Caracteristici ale curling înger Kudri

Caracteristici ale curling înger Kudri

Multe fete cu parul drept vis de fire ondulate. Această așezare face o varietate de în imagine, dă un punct culminant. Puteți face „Înger Kudri“ la domiciliu, prin transformarea într-o seară, și puteți merge la salon și schimba aspectul pentru o lungă perioadă de timp. Acest articol va spune despre caracteristicile procedurii și tehnica punerii sale în aplicare.

Particularități

„Înger Kudri“ nu sunt asa numit întâmplător. Toată lumea știe picturile care descriu aceste creaturi minunate cu bucle fermecătoare. Unii stilisti se asigura că o astfel de coafura se referă la stilul retro. Cu toate acestea, mulți sunt convinși că toroane Curly pot fi introduse cu ușurință în orice imagine modernă. Astfel de băuturi răcoritoare curling, dă imaginea ludic și cochetărie.

În plus, aceasta creează un volum vizual minunat. Prin urmare, pentru proprietarii de păr subțire și nu prea gros, ea devine o adevărată mântuire.

Blocajele pot fi mici sau medii, dar nu de mare. Astfel de versiuni dau efectul luxuriant „angelic“ Kudrey. Metode pentru a crea astfel de coafuri există mai multe. Homemaking-a trăit scurt. Clasic „chimia“ dă un efect de lungă rezistență, dar foarte rău iepurilor. Prin urmare, experții au creat o tehnologie inovatoare.

Curlingul pe termen lung este o procedură profesională care este ținută în cabină. Pentru prima dată a fost testată în SUA. Aceasta este o metodă mai slabă și cea sigură de a schimba forma de fire. Ca rezultat, se obțin buclele exacte în stilul de la Hollywood. Coafura dobândește delictețe și romantism, iar structura părului nu este supusă distrugerii.

Avantaje și dezavantaje

Luați în considerare pluseile procedurii de cabină „Angel”.

 • Fondurile utilizate sunt benefice pentru pregătirile pentru „chimia tradițională”. Ei nu au amoniac și alte periculoase pentru structura componentelor. În același timp, ele includ lecitin, aminoacizi utili, diverse vitamine. Datorită acestui fapt, aceste produse afectează chiar pozitiv firele, dându-le maurinei și străluci.
 • Rezultatul variabilității – un alt plus. Fashionista însăși poate decide, bucle de diametrul pe față. Tehnologia vă permite să creați bucle mici obraznice și bucle elastice voluminoase.
 • Harmability relativă a fondurilor face ca această metodă chiar și la prețuri accesibile pentru proprietarii de fire vopsite și slabe.
 • Compoziția utilizată de master în timpul procedurii nu are un miros neplăcut pronunțat, care mărește confortul clientului.

Toate avantajele fac o curling inovatoare foarte populară. Cu toate acestea, înainte de a merge la salon, ar trebui să înveți despre toate nuanțele procedurii, inclusiv momente negative.

 • Nu prea mult efect. Buclele create în acest fel sunt păstrate pentru maximum 3 luni. Cu toate acestea, acest moment nu poate fi atribuit minusurilor grave, deoarece, după data aceasta, puteți reaplica salonului.

Și dacă aveți deja obosit imaginea „Angel”, pierderea rapidă de a vă pune chiar și Plus, deoarece fetele sunt predispuse la schimbare.

 • Această stabilire nu este potrivit pentru orice lungime de păr. Va fi soluția ideală pentru proprietarul catenei de lungime mijlocie (aproximativ înaintea lamelor). Frumusețile cu părul lung pot lua în considerare rezultatul nu atât de spectaculos și expresiv. Curl pentru părul scurt poate fi nereușită. În primul rând, merită să luăm în considerare faptul că datorită creșterii curbărilor de șampie, ceea ce face coafura vizuală mai scurtă. În al doilea rând, mărirea părului este în creștere, care nu poate toată lumea îi place. Dacă aveți o tunsoare pas cu pas, ca urmare a lungimii părului a devenit diferită, rezultatul curlingului poate fi imprevizibil. Puteți obține efectul capetelor nedefinite cu fire care lipitează în toate părțile.

Pentru a afla dacă merită să faceți o creangă pe termen lung în cabină, merită să încercați să sculptați părul acasă de coalerii obișnuiți de păr. Acest lucru vă va oferi o idee despre un rezultat posibil.

 • Costul ridicat al procedurii la multe pare dezavantaj. Cu toate acestea, beneficiile justifică destul de prețul, astfel încât popularitatea metodei nu este redusă.

Tehnologia salonului

Stilul pe termen lung are puține diferențe din „chimia” obișnuită. Diferența constă numai din preparatele utilizate. Tehnologia este similară.

 1. În primul rând, maestrul spală părul clientului, eliminându-i de murdărie, reziduuri de aer condiționat, stil.
 2. Apoi, firele sunt prelucrate alternativ de o soluție specială și de răcire pe curgătoare. Dimensiunea acestuia din urmă este pre-negociată cu clientul.
 3. Când toate părul va fi răsucite, o pălărie specială este pusă pe cap. Clientul ar trebui să fie răbdător și să aștepte aproximativ 20 de minute, astfel încât compoziția să afecteze. Nu există senzații neplăcute.
 4. După ora specificată, capacul este eliminat. Maestru încorporează bine compoziția activă. Apoi, neutralizatorul este aplicat pe fir. Acest lucru se întâmplă în 2 etape. În primul rând, medicamentul este distribuit prin păr, chiar și răsucite pe bigudiuri, și apoi se aplică deja pe bucle lejere. După aceea, neutralizator se spala.
 5. Suvite sunt înmuiate în al treilea. Aceasta este o compoziție de îngrijire cu o proteina care intareste parul si le face mai atractive. După 15 minute, acest agent este, de asemenea, spălate.
 6. Procedura este completată cu uscare și de stabilire.

Ca de înțeles de cele de mai sus, Biosavke este un proces dificil care necesită abilități speciale. Nu este recomandat să-l îndeplinească.

Îngrijirea după procedură

Dacă doriți să salvați rezultatul pentru o lungă perioadă de timp, după biowavization, ar trebui să aibă grijă cu atenție pentru păr. Respectarea recomandărilor specialiștilor va contribui, de asemenea, păstrarea sănătății și strălucire părului. Primele zile după procedură sunt deosebit de importante.

În termen de 2-3 zile după vizita la salon nu vă puteți spăla capul. Este, de asemenea, interzis să faceți coafuri folosind știfturi, păr de păr, benzi de cauciuc și alte accesorii. Se recomandă să părăsiți firele de plecare, eliminând efectul excesiv asupra lor. Primele două săptămâni nu sunt recomandate să folosească coloranți de păr. Acest lucru se datorează faptului că medicamentele aplicate la crengi pot acționa în continuare pe structura curlului.

Mai departe Nu trebuie să utilizați șampoane și aparate de aer condiționat, care conține silicon. Este mai bine să consultați o procedură de conducere. El vă va recomanda mijloace pentru spălarea capului și îngrijirea buclelor potrivite în acest caz.

În mod tipic, coaforii insistă asupra utilizării produselor profesionale care sunt vândute în magazine specializate.

Important este alegerea pieptenei. Perii mari de masaj se află la timp pentru a amâna. După biowaway, puteți folosi doar un pieptene cu dinți rari. Este de dorit ca accesoriul să fie făcut din lemn. Utilizați pentru a stabili un uscător de păr nu este recomandat.

Este mai bine să se usuce parul in mod natural. Restul de îngrijire de zi cu zi va rămâne aceeași. nevoi speciale Nimic.

Cum să pince parul la domiciliu?

La domiciliu, este permis să se efectueze numai nuiele obișnuite, fără utilizarea unor mijloace speciale. O astfel de styling va dura mult timp, dar va deveni o soluție excelentă pentru cei care se îndoiesc de necesitatea unei proceduri salon sau ii place schimburi frecvente de imagini. Pentru a crea un „înger“ coafura coafura trebuie sa se spele cap, pieptănare și procesarea toroane cu mousse suprapuse. Apoi, au nevoie pentru a porni bigudiuri obișnuite de diametru mediu.

„Înger Kudri“ acoperă toate lungimea parului. Datorită acestui fapt, este creat volumul necesar. Prin urmare, cu nuiele, trebuie să vă mutați de la vârfurile părului la rădăcinile, inclusiv zona de prăjire. După ceva timp, ar trebui să eliminați bigudiuri și se presara un pic de lac. Puteți utiliza vehiculul termal sau captura. În acest caz Construcție importantă pentru a transfera termenul de plimbare. În cazul cleștilor, părul ar trebui să fie uscat.

În concluzie, merită să spunem că coafura „Kudri Angel” nu iese din modă. Procedura salonului cu un nume original este astăzi una dintre cele mai blânde metode de curling pe termen lung. Ea este cea care vă permite să obțineți o coafură luxoasă fără a vă face rău părului.

Cum se face buclele luxuriante pe Curlers, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: