Caracteristici și diferențe de păr slavic pentru clădire

Caracteristici și diferențe de păr slavic pentru clădire

În zilele noastre, părul rar nu este o problemă, cel puțin pentru jumătatea femeii umanității. Tehnologia extensiei părului a avansat în ultimii ani. Dar în acest caz, nu numai mâna maestrului și a materialului de înaltă calitate, ci și propria lor, deși numai de bază, cunoașterea. Material de lux pentru extensii de păr sunt bucle slave. Acest articol va da o descriere a slav păr și va spune în detaliu despre ceea ce ei sunt mai bune decât alte tipuri de bucle.

Ce este?

Așa-numitele bucle slave sunt cea mai materialul de extensie de păr de calitate. Aceste fire sunt atent selectate manual. În aceste bucle nu se încadrează scurt, de calitate inferioară sau păr gri. Datorită faptului că fiecare fir de păr este stivuite într-o direcție de solzi, astfel de bucle nu sunt confundate. După selecție, acestea sunt curățate (dezinfectate), și după vopsire în culoarea dorită.

Buclele obținute ca rezultat al tuturor tratamentelor sunt pliate și lipite de benzi de cauciuc sau de încercări. Ca urmare, este sigur de a argumenta că slavă par pentru lungirea se distinge prin înaltă calitate – acesta este cel mai bun material pentru extindere. Firele de păr în aceste bucle sunt destul de subțire, ele nu sunt confundate între ele, au o strălucire sănătoasă.

O astfel de păr este de prelucrare minimă și culoare numai prin compoziții blânde. „Patria“ a acestor fire este Rusia, Ucraina și Belarus, motiv pentru care aceste bucle sunt cele mai potrivite pentru fete de aspectul slavă.

Caracteristici, Pro și Contra

păr slavic extensie au mai multe caracteristici cheie, cu care este important să se familiarizeze înainte de a alege un astfel de tip de bucle artificiale pentru tine.

 • Din moment ce „Slavyanka“ este, practic, nu sunt prelucrate, atunci există posibilitatea ca pot exista bacterii vii în firele de păr. Acest lucru poate fi un factor de risc pentru persoanele cu atacuri frecvente de alergie.
 • Propoziția medie de șosete astfel de fire – 5 ani.
Citește mai mult  coafuri frumos pe păr lung și subțire

 • Par tolera cu ușurință efectele de aer cald este un uscător de păr și condiții de climă caldă.
 • Locul cel mai slab este de fixare. Această zonă nu ar trebui să fie drepte și aproape de aer cald sau substanțe chimice.
 • Foarte ascultător – se potrivesc cu ușurință, nu necesită mult timp și curling temeinică sau alt tip de procesare.

 • Cel mai adesea, slavă de păr este produs pe panglici, în alte tipuri – mai rar.
 • Recent, slavă de păr de pe agrafelor au devenit populare, care este mult mai ușor de uzură decât extinse. Ele sunt ușor de îndepărtat și îmbrăcat, nu necesită multă grijă, iar ac de păr nu este aproape vizibil.

Avantaje:

 • Acest tip de păr poate fi purtat pentru o lungă perioadă de timp, ei nu se deteriorează și nu își pierd aspectul lor frumos+
 • Lokonov nu diferă de naturale+
 • poate fi utilizat atunci când supradezvoltat+

 • Moale la atingere, nu confundați+
 • În stoc Există un număr mare de culori+
 • tehnologie de extensie excelenta, inclusiv microcapsulare, la cald, la rece, pe panglici+

 • bine pictură suficientă și crengi / îndreptare în timpul șosete+
 • Pe bucle slave, este posibil să se facă împâslire și alte tipuri de clarificare (ca regulă, soluția de peroxid de hidrogen nu este mai mare de 1,5% procente)+

 • Este posibil de a dobândi atât bucle directe și creț sau chiar cret+
 • Cu astfel de bucle puteți merge la piscina, baie, sauna, deoarece acestea sunt bine tolerate picaturile de temperatură și umiditate.

  Prin minusurile acestui tip de par poate fi atribuit prețul lor ridicat – aproape 10 mii. ruble, și subtilitate. Acesta din urmă este incomod ceea ce ai avea nevoie de un număr destul de mare de bucle în timpul procedurii de extensie, dacă doriți păr gros. De asemenea, din cauza prețurilor ridicate, astfel de bucle sunt adesea falsificate. păr din Asia, care sunt cele mai ieftine materiale pentru extindere, sunt adesea emise de către slavi pentru „slavi“.

  Citește mai mult  Culoarea parului Vinete: cine merge și cum să-l?

   În plus, există motive să argumenteze că, în ciuda prețului ridicat și materiale de calitate, „Slavyanka“ nu este potrivit pentru toate. Fetele cu parul inchis la culoare și în valoare de structură densă de Sud alegerea rusă sau bucle chiar din Asia. Același lucru este valabil și pentru femeile cu densa de la natura cu părul, pe care bucle subtile slave vor pierde pur și simplu farmecul lor.

   Îngrijire corectă

   Luați în considerare unele caracteristici ale bucle artificiale.

   • Când șosete Locks, trebuie să vă spălați cap cu un sampon special pentru parul de mai multe ori pe săptămână extinse.
   • Măști, balsamuri, aparate de aer condiționat și uleiuri va fi un bun plus față de îngrijire, și de nutriție pentru ambele coafuri naturale și extinse.
   • Acesta este cel mai bine pieptănat, folosind o perie cu păr natural, deoarece este tocmai cea mai mică dintre toate daunele la locul de atașare la păr natural.
   • La fel ca parul natural, extinse nu poate fi pieptănat în ud sau umed – riscul de a se ridica daune.
   • Nu se recomandă să se răsucească greu sau întârzie părul cu banda de cauciuc sau ace de păr.

   În nici un caz nu poate fi adormit cu umed sau umed după capul de duș. Părul fracționat în dimineața poate fi confiscat în locuri de fixare.

   Diferența față de alte tipuri

   Fiecare tip de păr pentru extensie are propriile caracteristici, argumente pro și contra. Cel mai adesea, buclele slave se compară cu sudul rus și european. Să ne ocupăm de diferențele.

   • Dacă părul slavic poate fi vopsit în orice culoare, atunci printre buclele de sud rusesc nu există nici o blondă și alte nuanțe luminoase.
   • Spre deosebire de „slavii”, părul din sudul Rusiei este destul de dur la atingere.
   • Dacă „Slavyanka” este practic confuză, atunci firele de sud-rusești apar confuzie ușoară și pufiness.
   Citește mai mult  Culoarea părului de castan: Cine merge și cum să-l primească?

   • Diferența principală, și, probabil, avantajul este mult mai profitabil decât „slavicul”, prețul părului rusesc din sudul. Având în vedere faptul că nivelul relativ al calității părului în ambele specii este aproape același.
   • Coafurile din buclele din sudul Rusiei sunt mai groase și mai dens decât în ​​slave, ceea ce implică un consum mult mai puțin atunci când sunt în creștere. Substanțele sud-ruse pot adăuga o cantitate semnificativă de coafură chiar și într-o cantitate mică.

   Dar diferența dintre Slavyanka și părul european este sărbătorită în stadiul inițial de selecție. Buclele europene sunt subproduse de la deducerea firelor slave, deci sunt o calitate foarte diferită.

   Tendinele europene sunt confuze, deoarece nu pot fi pliate pe direcția generală a cântarelor, fiecare fire de păr este diferit.

   Termenul șosetelor de bucle europene este puternic redus în comparație cu „slavia”. În plus, buclele europene nu pot fi rearanjate. După fiecare procedură, spălarea capului, își pot pierde aspectul atractiv și sunt foarte confuze. Avantajul este prețul disponibil – aproximativ 3 mii. ruble pentru 100 de fire care sunt destul de suficient pentru extensia completă a părului pe persoană.

    În concluzie, merită remarcat faptul că Când alegeți un material este destul de ușor de întâlnit fals. Dobândește materiale pentru construirea costurilor numai de la vânzătorii dovediți sau contactați specialiștii în această chestiune. În caz contrar, cheltuiesc în mare măsură pe bucle de calitate scăzută destul de reale.

    Despre ce părul de a alege pentru extensie, slavic sau european, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: