Caracteristici și palete Culoare Culoare Cutrin

Caracteristici și palete Culoare Culoare Cutrin

Finlandeză TM Cutrin – un producător bine-cunoscut de produse cosmetice ecologice pentru sănătate și frumusețe de păr. Produsele dovedite în afaceri ale companiei se bucură în mod activ coafură profesioniști, și este, de asemenea, destul de accesibil și convenabil pentru auto-utilizare. Toate acestea deoarece compoziția pentru colorarea CUTRIN prezintă cea mai bună calitate pentru a obține culori luminoase și adânci pe părul ei.

Avantaje și dezavantaje

CUTRIN vopsea de păr intră în categoria de fonduri profesionale. Din momentul apariției, ea a câștigat o popularitate specială în mediul de stiliști și de masterat de nivel profesional. Dar pentru vopsirea acasă, această vopsea a venit perfect. Pentru a-l bucura, nu au nevoie de orice aptitudini speciale și cunoștințe.

Formula inovatoare pentru compoziția pictura persistenta – dezvoltarea masterat finlandeze TM CUTRIN – afectează ușor structura părului. complex special îngrijirea le dă moale, strălucire și oglindă sclipici.

vopsea CUTRIN nu conține parabeni și aditivi pe bază de silicon.

Grație uleiului din semințe naturale, semințe de afine Broaste nordice după utilizarea hidratează vopsea, băuturi cu substanțe utile. Antioxidantii din compoziția protejează structura de impactul negativ al mai multor factori de mediu. Cuprinzătoare de îngrijire cu pictură pigment de la CUTRIN protejează părul de pierderea de proteine ​​și previne deteriorarea.

Ulei și consistență moderat gros colorantului rezistent face ușor de aplicat compoziția, se distribuie uniform pe toată lungimea părului, pictura delicat fiecare fir de la rădăcini la sfaturi. În plus, după aplicarea vopselei CUTRIN, structura firului de păr este întărită.

Dacă compara această vopsea de păr finlandez cu alte mijloace similare, puteți nota câteva avantaje explicite.

 • Nivelul ridicat de stabilitate pigment. Acest remediu nu este ușor de păr în mod corespunzător de culoare, dar, de asemenea, demonstrează un rezultat mare pentru o lungă perioadă de timp. De obicei, vopsea ține de până la două luni, păstrând intensitatea culorii și strălucire de neegalat.
 • Colorantul este capabil să picteze gri 100%. După procedura de colorare cu tăiere pe părul nu reușește să găsească zone luminoase.
 • Instrumentul vă rog să miroși. Compoziția de vopsea importate include arome speciale inofensive, neutralizare miros chimic ascuțit.
 • Produsele sunt folosite doar pentru Maxima. Lumina textura ulei se transformă aplicația la maxim simplu și procedura foarte confortabil.
 • Calitate superioară. Înainte de a se afla pe rafturile din prize, toate fondurile cutrin au loc de controale imparțiale. Aceasta este ceea ce garantează calitatea lor decentă.
 • floare gamă extinsă. Printre nuanțe naturale și adânci, vă puteți ridica cele mai neobișnuite și cele mai potrivite. Culoarea individuală este cea mai bună modalitate de auto-exprimare și manifestări ale farmecului tău.
 • Compoziție delicată. În procesul de producere a agentului de colorare, se adaugă o cantitate minimă de componente chimice dăunătoare capabile să dăuneze structura părului. Mai mult decât atât, mijloacele sunt îmbogățite cu ingrediente nutritive și protectoare.
Citește mai mult  capac Tunsoare pe păr lung

Desigur, produsele au unele dezavantaje. În primul rând, ele sunt exprimate într-un cost destul de ridicat. Prețul de vopsea nu este disponibil pentru toți amatorii de experimente cu culoarea parului. În plus, bunurile nu sunt achiziționate în departamentul de cosmetice obișnuit al centrului comercial sau magazine simplu.

Vopseaua este considerat un instrument profesional și vândute numai în puncte specializate de punere în aplicare.

Ce sunt acolo?

Colecțiile de TM CUTRIN prezintă mai multe varietăți de compoziții de colorare.

 • Vopsea rezistentă. Pentru un rezultat mult timp după procedura.
 • vopsea non-ammatic lui Demi. Pentru o colorare atentă, caracterizată printr-o atitudine specială față de bucle și de a le oferi cea mai delicată îngrijire.
 • Coloranți cu impact direct. Pentru nuanță de păr și obținerea de nuanța dorită menținând în același timp structura firului de păr.

Paleta de culori și nuanțe

Mai multe linii din diferite categorii de vopsele diferă.

Blondes

Producator vopsea finlandeza CUTRIN SCC-REFLECTĂRII a avut grijă de doamne blonde, oferind o selecție largă de nuanțe blonde. Aplicarea acestui colorant, astfel de probleme ca apariția de teren galben sau bucle insuficient zgâriate vor rămâne în trecut.

În colecția pentru blonde, tonurile de caramel sunt prezentate cu overfluri mată atractive de cenușă sau de nuanțe de aur. Atunci când alegeți un ton de păr deschis, este important să vă gândiți tipul de aspect. De exemplu, fetele cu un tip „de vară“ arată câștigătoare cu anumite nuanțe de blond. Și doamnele tinere „de iarnă” în fața altor tone.

Nordic natural, pastell argint, frigizat rece – o astfel de varietate vă va permite să decideți cu tonul dvs. unic al fiecărui admirator al buclelor blond.

Brownmess

Frumusețile cu părul întunecat care doresc să dea o nouă culoare părului, de asemenea, va fi, de asemenea, printre care alegeți în paleta profesională cuttrin. Pentru ei, paleta este prezentată în nuanțe excelente: cenușă rece, rășină, oțel, grafit.

În preferința tonurilor calde, merită să căutați culori întunecate: ciocolată, roșie sau cu o strălucire de cafea. Culoarea picantă de toamnă în fața doamnelor de diferite vârste și arata natural natural. În plus, ei agită frumos pielea, oferindu-i o privire mai sănătoasă.

Pentru părul gri

În structura paletei CUTRIN Professional, o mulțime de nuanțe de culori sunt oferite, concepute special pentru înaltă calitate pictura păr gri. Vopseaua face posibil pentru o lungă perioadă de timp pentru a uita de gri și de a obține cel mai durabil rezultat. Nuante sub numerele 6.37, 7.37 și 8.37 sunt gata de utilizare. Ei nu au nevoie să adăugați tonuri de la alte rânduri.

Culorile luminoase sunt reprezentate de nuanțe spectaculoase, printre care saturate Mahagon, roșu și lavă marmura sunt deosebit de neobișnuite. Cu părul de foc sau vin nuanțe, nici tânără va rămâne neobservat.

culori suculent – o modalitate de natură creativă manifestă și farmec unic.

Non-amoniac

Într-o serie fără amoniac Demi, va fi, de asemenea, o mulțime de nuanțe de a alege, care se va afla chiar și cele mai multe fashionistele capricioși. La urma urmei, paleta CUTRIN este diversă și în această versiune delicată de execuție.

Citește mai mult  Extensia de păr capsuală: Caracteristici și soiuri de procedură

Instructiuni de folosire

Nu există dificultăți speciale în utilizarea vopselei CUTRIN, cu toate acestea, există unele momente care va avea ca rezultat efectul maxim dorit.

vopsea CUTRIN trebuie sa fie amestecate, respectând proporția de 1: 2, de exemplu: la 25 g de vopsea de două ori mai mult oxid. Oxid este aleasă pe baza rezultatului așteptat. Mai puternică gradul de clarificare, procentul mai mare de oxid.

Oxid (cunoscut mai bine ca agent oxidant) asigură permeabilitatea agentului de colorare în tija de păr, prin care se realizează colorarea rezistentă și culoarea densă este realizată.

marca finlandeză are următorii agenți de oxidare:

 • 2% – garante Soft Tonifiere Broaste+
 • 3% – potrivit pentru culoarea „ton în ton“ sau acordarea de linii de mai inchisa nuanta deja disponibile pentru un ton+
 • 4,5% – prevede închiderea la culoare a parului sau trasnet lor ușoare+
 • 6% – pentru clarificare pe tonul+
 • 9% – pentru mai multe clarificări intense, pentru un cuplu de tonuri+
 • 12% – cel mai oxid concentrat, oferind clarificări la patru tonuri.

Prepararea compoziției

Agentul de colorare trebuie să fie conectat la oxidul de procentajul dorit. Acest lucru se face în proporție de 1: 1, și pentru o serie de culori Blond speciale într-un raport de 1: 2 pentru deschiderea culorii vizibile. Pentru a rezista la proporții exacte, puteți utiliza o capacitate de dimensiuni speciale sau greutăți electronice speciale cu sensibilitate ridicată la gram.

Pătarea se realizează pe uscat și părul nespălat, cu excepția cazului când buclele sunt acoperite abundent cu mijloace suprapuse. Cosmetice contaminate nevoie de păr pentru prespălare șampon și uscați uscătorul cu aer cald.

Cu prima colorare, structura crema de vopsea este îngrijit aplicată mai întâi pe întreaga lungime, retrăgându circa 3 cm din zona rădăcinii. In 10 minute. Compoziția se aplică în zona de prăjire. Calculul timpului de expunere – de la 5 minute pentru tonifierea până la 40 de minute pentru clarificare intensivă.

De exemplu, pentru colorarea moale, colorantul este rezistent la cel mult 20 de minute, iar pentru părul luminos pe 2 tone, expunerea la compoziție este extinsă până la o jumătate de oră.

În cazul în care ar trebui să afecteze parul cu caldura, vopsea timpul de expunere este redus de 3 ori. La trecerea la tonul opus din viteza obturatorului colorantului existente necesită extensie timp de 15 minute.

Împotrivească timpul laid, parul este bine spălat cu șampon, completează procedura de aplicare a instalației de aer condiționat sau de clătire. Dar înainte de a spăla vopseaua din păr, amestecul este necesar pentru emulsificarea. Pentru a face acest lucru, adaugă un pic de apă caldă și fire umede pentru a masaj la spumă. Este important să se spele cu atenție vopseaua de păr, înroșirea feței până când apa este absolut transparentă.

Citește mai mult  Cum să taie breton?

Amestecul de gătit de compoziție de vopsea și oxid este important să se utilizeze imediat. Depozitarea este inacceptabil.

Recenzii

Pe vopseaua finlandez pentru păr de la TM CUTRIN răspunde pozitiv într-un mediu profesional și printre oaspeții amatori de vopsire acasă de înaltă calitate. Vopseaua este lider în mod clar printre produsele cosmetice similare. Desigur, o astfel de popularitate a apărut în vopsea din cauza indicatorului de înaltă calitate, influența blândă asupra structurii părului și saturația nuanțele obținute în cele din urmă.

Odată testat pe buclele lor toate avantajele acestui fond, el nu mai doresc să refuze.

Maeștrii în saloane de laudă vopsea pentru capacitatea de a fi distribuite în mod egal pe șuvițele și pentru rezistența extraordinară și saturația nuanțe. Acest lucru marcheaza impactul său blând pe fire. Clienții care rămân foarte mulțumit de rezultatul de culoare.

Mulți ar dori să reducă costul de vopsea, dar acest lucru este deja un moment ușor diferit. Mai ales CUTRIN este apreciată pentru categoriile perfectă de păr gri, care, după procedura de look-ul perfect uniform. După aplicarea mijloacelor, cu excepția culorii, părul apare silkness extraordinară a structurii și moliciunea. Chiar și dispare necesitatea de a utiliza în plus măști sau balsamuri.

Pe CUTRIN, mulți sunt transferate datorită faptului că se obține exact culoarea cum era de așteptat. Nu mai închisă și nu mai ușoare, dar tonul. Broaste arate impecabil, ca dupa o sesiune a procedurii de tratament cu o mască specială. Acest lucru încurajează să folosească produsul excelent în viitor.

Saloanele trece treptat la CUTRIN, deoarece stăpânii prefera vopsele fără mirosuri ascuțite și amoniu. În plus, în Arsenal TM producătorului finlandez, blondele magnifice și culori care beat „ieftine“ Rye, eliminând un ton verzui cu fire și mascare pentru o lungă perioadă de timp toate celelalte probleme primite după utilizarea altor vopsele.

Acesta este un brand excelent, care creează vopsele pentru păr de calitate excelentă, la prețuri rezonabile. Pentru o linie profesională, costul de coloranți, într-adevăr, este considerat destul de acceptabil și la prețuri accesibile. La urma urmei, după aplicarea lor, nu este nevoie de a vopsi din nou bucle. Treptat, matasoasa naturale și finețea sunt returnate la ele. Vârfurile nu te uita cu paleți și lipsit de viață. Dimpotrivă, parul devine mai dens, elastic și ascultător.

Salonul Calitate pictura la Acasă Disponibil Cu CUTRIN Toate dorește să se schimbe, fără a schimba starea parului pentru cel mai rău. Numai nutriție și hidratare datorită compoziției gras și un minimum de substanțe chimice nocive utilizate.

Comentarii despre vopsea cutrin pentru parul Reflection Metallics Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: