Coafuri pentru fete pentru parul scurt la gradinita

Coafuri pentru fete pentru parul scurt la gradinita

Taxele la grădiniță trec destul de repede, dar este important să aibă timp să se împletească cu atenție părul, astfel încât să nu interfereze cu copilul în timpul zilei. Mamele încearcă să studieze cât mai multe variații ale coafurilor simple posibil de a face de la fiicele unor prințese reale. Lucrul cu părul scurt este destul de simplu și, cel mai important, rapid.

Caracteristici de stivuire pentru copii

Coafuri zilnice sau festive pentru grădiniță diferă semnificativ de la adulți similari. Amintiți-vă că diferite mijloace pentru fixarea suplimentară a părului (în special lac) nu pot fi utilizate până la 7 ani. Principalele caracteristici ale stilizare pentru copii sunt prezentate mai jos.

 • Viteza maxima. Hairstylele de împlinire lungă iau o mulțime de putere ca tine și fiica ta.
 • Styling casual trebuie să fie deosebit de durabil, să reziste la deghizare, jocuri active și alte clase de copii. Puteți neglija ușor această regulă dacă faceți o coafură festivă timp de câteva ore.

 • Copilul ar trebui să fie confortabil. Evitați o întindere puternică de fire și de păr care au pus în cap. Este important ca buclele să nu cadă în ochi. Neglijarea unei astfel de reguli simple este plină de mare disconfort și alte probleme cu viziunea.

Consultați copilul înainte de a face una sau altă coafură. Când copiii nu-i plac coafura, se comportă neliniștită în timpul țeserii.

Cum de a alege o coafura?

Părul scurt la copii poate avea o structură diferită și lux. Singur și aceeași coafură va arăta diferit asupra copiilor cu oval facial diferit. Iată regulile de bază ale alegerii.

Nu împleti panglica pe părul rar. Presiunea sporită a rădăcinii poate duce la.

Pentru părul moale și curat, ridicați stilul pe jumătate de ecran.

Copiii cu o față ovală largă nu ar trebui să facă coafuri netede când părul este strâns adiacent capului.

Fete cu frunte de mare mai bine ridica o așezare cu bretonuri libere.

Copiii cu fața îngustă a feței sunt coafuri cu un volum suplimentar în temple. Puteți să vindeți cu ajutorul arcurilor, panourilor sau părului cu ornamente mari.

Opțiuni ocazionale

Coafuri frumoase pentru fiecare zi vor simplifica semnificativ viata unui copil. Părul va fi mai puțin deranjant în timpul jocurilor. Acuratețea și ordinea părului scurt pot fi administrate literalmente în câteva minute. Urmați perechea de pieptene și benzi de cauciuc adecvate, părului, invizibil.

Pentru separarea uniformă, folosiți o creastă cu un pict de metal.

Pentru cea mai mică

   Coafura potrivită pentru fete 2-3 ani. În mod ideal arată pe păr rar. Pentru a implementa trebuie să luați 3-4 gumă de silicon colorat. Dacă un copil are un bang, apoi scoateți-l, pentru a nu interveni.

   Faceți un eșantion curat pe partea stângă. De la stânga la dreapta, spre templu, colectați părul în coadă. Vârful primei coada este construit cu o bandă de cauciuc cu baza următoarei coadă. Repetați o tehnică simplă până la capăt. Părțile frumoase pot fi mascate gumă.

   Din cozile

   O astfel de coafură se poate face chiar și pe păr foarte gros, dar va dura puțin mai mult timp. Cozile trebuie să fie plasate într-un checker. Pentru fixare, utilizați mici gumă de silicon. Puteți alege invizibil sau, dimpotrivă, luminos și multicolor.

   La cel mai înalt, face 2 coadă mică. Între ele, ușor mai scăzute, luați alta sau două coadă din firele primelor două și părul extra de la lungimea principală. Acest lucru se dovedește o plasă. Este important ca toate sondele să fie netede și îngrijite. Este mai bine să utilizați un pieptene speciale pentru formarea lor.

   Pe părul gros, coafura va arăta foarte volumetrică și pe subțire. Combinați cozile universale pot fi diferite, totul depinde de imaginația dvs. Dacă doriți, adăugați invizibil cu decorul sau părul mic la conexiunea părului.

   Zhugs

   O astfel de coafură poate fi efectuată în ziua în care toată lumea a dormit o grădiniță. Este foarte simplu și rapid, dar părul dobândește un aspect îngrijit. Este suficient să faceți o coadă înaltă, împărțită în 2 fire egale și le cântărește. Astfel încât să puteți scoate pur și simplu părul care urcă în ochi sau să aranjeze întreaga lungime. Fixați sfaturile pot fi ambele benzi de cauciuc și părul de păr. Dacă timpul vă permite să faceți o coafură mai creativă, atunci trei pigtails pot fi obținute de la o coadă mare.

   O opțiune interesantă – o combinație de 3 sau mai multe hamuri. Tie o coadă în centru și încă 2 la o distanță egală față de media. Fiecare divide coada în jumătate și să se răsucească în cablajul, blocați vârfurile cu benzi de cauciuc imperceptibile. Partea de jos a conecta toate ac de par 3 împreună. Puteți combina un număr mai mare de hamurile sau le-au orizontal.

   Cascadă

   opțiunea perfectă pentru copii cu kara clasic.

   Pentru a începe cu, să facă o probă de panglica, apoi împarte părul în zona templu 3 fire egale. Start pentru a face panglica de obicei, dar concediu liber Strand fund. În loc de curl a lansat, ia un fir de păr de sus. Asigurați legături pentru același principiu până la următoarea ureche.

   Pe partea opusă, am împletească aceeasi șiret din templu la ureche. Monitorizați de simetrie, tot ceea ce ar trebui să fie curat. Arată impletituri între ele și să stabilească invizibil. Prezon sunt mai bine să nu folosească, ei pot pune în capul copilului după jocuri sau rularea. Pentru copiii foarte mici este mai bine pentru a face un sistem de închidere panglica cu o gumă subțire.

   Bezel

   Trese, steril și hamurile pot fi compuse, astfel de fiecare dată când este creată o imagine unică. Un exemplu de o coafura frumos – rama de la cozi. fixare de încredere garantează confortul copilului până seara.

   Hairstyle este potrivit pentru ambele zile obișnuite și de vacanță. Made foarte ușor și rapid. impletituri paralele creează un efect de bordură. Bantian completează perfect imaginea.

   opțiuni festive

   Pentru matineu la grădiniță, fiecare mama încearcă să facă coafura mai alat la copilul ei. Nu uita despre comoditate, nu folosesc fonduri suplimentare pentru fixare. O mai bună consolidarea structurilor invizibile. Pe parul scurt, puteți crea miracole reale pentru fiecare câteva minute.

   soluție simplă și elegantă – bucle fabuloase. Este important să se utilizeze metode rece pozare sigure. Pe părul umed și curat pigtailuri mici sau flagel-uri, lăsați peste noapte. Dimineața este suficientă doar pentru a sparge totul și pentru a îndrepta buclele cu mâinile. Coafura este perfectă pentru matinee sau bal în grădiniță.

   Pentru a finaliza imaginea, trebuie să adăugați un pic de accesorii. Lokon lângă spațiul feței un păr frumos sau invizibil. Puteți combina buclele cu cozi, arome sau pigtails. Pentru a crea rapid coafuri, puteți folosi curgătoare de spumă moale.

   Matinee – un eveniment special pentru fiecare prescolitor. Una dintre opțiunile de coafuri pentru celebrare este oferită în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: