Ce este mai bine: îndreptarea părului keratină sau laminarea părului?

Ce este mai bine: îndreptarea părului keratină sau laminarea părului?

Multe fete și femei doresc să aibă drept netedă și păr strălucitor, dar pentru acest lucru trebuie să le îndrepte în fiecare zi, ceea ce nu este foarte bine afectată de starea părului. Dar există proceduri care sunt capabile să ajute. Dar înainte de a se întoarce la maestru, trebuie să-ți dai seama că este mai bine: îndreptarea părului keratină sau laminarea părului.

Diferențe și asemănări

La efectuarea ambelor proceduri, dobândi par o stralucire sanatoasa, ele devin mătase și mai ascultător. Adică, apariția acestora îmbunătățește semnificativ. Aceasta este similitudinea principala a procedurilor.

Diferențele sunt mai semnificative.

 • Când se produce laminare, o anumită compoziție se aplică pe fiecare fir, care este un strat protector, parul deteriorat obține un aspect sănătos. După aplicarea medicamentului, este fixat de o altă compoziție, toate acestea se face fără efectele temperaturii ridicate. Laminării diferă de indreptare cheratină prin faptul că părul nu este îndreptat în mod specific. Dar, în detrimentul unei compoziții speciale, acestea vor fi mai lin, și, prin urmare, parțial efectul de par mai drepte va fi prezent. Dar durata redusă sale. Diferența este, de asemenea, că efectul de laminare poate fi salvat de la două până la patru săptămâni (depinde de structura firului de păr), în timp ce efectul de îndreptare a părului keratina este deținut timp de șase luni.

 • Keratina indreptarea parului este mai bine pentru motivul că există nu numai o îmbunătățire a aspectului, dar, de asemenea, o restaurare mai profundă. compoziția Keratina este aplicată pe fire, iar apoi acestea pot fi expuse la temperaturi ridicate. fier cald, care par indreptat cu placa, cum să sigileze părul. Keratina pătrunde adânc în structura, umple toate daunele minime. Astfel, există, de asemenea, un efect de wellness.

 • Există două diferențe mai semnificative între aceste două proceduri. Dacă în timpul laminare datorită compoziției speciale a parului devine mai gros, iar volumul crește, apoi cu indreptare cheratină, dimpotrivă, datorită netezime impresionante, coafura devine complet diferit. La alegerea uneia sau o altă procedură, trebuie doar să ia în considerare toate aceste nuanțe pentru a decide – care procedura este cea mai potrivită, și ce efect pe care doriți să realizeze.
Citește mai mult  Soiuri de tunsori cu un val

 • În plus, laminare este semnificativ mai ieftin decât indreptare cheratină, deoarece perioada de valabilitate și efectul diferă. Și dacă prima procedură se poate face la domiciliu, folosind ingrediente speciale, atunci a doua poate fi făcută numai în cabină.
 • Pentru laminare la domiciliu, seturi speciale sunt vândute și examinate cu atenție instrucțiunile, o astfel de procedură poate fi făcută independent. Unii folosesc rețeta pentru prepararea independentă a compoziției din mijloacele care există practic în fiecare casă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de gălbenuș de ou, gelatină, ulei de masline, sampon pentru copii. Gelatina se dizolvă în apă caldă, se separă amestecul rezultat în două părți. Într-un add sampon pentru copii, și pentru a face compoziția de păr. A doua parte este completată cu gălbenușul și ulei de măsline. Ei bine, se amestecă și se aplică pe păr, învelite cu un film, apoi un prosop. După 2 ore toate acestea pot fi spălate cu apă caldă. O astfel de procedură poate fi repetată de două ori pe lună, iar parul va arata mai fina si sanatoasa.

 • Laminarea este mai potrivit pentru cei care doresc sa faca parul mai voluminos, dar în același timp, buna si ascultator, care este în primul rând o importantă vedere exterioară a părului sănătos și necesită protecție împotriva factorilor de mediu nocivi.
 • Keratina indreptare este mai potrivit pentru cei care au parul obraznic greu, care sunt slab stilizare, și, de asemenea deteriorat și corectarea nevoie. Ei bine, principalul motiv – care are nevoie parul perfect drept, iar volumul nu contează complet.

Avantaje și dezavantaje

Dacă vorbim despre argumente pro, atunci în primul rând, ea face parte ca parul arata bine îngrijit și frumos în ambele cazuri,. Dar, cu indreptare keratina, ei încă mai primesc hrană suplimentară și finețea, ceea ce elimină necesitatea de a utiliza fierul de zi cu zi pentru indreptarea parului.

Plus laminare în faptul că poți face acasă, iar dacă alegeți o procedură de salon, va costa mai ieftin decât indreptare cheratină.

În saloane poate fi de la 3 până la 8 mii de ruble, depinde de lungimea părului și calitatea materialelor. In timp ce rectificarea keratina va costa 5 la 15 mii de ruble. Avantajele indreptare de cheratină sunt că efectul procedurii durează o jumătate de an, în timp ce laminare este un maxim al lunii.

Citește mai mult  Servicii de cosmetică și accesorii: ceea ce ai nevoie și cum de a alege?

Cu laminare, puteți aplica o compoziție incoloră, și puteți cu o tentă. Astfel încât să puteți da simultan părul umbra dorită, precum și să le facă mai fină și strălucitoare.

Contra Există, de asemenea, în ambele cazuri. Datorită aplicării compozițiilor care conduc firele de conducere, este posibil să cadă fire de păr, deoarece becurile pot slăbi, mai ales dacă au fost inițial puternice.

Principalul minus al procedurii de keratină este că pregătirea are formaldehidă, evaporarea sa este periculoasă pentru sănătatea clientului și a maestrului. Prin urmare, este necesar să se producă toate manipulările în măști de protecție și, în același timp, cu ferestrele deschise, astfel încât aerul proaspăt accesează în mod constant.

Atunci când efectuează ambele proceduri și alte proceduri, este necesar să se observe anumite condiții, altfel efectul nu va păstra atât de mult.

Este imposibil să se supraîncălzească, este dăunător, abur, căldură.

Vizitarea băii, sauna nu va beneficia. Pentru îndreptarea keratină, apa sărată este, de asemenea, contraindicată. Prin urmare, pentru a face această procedură înainte de a călători în țările calde este complet lipsită de sens. Dar laminare, dimpotrivă, servește ca protecție împotriva impactului negativ asupra mediului. Acesta se poate face înainte de a pleca.

Îngrijire după proceduri

Ambele proceduri după executarea lor necesită îngrijire suplimentară și adecvată a părului.

 • Pentru doi, și mai bine de trei zile, nu este nevoie să se spele.
 • Atunci când spălarea capului, ar trebui să treceți la șampoane sulfat.
 • Nu este recomandat pentru a trage fire cu rubberar, diverse agrafe de păr, clothespins și alte accesorii, pentru a face cozi, erodate impletituri complicate.
 • După laminare, nu ar trebui să îndreptați buclele cu fiare de călcat, uscator de par uscat sau pentru a face bucle de captura. Și, de asemenea, nu se poate face poftă de mâncare chimice.
 • Cu indreptare keratina, toate acestea nu este interzisă, deși părul și așa va fi drepte. Dar dacă, de exemplu, va dori să dea un volum sau să facă bucle, puteți recurge la ajutorul unei cârpe sau a unui uscător de păr.
 • După laminare, puteți picta fire cu orice vopsele. Într-o îndreptare a keratină, vopselele sunt interzise, ​​care includ amoniac. Și înainte de a picta părul, după îndreptarea keratină trebuie să așteptați cel puțin 2 săptămâni.
 • După ambele proceduri, părul devine neted, ascultător, frumos. Ele sunt ușoare și frumoase la pieptene. Dar trebuie să luați cu atenție această procedură. Combingul excesiv poate dăuna părului și poate provoca pierderea acestora. Mai bine din nou, fără a fi nevoie să nu faceți un pieptene.
Citește mai mult  Coafuri pentru dans: Tipuri și sfaturi pentru creare

Ambele proceduri au avantajele și contra care sunt suficiente. Înainte de a alege procedura, trebuie doar să înțelegeți ce vreau mai mult și respinge, desigur, din structura părului. Cel mai adesea, Consiliul poate da un maestru bun care înțelege structura părului și știe ce va avea procedura de impact în fiecare caz, și care va fi potrivit.

Pro și contra ale acestor proceduri sunt prezentate în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: