Colorat pe Karea

Colorat pe Karea

de îngrijire a părului este o parte integrantă a vieții femeilor, indiferent de vârstă. Este imposibil să se uite la modă și elegant, dacă nu vă pasă de aspectul lor. Fără stivuire, cu abstrants după ultima colorare cu păr și secting sfaturi, va fi creat imaginea unui nămol, și nu frumusețile atrage atenția oamenilor.

Tunsori cercănat vor fi transformate dacă ai grijă de ei și, cedând rafală, vopsea părul într-un mod nou. Cu dullness și lipsa de strălucire lupta, ceea ce face pe parul colorat lumina sau întuneric.

Îngrijirea va fi transformată dacă preluați corect metoda de culori și de colorare.

Trăsături specifice

Colorarea este tehnica de colorare a părului folosind 2 sau mai multe culori. „Efectul WOW” va funcționa dacă ridicați culorile apropiate sau contrastante cu respectul reciproc, dar în acest caz combinate unul cu celălalt. Nu contează cât de multe tonuri de vopsea sunt folosite: două, cinci sau zece, – apariția tinerilor doamne va fi transformată.

Topirea și colorarea sunt diferite metode de colorare a părului. Făcând evidențierea, strălucirea firelor individuale și colorarea implică colorarea lor. Este parțial sau complet folosind bucle persistente, tonifiere sau ușoare de compoziții.

 1. Parțial. Pe firele selectate aplicați un colorant al cărui culoare este aproape sau contrast cu natural.
 2. Deplin. Numele vorbește pentru sine, t. E. vopsea toate părul folosind mai multe coloranți.

Cu privire la metoda de colorare selectat afectează lungimea părului, culoarea buclele și ce efecte doresc să realizeze.

Avantaje și dezavantaje

Colorat satures sclipici păr. Folosind câteva nuanțe în cadrul procedurii, atinge efectul densității și a volumului pentru capele. Tehnica are și alte avantaje.

Avantaje:

 • consolidarea+
 • Rectificarea formei feței+
 • Crearea revarsarile originale+
 • Efectuarea de experimente cu parul fara a schimba lungimea lor (în cazul în care sunt folosite de 2-3 nuanțe, rezultatul este previzibil, și în cazul în care mai mult, atunci nu)+
 • Parului pictura prin metoda blândă, deoarece oxidantul ia un pic+
 • image schimbare+
 • băuturi răcoritoare feței și întinerire+
 • Capacitatea de a analiza procedura de colorare la orice vârstă+
 • O varietate de tehnici de colorare.

Dezavantaje:

 • Impactul negativ al colorația structura de bucle brunete si maro: ele lumina părul înainte de procedura+
 • Procedura de Horregious+
 • pozarea zilnică de păr+
 • Îngrijirea zilnică a părului folosind o plecare specială pentru luminozitate și strălucire+
 • Dacă rezultatul culorii color de contrast nu a plăcut, nu puteți returna fosta nuanță de păr+
 • Selecție mică de nuanțe pentru părul feros+
 • Este imposibil să faceți procedura dacă părul este deteriorat sau slăbit+
 • Nu puteți face înainte de a colora crenvii+
 • Nu puteți picta părul dacă fetița este gravidă sau feed de alăptare+
 • Nu colorați, dacă o femeie are depresie sau stres (altfel rezultatul va fi supărat).

Selecție de culoare

Procesul de selectare a culorii noi a părului este asemănător cu o campanie comercială pentru lucruri noi, dar încă diferite de el. „Haine” pentru capete sunt alese de poate – fără posibilitatea, încercați și „schimb” dacă rezultatul nu-i place.

Înainte de procedură, părul nu se strălucește dacă fata este blondă. Ea are dreptul de a alege orice umbra din schema de culori „cald” sau „rece” și nu va fi confundată. Brown și brunetele sunt limitate în alegerea. În plus, în cazul lor, este afectată în mod semnificativ de tipul de colorare ei preferă: naturale sau creativ. În primul caz, pentru a alege nuante de cafea cu lapte, miere, coniac sau chihlimbar, iar în al doilea – culori mai bogate (albastru, rosu, violet). Când colorarea părului blond, sunt folosite de argint sau de cenușă nuanțe. Ingrijirea pe ele arata tentant, în cazul în care firele individuale sunt vopsite în auriu sau roșu.

Soiuri

Ce fel de colorare de colorare, fie ales, rezultatul va fi revolta de vopsele. Există o idee de un salon de coafură și preferințele unei femei. Exista zeci de soiuri de culoare.

Deplin

Întreaga masă a părului este vopsit, înlocuind complet culoarea naturala.

Parțial

Culoarea naturală a campionilor rămân neschimbate, alegând doar câteva fire pentru colorare. Ele sunt adesea vopsite în ordine haotic. În orice caz, coafura arata naturale suferă și mai puțin de la folosind coloranți.

Zona

Această tehnică amintește cel anterior, cu excepția faptului că, înainte de colorare este deja cunoscut ce zone vor fi transformate. sfaturi Highlight, titluri, de sus, whisky sau Bangs, oferind o vizualizare individuală și picantă.

Transversal

Efectuarea de culori orizontale, să ia nu mai mult de trei nuanțe. Broaste împart pe 3 dungi late pe orizontală. O bandă – hohote, altele – media, iar al treilea este mai mic. Din fiecare catenele minus mici. Cea mai întunecată bandă – sus (bruneta și maro, rădăcinile nu sunt colorate cu culoare transversal: din cauza acestei vopsea pe colorarea cheltui mai puțin).

Alegerea culorii vopselei, sunt urmate regulile: media trebuie să fie mai ușor decât în ​​partea de sus, iar partea de jos este mai ușor decât media.

Multicolor

Colorarea face folosind spectre largi de culoare de la culori contrastante. Înainte de procedura de fata ar trebui să aibă o înțelegere clară a ceea ce duce ea vrea să obțină. În caz contrar, capul va fi „terci“.

Ombre

Kare este împărțit în 2 zone orizontale. Primele (rădăcini) ar trebui să fie mai închisă, iar a doua (în sfaturi) – brichetă. Tranziția dintre culori face buna. Uneori vin la opus, t. E. Rădăcini face lumină, și se termină – întuneric.

Somographer

În timpul Somborn, trecerea de la tonuri de lumină pe întuneric (sau invers), nu se observă pentru că atunci când pictura culoarea este tras în sus pe verticală.

Microcoloring

Alegeți fire subțiri de pene pe cap și le vopsea, creând efectul de orbire sau transfuzie de efect solar.

Bally

Vopseaua este aplicată de perii și în formă de V.

Armare

Alegerea acestei tehnici, se combină nuanțe maro de rude sau de păr vopsit cu bucle separate, iluminate.

Pixel

Fetele cu părul neted și bine păstrat aleg această tehnică, astfel încât tunsoarea lor să devină creativă.

Neon

bucle separate pe cap sunt vopsite în culori nenaturale, alegând din nuanțe de verde, albastru, portocaliu, violet și alte culori.

Asimetric

Zonele vopsite pe cap sunt haotice. Culoarea lor armonizează sau reprezintă contrastul cu culoarea părului nativ.

Stencil

Pentru astfel de coloranți au nevoie de șabloane. Cu ajutorul lor pe păr, se dovedește un desen (tigrină, imprimare leopard, modele geometrice). Dacă fata are părul scurt, luați acid sau nuanțe luminoase (blond, cenușă).

Despre ce tehnică de colorat este cel mai de succes pentru o anumită varietate de Kare, puteți învăța din tabelul de mai jos.

O varietate de karaTehnica de colorat
Bob-Kare pe piciorOrice
KAREA extinsăPixel, transversal, asimetric (atunci când aleg alte tehnici, se ia în considerare lungimea pătrat și unghiul de alungire)
A absolvit KareaFull, parțială, Neon, Ballozh, Sombrov, Ombre, Armură, Microcoloring, Multicolor
Îngrijirea clasicăOmbre, transversal, ecran, pixeli
Îngrijire cu asimetriaAsimetric, multicolore sau neon
Kare + BangOrice

Colorarea la domiciliu

Colorat nu se face la domiciliu – parul este vopsit în coafor. Maestrul va face totul în cel mai bun mod sa, consiliere ce culori pentru a face față, și care – nu. Colorarea longitudinal face la domiciliu, cerând ajutor pentru a ajuta o prietena sau mama. Această metodă este cea mai ușoară, și, prin urmare, nu va fi dificil să picteze fire de par separate:

 • Se agită mai multe culori de vopsea în rezervoare diferite+
 • le-a pus în ordinea corectă+
 • Alege Strand+
 • aplica vopsea pe ea și înveliți în folie+
 • Vin, de asemenea, cu alții, dar le pictează într-o altă culoare+
 • Țineți vopsea pe părul ei (timpul de întreținere depinde de tipul compoziției și producătorului de colorare)+
 • Spălați vopsea+
 • Balma este aplicată+
 • Așteptați până când părul este uscat+
 • Evaluați rezultatul.

Există un mic truc: cel mai subțire se va strânge, cu atât este mai bine rezultatul.

Colorarea este o tehnică pe care o alegeți atunci când o tunsoare a unui kreae îi place, dar sufletul necesită o varietate. Cu aceasta, ei vor crea o coafură originală și vor sublinia individualitatea. Este mai bine să nu pictezi părul acasă. În salonul de înfrumusețare, veți ridica o tehnică potrivită pentru carareg, cu ochi albaștri, cu ochi verzi cu coafura pe părul luminos sau întunecat.

Despre colorarea pe Kare Uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: