Colorarea pentru părul scurt: Cum se întâmplă și cum să efectuați colorarea?

Colorarea pentru părul scurt: Cum se întâmplă și cum să efectuați colorarea?

În căutarea ideilor proaspete, o femeie modernă se referă adesea la colorarea neobișnuită a părului. Și nu este surprinzător: schimbarea nuanțelor cu crearea jocului de tonuri vă permite să introduceți o noutate la imagine și să ajustați vizual defectele feței. Una dintre tehnicile de colorare a abilităților de așteptare astăzi este de colorat. În articol, ne vom concentra în detaliu nuanțele culorii părului scurt, remarcăm caracteristicile de selecție a nuanțelor, descriem metodologia de implementare și notăm regulile de îngrijire după pictura.

Particularități

Metodele de colorare reprezintă un proces complex. Este adesea confundată cu topirea, deși este o etapă mai mare de colorare. Aceasta nu este doar o gradare complexă de aceeași culoare, ci și tehnologia buclelor de pictură color și chiar schimbări creative în culoarea părului. În funcție de tipul de execuție, colorare poate fi direcționată spre întărirea adâncimii culorii, creând un efect de îndreptare sau pictura creativ într-o direcție verticală și orizontală chiar.

În momentul efectuării tehnicii, se folosesc mai multe pigmenți de culoare. Acest lucru nu permite amestecarea de tonuri, cu temperaturi de culoare diferite. Se face o tunsoare fără gust, și chiar vulgar. În comparație cu lungimea obișnuită a picturii de par scurt complicat. În același timp, este adesea necesar să se selecteze un anumit desen și un mod, sprijinindu-se pe forma o tunsoare și chiar punerea aproximativă.

Tunsorile scurte prin ele însele atrag atenția universală. Pentru a nu lipsi imaginea de feminitate și atractivitate, este necesar să se plătească o mulțime de atenție la alegerea unuia sau un alt tip de pictura. De fapt, poate fi completă (cu colorarea tuturor capelelor) sau parțială (când este aleasă pentru pictura oricărei părți a capului, de exemplu, bangs sau zonă temporală). În funcție de dorințele clientului și de caracteristicile structurii părului ei, stilistul selectează opțiunea potrivită pentru o culoare și temperament.

În plus, este luată în considerare stilul de viață, munca, precum și interesele individuale. De exemplu, reprezentanții Subculturilor pentru tineret pot oferi soluții creative cu pictura ascuțită contrastantă. Femeia de afaceri sau lucrătorii de birou vor primi o colorare armonioasă și frumoasă feminină, cu crearea de tranziții moi și margini neclară. În același timp, un alt factor decisiv va fi tipul de vopsea, care poate fi amoniac sau suprafață.

De la Air Touch Această tehnică are o mai groasă mai groasă de fire implicate în procesare. În plus, atunci când colorarea nu utilizează uscător de păr. Aici, tranzițiile pot fi ascuțite, iar numărul de nuanțe ajunge adesea la 5-8. Tehnicile de colorare sunt diverse, în funcție de alegerea adevărată a acestora, poate fi făcută neobișnuită chiar și cel mai mult, ar părea, o tunsoare simplă. Cu toate acestea, pentru ca rezultatul să coincidă cu dorința dorită, selecția tonurilor de contrast va trebui să trateze o atenție deosebită.

De colorat parul scurt este un instrument excelent pentru mascarea lipsită de păr subțire de volum. Din cauza mai multor nuanțe implicate în colorare, creează efectul de antigel și pilozitate puf. Cu el arată mai interesant, proaspăt, mai modernă.

În același timp, structura firelor nu este valorială: atât pe linii drepte, cât și pe lungimea scurtă a părului, colorarea arată foarte eficient.

Soiuri

Clorirea clasei pe părul blând poate fi posibilă în mai multe semne. De exemplu, poate fi neutră și culoare. În plus, se realizează adesea folosind coloranți care sunt nuanțe corelate ale culorii de bază sursă. Pe baza tipului de pictură, acesta poate fi împărțit în longitudinal și transversal.

 • Colorarea americană este demn de remarcat în faptul că utilizează cel puțin 5 nuanțe potrivite pentru culoarea naturală a buclelor.
Citește mai mult  Cum să vă îndreptați părul fără a vă gala?

 • Metoda „piperului de sare” este relevantă în primul rând pentru femeile gri și blonde. Iată rădăcinile și scopurile, dimpotrivă, întunecate.

 • Pictura multiplă este bună pentru părul oricărei culori și poate cea mai variată, inclusiv arbitrară.

 • Tehnica zonală se distinge prin faptul că nu toată capela este vopsită, dar doar o anumită parte.

 • Metoda Neon implică utilizarea tonurilor luminoase și țipătoare, care vor șoca pe alții.

 • Pictura Bangs nu afectează alte sectoare ale capului. Această opțiune astăzi este utilizată rar sau se efectuează în conformitate cu tehnicile creative.

În plus, colorarea poate fi împărțită în două tipuri: obișnuit și asimetric. Asimetria arată destul de neobișnuită, vă permite să distrageți atenția de la imperfecțiunile feței. De multe ori se recurge la o astfel de recepție în cazul asimetriei tunsoarei în sine. De exemplu, acesta poate fi un bob asimetric, cu un fir, în loc de breton, sau cu un templu ras. Accentuând aceste tunsori prin colorare vă permite să ia o privire proaspătă la tunsorile și să facă o notă creativă în setul de femei.

 • Tehnica babylights Sau așa-numita microcolorizare implică munca cu fire subțiri. Este minunat pentru a lucra cu părul moale, deoarece este nedeterminat la lungime. Ombre vă permite să schimbați culoarea de bază cu 2-3 tone și mai aproape de sfaturi. În acest caz, barele transversale sunt întinse.

 • Somograf Acesta diferă de efectul imitației gradientului de strălucire solară, care creează atunci când pictează. Efectuați această opțiune pe o lungime scurtă este dificil: cel puțin ar trebui să fie lungimea pătrat.

 • Armare Este demn de remarcat faptul că arată în naturale pe durata scurta.

 • Culori Crazy – Opțiunea pentru tineret sau frumusete bloggeri creative cu subliniind.

 • pictura Pixel Și este unic la toate: se pare superioară pe o tunsoare scurtă, și poate lua o secțiune de prelucrare foarte mici.

 • Stencil moda Colorare implică utilizarea unui șablon special prin care imaginea este transferată într-o secțiune de tăiere specifică.

 • Cucu bau – Metode de aplicare a pigmenților fără utilizarea catenele superioare. Aceasta adaugă coafura nu numai originalitate – o astfel de metodă de pictură conferă volum părului.

Cum de a alege o culoare?

Alegerea de nuanțe armonioase pentru vopsire poate depinde de diverși factori. De exemplu, este neapărat tendințele la modă, caracteristici ale colorage, culoarea de bază a părului. Astăzi, naturalețea este apreciată, iar cei care nu sunt utilizate pentru a recurge la contraste puternice, puteți paria pe gama de culori naturale de vopsele pentru păr.

Nu trebuie să uităm de necesitatea unei anumite baze pentru anumite culori.

De exemplu, pentru a profita de unele nuanțe, blondele nu ar putea avea nevoie de pregătire, în timp ce brunetele va trebui să lumineze intermitent bucle, uneori în mod repetat. bărbați la modă Blonde puteți alege tonuri de aur roz. Frumusețe cu roșu oferte de moda de păr pentru a activa culorile nuanțe de cupru și aur. Culoarea de cupru pentru ei va fi perfect.

Citește mai mult  Cum să faci o grămadă fără un Bagel?

fete-brunetă sunt mai dificile, precum și proprietarii de par aproape negru. Astăzi, aceste culori sunt considerate grave, și, prin urmare, acestea sunt de multe ori încearcă să se înmoaie, albire, cel puțin o pereche de tonuri. Culorile de nuanțe sunt selectate cu o combinație cu o tunsoare.

Dacă este claritatea liniilor geometrice, trebuie să sublinieze cu tonuri luminoase. Când tunsoarea este mai feminină și mai moale, este mai bine să alegeți un ton, legat de culoarea de bază și să efectuați o strălucire longitudinală.

Nuanțele la modă ale sezonului au devenit cenușă și argint. Ele sunt minunate pentru blonde și Russol, modă cu culoare rece. Cu toate acestea, o astfel de colorat arată frumos și eficient numai în cazul părului sănătos și piele pură. Și, de asemenea, blondele pot alege nuanțe pentru pictura cu albastru, caramel, roz, tonuri de menta.

Bruneturi și brunesc în pictură, puteți include nuanțe de cafea cu lapte, precum și chihlimbar, miere, ton de brandy. Dacă vreau creativ, atunci vopselele luminoase vor arăta în modul lor mai bine decolorat. Modnitele Rusim se pot uita la Subtonul de Aur. Cu toate acestea, relevanța sa în una sau altă imagine poate, cu mai multă probabilitate, să spună stilistul, deoarece tonul pielii are propriul său.

Spre deosebire de părul lung, colorarea pentru fire scurte este mai des efectuată prin metoda longitudinală folosind tehnici microcoloristice. Și, în unele cazuri, numărul de nuanțe ajunge la 10. Efectul plămânilor de păr este realizat de numărul de nuanțe și de culoare de bază. De exemplu, părul blondei părea a fi gros, este necesar să adăugați fire luminoase. În același timp, bucle scurte pot fi după cum urmează, deci.

Proprietarii de păr întunecați astăzi oferă culori strălucitoare în pictura: vin, cireșe, purpuriu și albastru. Rúsol, bărbați la modă, poate fi selectat între gama de tonuri naturale și culori luminoase prin care vă puteți schimba imaginea.

Este demn de remarcat: Cu cât este mai scurt părul, cu atât mai responsabil trebuie să abordați alegerea nuanțelor de coloranți.

Tehnologie de colorare

În mod ideal, trageți colorarea pentru părul scurt la domiciliu cu greu. Prin urmare, este mai bine să mergeți la salon pentru prima dată și să aveți încredere în un specialist calificat. Acest lucru va permite nu numai să înțeleagă esența metodologiei, ci și să vadă executarea acestuia de către un profesionist. De exemplu, părul întunecat este preliminar.

Înainte de a picta, trebuie să cheltuiți testul pentru alergii, mai ales atunci când vopseaua va atinge pielea capului.

În general, pictura pe părul scurt și foarte scurt este efectuată în conformitate cu schema standard.

 • Ridicați o umbră mai ușoară cu 2 tonuri în raport cu baza de bază. 6% oxidant ia la el.
 • Turul pe secțiunile longitudinale, fixarea fiecăruia a unei cleme speciale.
 • Vopseaua este crescut și începe imediat să colorare, fără a aștepta contactul ei cu aerul.
 • Se separă un fir mic, pune folie sub ea. Paint fiecare fir de sus vârful.
 • În continuare, se întind vopseaua, schimbarea pensula pe pieptene cu dinți frecvente.
 • Strand folie folie și înainte de concediu scorul. Deci, vin cu toate benzile alese pentru colorarea.
 • După ce timpul este de-a lungul timpului de pictura, folie cu fire este curățat, capul se spală capul cu ajutorul unui șampon și balsam de clătire.
Citește mai mult  Chat pentru femei de 50 de ani și mai în vârstă

Urmarind o casa pictura, este necesar să se ia în considerare: durabilitatea colorantului pe părul cu o structură diferită poate varia. De exemplu, fire subțiri și păr natural, care nu au fost vopsite înainte, pictat mai repede. Dye vopsea pe parul nu poate: Poate provoca daune sănătății atât a fasciculelor și a scalpului ei înșiși.

Îngrijire după procedura

Nu este nici un secret faptul că orice tablou de păr dăunează sănătății. Ei devin fragile, subțiat și se usucă. În primele luni după colorare, acestea vor fi cele mai expuse la razele ultraviolete și temperaturi. complexă atentă a procedurilor cosmetice va permite mai repede pentru a restabili starea de sănătate a bucle, satureze-le cu substanțe nutritive și vitamine.

Imediat după vopsire, este imposibil să se pieptene părul și fără a obosit de a fi obosit de ele. Este imposibil să se spele capul de zi cu zi, și chiar apă prea fierbinte, deoarece vopseaua se spala foarte repede. Pentru spălare, trebuie să cumpere sampon cu efect delicat, același lucru este valabil și pentru instalația de aer condiționat.

Dacă în timp, începe să vină, va tenta gălbuie trebuie să se recurgă la tonic.

În primele zile după colorare, trebuie să utilizați cât mai mult posibil prin intermediul ouatului termice (fier, puffers, uscătoare de păr). În ceea ce privește uscător de păr, este mai bine ca parul este cel puțin în primele zile după spălare în mod natural.

Balsam va permite să dea straturilor strălucite, pe lângă el, trebuie să luați fonduri pentru părul pictat. Trebuie să le folosiți, deoarece părul este, de asemenea, necesar după pictura.

Părul scurt crocant suferă de pictura mai directă. Spălându-le dăunează mai mult, de cotitură un tur gros într-un scămoșată rar. După pictura, ei devin uscați, și fără îngrijire adecvată și pot cădea deloc. Există o opinie că cel mai bun instrument pentru ei este măști bazate pe uleiuri vegetale. Cu toate acestea, ca spectacole practice, astfel de măști sunt spălări excelente capabile să distrugă pigmentul literalmente pentru o utilizare unică.

Efect deosebit de pronunțat are ulei de nucă de cocos: este imposibil să o porniți cu fire vopsite. În ceea ce privește utilizarea fasciculului de mușețel, merită luată în considerare: el aterizează și fire. Aceasta poate duce la decolorare toroane. În special suferințe atunci când sunt spălate vopsele cu tip de suprafață de suprafață. În acest caz, vă puteți spăla capul cu apă caldă, dar nu prea des: există suficientă colorare timp de 2-3 săptămâni.

Cum de a face colorarea părului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: