Caracteristicile de îngrijire a părului în timpul iernii

Caracteristicile de îngrijire a părului în timpul iernii

În timpul iernii, părul are nevoie de îngrijire specială. Fără aceasta, ei devin subtile, slabe, luciu dispare, glandele sebacee încep să lucreze mai activ. Pentru a evita aceste consecințe neplăcute, este necesar să se respecte nu numai sfatul trichologists profesionale, dar, de asemenea, alimentarea corectă, hidrata și să consolideze buclele lor. Cum să faceți acest lucru și ce reguli trebuie respectate strict – citiți în articolul nostru.

Reguli principale

În timpul iernii, întâlnim adesea temperaturi scăzute și picături frecvente, creșterea pielii uscate și dezavantajele nutrienților. Toți acești factori au un impact direct asupra stării și apariției capelelor. Acesta este motivul pentru care plecarea buclelor în timpul iernii trebuie să înceapă în mod necesar cu respectarea regulilor de bază.

 • Trebuie să-ți spăl capul ori de câte ori ești obișnuit. Deluzie comună – grăsimea protejează părul de la excesul de uscăciune și pierderea nutrienților.
 • Purtând o căptușeală trebuie neapărat. Și cu cât temperatura este mai mică pe stradă, încălzirea ar trebui să fie.
 • Plasarea poate fi utilizată, dar în cantități minime.
 • În sezonul rece, este necesar să nu numai hidratarea părului, ci și să vă hrăniți și să le întărească.

Este cosmetică profesională în acest moment va fi cel mai bun prieten pentru cei care doresc să aibă grijă corect și cuprinzător pentru iarna din spatele buclelor lor.

Sfaturi profesionale tricholog

Trichologul este specialistul care știe despre curlurile dvs. totul, deci este necesar să ascultați sfatul său, ci să realizați toate procedurile posibile independent la domiciliu.

 • Pentru a curăța pielea capului, trebuie să fie utilizate numai agenți de curățare ușoară cu blândețe.
 • Toate creasta, calculele și periile de păr trebuie să fie făcute din materiale naturale – părul și lemnul.
 • De la utilizarea regulată a uscătorului de păr este mai bine să refuzați. Coaseți buclele sunt mai bine naturale prin utilizarea unui prosop cald. În caz de necesitate extremă, puteți usca părul numai cu aer rece.
 • Este necesar să vă echilibrați dieta – minimizați alimentele grase și dulci și îmbogățiți meniul cu produse cu conținut ridicat de fibre și proteine. În plus, ar trebui să fie luate complexul general al Polivitamine.
 • Mijloace pentru stilul părului, precum și șampoanele, ar trebui să fie cu cea mai blândă compoziție și fără un conținut mare de alcool.
 • Este mai bine să alegeți să vă îngrijiți produsele pentru bucle, concepute special pentru utilizarea în sezonul de iarnă. O atenție specială trebuie acordată produselor de protecție incommable – serurile, spray-uri sau moussam.

Și cel mai important este regularitatea. Dacă ați început o serie de proceduri pentru hidratarea sau alimentarea foliculului de păr, înseamnă că trebuie să îndepliniți întregul curs până la capăt. Numai asa va fi posibil pentru a obține efectul dorit.

de îngrijire a părului de diferite tipuri

Broaste de orice tip, în timpul iernii au nevoie de îngrijire specială. Dar numai în funcție de tipul de fire în sine, principalele sale parametri pot schimba în mod semnificativ.

Citește mai mult  Tunsori de femei creative pe păr scurt

Păr uscat

Este proprietarul acestui tip de par, care este cel mai adesea se confruntă cu probleme de aspectul și starea lor chapelurs. Recomandări de bază pentru îngrijirea părului uscat.

 • Toate produsele cosmetice care părăsesc și de curățare trebuie să fie destinate exclusiv pentru acest tip de păr.
 • Este strict recomandat să folosiți un uscător de păr, precum și orice alte dispozitive de blocare.
 • Sfaturi ar trebui să fie tăiate cel puțin o dată la două luni.
 • Odată ajuns în 10 zile, spălare cap nu ar trebui să fie efectuată fără șampon, dar cu lapte de acid. Acest lucru va permite și poluarea de eliminare, și hidrata suplimentar de păr.
 • O dată pe săptămână, fie masti nutritive sau hidratante.

De asemenea, trichologi sunt sfătuiți după fiecare spălare pentru a aplica restaurarea specială sau balsamuri de protecție pe fire.

Îngrijirea buclelor de grăsime

Acționarii se confruntă adesea cu activități sporite ale glandelor sebacee, precum și cu pierderea intensivă a părului. Prin urmare, trichologii îi sfătuiesc să îndeplinească astfel de recomandări.

 • Spălarea capetelor pentru a efectua numai apă rece, în nici un caz nu sunt fierbinți.
 • Încercați să eliminați utilizarea uscătorului de păr, curl și fier, precum și dacă este posibil, refuzați utilizarea unei varietăți de unelte de ștanțare.
 • Asigurați-vă că ați făcut în mod regulat măști hrănitoare și de întărire. Cele mai bune alternative.
 • După fiecare spălare a părului pe sfaturile lor, uleiurile nutritive trebuie aplicate într-o cantitate mică.
 • Nu utilizați mijloacele care conțin silicon în compoziția sa.
 • Este necesar să vă spălați capul la fel de mult cum este contaminat.

În plus, este important să ridicați și agentul de curățare a dreptului pentru pielea capului – ar trebui să aibă o compoziție blândă, dar în același timp să vă apropiați de tipul de păr.

Tipul normal

Titularii că un astfel de capeluri sunt norocoși. Îngrijirea buclelor lor în timpul iernii Este practic diferită de standard:

 • Spălarea capului temperaturii camerei de apă+
 • Utilizarea regulată a balsamului și a aerului condiționat+
 • O dată pe săptămână măștile nutritive sau hidratante+
 • Utilizarea minimă a uscătorului de păr și a altor dispozitive de styling de păr.
Citește mai mult  Caracteristici: Kare curs, argumentele pro și contra, Instalare Sfaturi

Aceste recomandări simple în agregate cu principalele reguli de îngrijire a părului în timpul iernii vor asigura frumusețea și sănătatea buclelor chiar și în cel mai rece moment.

Încuietori de tip mixt

Aici sunt proprietarii unui astfel de păr, o atenție deosebită ar trebui acordată îngrijirii lor. Este foarte important să se efectueze o întreagă gamă de proceduri și, bineînțeles, Respectați recomandările de bază.

 • Spălați buclele urmează numai așa cum sunt contaminate și nu.
 • Șamponul trebuie proiectat pentru a avea grijă de tipul de păr uscat, dar balsamurile și aparatele de aer condiționat – pentru grăsimi sau normale.
 • Nevoie în mod regulat de măști de hidratare și nutritive. Iată câteva proceduri mai bune de cursuri și o săptămână după finalizarea acestora, faceți utilizarea cursului altora.

Trichologii sunt de asemenea recomandați să facă măști speciale de păr de vitamine cel puțin o dată la 14 zile. Pentru a face acest lucru, este mai bine să utilizați fonduri profesionale finite care au o compoziție echilibrată și o eficiență dovedită. Este foarte important să vă amintiți că în timpul iernii, indiferent de tipul de bucle, ieșiți pe stradă cu umed și buclele mai umede, este imposibil. Să le restabilească mai târziu, după ce daunele primite, va fi foarte dificil.

Ne hrănim, consolidați, hidratați

Aceste trei postulate sunt baza de îngrijire a părului în timpul iernii. Și se bazează pe utilizarea măștilor speciale. Acest produs cosmetic, destinat vitaminizării firelor, poate fi cumpărat în utilizarea deja pe deplin destinată formularului în magazinele de profil și puteți găti și faceți-o singură, iar efectul acestora nu va fi mai rău.

Amestecuri de consolidare

Utilizați-le înainte de a spăla capul. Frecvența depinde de tipul de păr, dar cel mai bine nu mai mult de o dată pe săptămână. După aplicarea amestecului la bucle, capul trebuie izolat. Timpul mediu de expunere – aproximativ 1 oră. Cursul de utilizare este de 10 proceduri.

 • Masca de drojdie Permite nu numai să consolideze rădăcinile părului, ci și să-și îmbunătățească creșterea, să-și consolideze strălucirea, să îmbunătățească creșterea și să reducă pierderea foliculului de păr. Pentru a face acest lucru, este necesar să se amestecă 11 g de drojdie cu 60 ml de kefira caldă sau lapte. Lăsați o mască în o jumătate de oră caldă și apoi a fost lansată cu grijă în rădăcinile părului. Spălați apa rece.
 • Amestec de mustață-miere. Această variantă a masca este recomandat numai pentru proprietarii de bucle uleioase. Se amestecă 1 C. L. praf de muștar, pinch zahăr și 50 ml de apă fierbinte. Când amestecul se răcește la temperatura camerei, 1 st. L. lichid de bani. Ca și în cazul precedent, amestecul este aplicat la rădăcinile.
 • masca pe termen lung lasă un parfum neplăcut pe părul ei, cu toate că are eficiență ridicată. După utilizarea acestuia, se recomandă să clătiți buclele cu o soluție de oțet – neutralizeaza mirosul. Amestecul se prepară după cum urmează: 1 gălbenușul amestecat cu 4 linguri de amestec de suc de ceapa si ulei de masline (acestea sunt luate în părți egale). Aplica o masca nu numai pe rădăcini, dar, de asemenea, parul.
Citește mai mult  Peruci: soiuri și sfaturi privind alegerea

Înainte de a utiliza orice astfel de amestec, este necesar să se verifice pentru alergii. Pentru a face acest lucru, o cantitate mică de măști sunt aplicate la cot ori și se lasă timp de 30 minute. Dacă nu există nici un sentiment neplăcut, atunci amestecul poate fi folosit.

Alimente și hidratare

Puteți utiliza măști de vitamină gata făcute și o dată pe săptămână înainte de a spăla capul frecarea unui amestec de vitamine A și E în rădăcinile părului, uleiul de ricin sau pentru a face măști pe bază de produse lactate. Aceste componente permit simultan și hidratează ceapa de păr și le hrănesc cu oligoelementele necesare.

Următoarele amestecuri sunt considerate cele mai eficiente.

 • Banana Mask Perfect hrănește părul și le dă o strălucire unică. Pentru fabricarea sa 1, banana coaptă este zdrobită în cartofi piure, adăugați o linguriță de miere și o lingură de iaurt natural sau keite grase la ea. Aplicați pe păr de-a lungul întregii lungimi. Timpul minim de expunere – 45 de minute, maxim – 2 ore.
 • Masca de cartofi se pregătește pe baza unui acoperiș de rădăcină de rădăcină majoră, amestecată cu 100 ml de kefir cald. Amestecul ar trebui să aibă o consistență omogenă. Se aplică scalpului în formă caldă. Timp de expunere – 1 oră. Cel mai bine este să-mi încălzi capul.
 • Masca acrisitară Odată cu adăugarea de bucle de hidratare Möday, îi hrănește și le dă strălucire. 100 ml de smântână la 1 stradă. L. Bani lichizi. Amestecul se aplică părului timp de 45 de minute, spălați apa rece.

Ca și amestecurile de consolidare, aceste măști utilizează un curs – minim 7 proceduri, frecvența aplicației la bucle – de 1-2 ori pe săptămână. Ele sunt, de asemenea, cele mai utilizate înainte de a spăla capul.

Utilizarea regulată a măștilor de păr și urmărirea trichologilor va permite să păstreze frumusețea și sănătatea buclelor de orice tip chiar și în cea mai gravă iarnă.

Despre cum să îngrijiți în mod corespunzător părul în timpul iernii, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: