Cresterea parului Activatori: Caracteristici, tipuri și Evaluare Producători

Cresterea parului Activatori: Caracteristici, tipuri și Evaluare Producători

Mersul pe jos pe stradă, făcând afacerile sale, stând într-o cafenea, considerăm că oamenii din jurul nostru, coaserea diverse lucruri mici. Cel mai adesea se întâmplă inconștient, detaliile sunt percepute în mod clar și analizate de către noi. Fie haine, machiaj la femei, pantofi sau coafura. Se pare că arată bine – este foarte important.

Unul dintre factorii care permit acest lucru pentru a realiza este coafura sau doar un păr frumos. Dar nu toate natura a dat o capelă magnifică! Ce se poate face pe cei care nu au bucle de lux pe cap, dar nu vreau să poarte o perucă?

activatori de creștere a părului – ceea ce este?

Activitățile sau stimulatori de creștere sunt numite diferite substanțe capabile să influențeze procesul de creștere a părului față de accelerare. Ei au diferite forme – unguent, cremă, masti, lotiuni, tonice, fiole, soluții, spray-uri, balsamuri, și așa mai departe. Precum și o origine diferită – bazată pe componente naturale și sintetizate în laborator.

Astfel de mijloace pot fi achiziționate în farmacii, magazine chimice de uz casnic sau de a pregăti în mod independent, la domiciliu.

Ce efect poate fi de așteptare pentru utilizarea regulată

Cumpărarea oricare dintre mijloacele similare, am conta pe efectul rapid al amplificatorului. Cu toate acestea, trebuie să fie răbdători și să le aplice în mod regulat. În acest caz, rezultatul nu va face să se aștepte și va costa efortul cheltuit. Dar, cel mai adesea, pe lângă creșterea lungimii, puteți obține „bonusuri“ suplimentare:

  • tija de păr Nutriție și bulbi Vitamine, suplinirea lipsei lor și prevenind pierderea excesivă de nutrienți+
  • Reduce severitatea mătreții, Împiedicați apariția ulterioară, facilitează de asemenea manifestări ale multor boli ale pielii, reducerea activității microorganismelor patogene+
  • Pierderea lenta a parului, trezi „dormit“ bulbi, creșterea dăunătorilor capelele+
  • Îmbunătățirea stării tija de păr pe toată lungimea+
  • Elimină manipulări – răcire, de stabilire a+
  • Proteja Când uscarea un uscător de păr.

substanțe utile în compoziția

Pentru ca activatorii să dau rezultate, de exemplu, creșterea puternică a părului, trebuie să existe un cocktail de la elemente utile. Ca „cărămizi” pot fi luate în considerare:

  • Uleiuri naturale – cătină de mare, lenjerie, brusture sau argan+
  • Extracte sau extrase de la plante medicinale care au un efect stimulativ asupra proceselor de schimb – aloe, piper, hamei, urzică, usturoi, arc+
  • Compuși minerali și vitamine+
  • Compuși structurali, Închideți în compoziție cu păr, angajați pentru a restabili tija după diferite manipulări – keratină, proteine.

Punctul pozitiv este că activatorii de creștere a părului pentru femei sunt practic universale, adică sunt potrivite pentru diferite tipuri de păr – uscat, normal, gras, care. Ele sunt, de asemenea, ușor de utilizat, accesibile – fonduri pot fi găsite în magazine și puteți alege și un produs în funcție de costul.

Reprezentanți ai stimulentelor de creștere a părului

Printre activatorii sub formă de șampoane, cele mai bune stimulente sunt numite astfel de produse: „Vichy”, „Aleran”, „Selenium +”, „Bark”, „Beluga”. Astfel de șampoane sunt de obicei folosite cu scop terapeutic pentru a numi un medic. Și vizează rezolvarea unei probleme.

Eficace, vândute în principal în farmacii. Puteți întări remediile populare.

Loțiunile de stimulare sunt reprezentate de astfel de mijloace: „Excită”, „Garnener”, „Medicomed”, „cașmir”, „DNS”. Compoziția lor conține vitamine de grupe B, compuși minerali, mijloace pentru extinderea vaselor. Astfel de activatori sunt capabili să „ardă” părul și pielea.

Grupul de tonic reprezintă: „Belita Viteks”, „expert-neo”, „Cora” și alții.

De asemenea, activatorii pot fi sub formă de măști (cald și rece), comprimate, complexe de vitamine, ser.

Un loc separat este ocupat de remedii populare. Cel mai adesea li se recomandă utilizarea ca metodă auxiliară. Astfel de produse pot fi folosite: piper, galbenele, ceapa, urzica, usturoi, ou, oțet, ulei. Dintre aceștia fac măști, comprese, produse de clătire.

Recenzii de la consumatori și profesioniști

Analizele utilizatorului.

Utilizatorii de produse DNC sărbătoresc momentele pozitive – costuri reduse, eficiență, conservarea rezultatului. Acestea sunt mulțumiți de mijloace și consideră că unul dintre cei mai buni stimulenți adecvați atât pentru prevenirea și soluțiile pentru a rezolva problemele părului.

Atunci când topografie despre produsele de „Estel“ de brand, inclusiv sampoane, aparate de aer condiționat, stimulente pentru păr, utilizatorii rețineți că, atunci când schimbarea coafuri sau culori (de exemplu, cu cele întunecate), puteți reveni lungimea necesară în câteva luni. Mulțumit de rezultatul și recomandă companiei altora.

Ce cumpărătorii vorbesc despre Energizer? Minusul este că este făcut în Statele Unite și îl puteți cumpăra doar prin comandă, iar aceasta este o livrare lungă de bunuri. Adică dacă borcanul se va încheia în curând, poate apărea o pauză nedorită în utilizare. Cu toate acestea, avantajul fără îndoială este creșterea rapidă a părului, aspectul lor sănătos și frumos. După finalizarea cursului, efectul dispare. Părul crește mult mai lent. Cu toate acestea, în general, utilizatorii sunt mulțumiți cu acest instrument.

Utilizatorii care au testat produsul lui Aleran Observă un rezultat pozitiv, cu toate acestea, costul ridicat al fondului.

Avizul profesioniștilor și producătorilor.

Majoritatea profesioniștilor converg asupra faptului că stimulenții de creștere a părului pot fi utilizați ca agenți terapeutici și ca prevenire a problemelor părului. De asemenea, dacă veți folosi activatorul, este recomandabil să consultați un tricholog, un dermatolog sau un terapeut care să înceapă să consulte un tricholog, Pentru a afla și de a elimina cauza principală a problemei, și apoi utilizați mijloacele. De asemenea, trebuie să vă asigurați că ați aplica în mod corect.

Instrumentul „Estelle Othium“, potrivit producătorilor, stimulează foarte eficient bulbi de par, inclusiv „dormit“, care contribuie la creșterea grosimii firului de par.

Și, de asemenea, în luna utilizare, acestea vor crește cu 5 cm, datorită pantenol, acid lactic și proteinele sunt incluse în compoziția sa.

„Medicomed“: vă permite să crească părul de 5 cm pe lună. Mare pentru utilizare la domiciliu, nu necesită spălare.

„Tinde“: Activator-șampon pe bază de materii prime naturale, cum spun producătorii chinezi. Potrivit pentru întuneric, luminos, părul deteriorat și vopsit. Atunci când este utilizat, furnicături nesemnificative ale scalpului pot sa apara – acest lucru înseamnă că instrumentul este original și acte.

Cu toate acestea, cu o senzație de arsură semnificativă ar trebui să-l spălați repede cu multă apă și se va consulta un medic.

„Alerana“: potrivit atât pentru femei cât și bărbați. Vândute în farmacii. Foarte eficientă în compoziția sa conține un număr mare de vitamine. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata chelie și căderea părului.

„Kera-Nova“: mijloace eficiente ca un preventiv pentru pierderea parului, de asemenea, în prezența acestei probleme se luptă cu ea, o creștere stimulează părul până la 4 cm pe lună, îmbunătățește starea firului de par si a scalpului, ceea ce duce la o scădere a matretii.

Conține piper, astfel încât atunci când utilizați trebuie să fie pregătite pentru senzație de arsură.

„Eksiderm„: este produs ca o emulsie. Ca parte a ionilor de argint revendicate, care afectează în mod pozitiv starea pielii agent contribuie la distrugerea agenților patogeni. Permis la cererea de zi cu zi. creșterea Stimulează ușor – până la 3 cm pe lună.

„Mătase de aur“: înseamnă sub formă de șampon. Face mătăsos de păr și strălucitor în aparență, precum și în interiorul sănătos. Cu toate acestea, este de creștere, activare nu este puternic exprimată. Acțiunea are ca scop mai mult decât îmbunătățirea părului și a scalpului.

„Nioxin intensive”: conține acid nicotinic. Producătorii susțin că rezultatul este vizibil chiar și după prima procedură. Poate provoca reacții alergice. activator puternic de creștere a părului, îmbunătățește, de asemenea, aspectul lor.

„Floresan“: prezentat ca o mască de păr. Este un buget destul de fonduri.

Se luptă cu pierderea parului si stimuleaza cresterea usoara.

„Estelle Beauty“: a lansat sub forma unui spray de păr. Acesta oferă bucle aspect lucios și plin de viață. Acesta conține cantități mari de vitamine, proteine, extracte de diferite. Trateaza parul de la daune și protejează împotriva noului. Activează de „dormit“ becuri.

„Laktimik”: conține acid lactic. Acest lucru vă permite să protejați părul de efectele negative ale factorilor de mediu (vântul, soarele), stimulează puternic creșterea părului.

Creșterea părului Activator Review Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: