Culoarea parului de aur: cine merge și cum să-l?

Culoarea parului de aur: cine merge și cum să-l?

Fiecare sex echitabil visează subliniind frumusețea naturală și personalitate. Un rol special în aceasta coafura și păr de culoare joacă. Nu toate femeile găsesc culoarea naturala a parului cele mai atractive, astfel de colorare a părului a fost popular pentru mai multe decenii. Paleta de nuanțe este diversă variind de strălucitoare, cenușă și culorile negru bogate. Popularitatea specială astăzi au nuanțe de aur. O astfel de culoare o adaugă imaginea de sensibilitate, cochetărie, feminitatea și har. Nuante de aur arata perfect la ambele bucle de lumină și întuneric toroane. În oricare dintre opțiunile selectate, o astfel de nuanță va da flicker, volumul vizual și strălucire de aur.

Care se potrivește?

culoarea parului de aur este mai potrivit pentru firi romantice, luminoase. O astfel de umbră este avantajoasă accentuează culoarea ochilor și conturul feței. Având în vedere tipul de aspect, puteți găsi opțiunea cea mai de succes din paleta de culoare aurie.

O selecție largă de nuanțe de aur va permite să alegeți tonul dorit, necesar pentru fiecare caz specific, astfel încât să puteți spune cu încredere că culoarea parului de aur poate merge tot.

O nuanta similara arata foarte natural, dar bucle de aur sunt destul de rare. Aur umbra merge mult mai mult pentru cei care au tonuri calde în culoarea lor naturală. Este important ca opțiunea selectată să fie bine combinată cu culoarea pielii și a ochilor.

  • Fetele intermitente cu ochi albaștri sau verzi sunt nuanțe ușoare adecvate: grâu, bej și aur deschis.
  • Proprietarii de lumină, ușor tăbăcită și tăbăcită, sunt foarte potrivite tonuri de zloți luminoase: cupru, roșu-aur, castan-aur. O astfel de culoare va accentua ochii verzi, maro sau albastri.
  • Fetele cu piele de porțelan sau pielea cu o nuanță roz blândă ar trebui să aleagă tonurile reci ale aurului. O astfel de nuanță este dificil de ales, este mai bine să solicitați ajutor unui profesionist. Umbra caldă a părului sub această piele rece poate fi dezamăgită, astfel încât selectarea opțiunii dorită să fie luată la îngrijirea specială.
  • Fetele cu piele întunecată sau de măslini care merită să aleagă pictura în culoarea de aur de castan. Ele se vor potrivi, de asemenea, tonului nucului de aur și aurii întunecate. O astfel de opțiune este ideală pentru fetele carboylase.
  • Ochii Blue Heavenly Beneficiază în mod benefic la nuanțe luminoase. Ochii verzi sunt încântătoare combinate cu culori de cupru și luminoase, maro și nuci – decora armonios tonuri întunecate cu strălucire de aur strălucitoare.

Nuanța de aur a firelor merge atât de fetele foarte tinere, îndrăznețe, cât și de doamnele mai în vârstă, adăugând imaginea luciului și a eleganței. Femeie elegantă, încrezătoare, nu va merge fără atenție, deoarece nu se va întări o nuanță de păr în mod corect, va întări atractivitatea și farmecul ei.

Palete Shades

Nuanțele de culori de aur, ridicați pentru orice tip de aspect și preferința estetică nu va fi dificilă. Opțiunea corectă selectată va oferi o viziune magnifică a coafurilor pentru o lungă perioadă de timp.

Cele mai ușoare tonuri de aur sunt culoarea blondă, aur alb sau blondă. Aceste nuanțe sunt incredibil de populare – și nu este bine. O astfel de culoare arata complet natural si foarte elegant, și cel mai important, este potrivit pentru absolut toată lumea.

Tender, tonurile luminoase sunt capabile de a întineri aspectul oarecum, face o imagine a proaspăt și ușor.

Maxim armonios și expresiv, culoarea parului se va uita la doamnele de lumină cu ochi sau cei care au ochi albaștri sau verzi. În cazul în care culoarea de fire naturale este cea mai apropiată de nuanța aleasă, aceasta înseamnă că tonul este selectat corect.

  • Nisip-auriu sau bej kel Se pare spectaculos și viu, în combinație cu piele bronzata, întuneric. Este demn de a alege doamnelor cu ochi verzi sau carbohidrați. O astfel de alegere este benefică pentru a afecta imaginea, face mai luminos, va consolida și mai mult frumusetea.
  • umbra-rece de aur Acesta va fi o opțiune excelentă pentru care posedă porțelan sau de măsline de piele, care nu are nici o umbră de cald. În acest caz, această culoare este capabilă să decoreze imaginea și, în același timp, este armonoasă combinată cu un ton rece de piele. Și, de asemenea, acest ton este perfect pentru frumusețile cu ochi gri sau albastri.
  • Aur de aur Va fi o decorare fermecătoare pentru gemurile întârziate sau ușor întunecate. Ochii verzi, albastri sau maro saturați, vor întări imaginea strălucitoare și caldă.
  • Ton de aur închis Cum este imposibil să mai potriviți carbohilaze adecvate de doamne întunecate sau fete cu ochi albastri cu pielea de măsline. Închis de aur are nuanțe similare cu ea: cafea, ciocolată cu lapte sau cappuccino. Alegeți varianta necesară a colorării este recomandată pe baza preferințelor estetice personale, deoarece oricare dintre ele va arăta organic.
  • Iubitul de colorare creativă va aprecia noul model Pink Golden Tint. În ciuda neobișnuită, această culoare a reușit deja să câștige popularitate în rândul femeilor de diferite vârste și tipuri. El este destul de universal și merge aproape tuturor. Cel mai adesea, se adaugă pigment de culoare roz, în cantități mici. Ca urmare a colorării, se dovedește o moale si placuta nuanta de roz, este neobișnuit de blând și frumos. Cu toate acestea, pentru o astfel de colorare, ar trebui să contactați pentru sfaturi sau ajutor pentru un expert bun, care va executa cu pricepere procedura și va asigura efectul așteptat.

nuanțe de cupru vii de aur sunt deosebit de populare: miere, caramel, grătar și cupru.

Acestea ușor de reținut, nuanțe îndrăznețe va decora celers de frumusețe cu ochi blond. Aceasta culoare este foarte popular în special în rândul fetelor tinere. Acesta este capabil incredibil de a transforma aspectul de a face o imagine chic, luminos și foarte feminin.

Cum să atingeți tonul dorit?

După selectarea o nuanta prețuite, ar trebui să comparați propria culoarea părului și cea în care se va face colorare. În cazul în care culoarea originală este mai ușor decât selectat sau aproximativ acelasi, atunci se poate trece la procedura de colorare. Cel mai bine este de a experimenta cu aparența de profesioniști de încredere, dar în cazul în care există un număr de motive pentru care este imposibil de a face acest lucru, puteți vopsea de păr le.

Pentru a obține nuanța necesară, ar trebui să se apropie cu atenție alegerea producătorului de vopsea. De înaltă calitate garanție de colorare a părului că rezultatul după colorare va fi exact ceea ce a prezentat. Producătorul este responsabil pentru calitatea produselor sale și este interesat de consumator este mulțumit.

Aceasta înseamnă că, înainte de a alege vopseaua va fi relevante pentru a căuta comentarii despre producătorii specifice. Real oameni descrie toate argumentele pro și contra de bunuri de beton, pe baza alegerii lor de a face mult mai ușor.

Alegerea vopselei, aceasta este în valoare de având în vedere că acesta poate fi durabil. Acest element nu ar trebui neglijat.

Puteți achiziționa vopsea rezistentă la minim sau tonică, după ce nu se poate observa umbra pe părul puțin timp.

Mai mult decât tine fete tinere aleg coloranți de rezistență medie, care este rezistentă la aproximativ 8 proceduri de spălare. Această alegere vă permite să modificați mai des nuanțe diferite. În plus, este foarte convenabil dacă tonul a fost ales incorect. Doamnelor mai în vârstă nu sunt indiferenți față de vopsele rezistente, care practic nu sunt spălate și, în același timp, perfect vopsea gri.

Informațiile despre nivelul de rezistență sunt, de obicei, indicate pe etichetă. Există, de asemenea, o compoziție a produsului care ar trebui să fie examinată în mod deosebit de persoanele predispuse la reacții alergice. Înainte de utilizare, trebuie să faceți un test de sensibilitate preliminară.

O vopsea de ambalare poate fi suficientă pentru o colorare scurtă a părului. Lungile lungi vor avea nevoie de mai multe saci. Cantitatea de colorant depinde direct de lungimea părului.

În interiorul pachetului este o instrucțiune, trebuie examinată cu atenție înainte de aplicarea vopselei. Ar trebui să se afle cât de mult timp vopseaua ar trebui să fie pe bucle înainte de spălare cu fire. De regulă, colorarea durează 30-45 de minute. Mai mult decât timpul specificat, păstrați vopseaua pe păr, deoarece poate afecta negativ starea lor. După expirarea timpului, vopseaua trebuie spălată temeinic cu șampon, apoi aplicați balsamul și spălați de asemenea. Toate aceste manipulări vor permite obținerea culorii dorite a părului.

Dar dacă tonul selectat este mai ușor decât culoarea originală a părului, caz în care nu va funcționa pentru a obține umbra dorită fără părul de iluminare prealabil, cel puțin prima dată. Părul strălucitor nu este recomandat independent. Clarificarea slabă nu numai că nu poate strica aspectul capelor, ci și deteriorarea structurii lor.

Pentru clarificare, este mai bine să vă întoarceți la un maestru profesionist, ceea ce îl va îndeplini în siguranță pentru Chpelurs de sănătate. După clarificare pe păr, se aplică vopseaua de tonifiere pentru a obține umbra dorită.

Un coafor competent va fi capabil să dea părului umbra dorită, ceea ce va duce la rezultatul dorit. Există o varietate de tipuri de colorare: Ombre, balozh, topire sau colorare. Toți acești tehnicieni sunt perfect efectuați în paleta de aur și aspect incredibil de frumos și în mod ecologic. Efectuați colorarea complexă din punct de vedere tehnic a casei în mod independent, deci este mai bine să nu salvați într-un aspect frumos și încredințați munca unui profesionist.

Îngrijirea părului vopsită

Experimentele cu culoarea capelelor au multe avantaje și pot schimba complet imaginea unei femei, o face încrezător în ei înșiși, atractivă și atractivă. Dar principalul dezavantaj rămâne impactul negativ al vopselei pe fire. Chiar și cele mai moderne vopsele blânde strică structura curl, fă-o mai tare, uscată, lipsită de strălucire naturală.

Pentru a ajuta părul să păstreze sănătatea și frumusețea, trebuie să aveți grijă în mod regulat. Îngrijirea începe cu spălarea. Majoritatea campionilor de magazin sunt în componentele lor, care dăunează buclelor. În plus, ele au proprietăți să se acumuleze și să afecteze negativ sănătatea în general.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că magazinul de șampoane ar trebui să fie complet exclus din aplicație. Aceasta înseamnă că trebuie să abordăm cu atenție alegerea șamponului, citiți eticheta, precum și asigurați-vă că nu există substanțe agresive în compoziție.

Șampoanele naturale, înfricoșătoare astăzi sunt foarte populare. În același timp, ei nu dăunează, ci, dimpotrivă, hrăniți părul și îmbogățiți cu substanțe utile. Cu toate acestea, astfel de șampoane nu pot spăla în mod corespunzător tot felul de stabilire. Pentru a asigura un rezultat mai bun, puteți alterna utilizarea șamponului natural cu standard.

Folosind un balsam după părul de îmbăiere – o procedură foarte nefinalizată și nu un accident vascular cerebral de marketing. După spălare cu șampon, cântarele de păr trebuie să fie netezite, iar acest lucru perfect copacs cu balsam după spălare, care saturați părul cu substanțe utile. După ce a folosit-o, firele devin mai ușoare și elastice. Este necesar să reziste pe părul cel puțin trei minute.

Pentru a întări buclele după colorare, este utilă pentru a face o mască care este selectată în funcție de tipul de păr. Masca pentru parul pictat potrivit pentru orice tip. Păstrați-l pe bucle urmează Conform instrucțiunilor de pe etichetă, este de dorit să nu se scurteze timpul de expunere. Aplicați la buclele umede de 1-2 ori pe săptămână.

Rezultatele excelente oferă aplică pentru buclele de ulei de nucă de cocos.

O astfel de mască are un efect benefic asupra creșterii, îmbunătățește structura, îmbunătățește strălucirea. După ce ați folosit acest instrument, buclele devin sănătoase și puternice, sfaturile nu mai intră, părul pare bine bine. Măștile cu ulei de nucă de cocos contribuie la creșterea părului, în timp ce pierderea lor scade. Lacatele după utilizare sunt ușor de combate, coafura deține forma și volumul drept. După aplicarea uleiului, ar trebui să puneți pe cap cu o pălărie sau o pungă de plastic, apoi să vă înfășurați prosopul capului pentru a îmbunătăți acțiunea. După ce este necesar să vă spălați bine capul folosind șamponul.

Uscător de păr și clipuri pentru a pune foarte negativ afectează starea părului vopsit. Dar în lumea modernă este dificil să nu folosiți aceste dispozitive utile, mai ales dacă doriți să creați o coafură spectaculoasă frumoasă. Astfel încât dispozitivele termice nu le place părul astfel încât înainte de a aplica, este necesar să se aplice spray termic. Această procedură simplă va contribui la reducerea efectelor negative ale temperaturilor ridicate.

Noi Colorația trebuie să fie efectuate atunci când rădăcinile de păr ale industriei sunt 1-1,5 cm. Dacă culoarea de păr nu a fost spălat, apoi doar rădăcinile sunt vopsite, iar întreaga lungime a parului este atenuat. În cazul în care părul ca o culoare întreg pierdut, veți avea nevoie de o culoare plină toată lungimea lor.

Nuante de aur Culoarea părului poate decora Toată lumea Femeie. Tonul ales corect va fi incredibil transformat, face o imagine a fermecător, luminos și blând.

Despre modul de calitate pentru vopsea de păr în aur a crescut, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: