Colorat pe păr mediu: caracteristici și selecție de nuanțe

Colorat pe păr mediu: caracteristici și selecție de nuanțe

Fiecare fată îi place să schimbe ceva în aspectul său. Cel mai simplu mod de a face acest lucru cu ajutorul de colorat. Colorarea este o colorare la modă, care implică utilizarea mai multor nuanțe. De regulă, vorbim despre culori naturale care permit crearea de strălucire naturală și overflow. Dar maeștrii moderni, de asemenea, propriile tehnici de colorare creative în culori strălucitoare. Cu o astfel de coafură, orice fată se va dovedi a fi focalizarea.

Particularități

Astăzi, puteți vedea în continuare fete care au mai multe nuanțe la o dată în coafura ei. Alegerea în favoarea colorării se datorează dorinței nu numai de a-și diversifica aspectul obișnuit, ci și de a păstra părul. La urma urmei, este destul de dăunător să ușurați părul imediat, iar în timp, pentru a-și menține speciile sănătoase bine păstrate devine foarte dificil. Când colorarea, diferite culori completează culoarea principală a părului, rezultând o coafură mai voluminoasă și originală.

Metoda este folosita atat neted si parul cret, cel mai adesea pe termen mediu și lung decât scurt.

Tehnica amintește de obicei evidențierea: fire colorate apar doar ca accente luminoase. De multe ori, un capac sau folie este, de asemenea, utilizat pentru procedura. În primul caz, coaforul alege fire din masa totală a parului: este convenabil atunci când se lucrează cu fire scurte și groase. Atunci când se lucrează cu o pălărie, fire subțiri sunt saturate în micro-ripenia, ca rezultat al tehnologiei, tranziții de culoare sunt mai moi. Culoare par rosu combina fire de la blond la scânteind de cafea. Închis – cu fire de la roșu la violet, și lumină – cu brusal, fire de liliac.

Vizualizări

Cu toate varietate de opțiuni de colorare, toate acestea sunt împărțite în două grupe mari: pe verticală și pe orizontală.

 • colorat verticală Aceasta implică păr colorat în mai multe nuanțe, ca urmare, se pare impresia că fiecare fir este ușor diferită de culoare de la un alt.

 • Colorarea orizontală – aceasta este, de obicei, nu mai mult de 4 nuanțe. Pentru a efectua aceasta, trebuie să împărțiți părul în mai multe părți și fiecare dintre ele este vopsit în culoarea ta, în timp ce mai inchisa este folosit pe partea de sus, iar cea mai strălucitoare – la capetele.

  Tehnicieni principali

  • colorat american. Include 5 nuante naturale similare, perfect potrivite pentru femei brunetă.
  • „Sare si piper”. Crize blondele, vă permite să ascundeți gri sau ascunde firele de păr gri, deoarece radacinile sunt puse pe cele mai strălucitoare nuanțe.
  • Multicolor. Bun pentru proprietarul de păr de orice culoare, și, de asemenea, potrivite pentru orice vârstă. În același timp, sunt luate o varietate de nuanțe, iar parul este vopsit în ele în mod arbitrar. Afectează numai zona de bang, iar părul ei înșiși de-a lungul întregii lungimi rămân în aceeași culoare.
  • Zona. Poate fi aplicat numai pe zone separate, permite crearea de diferite modele cu culori contrastante.
  • Neon de colorat. Acestea sunt fire foarte luminoase, de regulă, ele sunt făcute pe fundal întunecat. Înainte de a aplica nuanțe, buclele luminează. Rezultatul din astfel de colorare nu poate fi numit persistent, dar câteva săptămâni arată foarte spectaculos.

  Avantaje și dezavantaje

  Avantajele de colorat:

  • Abilitatea de a reîmprospăta imaginea fără a schimba culoarea radical: pentru că de multe ori, întoarcerea la coafor, femeia nu vrea să-și lase culoarea obișnuită a părului, dar dorește să actualizeze coafura+
  • Această procedură este mai puțin dăunătoare decât culoarea părului tuturor+
  • Reciclarea de bucle individuale vă permite să adăugați vizual un volum tunsoare+
  • Clarificarea de spin în zona feței permite o femeie sa arate mai tanara+
  • chiar si parul neted par structurat+
  • Uneori, arata parul inchis la culoare dim, și apariția de accente luminoase în coafura face mai strălucitoare+
  • Poate fi folosit de doamnele de toate vârstele: fetele opresc de obicei, posibilitatea de a alege culorile baril, iar femeile mai in varsta sunt pe mai naturale și naturale+
  • atunci când sunt aplicate numai pe culoare fire separate, mai ușor pentru a ascunde sămânța.

   Colorat are defecte.

   • Colorarea parul inchis la culoare, în această tehnică, bucle separate, trebuie să se lumineze. Numai femeile blonde se poate face fără ea. Chiar și atunci când alege o culoare la tonul, bricheta va avea nevoie de un decantor sau arc.
   • După procedura de reflecție, de colorare poate fi făcută după cel puțin 3 zile.
   • Specialiștii în acest domeniu să ia o mulțime de bani pentru munca lor, si daca nu te pictura, este o probabilitate mare pentru a obține efectul greșit.

   Acasă

   Desi specialistii recomanda procedura exclusiv în saloane, multe fete sunt rezolvate pe un experiment similar la domiciliu. Dacă nu încercați să recreeze o tehnică deosebit de complex, puteți încerca să facă o colorare independentă.

   Pentru a petrece mai ușor de blondele care au luminat deja parul: vopseaua va cădea într-o astfel de umbră, care sunt specificate pe ambalaj.

   • Dig vopsele pe care doriți să utilizați.
   • Am fost parul pe fire separate,.
   • Color cantitatea dorită de păr, ambalaj fiecare fir în folie și păstrați 40 de minute.
   • Se spală părul cu șampon obișnuit, după care balsam de utilizare.
   • După câteva luni, puteți repeta de colorat la domiciliu. Nu este recomandat să o facă mai des.

   Exemple frumoase

   Dacă doriți să obțineți un aspect natural al parului si un rezultat mai rezistent după colorare, atunci nu ar trebui să salvați pe cabina. Orice astfel de tehnică necesită de formare, și nu orice salon de coafură este bine-l deține. Luați în considerare tendințele actuale în colorare a părului.

   • Bebilights. Pentru frumusețile reguli cu părul, este doar o descoperire, deoarece vă permite să obțineți cele mai multe bucle naturale de nuante blond. Datorită acestei forme naturale, coafura este foarte tinere fete care doresc să demonstreze frumusețea lor naturală.

   • Ombre – Colorarea la modă, care este utilizat în mod activ de brunetele. Culoarea este aplicată orizontal pentru a obține fie vizibil suficient, sau o tranziție lină de la rădăcini întunecate la capete deschise. Partea de jos a parului este luminată, iar rădăcinile se confruntă într-o culoare închisă. Desigur, limitele dintre culori diferite ar trebui să arate armonios.

   • Bally Se pare ca efectul de orbire de culoare pe păr. Masters iscusiți știu cum să se aplice vopsea, creând nepăsare lumină. O astfel de tehnica de colorare are nevoie de timp pentru a face bine să-l stăpânească. rezultat arata frumos pe bucle ondulate.

   • Shatuch reamintește Ombre. Această tehnică presupune aplicarea mai multor nuanțe legate de pe fire cu rădăcini Indentat. Astfel, părul are o nuanță diferită, nu numai pe verticală, ci și pe orizontală.

   Cum sa faci colorat pe părul blond, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: