Coafuri colectate pentru păr lung: selecție, creație, decorare

Coafuri colectate pentru păr lung: selecție, creație, decorare

Păr – crearea unică a naturii, divate omului. Stilul selectat corect exprimă în mod negativ individualitatea și face o persoană irezistibilă. Calitatea realizării efectuate afectează ceea ce va fi starea de spirit. Moda pentru coafura de păr lung, care a apărut în cele mai vechi timpuri, nu numai că nu numai că nu a pierdut relevanța astăzi, dar se îmbunătățește din ce în ce mai mult datorită adăugării multor variante noi. Una dintre cele mai de succes opțiuni – colectați coafuri pentru păr lung.

Particularități

Înapoi în zilele lumii antice, femeile au încercat să-și pună părul în moduri diferite. Doamnele nobile de la Egipt au avut forme geometrice clare și diferă în mare puf și complexitate. Nu numai în Egipt, ci și în Roma antică și Grecia, stilul de încredere numai sclavi special instruiți, din cauza căreia acesta din urmă a avut o poziție mai înaltă la instanța. Coafura cu parul colectate de pe partea din spate a nodului este numit „grecesc“.

Vârful de perioada de glorie a frizeria este la secolul al XVIII-lea, și desigur, legiuitorul francez pentru coafuri noi au devenit coafura, în cazul în care un salon de coafură instanță a deschis Academia de învățare pentru saloane de coafură. Din parul colectări, capodoperele o înălțime de neconceput cu utilizarea insulei de sârmă făcute în formă de coafuri. Etapa de execuție a luat până la 6 ore de timp.

În Rusia, crearea de coafuri a fost implicat în experți din cetate, special instruiți în Franța, Germania, Anglia. În prima jumătate a secolului al XIX-lea, o moda pentru parul lung, răsucit pe partea din spate a capului, sub forma de 2 noduri situate deasupra urechilor. Au fost utilizate decorațiuni – flori decorative, panglici, crestături. Pentru a crea volume de styling, rolele de căptușeală folosite. În viitor, provocările foarte ridicate au venit să schimbe diverse noduri pe cap.

Moda pentru coafurile colectate de la părul lung a fost păstrată până în zilele de astăzi și este populară cu femeile de toată vârsta.

Avantaje și dezavantaje

Păr lung gros – întruchiparea farmecului, sensibilității și feminității. Stilul efectuat calitativ este capabil să reflecte statutul de viață și caracterul unei femei, accentuează eleganța, nobilimea. Coafura colectată pe părul lung sub forma unei pangii este o carte de vizită a femeilor rusești care dau un omagiu tradițiilor patriei, Nu e de mirare că femeile rusești consideră cea mai frumoasă din lume. Un astfel de stil are avantaje fără îndoială.

Avantaje:

 • Având părul lung implică implementarea unei varietăți de variante de stabilire+
 • Coafurile colectate de păr lung bazate pe panglici francezi și părul lung sunt cele mai bune decorațiuni capabile să transforme o femeie+
 • Părul colectat foarte ridicat dau imaginea grațios, accentuați eleganța gâtului și a umerilor+
 • În cazul unui deficit de timp, părul lung face posibilă efectuarea rapidă a unei așezări simple, dar spectaculoase sub forma unui fascicul+
 • Spre deosebire de tunsoare scurtă Nu este nevoie de coafuri frecvente de corecție.

Cu toate acestea, nu este nimic perfect în lume, „lingură surdă” este prezentă aici.

Dezavantaje:

 • Părul lung necesită mai mult timp și îngrijire pentru ei+
 • Pentru a nu perturba proporțiile formelor, femeile pline de creștere mică nu sunt recomandate pentru a face coafuri asamblate luxuriante – este mai bine să o faceți sub forma unui fascicul înalt+
 • Părul lung arată bine până la o anumită vârstă, apoi încep să aranjeze+
 • Este dificil să se efectueze o așezare cu părul structurii grase – în acest caz, este mai bine să faceți o tunsoare scurtă+
 • Long, dar firele foarte subțiri nu sunt potrivite pentru coafura colectată.

Cum să ridici?

Alegerea coafurii dvs. preferate în revista de modă pentru evenimentul viitor, nu vă grăbiți în coafor pentru a nu experimenta dezamăgire. De regulă, astfel de ediții reprezintă modele cu aspect perfect, care au avut loc în viața reală nu este atât de des. Nu întotdeauna stăpânul poate sublinia deficiențele în apariția clientului, temându-se par nepoliticos. Mai întâi trebuie să definiți tipul feței și forma capului. Tipurile de fețe sunt după cum urmează:

 • Rundă+
 • Îngust, lung+
 • Piața largă+
 • triunghiular+
 • Rhombovoid+
 • în formă de pară.

La diferite tipuri de față se potrivesc coafurilor lor.

Fata rotunda

O coafura de păr lung susținută sub formă de coadă sau un fascicul foarte așezat este potrivit pentru acest tip. fete de par ar trebui să fie netede. Bine ai venit biciuit breton, sonde oblice. Nu recurge la curling luxuriante, creând volum în jurul feței.

Îngust fata, lung

O astfel de formă de, dimpotrivă, fețe de pompare adecvate. Minunat va fi o panglica franceza in jurul capului cu fire întinse. Nu se recomandă să se facă o probă directă și o coafura cu un pachet de mare.

Tipul Pătratul feței

Coafurii realizate din fire lungi dense, cu un ondulator ondulat ușor pe părțile laterale, pe jumătate condus de un fascicul Ocazionale scăzut. Bang Magnificent întâmpină cu un spate bang.

Extras va fi parul liber, excursii drepte, coafuri cu urechile deschise.

Triunghiular

Caracteristica feței poate fi netezită printr-o coafura cu chirurgie oblică și o masă în domeniu din partea superioară a capului. Suvite din urechi linia de sus face mai bine luxuriante și creț. Deschideți frunte breton poate fi ondulată închis ușor cu probor oblică. Acest tip de fata „nu-i place“ parul prea lung și volumul la partea de sus.

tip Rhombid feței

O coafura de mult timp, biciuit pe laturile de păr este potrivit pentru tipul de diamant a feței,. Terminați imaginea de jumătate de capete într-o fire fază scurtă. Nu se recomandă să se facă o probă directă și coada „greacă“.

față în formă de pară

Este bine să utilizați volumul în partea de sus a capului la linia de jos a urechilor. Pentru masa de păr situat mai jos, puteți alege opțiuni pentru împletituri franceze. Coafurile nu sunt binevenite, extinderea de la linia de jos a urechilor, fascicule înalte și sonde directe.

Trebuie amintit: fata, redus în temple, este necesar să se adapteze părul în partea superioară a capului și feței, se îngustează de la bărbie – o masă bogată de păr de pe părțile laterale ale liniei de jos a urechile.

Cum să stai?

Pentru fiecare setare, un anumit tip de coafuri este potrivit. Styling sunt împărțite în 2 tipuri:

 • Simplu+
 • Seară.

coafuri simple includ păr lung în vrac, clasic: panglica, „coada de cal“ și un pachet. Și dacă coafura cu parul care curge arata foarte bine pe stradă și acasă, apoi la locul de muncă această imagine nu este întotdeauna adecvată. Pentru comoditate, atunci când se lucrează la birou, este mai bine să utilizați opțiunile pentru împletituri franceze simple, cu părul placat asamblat.

Efectuarea coafuri practice pentru birou și acasă.

 1. Se spală părul, pieptene, face un eșantion neted, împarte părul în 2 părți.
 2. Parul de pe partea stângă a capului la panglica intr-o panglica simplu, la sfârșitul anului pentru a fixa cu o banda de cauciuc, trageți bucla, astfel încât vârful ecranarea nu „bronz“ sări din coafura finit.
 3. Cu ajutorul degetelor mari la off scămoșată, trăgând firele pentru a crea volum.
 4. Piața de ceară se cerne prin pulverizare pentru conservare.
 5. Același lucru este de a face cu parul de pe partea dreaptă a capului.
 6. Înregistrează panglicele prin invizibilitate mare la orice înălțime la Will: la parter în centru, la înălțimea maximă.
 7. Trageți (opțional) 2 jetoane pe laturi, asigurați stilul cu un lac rezistent.

O astfel de coafură este ușor de realizat acasă, cu toate acestea, această așezare va arăta foarte impresionantă. Bang-uri lungi ridicate de frunte și fixate pe partea de sus, pot schimba coafura.

Evenimentele solemne sub forma unui bal și nunți sunt amintite pentru viață și privesc în consecință. Pentru un astfel de eveniment, puteți alege o opțiune de coafuri de seară.

Stabilirea seara este efectuată în mai multe etape.

 1. Curățați părul umed umed, aplicați pe ele, în special la rădăcini, mousse pentru volum și distribuiți uniform cu o perie.
 2. Părul uscat cu un uscător de păr, creând volum.
 3. Cu ajutorul unei curbe sau a forcepsului, zdrobiți buclele în întregul cap, fixați-le cu ceară.
 4. Faceți o probă orizontală prin partea de sus, la începutul zonei parietal, colecta o mică parte din părul în coadă, lăsând partea de jos și catenele.
 5. Rotiți coada elastică. Puțin trăgând guma, face o gaură peste el și arunca coada.
 6. Strângeți guma, trageți-o strâns și scoateți coada buclă.
 7. Locurile rămase pe laturi și la parter, colectează haotic în jurul buclei, astfel încât fasciculul de demipensiune.
 8. Părul din față pentru a pune bangurile laterale, fixând capătul unei firuri în coafură.
 9. Stivuirea cu coatele alungite pe laturi.

Cum să decoreze?

rochie frumoasă, pantofi albi și fire de perle pe gât va ajuta pentru a declanșa imaginea. Asigurați-vă că pentru a adăuga stare de spirit buna la acest lucru și rămâne doar să aștepte transportul pentru a merge la bal! În funcție de tipul de eveniment, decoratiuni diverse pot fi de asemenea folosite pentru coafuri. Principalul lucru este să nu exagerați pentru a nu semăna cu „copacul de Anul Nou“. În cazul în care decoratiunile predomină în coafura, atunci acestea ar trebui să fie la o rochie de cel puțin, și vice-versa.

Decoratiuni pentru coafuri pot fi:

 • Perle sau pietre pe toată lungimea de stabilire+
 • Frumos ramă, flori artificiale+
 • Diademă, coroană de flori în stil grecesc+
 • Pieptene cu pene+
 • Agrafe de păr, păr invizibil decorate cu flori+
 • ramuri.

coafuri sunt colectate în sine decorarea unei femei, deoarece Fiecare opțiune are propria evidenția și este interesant în felul său. O cantitate mică de bijuterii va adăuga coafura de romantism, rafinament si farmec.

accesorii Adăugat vor beneficia de frumusetea proprietarului lor, va crea un sentiment de preocupări cu un basm.

Exemple frumoase

Există mai multe opțiuni pentru coafuri frumoase colectate.

 • „Coada de pește“ colectate într-un fascicul neglijent. Hairstyle este potrivit pentru orice situație de viață, arată superb. Aur ramă va fi foarte.

 • buchet simplu cu breton stabilite. Opțiunea perfectă pentru a lucra în birou. Coafura simplă, dar foarte spectaculoasă afișează starea de viață a proprietarului.

 • Big Braid Franceză. Coafura este ușor de executat, dar are o atractivitate incredibilă și este relevantă în orice atmosferă. Dulapurile lansat pe părți transforma într-o opțiune de stabilire festiv.

 • Side Bundle de Îndoituri par + Spit „coadă de pește“. Coafura arată grozav, fasciculul, situat pe lateral, oferă imaginii un farmec special, opțiunea este ideală pentru bal și nunți.

 • Coafura colectată de păr curbat. Pentru acest ouatului, orice grosime de păr se va potrivi. Colectate într-un bucle de fază scurtă va crea o imagine ușor, romantic. Hairstyle este potrivit pentru orice eveniment.

„Nu există nici o limită pentru excelență,” astfel de cuvinte pot fi exprimate prin emoții la vederea unor capodopere delicioase ale coaforilor create de maeștri. Harul și abilitatea de execuție uimită și admira. Poate frumusețea într-adevăr va salva lumea?

Care sunt coafura colectată, vezi videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: