Caracteristici și tehnologie de extensii de păr pentru copii

Caracteristici și tehnologie de extensii de păr pentru copii

Astăzi, femeile care doresc să crească părul au posibilitatea de a alege o modalitate care se potrivește cu ei cât mai posibilă și în ceea ce privește siguranța și eficiența și costul. O metodă mustață este considerată una dintre cele mai sigure.

Ce este

Extensia părului pentru copii are loc cu mâneci speciale sensibile la temperaturi fierbinți. Aplicația lor vă permite să remediați ferm părul donatorilor, dar în același timp nu vă dăunează părului propriu și să nu vă lipsiți de viață și mobilitate. Procedura de prelungire fără capsule este destul de bugetară, dar ia o perioadă suficientă de timp – aproximativ câteva ore.

Pentru a îndeplini procedura, comandantul nu necesită mai mult de o sută de rotire, care este obținută mult mai economică decât în ​​cazul extensiei capsulei, care utilizează de la 120 la 150 bucle. Manșoanele în sine sunt făcute din material care trece și umiditatea și oxigenul, care are un efect benefic asupra stării capacului părului, care nu trebuie să se prăbușească din cauza lipsei de elemente.

Alocați două soiuri principale de „elemente de fixare”: dimensiunea de bază și mică. Al doilea este potrivit pentru părul slab, care nu diferă în special grosimea. Ca rezultat, nici un păr nu este răsucite și nu este rănit. Proprietarii acelorași capele grele și groase sunt mâneci prea mici, deoarece nu vor face față cu ei.

Caracteristicile procedurii

Este important să menționăm că acumularea botezată este recomandată numai pentru acele doamne a căror formă depășește lungimea de 10 centimetri. În situația excepțională, procedura va fi efectuată pe cinci sute de metri. Donor se buclează în sine ar trebui să fie de la 60 la 80 de centimetri, altfel senzația de disconfort va apărea pe cap datorită severității excesive. În ceea ce privește mânecile, ele nu creează niciun disconfort datorită greutății lor minime. La finalizarea procedurii de păr, puteți face orice, fără restricții. Pictura, așezarea, îngrijirea cu utilizarea oricăror produse – nimic nu va distruge maneca și nu va strica coafura.

Citește mai mult  Debutul Tunsori pentru păr scurt: caracteristici, reguli de selecție

Singura excepție este utilizarea unui uscător de păr care este permis Doar la o temperatură care este cuprinsă între 100 până la 120 de grade. Este mai bine să facă acest lucru în modul rece. Temperaturile ridicate sunt în măsură să afecteze în mod negativ structura manșonului înainte de înmuiere completă, ceea ce va duce la respingerea firelor donatoare. Ca o regulă, prețul de prelungire non-vacante variază de la 10 la 13 mii de ruble. Utilizați această procedură nu este recomandat persoanelor a caror piele a suferit de diferite boli.

Este necesar să se aibă grijă și în cazul pielii de acoperire prea sensibile, precum și atunci când trecerea chimioterapie sau orice proceduri restaurative.

Proces

Inainte de cresterea parului, este necesar să se spele părul cu atenție intens și complet uscat. În această zi, nu ar trebui să utilizați balsamuri cu aer condiționat, precum și orice stivuire. păr de montaj trebuie să fie atașat în zona coloanei vertebrale, deci este în ea ca un specialist separă benzile, și care lega un nodul pe ea. Apropo, alegerea spațiului se datorează faptului că zona occipitală permite întreg pentru a ascunde punctele de fixare. Cu ajutorul unui instrument de cârlig, ondularea trebuie să fie pornit în manșon, și apoi face același lucru cu par donator. Fixarea directă se realizează prin folosirea forcepsului încălzite la 120 de grade.

Ca urmare, extinderea are loc aproape în apropierea rădăcinilor, iar firele naturale nu clarifică, care se distinge în mod pozitiv această metodă de capsulă. Corecția capului se realizează în câteva luni, dar în unele cazuri se poate face după 4 luni. Modificările sunt deținute cu aceleași bucle care au fost implicate inițial, iar acest lucru reduce în mare măsură costurile de re-procedură.

Există, de asemenea, o situație în care extensie se realizează cu ajutorul utilizat cheratină pentru firele de legătură a două tipuri. În această situație, punctul de joncțiune nu se observă deloc, iar parul lung arata extrem de elegant.

Avantaje și dezavantaje

extensie baby-free are o multime de beneficii. Acesta este cel mai sigur, prin urmare, nu aduce nici un pericol pentru păr, nu încalcă structurile lor și îi este permis să folosească chiar și pentru firele de păr slabe. toroane donatoare vă permit să nu te pentru a limita, creând aceleași coafuri și styling, aplicând o varietate de balsamuri și aparate de aer condiționat. Puteți lua chiar și o baie și vopsea capul. păr Extra și aspect și a simțit naturale. Chiar dacă cineva se atinge capela, aceasta nu se va simți că ceva este greșit. În cele din urmă, noua coafura are loc pentru o lungă perioadă de timp, iar crearea sa este stivuite într-o valoare bine acceptabilă.

Citește mai mult  foarfece fierbinte Tunsoare: argumente pro și contra, tehnica de execuție

Apropo, vorbind, cuEste sigur de a construi cu un manșon minim, care este fixat prin ultrasunete. În acest caz, impactul negativ asupra pielii și părului în sine este lipsește. extensie-Break gratuit recomandat pentru persoanele care au parul pierdut din cauza chimioterapiei. Într-un timp scurt, în loc de „arici“ de pe cap va apărea păr strălucitor. Este de remarcat adăugând că mai puțin firele de păr sunt luate pentru a elimina, mai târziu va trebui să facă corecție.

Dacă vorbim despre interdicții, puteți distinge doar interdicția privind utilizarea de temperaturi ridicate, precum și necesitatea de corecție constantă. Nu ar trebui, de asemenea, face acest lucru – o astfel de coafura demonstreaza de multe ori elemente de fixare.

Îngrijire

Se spală părul cu părul ar trebui să fie extinse astfel încât benzile sunt într-o poziție verticală și, prin urmare, nu au fost odihnit. Dacă se întâmplă în seara, înainte de a trimite apoi la culcare, este important să se usuce complet capul și șireturi o coadă. Calculul trebuie să fie realizate din materiale naturale, prezența unor bile de metal sau de fier pe firele sunt excluse. Desi parul accelerate fara capsule este durabil, încă nu risca, traumating-le cu instrumente dure.

De asemenea, trebuie să se limiteze complet vizita la baie, sauna sau orice procedură de trecere la temperaturi ridicate. mâneci În caz contrar, căldură și abur doar topit.

Despre modul de extensie a părului se face pe microhyllis, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: