Coafuri originale și elegante pentru băieți 9 ani

Coafuri originale și elegante pentru băieți 9 ani

Pentru a nu fi pierdut în lumea modernă, trebuie să vă dovediți individualitatea în fiecare zi și să vă mențineți stilul care armonizează cu lumea interioară. Asistentul principal în această afacere poate fi la modă, rece, rece tunsoare. Predarea unui copil să fie le insufla un sentiment de stil și în primii ani de ajutor decide cu privire la alegerea coafuri.

Deosebit de important pentru băiat. În mod corespunzător selectat pentru copii tunsoare-i dea încredere.

Cum să ridici?

copiii moderni caută să afirme și să exprime „I“ din primii ani. Și coafura elegant, poate ajuta la ajutor în această afacere. Pick up o tunsoare frumos pentru un băiat de standuri vechi de 9 ani, luând în considerare mai mulți factori.

 • Începe selecția tunsori din definiția feței și a capului de formă. Acesta vă va ajuta să decidă cu privire la forma de coafuri și pentru a atinge proporțiile corecte. Dacă există defecte minore forma craniului, acestea vor fi mai ușor să se ascundă sub tunsoare pe parul lung sau mediu.
 • Structura părului joacă, de asemenea, un rol din urmă. Dacă un copil are un păr sănătos, gros, puternic, atunci modelele alungite vor fi potrivite, ceea ce va beneficia de toată bogăția capelelor sale. Băiatul cu părul subțire și moale se va potrivi cu tunsoare scurte care vor da coafura de volum.
 • Când alegeți o tunsoare, caracterul unui copil este mai mare. Uită-te cu grijă băiatul tău și întreabă cine se simte în această lume. Este necesar să alegeți coafura astfel încât să fie combinată armonios cu lumea interioară a adolescentului, la ajutat în viață.
Citește mai mult  High Bundle: specii și creație pe lungimea diferită a părului

Dacă băiatul tău are calități de conducere și se străduiește întotdeauna și în tot ceea ce trebuie să fie primul, el nu ar trebui să poarte modele clasice de tunsoare. Cel mai bine este ca el să provoace modele, îndrăznețe, țipătoare. Și, dimpotrivă, dacă copilul are un caracter calm, echilibrat, este necesar să se sublinieze acest lucru cu modele elegante de coafură clasică.

 • Hobby-uri și hobby-uri băiat, precum și un stil de viață pe care copilul conduce, va afecta cu siguranta alegerea tunsori. Adolescent, ceea ce duce un stil de viață activ și de sport adezive, modele scurte de coafuri vor fi potrivite. Pentru a sublinia individualitatea și natura creativă, băiatul este tunsori potrivite pentru parul mediu si lung. Pentru copii, cu științele exacte și obișnuiți cu ordinea strictă a lucrurilor, este în valoare de a alege optiunile clasice.
 • Nu uitați să ceară părerea copilului. Nu ar trebui să rămână în ultimul loc și pur și simplu ignorate. Băiatul de la vârsta de 9 ani incepe sa se dezvolte ca persoană și acțiuni similare pot fi jignit sau ofensat de el. Copilul trebuie să vină la tunsoarea ales în sine, pentru că el va trebui să apară în societate cu ea. Din modul în care el se va simți cu modelul ales, starea sa internă depinde.
 • Dacă băiatul are un idol, pe care el caută să fie similar (de multe ori se întâmplă tata), uita-te cu atenție: se poate, stil și coafura „Stars“ se potrivesc perfect adolescente. Asigurați-vă că, dacă totul merge bine, copilul tau va fi foarte multumit.
 • Încercați pentru a ridica o astfel de tunsoare, Pentru băiat însuși, fără nici un ajutor pentru ea să aibă grijă de ea, fără a cheltui o mulțime de timp. Coafura ar trebui să fie lumină, fără a fi nevoie de stivuire complexe, folosind tot felul de mijloace.
Citește mai mult  Coafuri pe păr foarte scurt: idei și etape ale creației

Scurtă durată

Hitlergent

Cele mai populare recent, nu numai în rândul adolescenților, dar, de asemenea, printre celebritati. Principiile acestei coafura – Pe scurt whisky și capete cu copilul perfect pus dezbrăcat. Uneori, ei fac atât netezi ras whisky și capetele să se concentreze pe breton îngrijite.

Un astfel de model se va potrivi cu un absolut toate adolescenti, dar nu merită să ofere un copil, cu creativitate. Aceasta este opțiunea perfectă pentru băieții care conduc un stil de viață activ, precum și liderii posesabili.

Coafura poate fi modificată, face bretele puțin mai mult și a pus-o înapoi de pe frunte spre partea de sus. Dacă băiatul are o formă rotundă de față, atunci se va extinde vigilent și va crea proporțiile potrivite.

ANDERCAT

Modelul de tunsori la modă – pentonat. Coafura implică, de asemenea, whisky de scurtă durată, dar linia de păr scurt, pe măsură ce se apropie coloana vertebrală coboară până la gât. Bang are, de asemenea, o altă lungime și metode de așezare, dar cel mai adesea este lipit de păr. Figura poate fi aplicată pe whisky sau cap. În plus, ornamentul poate începe pe o parte a capului, trece prin cap și se termină pe cealaltă parte.

Linii directe și sparte, valuri, stele, logo-uri de branduri și mașini celebre, portrete de caractere celebre de desene animate pot fi folosite ca o imagine. Totul depinde de fantezie de stilist și cel mai adolescent. O astfel de coafura va da băiat de individualitate, subliniază calitățile sale de lider și dorința de a fi prima, chiar și în stil. Cu o astfel de coafura, un adolescent va atrage cu ușurință atenția altora, iar apoi totul va depinde numai de el.

Citește mai mult  Germeni de ulei pentru grâu de păr: proprietăți, rețete și aplicații

Lung și părul de mijloc

Fasole

bob Tunsoare atât în ​​stil clasic, cât și în versiune extinsă se va potrivi cu orice băiat. Această tunsoare este realizată fără a stabili și a probei. Părul de aceeași lungime medie este situată uniform în jurul cercului capului.

Adolescent poate avea grijă de coafura, astfel, fără ajutor. Pentru îngrijirea va fi nevoie doar pieptene. Un model extins ofera copilului o oportunitate pentru experimente cu coafura ei.

haos ușor de pe cap se va face imaginea proprietarului unei astfel de tunsoare cu mai îndrăzneț și independent.

Îngrijire

  Mereu la moda clasic kara. Corecte coafuri formă geometrică și rigoarea liniei de păr va da tânăr eleganță și încrederea în sine. Stilul clasic va sublinia seriozitatea intențiilor băiatului și dedicarea lui.

  tunsoare Îngrijit și suporturi de ambalat prevăzute face o imagine mai stricte și grave. asimetrie Easy va aduce unele Audacity la stilul băiatului. Împrejurările va fi imediat capabil să înțeleagă că acest tip este capabil de soluții extraordinare.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: