Caracteristici de culori pentru împușcat de păr

Caracteristici de culori pentru împușcat de păr

Pentru a transforma toate cele 100%, uneori puțin o singură cosmetică sau o nouă tunsoare. Pentru a schimba radical, uneori, trebuie să recurgă la pictura de păr.

În lumea modernă, există suficiente branduri care sunt gata să ofere pentru fete diferite produse pentru păr, inclusiv vopsele. Dacă ia în considerare numărul de astfel de companii în căutarea de conducere, este clar de ce în ce mai multe linii de vin în fiecare an. Ele devin din ce în ce mai modernizate, mai convenabile de utilizat și mai ușor de înțeles. Fiecare marcă trebuie să transmită consumatorului că produsul lor este complet sigur.

Pentru consumatori, este compoziția care joacă un rol important, iar mulți nu se gândesc la produsul produs, mai ales dacă dă un rezultat bun. Prin urmare, producătorul vizează rezultatele ca pictura semințelor, durabilitatea culorii și siguranței în colorare (o bază non-ammoniu în compoziția produsului ajută).

Descrierea mărcii

Nu este un secret că marketingul este motorul totul atât în ​​lumea modei, cosmetice, cât și în lumea colorarea părului. Cele mai multe femei care au decis să transforme imaginea lor de a alege ca vopsea, care a fost cel mai mult la auzul.

Adică datorită publicității, fata învață că acum acest produs este popular, înseamnă că este bun. Fără să știe și să nu citească compoziția, multe dintre nașteri cumpără acele branduri care pur și simplu sunt promovate din ce în ce mai scumpe.

Acest lucru este mai mult și închis în pericol de deteriorare sau „ucide” păr. Prin urmare, aș dori să menționez serviciul italian de brand Pool, care a fost de aproximativ 40 de ani. Dar el a devenit relativ recent pe piața rusă.

Primit la noi o linie de vopsele se numește împușcat. Aceasta este o vopsea profesională pentru păr, care, în cei 16 ani de existență, a cucerit inimile multor fete, femei, stilisti, coafori, precum și colorari atât în ​​Italia, cât și dincolo de.

Așa cum am menționat mai devreme, în Rusia, acest brand a devenit popular relativ recent. Multe saloane au început să lucreze numai cu această vopsea, iar cineva tocmai a adăugat aceste borcane la rafturile lor.

La urma urmei, compania în sine are ca scop un rezultat bun în colorare, pentru a se asigura că clientul rămâne mereu mulțumit, iar data viitoare au dobândit produsul lor.

Deoarece compania în sine, fiecare produs din gama înainte de eliberarea este verificat temeinic, este testat și este verificat din nou la diferiți factori: stimuli, alergice si intoleranta la orice componente.

Prin urmare, produsele acestui brand sunt sigure în cazul în care folosesc în mod corect.

Caracteristică

Shot Hair produs este o vopsea de gel rezistent, care include ingrediente active pentru a proteja structura părului și procentul scăzut de amoniac.

Citește mai mult  Biguchi Magic Leverage: Ce este și cum le folosesc?

Este demn de remarcat faptul că conținutul de amoniac în acest produs este destul de scăzut și este utilizat numai în așa fel încât culoarea este penetrat și fixată mai bine.

Dar pentru cei care nu impresionează complet prezența amoniacului, există alte linii de acest brand, în care o compoziție non-ammmonic merge. De exemplu, vopsea crema Shot Chic terapie Crema Colorante, care include Aloe Vera și o componentă mică de perle.

În calitate de reprezentant declară, această vopsea cruță și perfect se descurcă cu colorare.

În paleta de 26 de culori pentru toate gusturile. Vopsea din cauza elementelor active, nu dăunează părului și, dimpotrivă, „cleiuri“ structura firului de par, care acoperă stratul protector.

ADN-ul linie Shot este mai popular în piața rusă și a cererii. Compoziția acestui vopsea este doar un procent scăzut de amoniac. Femeile în timpul colorării pur și simplu nu-l observa – nici un miros ascuțit, pe unele ardere.

Deoarece producătorul declară este un hidratant vopsea de păr nutritiv, cu colagen, proteine, vitamine diferite. Colorantul are ca scop nu numai pentru culoare, dar, de asemenea, pentru a hidrata si proteja parul in sine.

Produsul are ca scop pictura plin de semințe, de acoperire omogenă a fiecărei componente, pe culoarea naturală.

Compoziţie

Principalul minus al multor vopsele este că le-au uscat adesea părul puternic, de ce își pierd strălucirea, iar sfaturile de secvențiere apar tot mai mult.

Este de remarcat faptul că este imposibil să spunem cu încredere că produsul care a cauzat „fragilitate”, pentru că fără îngrijire adecvată, selecția de plecare pentru șampon, Balzam, măștile sunt diluate. Lipsa de îngrijire afectează negativ părul.

Brand împușcat – dovada faptului că vopseaua poate ajuta și „trata” structura părului.

Toate ingredientele fac parte din părul afectează cu atenție părul.

 • Pigmenți speciali, care vopsea părul.
 • Uleiuri de nutrienți.
 • Vitamine. Ele susțin tonul părului și părului, împiedicând abandonul.
 • Acizi importanți Responsabil pentru îmbogățirea prin minerale.
 • Amoniac, Cu ajutorul căruia un pigment special pătrunde în structura capacului părului și o fixează. Acest procent de amoniac, care este în produsele împușcate, este complet nesemnificativ, deci nu poate deteriora, nu poate distruge structura părului.
Citește mai mult  Bob Kare: Coafuri Soiuri

Compoziția ia în considerare caracteristicile pielii sensibile, uscate și predispuse la iritare. În acest sens, produsul este considerat sigur, după ce utilizarea sa nu apare o varietate de reacții. Deși producătorul recomandă pre-testat vopseaua selectată, deoarece este posibilă intoleranța sau intoleranța individuală la pigmentul selectat.

Volumul unui tub este de 100 ml, kitul include un balsam care va trebui să fie aplicat după colorare când vă spălați capul.

Dacă trebuie să vă lumineze părul, veți trebui să cumpărați suplimentar o emulsie oxidativă.

Serviciul italian de brand, în plus față de vopsele, oferă, de asemenea, echipamente cum ar fi șampoane, balsamuri, măști, uleiuri și tonere proprii. Aceasta este, dacă ați vrut să vă protejați rezultatul rezultat, trebuie doar să alegeți emulsia dorită, care pentru fiecare ton al clarificării proprii. De exemplu, pentru clarificare cu 2-4 tone, merită să alegeți o emulsie de 10-12%.

Emulsie care merită adăugarea 1: 1.5 pentru a picta 1,5, adică o parte a vopselei la una și jumătate din părțile emulsiei.

Paleta de culori

Shot Cream Colors palete împușcat are aproximativ 125 de nuanțe. Ele sunt împărțite în grupuri și subgrupe. Fiecare culoare are propriul număr de secvență în linie. Iar numărul din vopsea este împărțit în mai multe denumiri suplimentare.

Prima cifră din cameră este întotdeauna responsabilă pentru culoarea principală, care se dovedește după culoarea + a doua cifră indică un ton suplimentar sau subton, cum poate o firmă pe lumină sau la un anumit unghi + acesta din urmă, a treia cifră , este responsabil pentru umbra care este prezent ca o componentă în colorare, dar el nu are pe cineva să se arate.

De aici urmează, toate nuanțele blondei sunt marcate cu numere (mai întâi) 11, 10 sau 9. De exemplu, 11.12 este o blondă de platină (Podton va da cu argint purpuriu) sau 10.32 – Platina blondă (subfonul va fi bej).

Nuanțele de culoare deschisă se vor referi, de asemenea, la numărul de comandă 9, de exemplu: 9.3 – Aurul rusesc (culoarea naturală intensivă) sau 9.01 – Blondă de Ash (Lumină, eșantionare naturală). În gama pentru păr blond, compania deține mai multe nuanțe naturale, luminoase, care se deplasează de la ton la ton, au orice eșantionare definitivă, abia vizibilă. De exemplu, blond în umbră 9.32 – Bej-Bliny + Cupru Tint în Shada 9.43 – Copper-blondă (cel mai strălucitor aur, natural) + roșcată la umbra 8.43 și 8.4. A coborât în ​​tonul de mai jos, paleta este îmbogățită cu nuanțe întunecate, mai profunde și bogate.

Citește mai mult  Tunsoare Andercat : Caracteristici, Tipuri, sfaturi pentru alegerea

Pornind de la numărul 8 și scade mai jos, nuanțe devin mai întunecate, lăsând castane, ciocolata, întuneric blond. Nuanță Mahagon, Cupru-blonda cu Red Subatoes, Blond inchis.

Există vopselele care sunt însoțite de o singură cifră. Acestea sunt nuanțe, cum ar fi 4 – castan naturale + 3 – castaniu inchis (natural) + 2 – maro naturale + 1 – negru pur.

Separat, acele culori care sunt ușor umbra de culoare naturală, nu se suprapun deloc, dar în cazul în care concentrația de pigment este mare, atunci parul se va transforma. Acestea sunt nuanțe, cum ar fi:

 • Pulbere ușoară la numărul 0.12 – O nuanta placuta de praf blond, este potrivit exclusiv pentru păr de lumină+
 • Albastru 0.09 – Plăcut întuneric culoare albastru, în funcție de concentrația, ce adâncimea crește+
 • 0.06 – Roșu, Indiferent de numărul de nuanțe, cu un subton roșu, Nuanță 0.06 este o culoare curată și profundă, fără impurități sau cîntă.

Unicitatea acestui vopsea este, de asemenea, că nu are nevoie de încălzire sau izolație suplimentară sub forma unui pachet sau un prosop.

Recenzii

Luați în considerare Opinii pozitive ale clienților Clienții acestui brand.

 • culori paleta. O varietate de nuanțe, tonuri și subtocks este foarte impresionant de saloane de vizitatori, deoarece Shot vopsea pot găsi mai multe nuante inimaginabile.
 • Preț. Multe impresioneaza categoria de pret. Vopsea de par deși profesional, dar foarte accesibil.
 • culoare saturate. Cu alegerea corectă a culorilor pe culoarea ta naturala, minciunile vopsea cu un strat neted, iar culoarea este luminos și profundă.
 • Ușor amestecate unele cu altele. Pentru colorists, acestea sunt adevărate comori, pentru că, uneori, chiar și în cel mai mare conducător poate să nu fie suficient de exact. Și doar mai multe culori poate veni la salvare.

Desigur, în cazul în care există un feedback pozitiv, vor exista întotdeauna negativ.

 • Unele femei care au pictat părul acestei vopsea în nuanțe luminoase, Primit la randament. Poate că acestea au fost componente mixte incorect sau au ales nu acea emulsie.
 • Infecția mirosului și mâncărimi. Producătorul declară că există procente cu intoleranță individuală la vopsea. Se poate manifesta în intoleranța mirosului de vopsea sau în apariția unei mâncărime a pielii după procedura de colorat.
 • Fără traducere Instrucțiuni pentru publicul rusesc.
 • Unii nu au zgâriat gri, Și cineva la randamentul lui Sedina a achiziționat umbra galbenă.

Master Clasa pe vopsea de păr împușcat împușcat Vezi următorul

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: