Box impletituri cu o canchelon: specii și subtilități de creație

Box impletituri cu o canchelon: specii și subtilități de creație

Există mai multe opțiuni pentru a panglica panglica, și împletituri de box au devenit deosebit de popular în ultima vreme, cu toate că ele nu diferă în atractivitate plin de farmec. Există mai multe opțiuni pentru a crea o coafura folosind astfel de impletituri.

Ce este?

trese de box numit răsucite sau invers franceză. Caracteristica lor distinctiv este un volum impresionant pentru care fetele din intreaga lume a iubit coafura. Aceasta este realizată de un vârf de exterior, cu umplutura din alt material, aceasta se face chiar și pe părul subțire și scurt, astfel încât, cu o coadă canchelon se obține o grosime și, uneori, multi-colorate.

Braidele sunt adesea lăsate să apuce mai multe fire de păr mici.

Kanekalon solicită un material special creat din fibre sintetice, care este de asemenea utilizat pentru fabricarea înlocuitorilor de păr de calitate slabă sau, pur și simplu vorbind, peruci. Prin structura sa, este foarte asemănătoare cu părul natural, vine în vânzare nu numai umbra naturală, ci și o varietate de culori: albastru, roz blând, verde, alb, argintiu, și așa mai departe. Achiziționați fetele fără dificultate în magazine speciale și online.

Merită să spuneți că coafura descrisă are de mult timp în urmă, doar uitat pentru o vreme. Ea a fost aleasă de sportivii de sex feminin, deoarece o țesătură densă vă permite să ascundeți cu atenție părul astfel încât să nu intervină în timpul competiției. Box le-a început să fie numit tocmai din cauza faptului că reprezentanții sexului frumos, implicat în acest sport, au fost impletituri tot mai folosite. Puteți aminti imaginea „Baby de un milion“, în care personajul principal al filmului a fost folosit exact o astfel de coafura.

Popularitatea specială a fost primit în moderne impletituri mondial la box din cauza dragostei pentru ei Kim Kardashian. După ea și alte celebrități au decis să încerce să elimine parul, dar a folosit tehnici diferite. În combinație cu un aspect plin de farmec, astfel de codițe arata foarte original,. Cu toate acestea, ele sunt potrivite la fel de bune pentru ambele blonde și brunete. Există reguli speciale pentru succesul succes, care ar trebui să fie urmat nu strica efectul. saloane de coafură moderne oferă diverse tehnici de țesut, astfel încât de fiecare dată când se poate arăta diferit.

În rețelele sociale există numeroase fotografii despre cum este posibil să vă schimbați propria imagine cu ajutorul unui Caninean colorat. Grosimea lor dictează volumul viitoarelor panglici, dacă purtăm o coafură fără ele, atunci puteți face mai multe benzi de grosime diferită.

Odată cu neobișnuit de cele mai multe fete, pielea capului este doare considerabil, deoarece astfel de porci care vor țese foarte strâns pentru a rezista la câteva zile.

Pentru a vă frânge, va trebui să vă antrenați foarte mult. În prima dată, se poate dovedi, mâinile obosesc și traversate, dar rezultatul merită. Atunci când se utilizează material artificial sub formă de bine format, pigtacul poate fi prelungit. Când înflorește părul, se dovedește fire foarte atractive.

Citește mai mult  Melting Voil : caracteristici, argumente pro și contra, selecție de umbra

Cui se potrivește?

La selectarea volumului potrivit, coafura poate fi purtată de orice reprezentant al podelei frumoase. Dacă fata are părul scurt sau prea lichid, atunci ar trebui să utilizați material artificial de culoare naturală.

nuanțe luminoase ale canchelon sunt potrivite pentru tinerele femei, cei care doresc să stea afară din mulțime vrea să atragă atenția suplimentară. Unii stilisti nu sfătuiesc să elimine părul într-o asemenea măsură pentru femeile cu contururi de față șterse, deoarece în acest caz dezavantajele devin mai clar vizibile. Boxuri și fete cu o față alungită, prea subțire sau cu o formă greșită a craniului.

Reprezentantul podelei fine ar trebui să arate perfect și să aibă aceleași caracteristici ale feței, astfel încât coafura să nu strică imaginea.

Vizualizări

Îmbutelarea pigtailurilor de box pot fi doamne care au un carbonat și chiar o tunsoare este mai scurtă. Principalul lucru este că templele au suficientă lungime pentru a înțelege și a trage cutia, adică fire artificiale. Rețeaua conține multe opțiuni pentru modul în care se poate arăta o astfel de coafură.

Lungimea minimă este de 10 centimetri, este atât de necesar să se facă legături strâns pe tot parcursul capului meu. Uneori le fac doar două pe laturi, această opțiune durează cel puțin timp, dar se descompune mai repede.

Patru porci cu canceloni colorați de sex feminin se uită la lungimea scurtă. Cu ajutorul lor, puteți crea nu numai o imagine sportivă, ci și cea care este inerentă fetelor cu o poziție de viață activă. Ei se grăbesc sunt foarte simple:

 • Creați o probă netedă în mijloc și deasupra templelor de pe fiecare parte+
 • Braidele sunt fixate cu benzi de cauciuc+
 • La temple puteți crea panglică din mai multe combinații+
 • Pigtailurile mici țesează la fel ca și restul, au nevoie de mai multă atenție și răbdare, de fapt este un loc de muncă foarte dificil+
 • Dacă ne slăbiți spitches, atunci se creează o imagine ușor romantică+
 • Vârful este fixat prin invizibil sau ac de păr+
 • În cazul în care canchelon este țesută, atunci acesta este fixat pe primul drept, înfășurat în jurul lui sau de a face un nod+
 • În prezența breton, este încruntat în baza.
Citește mai mult  Coafuri

Puteți face impletituri franceză, fără incluziuni artificiale. O astfel de coafura demonstreaza de obicei cardashian deoarece prefera o imagine clasica. Ea are întotdeauna două împletituri de pe frunte și la ceafă. arată Hairstyle netedă și împletit foarte atent. Dacă două codițe subțiri sunt adăugate pe tâmple, atunci ei sunt speriați în Europa Centrală.

Impletituri sau aceleași, cozilor foarte strâns, care au fost numite anterior opțiunea africană, sunt acum folosite peste tot. Pe capetele lor pot fi atât de două și mai multe sute. Culoarea panglica poate fi obținută nu numai prin utilizarea de material artificial, dar, de asemenea, pictează doar părul. Tranzițiile poate curge lin sau înlocuiți.

Versiunea franceză va deveni o decorare reală, dacă astfel de pigioane de box sunt împletite corect. Numărul de eșantioane poate fi la discreția fetei, panglicele uneori diferă în dimensiune, care adaugă imaginea Piquicy. Trăiesc cel mai adesea stau lângă celelalte două, o mulțime de pigtails preferă să se așeze într-un cerc, este imposibil să faci o astfel de coafură, va fi necesar să vă ajute.

Nu mai puțin popular a devenit spiket în ultima vreme, care a reușit, de asemenea, să se adapteze la forma unei panglici de box. Există mai multe tipuri de feluri, ceea ce vă permite să reîmprospătați imaginea, să o faceți neobișnuit. De la cele mai căutate după ce puteți apela:

 • Fishtail+
 • limba franceza+
 • Unic folosind Kanekalon+
 • Zigzag+
 • dubla+
 • Țesute în jurul capului.

Dacă doriți să creați o imagine neobișnuită și nimic ca o imagine, atunci ar trebui să încercați să încercați fire artificiale, pictate în stilul Ombre, adică atunci când o culoare este înlocuită fără probleme cu alta. Ei bine, ridicați o nuanță potrivită va ajuta un specialist.

Cum să înghițiți?

Dacă frecați coafura în două braizi este ușor, și puteți chiar să vă confruntați cu dvs., crearea unui număr mai mare de elemente de pe cap va necesita anumite abilități și experiență. Există astfel de tipuri de păr care țeseau panglicele nu sunt la fel de ușor cum sunt în mod constant confuze sau împrăștiate, de ce maeștrii folosesc adesea mijloacele de fixare.

Maeștrii au paranteze adecvate de panglici durează până la 5 minute. Este posibil să examinați treptat întrebarea și să efectuați în mod independent coafura. Pas cu pas arată așa:

 • Mai întâi trebuie să-ți pieptezi părul de-a lungul creșterii lor+
 • Primele eșantioane fac din mijlocul capului, un punct non-de lucru al șocului cravată o bandă de cauciuc, astfel încât să nu interfereze+
 • scuipă panglică de pe frunte, capturarea chiar și cele mai scurte fire din față+
 • Este necesar să se mute la capă, până când ajungeți la locul de încetare a creșterii părului+
 • Aproape de linia de ondulare de creștere este împărțit în trei părți.
Citește mai mult  Ce consecințe pot fi după extensie de păr și modul de a face cu ei?

Cel mai important lucru în această tehnică este faptul că direct din laturile trebuie să fie eliminate în așa fel încât acestea sunt în mijlocul celorlalte două, având un număr mic de vecine.

Foarte similar cu tehnica de a crea un spikelet, numai că nu se țese de mai sus, ci dimpotrivă, în partea de jos.

Îngrijire

Avantajul coafura este că acesta este doar să aibă grijă de ea, cel mai important, să se spele cap regulat. Dacă doriți să vă spălați cap, apoi mijloacele de îngrijire se aplică numai pe rădăcini, apoi, după mișcări de masaj non-intense cu degetele, spălate off. Impletituri ele însele sunt umezite în apă curgătoare, diluată într-un mic bazin șampon, și se scufundă în ea plexul. burete moale codite delicat impregnant, se lasă timp de șapte minute mai târziu se spală off. Apa în exces este îndepărtat prin simpla umectare cu un prosop.

Pentru uscare nu folosiți un uscător de păr, deoarece va afecta doar coafura.

Când să rupă?

În medie, împletituri de box poate rezista pe cap la 6 luni. Cu cât acestea poartă un reprezentant al unui etaj frumos, cu atât mai mult ei lipsesc, ei încep să taie firele de păr scurt, astfel încât opinia generală devine neîngrijit.

Dacă te legat înainte de bedtock, puteți salva un aspect atractiv mai. Acest lucru reduce frecarea despre perna in timpul somnului.

Exemple de coafuri

Suvite poate într-o coafura situată diferit. Țesutul are multe versiuni. Puteți face o probă în cozilor de mijloc, apoi panglica slab, eliberând ușor toroane pentru a crea o imagine ușor neglijent. Ca decoratiuni folosesc prezoane cu margele. Există o opțiune atunci când părul este împărțit în două părți, și codițe începe de la linia de frunte. Temques au un insidiouss câteva mai mici, care vă permit să se ascundă mai bine lungimea parului mici.

Atunci când se utilizează fire artificiale, care sunt țesute în fiecare panglica, un volum special este creat pe cap. Se pare foarte neobișnuit și frumos, mai ales în cazul în care capul nu este împărțit în două, ci patru zone.

Despre cum să împletituri independent tese cu un canchelon, aspect în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: