breton coreeană: caracteristici și tehnica de execuție

breton coreeană: caracteristici și tehnica de execuție

Astăzi, ultima tendință de modă nouă în domeniul de coafură este coreeană breton. Multe Fashionists din Coreea de Sud au adoptat deja această inovație, și sa răspândit în continuare. La urma urmei, pentru a crea astfel de breton, nu este nevoie de o mulțime de probleme, costuri și ore petrecute în oglindă. Mai mult decât atât, este ușor de a face propriile lor la domiciliu. Luați în considerare mai în detaliu caracteristicile și tehnicile executării acestui tip de tunsoare.

Particularități

Pentru a înțelege ce caracteristici sunt caracteristice breton coreene, aveți nevoie pentru a afla mai multe despre ce fel de breton sunt, precum și ceea ce diferă. Un specialist bun alege tipul de coafura, care este potrivit pentru dumneavoastră și în mod avantajos va sublinia avantajele dumneavoastră. Abordarea individuală relevă o gamă largă de posibilități. De obicei, saloane de coafură și stiliști, clasificând tipuri de breton, împărțiți-le pentru lungimea, forma si grosimea parului.

 • Straight Long Bang Este recomandat pentru a alege fetele cu, părul lung gros și frunte înaltă. Cel mai bine este de a reduce o astfel de bang sub spranceana, deoarece va ajuta să sublinieze frumusețea naturală a părului gros.

 • Gofrarea breton cu bucle de diferite lungimi, Careless, la prima vedere, se numește gradat, se ascunde, de asemenea, în mod avantajos semne de îmbătrânire a pielii și ajută să dea densitate, creând un volum suplimentar.

 • Mai rar murături stilist sus o opțiune pentru client breton arcuate. Este vorba despre breton alungite pe laturile. O altă opțiune este Bang-ului, dimpotrivă, pe laturile scurtat. Ea este destul de neobișnuită și nu este potrivit pentru toată lumea, dar dacă vă place de risc, îndrăznesc.

 • O altă vedere tunsoare este breton oblic. De mulți ani, nu își pierde popularitatea în industria modei și poate fi, de asemenea, o variantă a bangurilor coreene. Bangs oblic oferă imaginea feminității și a rafinării.

 • Caracteristica excepțională a bretonurilor coreene este Inima de formă. Aceasta este o vedere tinerească jucăușă a unui bang, care este interesant privi la fața tânără. Probabil, tânărul Koreankov ia împrumutat de la personajele Manga, pentru că în viața de zi cu zi o astfel de coafură poate arăta un pic ridicol, dar drăguț. De obicei, forma unui astfel de bang se datorează unei cantități mici de gel și manipulării părului umed cu un uscător de păr.

 • Curly Bang De asemenea, se găsește adesea printre la moda de modă din Asia, dar trebuie să se țină cont de faptul că buclele nu sunt de obicei obținute în mod natural, ci sunt create prin intermediul unei curbe chimice, care nu pot întotdeauna să reflecte asupra sănătății părului. Valurile naturale sunt extrem de greu de așezat, vor fi fixate și urcă în sus. Nu prea convenabil.

Avantaje și dezavantaje

Desigur, dorind să facă o varietate în imaginea dvs., nu uitați că bretonul, ca orice coafură de element, are avantajele și dezavantajele sale. Pentru a rezolva schimbarea imaginii, trebuie să fiți abordați întotdeauna cu mintea, evaluând în mod adecvat toate datele externe. Mai jos vor fi principalele avantaje și constă din capul curbului din față al capului. Avantajele bangurilor coreene pot fi atribuite:

 • O viziune elegantă care nu va rămâne neobservată printre cei dragi și cunoștințe și îi spune mult oamenilor despre dvs+
 • Atragerea imaginii de atenție, deoarece bangurile coreene atrage atenția asupra altora+
 • Înțelegerea vederii este, de asemenea, prerogativa Bangs, mai ales dacă adăugați în plus luminozitate la machiaj+
 • Ascunderea defectelor pielii, dar nu uitați că aceasta este doar o măsură cosmetică și este mai bine să faceți eliminarea deficiențelor și să luați măsuri de îngrijire a pielii+
 • schimbare vizuală în dimensiunea de frunte, dacă este vorba despre o frunte înaltă, care extinse fata+
 • Întinerirea unei persoane, după cum am menționat mai devreme, de multe ori alegerea acestui element este de coafura pentru a ascunde modificările legate de vârstă.
Citește mai mult  Extensia părului Hollywood: tehnologie și caracteristici ale procedurii

Printre dezavantaje, de obicei aloca:

 • Cerințe speciale de îngrijire, în casa ta geanta de cosmetice trebuie să fie Clești și fier+
 • Timp suplimentar petrecut pe acest scop de stabilire nu numai pentru îngrijire la domiciliu, dar, de asemenea, necesită un coafor de a vizita frecvent sau stilist+
 • piele de îngrijire obligatorie de frunte, deoarece sub piele Bangle transpiră de multe ori și devine grăsime, ceea ce provoaca aparitia acneei nedorite si puncte negre.

Cine vine?

Dacă decideți că minusuri nu sunt atât de mari și puteți încerca să facă diversiune pentru a imaginii, ne întoarcem la următoarea întrebare. Ca orice alt coafura, breton coreeană nu se potrivește tuturor. De multe ori, cum va arăta, depinde de forma și caracteristici ale persoanei, precum și structurile părului.

De la re-cultivarea părului – un proces destul de lung, este mai bine să ne gândim la tot ce este în prealabil, va fi util și consultați un specialist.

Mai întâi, trebuie să ne amintim că breton coreeană, ca unul dintre tipurile de breton lung, scurtează vizual feței, și subliniază, de asemenea, bărbia îngustă. În acest sens, devine clar că este nedorit să alegeți coafura fetelor cu un tip triunghiular de față, precum și cu o rundă de față. Dimpotrivă, bangii coreeni se vor potrivi fetelor cu o frunte înaltă și o formă de față lungă alungită. De asemenea, bangul lung în vrac reduce vizual nasul și, dacă vă oferă niște inconveniente cu dimensiunea sa, Korean Bangs – Alegerea ta.

Bangii coreeni potriviți pentru proprietarii formei de față pătrată a feței în mijloc și groase pe laturi. Blondele cu o față triunghiulară va da originalitatea suplimentară a bang-ului, care pe laturile vor atinge sprâncenele, și în mijlocul unui ușor alungit. Cei care sunt norocoși să aibă o persoană ideală ovală trebuie să se oprească alegerea pe Bang-ul coreean clasic fin drepte, care vine la distanta chiar sub sprancene.

În ceea ce privește structura părului, apoi o opțiune mai potrivită va fi breton pentru proprietarul gros de păr lung și drept, cu o structură sănătoasă puternică. Cel mai bun din toate, în cazul în care culoarea părului este mai închisă tonuri, care corespunde cu canoanele creatorii acestui moda.

Dacă nu se poate lăuda dens, nu puteți refuza de la această opțiune. Si parul ondulat sau cret va crea mari probleme atunci când de stabilire, atunci va trebui să-și petreacă mult mai mult timp.

Ar fi mai bine să aibă întotdeauna o umbrelă cu tine, în caz contrar, când apa intră în cap, toate eforturile tale vor merge la Nammark. Uneori și panta deliberată poate accentua imaginea, pentru că în primul rând breton coreeană este elementul original al stilului tau.

Citește mai mult  Laminarea părului ESTEL: Caracteristici, compoziții și aplicația lor

tehnica de execuție

Pe Internet există multe ceasuri video în care este destul de inteligibil și în mod clar explică modul în care să aducă breton precum și o tehnică de tunsoare. Adu link-uri către exemple Noi nu vor, ele pot fi găsite cu ușurință în mod independent,. Vom încerca să transfere informații de bază de la ei. Un element obligatoriu al tunsoarea, dacă vă decideți să facă față cu crearea unei noi imagini, este prezenta toate instrumentele necesare la îndemână, acestea sunt cel mai bine achiziționate în magazine specializate. În primul rând aveți nevoie de următorul set:

 • foarfece drepte+
 • Scurgerea foarfecelor+
 • combinat Comb+
 • Clipuri pentru păr.

Înainte de tunsoare, este necesar să se spele parul bine și se lasă umed, acesta va ajuta fire divizat în zona mai clar. Prima tehnica este destul de simplu. Ia fir de păr triunghiulară forma dorită lățime, cu modul în care marja de ajustare va avea loc în trei etape, cu o creștere de 1 cm în fiecare etapă. O treime concediu de fund liber, restul de păr este sculpta, înapoi aruncare. Rețineți că, atunci când Bang-ul este de conducere, acesta este scurtarea pentru un cuplu de centimetri, astfel tăiate în calcul, astfel încât breton sunt la nivelul sprâncenelor în zona ochilor. Fiecare nou nevoie de fir la pieptene cu atenție.

După uscare, cursa suplimentară va fi alinierea îngrijite de-a lungul lungimii de pieptene, tăiate, dar nu iau prea mult, astfel încât să nu strice coafura. Dacă aveți nevoie pentru a da o mai mare breton de fast, acest lucru va ajuta la foarfece de frezat.

A doua tehnică poate fi numită tehnician pentru utilizatorii avansați cu păr lung. Cel mai bine este să vedeți videoclipul în avans, pentru că de la prima dată, procedând numai din descriere, va fi dificil de repetat. O mică parte a părului este pieptănată și, fără a se separa pe părți, captează o mână.

A doua mână începe treptat să se întrerupă de la ea, dau bangs forma necesară. Etapa finală este încă plictisitoare. Bangul trebuie să se dovedească a fi etichetat, prin el însuși împărțit în două părți. Asta-i tot, bangurile coreene sunt gata.

Acum îl puteți așeza, de exemplu, pe două părți sau faceți o inimă drăguță cu un gel și abilitatea dvs. personală. Nu vă fie frică să experimentați, aceasta este această caracteristică care a permis Fashionistas asiatice să-și extindă tendințele în afara țării.

Cum să vă îngrijiți?

Comună pentru toate tipurile de caracteristici coreene de breton este de a da o privire și volum. Simetria și acuratețe – nu este de multe ori despre ea, și fiecare încearcă fashionista să facă ceva neobișnuit individuale și imaginii sale. Treziți copilul intern și experiment! În primul rând, să aibă grijă de puritatea parului. Ei au de multe ori să se spele în fiecare zi, dar frumusețea este în valoare de. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele care au parul de pe umeri și se dizolvă.

Citește mai mult  Ce coafura alege pentru o fată de 12 ani?

Sfaturi de coafori și stilisti

Proprietarii de coaforii fin rare, de regulă, înainte de a consilia de stabilire a unei bang de a aplica ser special fără utilizarea în silicon. Această măsură se datorează faptului că un astfel de tip de păr pierde, de obicei, de obicei, forma, este arcuit și devine complet non-primable. Nu vom spală breton mai des decât părul restul pe cap, pentru că înainte de a mai murdar, Și spălarea capului de mai multe ori pe zi, nu există nici un moment și oportunitate.

Coafor profesional susțin că, în acest caz, nici măcar părul foarte curat va arăta esențial.

Încercați să nu utilizați produsele grase de îngrijire a feței, deoarece bangurile se referă întotdeauna la LBA și poate fi fierbinte de la ea chiar și rapid. Amintiți-vă că alegerea unui bang gros, nu aveți nevoie să uitați de produse speciale de îngrijire din piele, cum ar fi Tonic pentru degresarea acesteia. Există șampoane speciale uscate, foarte confortabile la ritmul modern al vieții. Ele sunt pulverizate pe secțiunea dorită a capului și să acționeze în funcție de tipul de pulbere, care ascunde pielea grasă. Sprayul este aplicat pe rădăcinile părului și este distribuit uniform pieptene. De obicei, există instrucțiuni de utilizare.

Dacă nu doriți sau nu se poate transforma într-un stilist profesionist, puteți căuta stiliști pentru incepatori de pe Internet, există destul de câteva tutoriale video speciale și blog-uri cu privire la modul de a alege tunsoare dreapta tine. La plasarea breton, nu ar trebui să plângă cu diferite tipuri de styllers. Spume, mousse și gelurile sunt bune cu moderație. fire curate În caz contrar, chiar perfecte nu va arata foarte bine. De asemenea, nu uitați că trebuie să le distribuie pe parul umed. Atunci când alegeți un Styler, este mai bine pentru a da preferința pentru lac de fixare slab și mediu.

Pentru a trage și breton indrepti, ar trebui să distribuie o cantitate mică de ser pentru pieptănare. Se usucă părul în acest caz, ar trebui să fie de fier, lac nu este mai bine să utilizați.

Opțiuni pentru coafuri frumoase

Mai jos sunt opțiunile pentru breton coreene. După trecerea în revistă a le, puteți înțelege această tendință pentru tine sau este în valoare de gândire despre altceva.

 • îngrijit stabilite Bang directă coreeană. vizualizare clasică că fetele din Coreea de Sud dragoste și nu numai.

 • Un exemplu de stabilire originală a Bangs coreene „Inima“. Se pare foarte drăguț, dar pentru o întâlnire de lucru serioasă, este puțin probabil să se potrivesc.

 • bang vrac Curly. Este, de asemenea, una dintre speciile care au venit la noi de duș datorită fetelor din Coreea.

Despre modul de a face un bang rotund, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: