Ce consecințe pot fi după extensie de păr și modul de a face cu ei?

Ce consecințe pot fi după extensie de păr și modul de a face cu ei?

O femeie vrea să fie frumos – cum este natura ei de sex feminin. Parul lung este considerat standardul frumuseții femeilor cu aproape toate națiunile lumii, dar pentru asta ai nevoie de o mulțime de timp, de îngrijire și răbdare. Nu orice femeie se poate lăuda păr sănătos și lung – colorare frecventă, tunsori moderne, efectele de temperatură și precipitații, încălcarea echilibrului hormonal și o serie de alte motive nu contribuie la creșterea părului frumos.

În aceste cazuri, industria de înfrumusețare a venit cu o ieșire – extensie de păr artificial. Pentru câteva ore de muncă, aspectul tau este capabil de a schimba dincolo de recunoaștere, dar această frumusețe artificială are o latură inversă.

Ce tip de procedură este mai dăunător?

Înainte de a construi bucle, este necesar să se evalueze în mod obiectiv starea părului lor. Clădire sunt realizate prin diferite moduri, dar indiferent de tehnica de calcul are o consecință importantă – benzile devin o sursă de exces de greutate, care trebuie să reziste părul pe bulbi. Daca parul tau nu are destulă putere de la natură, procedura de fixare toroane suplimentare pot fi o catastrofă – parul de gravitate va începe să cadă sau înfundate. In plus, foliculii de par sub greutatea de încuietori suplimentare nu primesc suficientă hrană și a cincea de oxigen. Sunt de acord, un astfel de test nu este potrivit pentru parul subtire sau slăbit, și un beneficiu puțin sănătos de astfel de manipulări.

Există o opinie care este distribuită în mod activ de către coafori, că rezultatul creșterii este în siguranță, principalul lucru este de a alege un specialist profesionist, iar apoi consecințele negative pot fi evitate. Dar chiar dacă expertul va aplica cele mai noi tehnologii pentru procedură, în orice caz, simțiți disconfort atunci când purtați fire extinse.

Până în prezent, există multe modalități de a construi bucle, iar toate acestea pot fi împărțite în așa-numitele metode „reci” și „Hot”.

  • Extensie de bandă – Pentru acest tip de procedură rece, se aplică o bandă specială cu fire de păr la care se aplică compoziția adezivă lipicioasă pe ambele părți, datorită cărora banda este fixată pe părul dvs. Metoda este destul de simplă în aplicare – banda este ușor atașată și, de asemenea, cu ușurință poate fi îndepărtată, dacă acționați pe un strat lipicios cu mijloace speciale care distrug compoziția lipiciului.
  • Clădirea capsulelor – Această procedură poate fi realizată ca o modalitate rece și caldă. Tehnica rece este faptul că firele artificiale sunt fixate pe parul folosind cleme speciale de metal sub forma unei capsule mici. Cu un mod fierbinte, catena este fixat cu ajutorul adezivului încălzit – este, de asemenea, utilizat sub formă de capsule într-o cantitate mică.

  • Extensie rece – Aceasta este o metodă rece pentru fixare artificiale sau naturale toroane. Slaps sunt fâșii sub forma unui cordon subțire în care sunt țesute perii. Metoda de fixare a crăpăturilor este foarte original – pe partea din spate a capului, coada de va fi înotat în direcția orizontală, la care fisurile sunt cusute cu fire durabile speciale.

Evaluarea răului pentru propriul păr, este necesar să înțelegem că orice mod este rece sau fierbinte – nu contează dacă dăunează dăunătoare. Alegeți metoda cea mai dăunătoare de prelungire este aproape imposibilă pentru un motiv – toți fără excepție sunt dăunătoare. Nu există doar o activitate fizică asupra greutății firelor suplimentare, ci și a unei substanțe chimice – de la utilizarea de fixare sau de îndepărtare a compozițiilor adezive, precum și a termică – la momentul consolidării acestora.

Nu credeți că, cu un nou volum și lungimea părului puteți purta o mare varietate de coafuri. Astfel de bucle arata în mod adecvat, numai atunci când sunt purtați într-o deșeu. Nu veți fi introduși pentru a le colecta într-un design complex, deoarece zonele de fixare a părului donator vor fi vizibile.

O lună mai târziu, întregul design va necesita corecție, și, prin urmare, buclele vor fi din nou supuse unui test serios – o parte din componenta va trebui să fie eliminate și asigurate din nou, sau toate benzile trebuie să fie în măsură să deschidă și să rearanjați un puțin mai mare. toroane suplimentare au proprietatea de a fi stabilite în chatins – materiale artificiale sunt deosebit de sensibile la acest lucru. Pentru a rupandu astfel de bucle, va fi necesar pentru a face o mulțime de efort și de timp, iar parul este grav deteriorat.

Are părul se deterioreze și cum să-l împiedice?

Nu doresc să-și petreacă o lungă perioadă de timp, mijloace și puterea de a crește propria noastră de păr de lux, unele femei recurg la extinderea lor, cu toate acestea, este imposibil în mod constant, de la an la an, purtând fire artificiale pe parul tau. Nu contează cât de universal, tehnici de consolidare sunt, dar vine momentul când dorința sau nevoia de a parte cu bucle apare artificiale. purtarea pe termen lung chiar și cele mai frumoase par extinse nu numai că produce oboseala, dar, de asemenea, afectează în mod negativ sistemul nervos. Judecă-te – zi după zi vă simțiți senzația de greutate și de iritare de la elementele de fixare de păr donator pe cap. Nu contează ce material și modul în care se face acest fermoar – fie benzi adezive, fisuri sau capsule realizate din metal sau ceramică, în timpul nopții de odihnă veți simți cu siguranță neplăcut, și uneori efecte dureroase ale obiectelor străine de pe scalp.

In timpul somnului, parul este predispus la încurcarea, așa că va trebui să le împletească într-o panglica inainte de culcare – nu este întotdeauna convenabil să fie pentru tine, iar parul tau nu se odihnește. În timpul pieptănare, sunteți, de asemenea, de așteptat să fie dificil – nu va fi capabil să meargă rapid pieptene în păr pentru a le aduce în ordine. Procedura va necesita mult mai mult timp și răbdare, astfel încât să nu se agăța de elemente de fixare. Dar asta nu este tot. Procesul de spălare a capului va fi, de asemenea, o ocupație destul de complicată – pentru a se clăti bine și să nu confunde părul într-o mare chopenne, va fi nevoie de o anumită fracțiune de competențe, precum și rezerva de timp și răbdare.

Dacă totuși ați venit la respen cu gândul la o parte cu bucle deasupra capului, să fie pregătită pentru faptul că starea de propria coafura vă va dezamăgi. După îndepărtarea părului un aspect lipsit de viață extinsă. Veți găsi că mulți dintre ei a căzut și s-au format locuri chel, fire rasfatata, a devenit subțire, atunci când pieptene parul „stâncă“, lumina, care se încadrează în număr mare. Astfel de schimbări au apărut deoarece cele ale firmelor voastre care au păstrat părul în plus au fost scoase datorită greutății materialelor de capsule sau lipiciului și greutății părului în sine, deoarece cu atât mai lungă a donatorului – este mai greu în greutate. În procesul de purtare datorită încărcăturii constante, tija de păr este deteriorată, devine instabilă, iar foliculii înșiși încep să fie răniți și scăzute din cauza lipsei de nutriție.

Adesea, femeile după o lungă purtare de fire a donatorilor au descoperit că capul lor era destul de mare chel. Lysin apare în acele zone în care există o tensiune excesiv de puternică a părului propriu sub greutatea deasupra capului. Adesea, o reacție alergică la rășini, adeziv și chiar metal din care sunt făcute capsule sunt adesea cauzate. Puteți preveni astfel de consecințe într-un fel – să renunțe la ideea de extindere a părului sau de a folosi cheltuielile generale de unică folosință, care sunt utilizate pentru unele cazuri solemne și sunt folosite în timpul zilei, după care, fără a aduce atingere sănătății scalpului si a parului , ei vor unfaste.

De ce mâncărime capul lui și ce să fac despre el?

Elementele de fixare a atasamentele toroane donatoare sunt capabile de a provoca daune ireparabile asociat cu o încălcare a structurii nu numai de păr, dar, de asemenea, scalpul. Zilnic, pielea ta va fi supus la frecare mecanică a corpurilor străine (capsule, lipici, benzi și alte componente), ceea ce va duce în mod inevitabil la apariția epidermă microtrams, care vor fi însoțite de erupții de tâmplărie, mâncărime suficient de manifestă și apariția mătreaţă. Matreata este un satelit permanent de păr extinse – după spălarea capului de umiditate în locurile articulațiilor sale și toroane artificiale se evapora de la suprafata pielii mult mai lent decât de obicei. Astfel, pe pielea capului, se creează un mediu ideal pentru dezvoltarea organismelor fungice, manifestată prin exfolierea epidermei sub forma unei mătreață de diferite fulgi de intensitate.

Pentru a nu experimenta o mâncărime puternică, este recomandat să se folosească farmacie pentru a combate matreata sub formă de spray-uri sau sampoane terapeutice, si parul uscat bine dupa spalare. În cazul în care elementele de fixare sunt prea strângeți pielea capului, trebuie să contactați comandantului, care a efectuat procedura, și îi cer să rearanja firele și slăbesc tensiunea lor.

Alte probleme posibile și eliminarea acestora

După fixarea benzilor de donatori din spatele succesului, veți avea nevoie de o anumită grijă. Adesea, experții sunt recomandate pentru îmbunătățirea aspectului părului de a utiliza keratină lichid. Acest remediu a fost mult timp adoptat de femei la modă moderne care iubesc neted și netezește părul. Cu toate acestea, atunci când sunt aplicate pe păr există o serie de nuanțe, care trebuie să fie respectate. De exemplu, este foarte important atunci când se efectuează procedura de a elimina reziduurile cheratina din par inainte de uscare sunt și îndreptare.

Cu părul increated, este destul de problematică, și rămânând în cantități mari pe par, keratina poate intra în pielea capului, provocând iritarea ei, și, uneori, rezultatul unei astfel de iritație poate fi plăci, foarte asemănătoare cu psoriazis. Înlocuirea cheratină lichid pe măști de păr care conțin cheratină poate servi ca o cale de ieșire din situația, care conține cheratină într-o cantitate mai blândă.

In timpul procesului de spălare a capului, sta cel mai bine pe verticală – Numai în această poziție, buclele sub propria lor greutate și severitatea de apă nu va consolida sarcina de toroane propriilor lor foliculii de par. Apă și abur atunci când spalarea parului contribuie la confuzia de fire, în special cele care sunt realizate din fibre sintetice. Vrac de rulare este foarte dificil. Prin urmare, trebuie să ștergeți părul cu înfundarea mișcările, încercând să nu le confunde chiar mai mult, atunci ai nevoie să pieptene pieptene cu dinți frecvente mari și numai după aceea uscată prin uscare.

problemă destul de frecvent de păr fals este alopecie. Tu cu greu reușesc să facă față cu această stare, și numai trichologist te poate ajuta. Vă va sfătui de rupere cu bucle deasupra capului, după care medicul va efectua un sondaj și dezvăluie toate cauzele chelie. Tratați nu numai lung și dificil, dar, de asemenea, scump. Pentru a nu ajunge la un astfel de final trist în căutarea frumuseții, trebuie să cântărească toate argumentele pro și contra de extensii de păr și de a face o alegere spre frumusețe naturală și sănătate.

Recenzii

Industria de frumusețe pentru anul câștigă un impuls și oferă noi produse consumatorilor pentru a rezolva aproape toate problemele. Acum este puțin imposibil – părul curat poate fi îndreptat, direct – răsucire și scurt – construirea. Fiecare metodă are o serie de avantaje și dezavantaje, astfel încât opiniile lucrurilor fără ambiguitate nu pot fi. Medicii și trichologi au bătut alarma că, în căutarea oamenilor de frumusețe fantomă își pierd sănătatea, iar stilistii și coafor asigură toți filchiul că nu se va întâmpla nimic teribil. Cu toate acestea, totul în această lume este relativ.

Potrivit comentarii femeilor care au fost toate „farmecele“ de a construi bucle artificiale, marea majoritate a acestora regreta pierdut starea de sanatate a parului lor și în nici un caz nu s-ar fi decis să repete o astfel de experiment disperat pe ei înșiși.

Medici dermatologi si trichologists sunt convergente în unanimitate, în opinia că acest tip de procedură se aplică, uneori de daune ireparabile pielii și a părului, ale căror consecințe trebuie să fie corectate de ani de zile, iar uneori – cu diferite niveluri de succes. Experții încearcă să transmită ideea unei relații sănătoase pentru propria lor frumusete. În căutarea unui luciu extern pe termen scurt, oamenii își pierd faptul că natura lor acordate, și apoi să încerce să corecteze propriile greșeli.

Despre modul în care procedura de extindere afecteaza sanatatea parului, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: