Ce culoare pentru a picta parul tau?

Ce culoare pentru a picta parul tau?

Acum, mulți oameni doresc să schimbe culoarea parului pentru a deveni mai distins și neobișnuite. Dar este foarte important să înțelegem ce culoare va fi. El poate face aspectul mai expresiv, sau poate, dimpotrivă, pun accentul pe neajunsurile.

Cum de a alege o culoare?

Aici sunt câțiva factori pentru care ai nevoie pentru a naviga atunci când alegeți o culoare:

 • Ți-ai pictat vreodata parul+
 • Culoare inițială+
 • Prezența semințelor+
 • Parul scurt sau lung, aveți+
 • Rezultatul la care se străduiesc.

În primul rând uita la culoarea ochilor. Blonda este foarte bun la nuanțe de bronz albastru și gri-albastru, și anume cenușă, grâu, lumină și. tonuri întunecate pot fi potrivite pentru ochi cenușii. Ei beneficiază culoarea lor profitabile. În cazul în care ochii Karie, atunci ar trebui să se uite la culorile închise, dar în cazul în care acestea sunt maro deschis, este mai bine să vopsea părul în lumină caldă și tonuri: auriu, caramel, roșiatic va veni, de asemenea, adevărat. Cu ochii verzi combinate in mai multe tonuri – saturate roșu sau doar roșcat, maro, cupru și aur, dar aceste culori pot face ochii mai estompate.

Câteva nuanțe de piele sunt izolate: măsline, întuneric, palid, foarte palid și lumină. Acestea sunt împărțite în trei subtones: rece (are o nuanță albastră sau roz), cald (nuanță galbenă) și neutru (rece amestec și nuanțe termice). Puteți afla subtock dvs. de piele prin examinarea culorii venelor de pe încheietura mâinii. În cazul în care venele arate verde, apoi pielea cu subtock cald. Violet și albastru Venele caracterizează piele subtilă la rece. Apariția unor dificultăți cu alegerea culorii la venelor determină pielea subtilă neutră.

Mai ales de multe ori se constată, împreună cu o notă de măsline a pielii.

Selectați aspectul în culoarea

Patru oțeluri principale de culoare alocate.

„Iarnă”

Acesta dispune de astfel de caracteristici: ochi negri, maro, albastru sau gri + luminos, de culoare din piele + păr maro sau negru. Aceasta culoare este cel mai întuneric timp și rece culori, cum ar fi de culoare frasin-inchis-copac, negru. Ginger și voință blonda nu se potrivesc.

„Arc”

Ele sunt inerente în astfel de caracteristici: albastru, maro deschis, ochi, gri-verde, gri-albastru + piele strălucitoare, de multe ori cu subtock roz sau de culoarea fildeșului + lumina de păr sau luminoase, cu tentă galbenă. Aceasta culoare este miere, chihlimbar, nuanțe de maro deschis.

Nu este recomandat negru, castaniu inchis si de culoare roșie.

„Vară”

Caracteristicile sale se disting: gri gri-albastru maro,, lumina, culoarea ochilor + verde pal culori de piele, subtock rece + lumina-blond, maro inchis si frasin. Acest tip se va potrivi nuanțe luminoase și reci, cum ar fi cenușă, lumina blonda. Este mai bine să nu să picteze în nuanțe calde.

„Toamnă”

Acesta este caracterizat prin astfel de caracteristici: albastru, maro, ochi, culori saturate maro + piele de lumină, de multe ori cu pistrui si subtock roz + rosu, culori de păr roșiatice. Există tonuri, cum ar fi castaniu deschis, nuanțe calde, roșu.

Nu recomanda culoarea blond.

alte nuanțe

Multe femei sunt interesate de modul de a alege culoarea părului pentru a reîmprospăta fata de 30, 40, 50 de ani. În primul rând, aveți nevoie pentru a alege coafura potrivita. De asemenea, în valoare de încercarea de a adăuga un obraz în imagine. Principalul lucru este de a evita formele grafice.

Acum du-te la culoarea. El poate schimba complet aspectul și percepția acesteia. Expertii recomanda nuante luminoase, ei merg aproape la toate. Cu toate acestea, este imposibil să se decolora parul puternic, acesta va da vulgaritate. Este demn de a înțelege că în cazul în care culoarea naturală este mai ușoară decât cea în care sunt vopsite, se va face numai tu mai în vârstă. Dimpotrivă, este necesar de a alege nuante de par, care sunt mai ușoare decât naturale, dar aproape de ea. Nu ar trebui să fie vopsite în culori intense, foarte întunecate și bogate, deoarece acestea vor crea un contrast puternic cu fața. De asemenea, trebuie să ia în considerare culoarea.

Totul este foarte individuale. Cineva este potrivit pentru o anumită umbră și va lua mai tineri, și veți avea dezavantaje și vârsta.

Culorile pot arata diferit chiar și în funcție de alegerea tunsori.

Merită acordând o atenție la forma feței. Dacă doriți să-l restrânge vizual, atunci trebuie să utilizați mai multe tonuri întunecate, dar nu prea. Puteți încerca tortura, poate crea vizual volum si parul cret va părea, în afară, fire de lumină reîmprospătare feței.

Exemple de culori care sunt capabile de a întineri o femeie:

 • Culoare castane rece+
 • Caramel nuanțe+
 • ghimbir+
 • maro deschis+
 • Topire.

Caracteristicile diferitelor nuanțe

Blond

Această paletă este destul de solicitată, în ciuda complexității sale – impact agresiv asupra structurii părului și a dificultăților cu crearea umbra dorită fără galbenă. Dar o astfel de culoare are multe avantaje: întinerirea vizuală, multe tonuri, semințe de însămânțare, versatilitate.

Unele dintre cele mai faimoase nuanțe – blond rece, cenușă, grâu, caramel, nisip, bej, aur, piersic.

SHATEN

Are o mulțime de nuanțe, arată spectaculoasă și naturală. Avantaje majore: universalități, există vopsele naturale, umbra poate fi aleasă pentru orice colorage și vârsta + părul nu sunt răniți, astfel încât nu este nevoie să faceți o mulțime de efort pentru a vă îngriji. Nuanțe la modă: cenușă și castan, nuanțe de culoare maro, aurie și rece de maro, castan întuneric și Chatene întuneric-blond.

Ghimbir

Roșcată – aceasta este o modalitate excelentă de a ieși afară, dar cu o astfel de nuanță de natural, deși, desigur, există excepții. Contra: Cineva nu-i place atenția oamenilor și cu această culoare, probabilitatea acestui lucru este mare, în plus, nu este universal. Pluses mai mult – roșcată Întotdeauna în modă, există vopsele naturale care nu strică puternic structura părului, o paletă diversă. Exemple de nuanțe: roșu-maro, roșu-maro închis, ciocolată, portocaliu, morcov și paprika.

Ultima nuanță este potrivită pentru fete întunecate și negre.

Vopsirea culorilor

Există un set incredibil de variații ale tehnicilor de colorare – de la o culoare luminoasă monofonică pentru a picta diferite zone pe păr în culorile curcubeului. Ei fac posibil să se amestece diferite nuanțe pentru a obține o anumită culoare, utilizați o paletă foarte mare de luminoase și mai palid, tonuri pastelate.

Există diferite metode de vopsire culoare. Iată câteva dintre ele.

 • Colombre – Este în esență ombrov luminos, trecerea de la o culoare la alta. Se merge de la un luminoase sau nuanta naturala de culoare.
 • DIP-Dye. Aici, spre deosebire de Ombre, o tranziție foarte ascuțit de culori.

 • rădăcinile Bright. Ele sunt mai luminoase decât restul lungimea firului de par.
 • vopsirea dublă – jumătate din păr este diferit de la un alt.
 • Culoare opal – amestecarea diferite culori pastelate, care sunt frumos debordant în diferite nuanțe.

 • „Scurgere de ulei”. toroane violet, albastru și verde sunt create pe negru.
 • Rainbow vopsire – tranziție clară a culorilor curcubeului pe păr.

Cele mai multe tehnici de colorare celebre

 • Topire. Caracterizat de fire deschise și mai închise.
 • Colorare. Părul pictat în mai multe nuanțe naturale.
 • Armare. Implică pictarea unor catene de-a lungul întregii lungimi.

 • Majimesh. Părul se luminează pentru 2-3 tone. Asemenea pictura face pe părul blond natural. Nu le rănesc.
 • Ombre. Colorarea foarte bine cunoscută, esența este că se efectuează o tranziție moale de la o culoare la alta.

 • Tonifiere. Părul este vopsit de faptul că în curând se spală.
 • Shatuch. Efectul arsurilor arse se face.

 • Colorarea părului superficial. Modalitate ușoară de a picta temporar fire în culori strălucitoare. Doar acești coloranți se vor usca părul.
 • Crazy Culoare. De asemenea, o metodă interesantă cu care vă puteți picta părul în diferite nuanțe.

Selectarea vopselei

Alegeți vopsea în lumina zilei. Există un număr de 10 nuanțe de bază. Prima cifră de pe cutie înseamnă ce vopsea este lumină sau întunecată. Este important să înțelegeți că imaginea cu o atingere de vopsea prezintă doar un efect aproximativ, așa că atunci când alegeți, este necesar să se bazeze pe scara de culori, care se reflectă în cel de-al doilea număr din codul digital al umbrației. Se compune din 8 nuanțe: 0 – natural, 1 – cenușă, 2 – perle, 3 – Aur, 4 – cupru, 5 – roșu, 6 – violet, 7 – maro, 8 – umbra perla. Se pare că prima figură determină cât de multă culoare va fi întunecată, iar al doilea indică umbra principală. Dar unele branduri își folosesc calea, de exemplu, Estel, Schwarzkopf.

Există trei tipuri de vopsea: semi-interpret, permanent, nuanță. Ele sunt împărțite în categoria I, II și III. I Categoria este spălată rapid, deoarece nu penetrează structura părului. Categoria II – Această vopsea este potrivită pentru colorarea lungă. Conține amoniac și păr color luminos. III Categoria conține peroxid, deci este capabil să deterioreze părul. O astfel de vopsea este potrivită pentru pictura părului gri.

De asemenea, vopselele diferă de origine: naturale, chimice, fizice.

Recomandări

 • Stradele gri sunt cel mai bine vopsite cu nuanțe naturale+
 • Înainte de a picta, verificați rezultatul colorării pe o singură parte+
 • Asigurați-vă că vă uitați la timpul de valabilitate al vopsiunii părului+
 • Consultați înainte de a picta cu un specialist dacă părul dvs. a fost supus unor proceduri chimice, au fost vopsite cu vopsea naturală sau luminată+
 • După orice colorare, în special clarificări, trebuie să tratați serios îngrijirea părului+
 • vopsea mai bine la maestru, indiferent cât de încrezător în puterea lor.

Orice fată și femeie pot face ca părul să coloreze și să găsească o nuanță perfectă pentru el însuși, ceea ce o va face și mai atractivă, este necesar doar să încerci să un pic cam.

Cititi mai multe despre modul de a alege o culoare de păr, vei învăța de la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: