Coafuri în stilul Chicago

Coafuri în stilul Chicago

Style „Chicago“, 1930 nu dandies odihnă de mai mulți ani. El este extrem de cerere în partidele tematice și petreceri corporate – care nu le place să apară în fața publicului o diva de la Hollywood în Sclipire rochie de seara, ruj stacojiu și „val rece“ pe cap?

Stilul modern de birou nu permite o femeie să arate ca o regină, și natura lucrării, împreună cu ritmul de viață nu are nevoie de haina de vulpe polară și portavoci lungi. Dar cine, de fapt, se va ridica copilul de la grădiniță la voal și perle? Dar acest lucru nu înseamnă că puțin o dată pe an la, sexul frumos nu visează să devină un frumos. Și în acest caz, stilul gangster din anii 1930 – o mană cerească perfectă. El va demonstra toate caracteristicile sale câștigătoare, evidențierea și chiar câteva blocat afară lor.

Trăsături specifice

Pentru a înțelege unicitatea deceniului anilor 1930, este necesar să se uite într-o perioadă puțin mai devreme – 20 de ani ai secolului XX. În 1929, America a scăzut la Marea Depresiune. Acesta a încheiat primul război mondial. Pe de o parte, mulți oameni bogați au pierdut brusc statutul lor, pe de altă parte – oamenii au vrut să uite greutățile de război și să se distreze. Multe case de moda au dat faliment și închise, și oamenii inspirație nu este în reviste de moda cu modelele lor de multe ori nerealiste, și filme de la Hollywood, în cazul în care la acel moment Greta Garbo a strălucit și Marlene Dietrich simplu, rochii elegante și costume nu au fost făcute de designeri de moda bine-cunoscute și au dressers personale.

Moda a devenit mai simplu și natural, siluete pierdute fantezie și a început să sublinieze figura, dându-i în lumină favorabilă. Silk, Jersey, tăiate în diagonală – adică de bază „piloni“ ai modei 1930. În cazul în care granulele și franjuri (în ținutele de seară) și silueta cilindrică „Garson“ , cu o talie coborâtă și nu sânii subliniere a domnit în modă în „răcnește“ de pe ’20 în lumea modei, asa feminin a devenit haine. Stilul gangster nu este altceva decât același stil de 30 de ani, dar într-un „ecran“ puțin mai hipertrofiate, cordiale.

Proprietățile distinctive ale „Chicago“ din anii ’30 ai secolului XX sunt sprâncene arcuite subtiri, buzele rosii luminoase, rochii de mătase lungi, pe diagonală în diagonală și nu ascunde nimic în curbele corpului feminin, portavoci lungi cu țigări subțiri, perla fire suspendate sub centura, Bearfully brodate accesorii de par.

Discuție despre coafuri în stilul de „Chicago“. Primul lucru pe care la nota – proprietarii de păr lung, nu vor fi în măsură să demonstreze lor. Toate coafuri din anii 1930 – scurt: fie că este o tunsoare înainte de bărbie, sau păr de stabilire sub inelul sau banda. Neck trebuie să fie deschise – aceasta este una dintre principalele condiții.

nuante de par sunt permise doar trei – cărbune-negru, blond platinat sau flacără-roșcată.

Parul poate fi atât netede și ondulat. Dacă alegeți prima opțiune – numai probele oblice sau să o binecuvânteze. Dacă doriți bucle – acestea ar trebui să fie volumetrica și luxuriantă, nici strâns „izvoare“.

Ce tunsori au fost de bază la aderentului de stil gangster? În primul rând, desigur, „Pagina“. Lungimea parului la „Praw“ modificarea din 1930 a atins liniile de bărbie, deși a existat o variație a mai scurtă – până la mijlocul urechii. Linia de NISE în tunsoare trebuie să fie perfect chiar, astfel încât fiecare fir are aceeași lungime. Completări coafura de multe ori – breton gros și drepte.

În ceea ce privește părul de lungime medie, este cel mai adesea era aceeași „PJ“ sau „Kare“ lung pentru umeri. Sub acest nivel nu a purtat coafuri în 1930. Femeile din acei ani fără păr regret tăiat, stau nu mai puțin feminin și atractiv.

Tehnologia de stabilire

Pentru a face o coafura în acest stil, trebuie să se stabilească fie tunsoare, sau ridica lungi toroane sus. Fă-l destul de doar acasă.

Dacă aveți o tunsoare bazată pe Bob în diferite modificări, ești foarte norocos. Puteți face un spectaculos „val rece“ si arata absolut autentic stil „Chicago“. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de agrafe de par, scoicile pentru formarea unui probor neted, un mijloc de stabilire (cel mai bun din toate gel) și, desigur, lac pentru fixarea rezultatului rezultat. Deci, părul semihow este împărțit într-o probă (în mod necesar oblic, dar impecabil buna).

După aceea, un gel este aplicat catena. Cu ajutorul agrafe de par sunt formate valuri dorite. După uscarea completă a părului (puteți usca jetul mesager de aer rece din uscător de păr) clipuri sunt eliminate, iar coafura este fixat cu lac.

Dacă doriți o așezare magnific, vă va ajuta fierul cu duza „Wave“. Cu acesta (și utilizarea obligatorie a protecției termice), puteți crea fire ondulate chiar mai repede. În acest sens, femeile moderne au avut noroc cu mult mai mult decât fetele în anii ’30, pentru că acum toată lumea are un „arsenal“ sub forma unui uscător de păr, forcepsul, mijloace de styling pentru diferite ocazii, și în acele zile, nu orice fată a avut chiar bigudiuri. Prin urmare, „val rece“ a fost realizat prin înfășurarea părul ud pe deget, fixarea ac de păr și uscarea în mod natural.

Dacă doriți să facă valuri magnifice pe parul scurt, trebuie să rămurele de utilizare pentru curling, valuri de formă, ușor fixați-le cu degetele și purta un pansament gol. Hairstyle trebuie lăcuit. Părul lung și cu jumătate de inimă va trebui să se ascundă sub bandă. Acest lucru se face astfel: există o cerc rotund pe cap, fire de la un templu la altul prin fundul în mod constant stivuit sub ea. Puteți utiliza hărți și lacuri pentru a remedia rezultatul.

Pentru a face valuri pe părul lungimii medii, efortul va fi necesar mai mult. Este necesar să le transformați în acest fel la clește, astfel încât buclele rezultate să nu fie „izvoare” și, în același timp, deschise gâtul. Pentru a ridica turul la nivelul dorit, se recomandă utilizarea de știfturi, invizibile și panglici. Profitați de lac de păr, cu toate acestea, în cantități moderate, pentru a nu întoarce buclele luxuriante în monolitul imobiliar.

Utilizați accesorii

Un factor important în crearea imaginii „A LA 30th” este accesorii.

  • Boldband, purtat pe frunte. Nu există nici un exces în decorarea ei – aceasta este prevăzută de pietre și pietricele strălucitoare, paiete si margele extinde, decorate cu una sau mai multe pene. Toate acestea nu este numai permisă, dar, de asemenea, necesar. Femeia în stilul „Chicago“ ar trebui să strălucească și preaplin.

  • Al doilea accesoriu care va veni pentru a vă ajuta să creați imaginea o prietena de gangster, – pălăriuța. Cel mai adesea domeniile sale sunt fie foarte înguste, sau ele nu sunt deloc (așa-numitele pălării-pastile). În decorul acestui articol este, de asemenea, admise – pietre, panglici, pene, strasuri, margele, paiete sau toate împreună. În plus, pălăria poate fi decorat cu un voal mic – lungimea maximă înainte de bărbie. Vălul este situat atât în ​​părul și coborât pe fata. Acesta poate fi, de asemenea, decorat cu mărgele sau pietre.

Accesorii de par sunt combinate cu atât ouatului netedă și păr luxuriante.

Opțiuni pentru crearea de coafuri foarte mult, rămâne doar pentru a experimenta – și veți deveni o stea de orice parte parte.

Pe tehnologia creării de coafuri în stilul „Chicago” va spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: