată variație a tuturor tonuri de blond.

Această nuanță este întruchiparea aristocratism și perfecțiune. Multe fete și femei aleg o astfel de culoare un astfel cum subliniază el rafinament și fragilitatea lor.

cald de lumină

nuanțe calde, cel mai adesea similare cu culori naturale. Acestea sunt potrivite pentru acele fete care vor sa arate natural și tânăr. Câteva nuanțe pot fi atribuite gama cald de lumină.

 • Natural. Este de culoare caldă și lumină, în care nu există note de lumină sau de aur. Este relevant pentru frumusețile cu ochi verzi și cu ochi albaștri.

 • Nisip. Acesta este creat folosind o combinație de o blondă rece cu aur. Expertii recomanda pentru a alege nuanțe calde în timpul iernii, iar în sezonul de vară, să acorde o atenție la imaginea rece, cu care va fi atras atenția altora.

Dacă ochii fetei au întuneric, ea ar trebui să acorde o atenție la un ton mai inchisa, o nuanta cu note de aur vor fi potrivite pentru ochii verzi și albastre.

 • Bej. bej Clean se întâlnește foarte rar printre colous a mijloacelor, la fel ca în mediul natural este dificil de a găsi o fată a cărei bucle au un bej naturale. In cele mai multe cazuri, astfel de ton de culoare este diluat cu nisip.
Citește mai mult  Rowenta saters: Ce se întâmplă cu modul de alegere și utilizare?

 • murdar blonda. Acesta este un amestec de culoare deschisă cu gri, maro și alte tonuri întunecate. El va arata bine pe femeile cu aspect luminos. Nu se recomandă să aleagă astfel de tonuri de culoare ale căror „de iarnă“ sau „primăvară“.

 • căpșună. Acesta prezintă tonuri roz și piersică calde. Datorită acestui fapt, el se referă la categoria blondele naturale.

 • Moko. Aceasta este o nuanță de cafea elegantă, în care există o cantitate mică de lapte de culoare. După colorare pe catena, o culoare moale apare în care nu există nici o buză. Mokko arata bine pe fetele cu părul blond și cu întuneric. Puteți să-l alege dintr-o gama întuneric sau lumină. Tone este popular datorită faptului că acesta este combinat cu orice culoare a pielii.

 Cum de a picta părul?

colorarea părului blond este o sarcină dificilă, care este cel mai bine încredințată unui profesionist. Există un număr mare de dificultăți datorate căreia rezultatul obținut va fi diferit de imaginea de pe agentul de colorat. Pentru a nu întâlni dezamăgirea, trebuie să contactați salonul de înfrumusețare și să explorați caracteristicile picturii.

Există mai mulți factori care influențează rezultatul final.

 • Culoare inițială. Colorarea pe buclele deja colorate sau aplicarea pigmentului pe culoarea naturală va fi diferită în rezultatul acestuia. Pe părul care posedă culoarea lor nativă, vopseaua cade mai bine.
 • Henna. Dacă fata a procesat părul cu acest agent de colorat, poate fi uitat de astfel de culori ca platină perfectă, perle, cenușă sau argint.
 • Folosind coloranți. Specialiștii vă sfătuiesc să alegeți numai reguli profesionale care sunt vândute în saloane. Aceste vopsele care sunt vândute în magazine nu vor putea face față schimbării cardinale a imaginii la un nivel decent.
 • Structura și grosimea părului. Cel mai ușor de colorat cu bucle directe de grosime minoră.
 • Blochează starea. Dacă firele sunt sănătoase și puternice, ele fac mai ușor să picteze.
 • Nivelul de fundal hormonal. Acest indicator are un înțeles important.

Specialiștii nu vă sfătuiesc să recurgeți la colorarea în blond în timpul sarcinii în timpul alăptării.

Maestrul poate oferi mai multe tehnici pentru fire în culoarea luminii.

 • Clasic. Reprezintă tinarea lungimii părului într-un singur ton. Aceasta este cea mai simplă tehnică care este adesea produsă acasă.

 • Ombre. În acest caz, acestea sunt recurs doar la gravitatea sfaturilor.
Citește mai mult  Lightening păr: tipuri, mijloace și tehnici

 • Topire. Ea face o ușurare a firelor individuale. Numărul de bucle clarificate poate varia într-o parte mare sau mai mică.

 • Shatuch. O astfel de tehnică sugerează că miere, cenușă, tonul de aur este aplicată pe fire cu ajutorul periei. Ca rezultat, procedura părului pare a fi îngropată la soare. O astfel de tehnică se numește „Soare Sărutul“. În mod independent, să efectueze o astfel de procedură de dificilă, ca un ciucure special și abilități vor fi necesare.

Pentru a picta parul, este necesar să se facă următoarele acțiuni.

 • Inițial, trebuie să alegeți un colorant adecvat. Specialiștii recomanda să acorde atenție pulbere de înaltă calitate sau crema-vopsea concepute pentru deschiderea culorii bucle. oxidant, de asemenea, necesar. alegere optimă – 3%. În cazul în care parul are structura negru sau rigide, puteți alege 6%.
 • Toate ingredientele sunt amestecate în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
 • Atunci ar trebui să se aplice rapid agent de colorare pentru toate păr. Vopseaua se aplică cu un strat subțire. Viteza este un factor important, deoarece timpul are un impact asupra eficienței compoziției. Contactul cu oxigenul agravează acțiunea.
 • Atunci când toate firele sunt zgâriat, ar trebui să recurgă la izolare de păr cu ajutorul unui pachet de antet sau de celofan.
 • Fiecare producător indică timpul pentru a rezista vopsea pe cap. După aceea, compoziția se spala, parul este uscat cu un prosop.
 • În cazul în care culoarea buclele sunt uniform de culoare galbenă, se poate trece la procesul de tonifiere.

Pentru murdar-roșu sau ton roșiatică a părului, veți avea nevoie de re-fulger.

Îngrijirea ulterioară

Nu este atât de greu să picteze părul în nuanțe de blond, cum pentru a salva tonul rezultat. Pentru a salva frumusețea culorii, Este necesar să se prevadă fire de îngrijire competente. Aproape fiecare marcă comercială care își exercită producerea unei serii profesionale pentru colorarea părului oferte lăsând produse pentru bucle ușoare.

   Există șampoane speciale, balsamuri si masti, care au un efect anti-galben. Dacă utilizați în mod regulat aceste instrumente, puteți evita manifestarea unei astfel de pantă.

   De asemenea, producătorii oferă linii de îngrijire speciale concepute pentru blondele. Acestea vizează îngrijorarea cu privire la firele slabe și uscate.

   De asemenea, este recomandat să minimalizați uscarea buclelor cu un uscător de păr și când utilizați redresorul, trebuie să recurgeți la protecție termică.

   Cum sa faci o blondă naturală? Răspunde veți afla următoarea.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: