Bunch de păr scurt: specie, selecție și de stabilire

Bunch de păr scurt: specie, selecție și de stabilire

Un pachet este, probabil, cea mai comună și versiunea universală a designului de hair styling, remarcabil nu numai comoditatea de a crea, dar, de asemenea, o reținere plăcută. Cu toate acestea, titularii de păr scurt au de multe ori să se confruntă cu dificultăți în crearea unor astfel de coafuri. Având în vedere metode simple pentru a pune un fascicul pentru părul scurt, puteți să scăpați pentru totdeauna de aceste probleme.

Particularități

În primul rând, ar trebui să decideți asupra permuabilului de a crea un fascicul de lungime a părului. Profesioniștii susțin că ar trebui să atingă nivelul de jumătate din gât – în caz contrar problemele din ouătoare vor fi inevitabile. Dacă vă colectați părul în capul capului, coada trebuie lăsată în lungimea coastei egală cu lățimea palmei.

Înainte de a începe stabilirea, trebuie să vă spălați și să vă uscați părul – le va oferi un volum suplimentar fără utilizarea fondurilor suplimentare.

Titularii de păr subtil, sensibil sau uscat trebuie să fie reclamați la utilizarea unor mousuri speciale înainte de uscare. Dar nu merită exagerat cu cantitate – principalul lucru este că remedierea este aplicată în cel mai important, vuietul zonei părului.

A decis să facă un pachet la domiciliu, merită să ia în considerare acest lucru Fără utilizarea de instrumente de frizer, este aproape imposibil – Setul minim sub forma unei gume, multiple agrafelor invizibile, precum și știfturi scurte de 45 mm lungime.

În cazul părului la nivelul mijlocul gâtului, ar trebui să obțineți un „covrig“ speciale sau o banda de cauciuc de diametru mare.

Cu toate acestea, acest diametru nu trebuie să depășească jumătate din lungimea firului de par, daca conta pe baza cozii. Evident, pentru parul scurt, fasciculul trebuie să fie împletite în coloana vertebrală – atunci când este ridicat, partea de jos a parului va cădea din coafurii.

Vizualizări

Simplu

Opțiunea clasică a fasciculului este bun, deoarece acesta poate fi ușor braped în orice parte a capului. Este în valoare de vedere dimensiunile capului și fizicul femeii – dimensiunea fasciculului nu trebuie să fie scos din imaginea de ansamblu. Cea mai simplă metodă de a crea astfel de coafuri – răsucirea cozii de cal obișnuit în ham și fixarea acestuia.

Volum

Această opțiune arată mai eficient și, în același timp, necesită mai mult efort și instrumente – părul colectate în coada ar trebui să fie omisă prin „covrigului“ sub forma unui cerc. Ultima etapă – fixarea capetelor unei amenzi elastice. De asemenea, sfaturi de par pot fi ascunse în interiorul grinzii cu știfturi.

Se recomandă o procesare mică a coafurii finit de spuma sau lac pentru a da volum.

Pe partea de

Așa-numita „coafura greacă“ – o soluție uimitoare și simplu pentru o grindă. Aici veți avea nevoie de role speciale pentru parul scurt, care poate avea, de asemenea, bucle artificiale pentru a da volum suplimentar. Panglici, dantelă sau arcuri pot fi folosite ca accesorii.

Evident, pentru a crea astfel de coafuri este necesar pentru a face probe laterale în păr. Următoarele acțiuni sunt similare în cazul unui fascicul clasic.

Neglijent

Pentru o plimbare ocazională cu prietenii sau o campanie la o petrecere, o opțiune excelentă va fi intenționat o grămadă necorespunzătoare de păr curl. Pentru a crea o astfel de coafură, trebuie să răsuciți buclele mici și apoi să le colectați în coadă și strângeți-le cu un cauciuc pe partea din spate a spatelui sau durerii. Coafura rezultată poate fi împărțită în mai multe părți egale cu benzi de cauciuc mici.

limba franceza

Una dintre soiurile de decorare a fasciculului este prezența unei pangii franceze. Este creat din curl în frunte. Ca un accesoriu frumos, puteți utiliza interfuzarea în panglica subțire franceză.

Cu kosyos

Când țesut panglice într-un fascicul cu părul scurt pot apărea problema lipsei de lungime. De regulă, procesul începe cu alocarea a 3 fire și tranziție treptată spre fecioare mai largi, care sunt în cele din urmă fixate de elastic.

Cum să ridici?

După părul de tip

Sudori Kudrech ar trebui să-și amintească că crearea unui fascicul va fi complicată de păr. De asemenea, la sfârșitul colecției de păr, nu va face rău pentru a distribui buclele separate ondulate pe suprafața capului, cu ajutorul părului de păr sau a benzilor mici de cauciuc. În cazul reticenței de a produce astfel de acțiuni, va trebui să recurgeți la îndreptarea părului.

Cu părul drept și mai ascultător mai ușor: aici puteți încerca să experimentați și să experimentați pigtails, asimetrie sau accesorii, care nu se confruntă cu posibile probleme.

Pe tipul de față

Atunci când selectați dimensiunea și tipul de fascicul, merită să acordați atenție fata – în cazul larg și dreptunghiular, merită să rămână pe versiunile volumetrice și spontane, astfel încât fasciculul să nu piardă pe cap. Cu o față îngustă și mică, dimpotrivă, dimensiunea marelui pachetului va traduce mai multă atenție și va arăta ridicol.

Cum să scoateți părul în fascicul?

Luați în considerare etape, cum să asambleze un pachet pentru parul scurt, cu propriile mâini, ce opțiuni pentru coafuri sunt create cel mai rapid, și în ce cazuri va trebui să-și petreacă mai mult timp. Mai întâi ar trebui să colecteze instrumentele necesare. Este nevoie de un pieptene subțire, benzi de cauciuc de diferite dimensiuni, precum și agrafe de par invizibile.

Este important ca fagurele a fost din lemn sau ceramică, pentru a evita electrizării părului.

Vorbind despre o gumă de mare „Bublik“, este în valoare de având în vedere că puteți face singur. Pentru a face acest lucru, va trebui să se răsucească un ciorap durabil cu vată în ea sau alt material de umplutură. În primul rând, părul trebuie clătit bine, uscat și pieptănare. Apoi, parul are nevoie în mod tradițional pentru a fi montate pe partea din spate a cozii în coada, de necesitatea de a ajusta greșit de stabilire a mousse sau gel. Coada rezultată este predat în guma până foarte bază și apoi separarea șuvițe mici, trebuie să le înfășoare în jurul guma de mestecat și fixați ac de păr.

Ultimele accidente vasculare cerebrale pot fi îngustarea fasciculului folosind o bandă suplimentară de cauciuc fin (este important ca ARMONIZATI său de culoare cu culoarea parului), precum și punerea vârfurile firelor prin înșurubarea lor în jurul bazei și de fixare cu agrafelor.

În cazul în care lungimea părului îi lipsește categoric pentru un fascicul, puteți recurge la bucle artificiale. Este necesar să le monta cu precauție, astfel încât parul real se suprapun bazele artificiale.

Pentru a încălzi un fascicul mai complex, de exemplu, format din două flagellas, este necesar să se împartă părul cu un eșantion pe 2 fire mari. Apoi, fiecare dintre ele trebuie să fie împărțită în jumătate și să se răsucească în vătămările fiecare curl rezultat. Apoi hamurile finite trebuie să fie țese împreună într-un mod similar. Capetele fiecărei catene laterale sunt fixate cu o bandă de cauciuc și sunt legate cu un nod clasic. In finala dupa fixarea hairstyles, se poate administra o cantitate suplimentară de mijloace auxiliare.

Pentru a crea un aer și fascicul ludic pentru o vacanță sau de partid, trebuie să pas cu pas câteva acțiuni simple. În primul rând împarte părul despre mai multe fire identice – în funcție de lungimea și volumul. Fiecare dintre aceste componente trebuie să fie răsucite în hamul și se combină cu ajutorul agrafelor. Ca urmare, crearea unei necomplicate și frunze frumoase fascicul de aproximativ 10 minute.

Tehnica realizarea acestei coafuri este dată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: